#04 no1 feat narkoz silah ve superstar dinle

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı yaptı 00:44

Milli Savunma Bakanı Işık, MPT 76 Milli Piyade Tüfeği ile test atışı y

Milli Piyade Tüfeği TSK'ya teslim edildi Yerli ve milli imkanlarla geliştirilen, her türlü arazi ve hava şartlarında görev yapacak MPT-76'nın seri üretimi tamamlanan ilk partisi, düzenlenen törenle Türk Silahlı Kuvvetler..

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti 02:02

Rusya, BM Suriye Kararını Veto Etti

Rusya, Birleşmiş Milletlerin Suriye'ye acımasızca bir kimyasal saldırı sonrasında araştırmacılarla işbirliği yapmasını gerektiren kararı veto etti. Rusya, BMGK'daki İdlib tasarısını veto etti.ABD, İngiltere ve Fransa tar..

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor 03:43

Yüzde 100 Yerli Silahlar Konya’da Sergileniyor

Yüzde 100 yerli silahlar Konya’da sergileniyor Konya 2. Savunma Sanayi Zirvesi ve tedarikçi günleri kapsamında açılan savunma sanayi sergisinde piyasaya yeni çıkacak olan silahlar dikkat çekiyor.. Savunma sanayisinde önd..

Kolombiya'da Farc Son Silahlarını da Teslim Etti 01:18

Kolombiya'da Farc Son Silahlarını da Teslim Etti

Kolombiya Devrimci Silahlı Güçleri (FARC) barış anlaşması sonrası silahsızlanmasını tamamladı. Sekiz binden fazla silah ve 1 milyondan fazla mühimmattan oluşan son parti FARC’ın yılbaşından bu yana yaşadığı yirmiden faz..

Aselsan'dan Elektromanyetik Top Sistemi  Tufan 01:36

Aselsan'dan Elektromanyetik Top Sistemi Tufan

Savunma Sanayii yeni bir silah daha kazanıyor. Elektromanyetik fırlatma sistemlerine sahip olan TUFAN, Aselsan tarafından üretildi. Konvansiyonel fırlatma sistemlerine karşı önemli üstünlükleri olan TUFAN, ses hızının al..

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı 01:56

Batman'da Kaçırılan Kişi Operasyon İle Kurtarıldı

Batman'da silah zoruyla kaçırılan bir kişi yapılan operasyonla kurtarılırken, olay ile ilgili 4 kişi gözaltına alındı. Batman'da dün bir şahsın silah zoruyla kaçırıldığı ihbarı alan Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğ..

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit 00:59

Hakkari'de Patlama 4 Askerimiz Şehit

Hakkari'den acı haber geldi. Yüksekova ilçesi Esendere bölgesinde Susuzkeklik karakolu ile Aslankaraş Üs bölgesi arasında askeri aracın geçişi sırasında EYP patlatıldı. Saldırıda ilk belirlemelere göre 4 asker şehit oldu..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransız Gazeteciyi Fırçaladı 03:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransız Gazeteciyi Fırçaladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fransız mevkidaşı Macron ile ortak basın toplantısında konuştu. Fransız bir gazetecinin Türkiye MİT TIR'larıyla Suriye'ye silah gönderdi sorusu üzerine Erdoğan: Suriye'ye kim silah gö..

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçekleştirdi! 01:00

Havadan Sonra Sıra Karada- SİHA'nın Kara Versiyonu İKA'lar Atış Gerçek

Aselsan, Best Grup, Elektroland ve Havelsan tarafından üretilen İnsansız Kara Araçları, muayene ve hareket kabiliyeti testlerinden sonra 7.62 mm silah sistemi ile atış testi gerçekleştirdi. Savunma Sanayii Başkanı Prof...

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

HATAY 37:46

HATAY

????Amerika binlerce tır dolusu silah yığınağını HATAY sınırına neden yaptı?⁉️ Sırada ne var⁉️ ????Konsolosluklar boşuna boşaltılmaz! Bu işin altında başka bir iş var‼️ ????11 Eylül saldırılarından , Bin kat fazla fi..

  • STUDIO AS tarafından
  • 35 görüntüleme
  • 2 yıl önce
TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist 01:36

TSK'dan Açıklama Geldi: 68 Terörist

TSK’dan, son bir hafta içerisinde yurt içinde icra edilen terörle mücadele operasyonlarına ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada Şırnak Beytüşşebap İncebel-Kato Dağları, Cizre ve Silopi, Hakkari Yüksekova Alandüz- İkiyak..

Maykop Radyo 2014 (Kopmalık Bomba Şarkılar) 37:39

Maykop Radyo 2014 (Kopmalık Bomba Şarkılar)

Tracklist: Avicii - Addicted To You (David Guetta Remix) Showtek feat. Bingo Players - We Like To Party Out Of Mind (Merk Kremont Mashup) Vicetone feat. The Eagles - Lowdown California (Styline Bootleg) Martin Garrix & F..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.408 görüntüleme
  • 8 yıl önce
MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak 02:18

MUTİ x HEİJAN - ENAYİ (Official Video) #AFROdizyak

ENAYİ (feat.Heijan) yürü yürü yürü yürü lan enayi (x2) Her yerde polisler Basar evi kanıt ister Kapımı zorluyo illegal işler Üstüme geliyolar hep sabır işte Boş beleş işler Arıyorum hiç çıkış yok yok Sonum ölüm o..

