#04 no1 feat narkoz silah ve superstar dinle

Yavrular Yavrusu 01:01

Yavrular Yavrusu

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne...

Ajda Sururi'yi Aldatıyor 00:59

Ajda Sururi'yi Aldatıyor

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne...

Ajda Pekkan Evleniyor 00:35

Ajda Pekkan Evleniyor

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne. Filmin Adi: Babamiz Evleniyor Yonetmen: Mehmet Bozkus..

Bedia Sururi'ye Ajda Pekkanı Ayarlıyor 00:26

Bedia Sururi'ye Ajda Pekkanı Ayarlıyor

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne.İyi seyirler...

Ajda Pekkan Eve Sarhoş Gelirse 01:14

Ajda Pekkan Eve Sarhoş Gelirse

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne. Filmin Adi: Babamiz Evleniyor Yonetmen: Mehmet Bozkus Oyunc..

O Ses Ajda Pekkan 07:13

O Ses Ajda Pekkan

1946 doğumlu süperstar Ajda Pekkan'ın 19 yaşında Vahi Öz ve Tamer Yiğit ile birlikte başrolü paylaştığı 1965 yapımı Babamız Evleniyor filminden özel bir sahne...

Narkozdan Yeni Uyanan Genç Kız Kör Olduğunu Sanıyor 02:43

Narkozdan Yeni Uyanan Genç Kız Kör Olduğunu Sanıyor

Narkozdan Yeni Uyanan Genç Kız Kör Olduğunu Sanıyor Ameliyattan çıkan narkozlu kız gözünü açamadığı için kör olduğunu sanıyor...

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Preview: The Ultimate Endurance Test | Season 2 Ep. 2 | AMERICAN GRIT 00:35

Preview: The Ultimate Endurance Test | Season 2 Ep. 2 | AMERICAN GRIT

AMERICAN GRIT is a new 10-episode competition series starring WWE Superstar John Cena. Sixteen of the country’s toughest men and women will be split into four teams as they work together to face a variety of military-gra..

Narkozun Etkisindeki Çocuk 01:00

Narkozun Etkisindeki Çocuk

Ameliyattan Çıkan Çocuğun Narkozun Etkisinde Kalması..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor 07:31

Ajda Pekkan, Kendi Markasıyla Moda Sektörüne Adım Atıyor

Ajda Pekkan, Avrupa'da dünya starlarına hazırladığı kıyafetlerle adını duyuran ve birçok ödüle layık görülen başarılı moda tasarımcısı Zeynep Kartal ile 25 parçalık özel bir koleksiyon hazırladı. Koleksiyon 17 Şubat'ta L..

  • BETA tarafından
  • 1.014 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karpal Tünel Sendromu Ameliyatı Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler 01:33

Karpal Tünel Sendromu Ameliyatı Sonrası Hastayı Nasıl Bir Süreç Bekler

Karpal tünel sendromu ameliyatı 3-4 dakika sürer ve hasta aynı gün taburcu edilir. Hastaya lokal anestezi uygulanır, narkoz gerekmez. Ağrısız açılan 4-5 mm'lik bir kesikle sinir sıkışması giderilir. Operasyon esnasında a..

  • NABIZ tarafından
  • 1.190 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:35

Bruce Lee Tribute - 1 Yaşından 32 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

27 Haziran 1940 - 20 Temmuz 1973) Hong Kong Amerikan dövüş sanatçısı, aksiyon filmi oyuncusu, dövüş sanatları eğitmeni, filozof, film yapımcısı, ve Jeet Kune Do'nun kurucusu. Beş uzun metrajlı filmdeki rolleri: Lo Wei'n..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.451 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamiyet Akpınar Derya Şensoy InStyle Çekim Makyajı 10:13

Hamiyet Akpınar Derya Şensoy InStyle Çekim Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever Redness Fondoten Nars pure Radiant tinted Alaska Light 2 Fondoten Fırçası Makeup For Ever no 152 Göz altı bazı Mac Fast Response Eye Cream Concealer palet Mac pro medium Conceal..

Hamiyet Akpınar Eyeliner Ve Kırmızı Ruj 11:03

Hamiyet Akpınar Eyeliner Ve Kırmızı Ruj

KULLANILAN MALZEMELER Primer Mac Prep & Prime sarı renk Fondoten Mac mineralize skinfinish no nc 20 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Mac Pro Palette önce pembe renkli baz, sonra no 15 Concealer fırçası ..

Duyduğunuz Ama Adını Bilmediğiniz Top 40 Yabancı Şarkı!!! 10:51

Duyduğunuz Ama Adını Bilmediğiniz Top 40 Yabancı Şarkı!!!

Duydunuz Ama Adını Bilmediğiniz 40 Yabancı Şarkılar: 1 Imany – Don't be so shy 2 Adele - Rolling in the Deep 3 Alan Walker - Faded 4 Baby Brown ft. Imbro Manaj - Per Ty 5 David Guetta - Hey Mama ft Nicki Minaj, Bebe Rex..

