#10 dakikada tahin soslu kuzu pirzola

Avokadolu Ekmek Tarifi (AVOCADO TOAST) 05:08

Avokadolu Ekmek Tarifi (AVOCADO TOAST)

2 Avokado 5 yaprak Fesleğen 4-5 adet Zeytin 1 tatlı kaşığı Tahin 1 çay kaşığı Portakal Suyu 1 çay kaşığı Limon Suyu Kekik Pul Biber 1 adet Bazlama Tuz, Karabiber Zeytinyağı..

Boksçunun Şakalaştığı Küçük Kızın Babasından Dayak Yemesi 00:25

Boksçunun Şakalaştığı Küçük Kızın Babasından Dayak Yemesi

Ringe çıkarken küçük bir kızla şakalaşan boksçu yaptığı hareketin babayı bu kadar çok kızdıracağını tahin etmezdi herhalde...

  • JET TV tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Humus Tarifi 03:41

Humus Tarifi

MALZEMELER 2 su bardağı haşlanmış nohut, 2 yemek kaşığı tahin, 1/2 limonun suyu, 1/2 çay bardağı zeytinyağ, 1/2 çay bardağı su (nohutları haşladığınız sudan kullanabilirsiniz), 1 silme çay kaşığı kimyon, 2 diş sarımsak, ..

Tahinli Kurabiye Tarifi 03:02

Tahinli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 2.5 Su bardağı Un 1 Çay bardağı Tahin 1 Su bardağı Ceviz Yarım su bardağı Sıvı yağ 4 Yemek kaşığı Pudra şekeri 1 Kabartma tozu 1 Vanilya..

Babagannuş Tarifi 02:43

Babagannuş Tarifi

5 adet büyük boy patlıcan, 1 adet limonun suyu, 1 çay bardağı tahin, 5 diş sarımsak, 3 su bardağı koyu kıvamlı yoğurt, Tuz, Üzeri için zeytinyağ ve maydanoz...

Tahinli Sıvıyağlı Kolay Kurabiye Tarifi 02:50

Tahinli Sıvıyağlı Kolay Kurabiye Tarifi

Malzemeler: yarım su bardağından az tahin (1/3 bardak) yarım su bardağından az sıvıyağ yarım su bardağı pudra şekeri 1 yumurta akı yaklaşık 2- 2buçuk su bardağı un (hepsini hemen eklemeyin) 1 ufak fincan ince çekilmiş fı..

Baklava Tarifi 07:49

Baklava Tarifi

MALZEMELER 5 Su bardağı Un 1 Su bardağı açmak için Un 1 Su bardağı Nişasta Yarım kilo Ceviz 1 Çay bardağı Tahin 2 Yemek kaşığı Yoğurt 1 Yemek kaşığı Zeytinyağı 1 Yumurta Tuz 150 Gram Tereyağ..

Tahinli Susamlı Kek Tarifi Kek Tarifleri 02:12

Tahinli Susamlı Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir tarif ekledik. Bayılacaksınız tadına. Tahinli susamlı kek tarifi videosu ile siz de nefis kek tarifi yapabilirsiniz. Yumuşacık keki ve içindeki tahin tadı ve dışındaki susam lezzeti müke..

Tahinli Sufle Tarifi 01:06

Tahinli Sufle Tarifi

Malzemeler 5 adet yumurta beyazı 1 su bardağı tahin 1 su bardağı pekmez 2 yemek kaşığı un 1 yemek kaşığı tereyağı (kapları yaplamak için) 3 yemek kaşığı toz şeker (sufle kalıplarını kaplamak için)..

Unsuz Fındıklı Kurabiye 02:25

Unsuz Fındıklı Kurabiye

Malzemeler: 1 yumurta akı, 1/2 su bardağı şeker, 1 su bardağı çok ince çekilmiş Fındık, 1 tatlı kaşığı tahin...

Evim Lokanta 33.Bölüm- Açma Kete 06:03

Evim Lokanta 33.Bölüm- Açma Kete

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 33. Bölüm'de Açma Kete tarifi verdi! Açma Kete MALZEMELER 3 Adet Yumurta Akı 3 Su Bardağı Süt 1 Su Bardağı Sıvı Yağ 1 Yemek Kaşığı Tuz 1 Yemek Kaşığı Toz Şeker 1 Paket Yaş Maya 8,5 ..

  • ANKA tarafından
  • 757 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haşhaşlı Açma Tarifi 12:28

Haşhaşlı Açma Tarifi

Malzemeleri: 1 Tane yaş maya 3 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı sıvı yağ 2 Tane yumurta (beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayırın) 5 Yemek kaşığı dolusu şeker 2 Tatlı kaşığı tuz (silme) 1 Kg. artı 2 su bardağı u..

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi 08:34

Tuzda Balık ve Fırında Helva Tarifi

Tuzda Balık Malzemeleri 1100 gr levrek (sadece karın kısmı temizlenmiş pulları üzerinde olmalı) 1 kg kalın tuz 1 kg sofra tuzu 4 yumurta akı 1 su bardağı su 1 adet kuru soğan 2-3 diş sarımsak 2-3 dilim limon 1 dal..

Tahinli Kurabiye Tarifi 03:59

Tahinli Kurabiye Tarifi

Malzemeler 1 bucuk su bardagi pudra sekeri 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi tahin 1 tatli kasigi kabartmatozu Yaklasik 5 su bardagi un süslemek icin 1 su bardagi kadar ceviz Hazirlanisi Yogurma kabinin icerisine yagi ..