Dosti No.1 - New Full Hindi Dubbed Movie | Prasanna, Kalaiyarasan, Dhansika, Srushti Dange | Full HD 1:36:35

Dosti No.1 - New Full Hindi Dubbed Movie | Prasanna, Kalaiyarasan, Dha

Presenting Prasanna, Kalaiyarasan, Dhansika, Srushti Dange SupetHit romanctic movie movie Dosti no 1 (Kaala Koothu) , Directed by M. Nagarajan.nnSubscribe Here For More Bollywood Movies : https://www.youtube.com/user/B4..

Hannah Montana - The Best Of Both Worlds 03:26

Hannah Montana - The Best Of Both Worlds

Hannah Montana - The Best Of Both Worlds Şarkı Sözleri Oh yeah Come on You get the limo out front Hottest styles, every shoe, every color Yeah, when you're famous it can be kinda fun It's really you but no one ever dis..

  • Cowboy tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 8 yıl önce
J. Martins - Ring the Bell 03:19

J. Martins - Ring the Bell

International superstar singer & Veteran hit-maker J.Martins starts the new year 2017 with a monstrous hit dance single “Ring The Bell”. The songster with impeccable candor and matchless creativity returns to the studio..

Dance With Rumi 2 - Absent Band (Teaser) 01:28

Dance With Rumi 2 - Absent Band (Teaser)

Absent Band is one of the rarest music groups who had succeed to take the global music arena’s attention to themselves with their very first album “ Dance With Rumi ”. Now a days they are getting ready to take over their..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Audiosonik & David Celine - Rich Girl (Miss California) 02:41

Audiosonik & David Celine - Rich Girl (Miss California)

Şarkı Sözleri [Pras] (Dante) Uh, I mean I'm just sittin right here (California) Ckeckin out these ladies right here, baby you hot (This is where he saw her) I mean you sexy, oh my God (I long to love her) Imagine one que..

Ezhel, Kelvyn Colt - LINK UP 03:17

Ezhel, Kelvyn Colt - LINK UP

LYRICS: I wake up blessed As I get vexed and deal with stress I come back fresh U know de shit gets worse that’s how it works I switch to next Me and my Turks we swerve 36 Berlin Herz verletzt They have no caicos but h..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Şanışer En iyi 15 Nakarat 07:52

Şanışer En iyi 15 Nakarat

Nakaratlar aşağıda verdiğim liste şeklinde sırayla geçilmektedir. Devamı için abone olup videoyu beğenebilirsiniz teşekkürler. 01. Şanışer - Gece 02. Yagop feat. Şanışer - Düne Vurgun 03. Şanışer & Alef High - Anlat Ban..

  • umay penbe tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100 26:00

2017 Mayıs Ayının En Çok Dinlenen Yabancı Şarkıları Top 100

Mayıs 2017 En İyi Yabancı Şarkılar: 1 Shawn Mendes - There's Nothing Holdin' Me Back 2 Kygo, Selena Gomez - It Ain't Me 3 Clean Bandit - Symphony feat. Zara Larsson 4 Luis Fonsi, Daddy Yankee - Despacito ft. Justin Bieb..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.678 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sergio Ramos'un Real Madrid'in Kurtarıcısı Olduğunun Kanıtı 10 Kafa Golü 03:42

Sergio Ramos'un Real Madrid'in Kurtarıcısı Olduğunun Kanıtı 10 Kafa Go

Real Madrid'in süperstar savunma oyuncusu Sergio Ramos sadece yaptığı savunmayla değil attığı gollerle de takımın en büyük silahlarından biri. Golcülerin suskun olduğu önemli maçlarda takımını adeta sırtlayıp kupalar kaz..

  • PengoTV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Madonna - Vogue (video) 04:53

Madonna - Vogue (video)

Vogue Strike a pose Strike a pose Vogue, vogue, vogue Vogue, vogue, vogue Look around everywhere you turn is heartache It's everywhere that you go (look around) You try everything you can to escape The pain of life th..

  • PengoTV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Narkozun Etkisinde Kalan Çocuk 00:59

Narkozun Etkisinde Kalan Çocuk

Sünnet olup narkoz etkisinde kalan çocukla uğraşan yakını komik anları kameraya kaydetti. İzliyoruz arkadaşlar.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.810 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ameliyattan çıkan narkozlu adamın tribündeki sloganları 02:20

Ameliyattan çıkan narkozlu adamın tribündeki sloganları

Narkoz başına vurmuş :)..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.313 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ajda Pekkan 19 Yaşında Dans Şov 03:17

Ajda Pekkan 19 Yaşında Dans Şov

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne...