#1 yıl boyunca 42000 kibriti yapıştırdı

Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar 08:17

Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar

Sivas’ta baraj suları altında kanan Pusat camisinin minaresi her geçen yıl artan kuraklığı gözler önüne seriyor. Sivas'ın Hafik ilçesinde 2009 yılında inşası tamamlanan ve su toplamaya başlayan Pusat İçme Suyu ve Sulama ..

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor 02:05

Ordulu Kivi Üreticileri Hasada Hazırlanıyor

Ordu'da fındıktan sonra en önemli gelir kaynağı olan kivide üreticiler hasada hazırlanıyor. Bu yıl yaşanan kurak nedeniyle kivi üreticileri ürünü yetiştirmekte zorlansa da kaliteli kiviler şimdiden dalında alıcısını bekl..

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu 04:28

Kadıköy’de 10 Kasım’da “Ata’ya Saygı Zinciri” Oluşturuldu

Kadıköy’de Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’inci yılında ‘sosyal mesafe’ kurallarına uygun olarak “Ata’ya Saygı Zinciri” oluşturuldu. Her sene Atatürk’ün anısına bir araya gelerek ..

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi 02:33

Elazığ'da 2 Bin 500'den Fazla Konut Teslim Aşamasına Geldi

Elazığ’da depremin ardından inşa edilmeye başlayan 18 bin 868 konuttan 2 bin 521’i teslim aşmasına geldi. Yıl sonuna kadar 8 bin konutun tamamlanması hedeflenen kentte, diğer konutlarında bitirilmesi için başlatılan çalı..

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir Denklem Barış Üretemez- 20:28

Erdoğan- -Doğu Akdeniz’de Ülkemizin ve KKTC’nin Yer Alamadığı Hiçbir D

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın daveti üzerine KKTC’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkent Lefkoşa'daki Atatürk Anıtı'nı ziyaret ederek çelenk bıraktı. Cumh..

Asırlık Bağlarda Ayva Hasadı 04:39

Asırlık Bağlarda Ayva Hasadı

Muş’taki asırlık bağlarda deneme amaçlı ekimi yapılan ayva fidanları ilk meyvelerini vermeye başladı. Muş’taki bağlarda ayva hasadına başlandı. 7 yıl önce İzmir’in Ödemiş ilçesinden getirilen ayva fidanlarından ilk meyve..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Ay’da Çekilen İlk Hd Video 01:26

Ay’da Çekilen İlk Hd Video

Ay’da Çekilen İlk Hd Video Japonya'nın Ay'ı çektiği HD video yayınlandı. 2007 Ekim'inde yolculuğuna başlayan ve iki yıl boyunca çekimler yapan uzay aracının çektiği kareler daha önce yayınlanmıştı ancak şimdi 450'den f..

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

2016'nın En İyi Farklı İnsanları 02:23

2016'nın En İyi Farklı İnsanları

Bu yıl boyunca çevremizdeki dünyadaki en iyi farklı insanları sizler için araştırdık...

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2016 Yılını Dolu Dolu Yaşayan Adamın 1 Yılda Kazandığı Yetenekler 03:01

2016 Yılını Dolu Dolu Yaşayan Adamın 1 Yılda Kazandığı Yetenekler

1 yıl boyunca kendine birçok yetenek kazandıran adamdan 3 dakikalık muazzam bir video. Mike Boyd 2016'da bu kadar şey kendine katmışken siz 2017'de kendinize neler katacaksınız??..

  • PengoTV tarafından
  • 1.139 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap 07:07

Başbakan Yıldırım ve Merkel'den Kılıçdaroğlu'nun o İddiasına Cevap

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Almanya Başbakanı Merkel’in Türkiye ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamasını işaret ederek, “Muhalefet endişelenmesin. Sayın Merkel’in seçimi var, benim o..

FBI'nın 2 Saatte Yaptığı Testi 34 Dakikaya İndirdi 01:38

FBI'nın 2 Saatte Yaptığı Testi 34 Dakikaya İndirdi

Çalıştığı üniversitede 15 yıl boyunca 100 bine yakın genetik test yapan genetik bilimci Doç. Dr. Hüseyin Onay, üniversitenin teknoparkında kurduğu şirkette yerli imkanlarla süper hızlı DNA temelli kişi tanımlama kiti g..

The Mummy Trailer  (2017) 02:32

The Mummy Trailer (2017)

Eski bir prenses binlerce yıl boyunca yetiştirilen kin ve insan anlama meydan terörü ile getirerek, çöl altında onu mezarından uyanmıştır...

  • PITIRCIK tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brezilya'da  Teknoloji Partisi 01:15

Brezilya'da Teknoloji Partisi

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde her sene düzenlenen ve bir hafta boyunca süren teknoloji festivali Kampüs Partisi nde dünyanın çeşitli yerlerinden 8000'den fazla bilgisayar programcısı, hacker ve oyun sever bir araya ge..

Mete Yarar Kimdir? 02:15

Mete Yarar Kimdir?

Kara harp okulundan piyade teğmen olarak mezun olan Mete Yara 20 yıl boyunca silahlı kuvvetlerin birçok birimde görev yapmıştır. Özel Kuvvetler Komutanlığı'ndan binbaşı rütbesi alan Mete Yarar 2004 yılında emekli olmuştu..