Susam Mantolu Tahinli Kek Tarifi 06:12

Susam Mantolu Tahinli Kek Tarifi

MALZEMELER 4 tane odasında yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı şeker(cok tatli seviyorsaniz 2 3 yk daha seker katabilirsiniz) 1 su bardağından bir parmak eksik sıvıyağ 1 çay bardağı tahin 1 paket vanilya 1 paket ka..

Kabak Tatlısı Tarifi 06:56

Kabak Tatlısı Tarifi

hazirlanisi..Aldiginiz kabagi yesil kisimlarini kesmeden soyun,çünkü piserken dagilmasin diye bu sart.Incecik kabugunu soyduktan sonra kalin bir sekilde dograyin.Kabagi yikayin ve nerde pisirecekseniz yesil kisimlari al..

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatası,Sürk Salatası,Humus) 18:22

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatas

Taze zahter(kekik) salatasi Kekigin almancasi *Thymian * Yapilisi Bir avuc kadar zahterimizi iyice yikiyalim.guzelce dograyip.2 tane taze sogan az birsey maydonoz,biber ve 2 tane domatesi dograyip icine katalim.pulbiber..

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi 03:57

Tahinli Cevizli Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi tahin 1 su bardagi pudra sekeri(eger pudra sekeriniz yoksa 1 cay bardagi seker koyun öylede olur) 1 su bardagi kirilmis ceviz 1 tatli kasigi kabartmatozu 1 paket vanilya Ya..

Tahinli Kuru Baklava  Cevizli Çıtır Rulo 04:26

Tahinli Kuru Baklava Cevizli Çıtır Rulo

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi ve Malzemeler : 15 adet baklavalık yufka 1 su bardağı kırılmış ceviz ya da fındık Sosu için gerekenler : 1 su bardağı şeker 1 su bardağı tahin 125 gr eritilmiş tereyağı 1 cay bardağı..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek 06:14

Tahinli Cevizli Çörek Tarifi Rulo Şeklinde Tatlı Kurabiye Çörek

Bize sorarsanız rulo şeklinde yapılan cevizli çörek herkes tarafından daha çok dikkat çeken ve daha güzel bir görüntüye sahip olan bir tarif. Her ne kadar videoda tüm detaylar görünsede ayrıca sitemizde adım adım ve fot..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı  Nevzine Tatlısı Yapılır 04:22

Tam Kıvamında Meşhur Nevzine Tatlısı Nevzine Tatlısı Yapılır

Nevzine tatlısının hamuru için 125 gr oda ısısında bekletilmiş tereyağ 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı tahin 1 su bardağı çekilmiş ceviz 1 paket kabartma tozu 1 yemek kaşığı sirke 3 su bardağı..

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi 01:46

Üç Farklı Hatay Mezesi Tarifi

Zeytin Salatası İçin: 1,5 su bardağı kırık yeşil zeytin 4 dal taze soğan 1 demet maydanoz 1 adet domates 2 yemek kaşığı nar ekşisi 1 çay kaşığı pul biber 3 yemek kaşığı zeytinyağı Babagannuş İçin: 2 adet közlenmi..

Makarna Ve Konsol Oyunu İçin Yarıştılar 74. Bölüm Survivor 2018 17:55

Makarna Ve Konsol Oyunu İçin Yarıştılar 74. Bölüm Survivor 2018

Ünlüler ve Gönüllüler takımları soslu makarna ve konsol oyunu için mücadele ettiler. Gergin geçen oyunun ardından kazanan.....

  • BETA tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çikolatalı Cheesecake Nasıl Yapılır 05:03

Çikolatalı Cheesecake Nasıl Yapılır

Çikolata Soslu Cheesecake için Malzemeler: 1 buçuk paket yulaflı bisküvi yaklaşık 2buçuk yemek kaşığı tereyağı 1 yemek kaşığı kakao üzerine: 2 paket beyaz krempeynir 1 su bardağı tozşeker yarım paket süt kreması 3 yumurt..

Kabak Sandal Tarifi 04:40

Kabak Sandal Tarifi

Müthiş bir lezzet olan kabak sandal tarifi yemeği ile sofralarınız güzelleşsin damaklarınız tadlansın. Kabak hafifliği ve kıyma harcı lezzeti ile beşamel soslu kaşarlı nefis bir yemek tarifi. Mutlaka deneyin. Kabak sand..

Mangal Tadında Fırında Çıtır Tavuk Kanadı Tarifi  Tavuk Kanat Tarifi 02:07

Mangal Tadında Fırında Çıtır Tavuk Kanadı Tarifi Tavuk Kanat Tarifi

Etli yemek tarifleri sevenler için mangal tadında fırında çıtır tavuk kanadı tarifi videosu hazırladık. Soslu tavuk kanadını fırında yaparak mangal lezzetini yakalayabilirsiniz. Üzeri çıtır çıtır oluyor ve lezzeti müthiş..

Sebzeli  Köfte Tarifi 08:20

Sebzeli Köfte Tarifi

Sebzeli Soslu Dalyan Köfte Malzemeler; 500 gr yağlı kıyma 1 adet kuru soğan ( ince çekilmiş) 1 yumurta 1 çay bardağı galeta unu 1 tatlı kaşığı tuz,1 çay kaşığı kimyon,karabiber Diğer platformlarda da beni takip eder..

Makarna tüketimi patladı! 02:05

Makarna tüketimi patladı!

İTALYAN MUTFAĞINDAN TRANSFER ETTİĞİMİZ MAKARNANIN, YILLIK TÜKETİMİ 1 KİLO ARTTI. DOMATES SOSLU, KIYMALI, SALÇALI... HAZIRLAMASI KOLAY, YEMESİ LEZZETLİ, KESEYE DE UYGUN.....