  • ANKA tarafından
  • 3.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif 04:59

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif

Amerika Katil ! Aşık Mahzuni Şerif dinle Katil Amerika Bütün insanlık adına Amerika katil katil Kanun yapar kendi teper Amerika katil katil Vietnam'ın suçu nedir Hür yaşamak ayıp mıdır Atom patlat ister kudur Amerika ka..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek 05:43

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek

Bahçeli'den Cumhuriyet Gazetesi Soruşturmasına Tam Destek MHP lideri Bahçeli, Cumhuriyet Gazetesinin bazı yönetici ve yazarlarının gözaltına alındığı soruşturmaya destek verdi. Bahçeli: Adında Cumhuriyet olup da, Cumhur..

Silahla Ağaç Kesmek! 01:35

Silahla Ağaç Kesmek!

Yılbaşının yaklaştığı şu günlerde, yılbaşı ağaçlarının yabancılar için önemi ayrı. Gel gelelim görüntülerdeki amcamız, yılbaşı ağacını 2 silah kullanarak seçiyor ve ağacı kendi usülunce kesiyor. İzliyoruz...

  • PengoTV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 05:56

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

TSK: Şırnak’ta 2 Terörist Etkisiz Hale Getirildi Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Şırnak’ta yürütülen operasyonlar kapsamında 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini, 1 teröristin ise yaralı olarak çok sayıda silah ve müh..

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar 03:46

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar

Teröre Destek Verirseniz Yargı Sizden Hesap Sorar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, HDP'ye yapılan terör operasyonu hakkında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, PKK'ya destek verenler yine PKK ile aralarına mesafe koyma..

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada 03:05

Abd - Pyd Ortaklığı Gün Gibi Ortada

Amerika Birleşik Devletleri'nden yine kafa karıştıran açıklamalar gelmeye devam ediyor. ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, terör örgütü PYD'ye silah yardımı yaptıklarını kabul ederken, Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Ton..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Son Dakika haberi- Suriye sınırındaki ihanet anı görüntülendi! FETÖ 08:51

Son Dakika haberi- Suriye sınırındaki ihanet anı görüntülendi! FETÖ

Terör saldırılarında kullanılan patlayıcı ve silahların Suriye - Ceylanpınar sınırındaki noktalardan FETÖ'cü hainler tarafından geçirildiği öğrenildi. Yeni ortaya çıkan görüntülerde FETÖ'cü hainleri sınırdan geçişi sağla..

Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi 00:29

Kuzey Irak’a Hava Harekatı_ 3 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Türk Hava Kuvvetleri (TSK) tarafından Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında bölgede tespit edilen iki silah mevzii imha edildi, mevzilerdeki 3 terörist etkisiz hale getirildi. TSK’dan yapılan açıklamaya göre, 12 ..

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak 04:05

Hulusi Akar , 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak

Hulusi Akar- 'Kanlarının Bir Damlası Dahi Yerde Kalmayacak Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Şehitlerimizin, gazilerimizin kanının bir damlasının dahi yerde kalmayacağını hepiniz bilin dedi. Genelkurmay Baş..

Araba'dan Cephanelik Çıktı 01:52

Araba'dan Cephanelik Çıktı

Araba'dan Cephanelik Çıktı Şanlıurfa'da şüphelenilerek durdurulup arama yapılan otomobilin benzin yakıt deposundan 27 adet silah ile 52 adet şarjör çıktı. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır yolu üzerinde uygulama yapan ..

Miami'de Martin Luther King Etkinliklerine Silahlı Saldırı 00:25

Miami'de Martin Luther King Etkinliklerine Silahlı Saldırı

Amerika Birleşik Devletleri’nde 16 Ocak Martin Luther King günü kutlamalarında kan döküldü. Miami’de düzenlenen gösterilere silahlı saldırı düzenlendi. Miami polisi yaşları 11 ile 30 arasında değişen 8 kişinin yaralandı..

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler 02:20

Erdoğan'dan Diyarbakır'da Tarihi Sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır Valiliği önünde düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, terör örgütü PKK yanlılarının ikide bir barış, barış dediklerini belirterek, ..

Çavuşoğlu_ Esed Rejiminin İdlib'deki Saldırısı İnsanlık Suçudur 02:06

Çavuşoğlu_ Esed Rejiminin İdlib'deki Saldırısı İnsanlık Suçudur

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Esed rejiminin İdlib'deki kimyasal silah saldırısının bir insanlık suçu olduğunu ve bunun da cezası olması gerektiğini söyledi...

Pkk’nın İnine Girildi  Cephaneliği Ele Geçirildi 00:34

Pkk’nın İnine Girildi Cephaneliği Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Ovacık’ta düzenlenen operasyonda terör örgütü PKK’nın silah deposu ve cephaneliğinde çok sayıda silah, mühimmat ve patlayıcı yapımında kullanılan malzeme ele geçirildiğini açıkladı. Tunceli..