1 Dakikada 125 Bin Yıllık İnsan Göçü 01:02

1 Dakikada 125 Bin Yıllık İnsan Göçü

Bilim insanları tarafından yapılan araştırmalar, Afrikalı olmayan tüm insanların, 50 bin ila 80 bin yıl öncesinde Afrika’dan göç ettiğini ortaya çıkardı. Hawaii Üniversitesi tarafından üretilen bu animasyonlu video, 125...

  • JET TV tarafından
  • 1.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarihi İpek Yolu Yeniden Canlanıyor 07:24

Tarihi İpek Yolu Yeniden Canlanıyor

İki bin yıl boyunca iki kıtayı birbirine bağlayan Doğu ile Batı arasında medeniyet köprüsü olan 'İpek Yolu' yeniden canlanıyor. A Haber'de Murat Gener'in sunumuyla yayınlanan Unutma programında dünden bugüne 'İpek Yolu..

3 Adamda Bir Sezon Böyle Geçti! 19:07

3 Adamda Bir Sezon Böyle Geçti!

3 Adam'ın sezon finalinde yıl boyunca yayınlanan bölümlerdeki en keyifli anlar yayınlandı. İşte o anlar... Her hafta konukları ile gecelerinizi şenlendiren 3 Adam 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü 30.bölüm sezon finaliyle TV8..

  • ANKA tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van Helsing Film İzle 2:11:28

Van Helsing Film İzle

Hayatı boyunca insanlara yardım etmek için yemin eden bir adam büyük uğraşlar sonuncunda transilvanyada yaşanan büyük sırlarla dolu olayı çözmek için yola çıkacaktır. Fakat bu yolculukta karşısına çıkacak rakipler daha z..

  • Tv Series tarafından
  • 22.917 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uzun Süredir Görmediği Dostuna Kavuşunca Sevinçten Kendini Kaybeden Köpek 00:47

Uzun Süredir Görmediği Dostuna Kavuşunca Sevinçten Kendini Kaybeden Kö

Yaklaşık iki yıl boyunca görmediği dostuyla karşılaşan köpeğin sevinci muhteşem! Sevinçten kendini kaybeden köpeğin insanı mutlu eden, biraz da yüreğini burkan o anları.....

  • JET TV tarafından
  • 1.553 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Spark - Bir Uzay Macerası  Dublajlı Fragman 01:31

Spark - Bir Uzay Macerası Dublajlı Fragman

Bana gezegeninde mutlu ve refah içindeki günler geride kalmış, kralın kardeşi Zhong gezegenini parçalara ayırarak karanlığı getirmiş, ülkeyi zalimce yönetmeye başlamıştır. 13 yıl boyunca süren bu kötü günlere son verip y..

  • ANKA tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Galatasaray'ın Yeni Yıldızını Tanıyalım! 02:25

Galatasaray'ın Yeni Yıldızını Tanıyalım!

Galatasaray'ın yeni transferi Sophiane Feghouli, profesyonel kariyerine, henüz 17 yaşında Fransa'nın Grenoble takımında başladı. 3 yıl boyunca Grenoble forması giyen Feghouli'nin potansiyelini ilk farkeden kulüp Valencia..

  • OFSAYT tarafından
  • 540 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İtfaiye Usulü Emeklilik Kutlaması 02:23

İtfaiye Usulü Emeklilik Kutlaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında 25 yıl itfaiye personeli olarak çalışan Hüseyin Akkaya, son nöbetinde üzerine su sıkılarak emekliye uğurlandı. Alınan bilgiye göre, meslek hayatı boyunca sayısız..

  • JET TV tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hızlı ve Öfkeli 9 Çıkış Tarihi Belli Oldu 02:06

Hızlı ve Öfkeli 9 Çıkış Tarihi Belli Oldu

Film stüdyosu Universal Pictures tüm yıl boyunca serisinin bir sonraki taksit çıkış tarihini erteledi, raporlar Day.Az atfen Segodnya.ua . Hayranlar franchise'in bir sonraki bölümünü 10 Nisan 2020'de görecekler. Daha..

İşte O An  Evlat Edinildiğini Öğrenince 01:01

İşte O An Evlat Edinildiğini Öğrenince

ABD'de iki yıl boyunca kendisini evlat edinecek bir ailenin hayalini kuran Tannah Butterfield isimli 11 yaşındaki küçük kız, bir ailenin kendisini evlat edinmeye karar verdiğini öğrendiği anda sosyal hizmetler görevlisin..

BMW Konsept Z4 (2017). 01:42

BMW Konsept Z4 (2017).

BMW Concept Z4'e bir göz atın: Dinamik, ilerici ve karşı konulmaz heyecan verici. BMW'nin tasarım dili tarafından alınan yeni yön, burada vücudun hacimleri güçlü bir biçimde şekillendirilmişken, açık yüzeyler oluşturan s..

  • BETA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zincire Vurulan Köpek 04:44

Zincire Vurulan Köpek

10 Yıl Boyunca Zincire Bağlı Kalan Köpek Serbest Kalınca Bakın Ne Yaptı İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce