#10 dakikada tavada pizza

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi 06:19

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi

malzemeler 1 paket hazir satilan ücgen yufka icine koymak icin az tuzlu az yagli olan beyaz peynir isterseniz maydonozda dograyin.ben tercih etmedim. sosu icin gerekenler yarim cay bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 cay ba..

Tavada Brownie Kek Nasıl Yapılır 02:42

Tavada Brownie Kek Nasıl Yapılır

2 adet yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 1, 5 su bardağı un 1 su bardağı fındık 160g bitter çikolata..

Tavada Fincan Kek Tarifi 03:34

Tavada Fincan Kek Tarifi

MALZEMELER 1 Çay bardağı Süt 1 Çay bardağı Şeker Yarım kabartma tozu 1 Yumurta 2 Çay bardağı Un 1.5 Yemek kaşığı Kakao Su..

Ajvar Soslu Lavaş Tost Izgara Tavada Tarifi 02:08

Ajvar Soslu Lavaş Tost Izgara Tavada Tarifi

Malzemeler: (1-2 Kişilik) 2 adet lavaş Yoksa tomates salçasına biraz kekik sevdiğiniz baharatlardan ekleyip karıştırın ve onu sürün:) 1 kaseye yakın kaşar rendesi pul biber, kıyılmış maydanoz alternatif olarak ekleyebile..

Tavada Kek Tarifi 04:31

Tavada Kek Tarifi

Malzemeler: 3 yumurta Yarım su bardağı şeker Yarım su bardağı süt 4 yemek kaşığı sıvıyağ 1 su bardağı + 2 yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao Yarım paket kabartma tozu Vanilya 1 çay kaşığı karbonat..

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi 05:04

Tavada Cevizli Çıtır Tel Kadayıf Tarifi

Malzemeler: (yaklaşık 26-28cm. lik bir tava için) 250 gr. taze tel kadayıf 3 yemek kaşığı tereyağı (iyice oda ısısında yumuşamış) 1 tatlı kaşığı pekmez 1 büyük kase ceviziçi Şerbeti için 1 su bardağı su 2 su bardağı şeke..

Tavada Kolay Kazandibi Tarifi 03:46

Tavada Kolay Kazandibi Tarifi

Malzemeler: 1 litre süt 3 yemek kaşığı tepeleme un 1 su bardağı tozşeker 1 yumurta sarısı 1 çay kaşığı damla sakızı veya vanilya Kazanın DİBİ için :) 1 yemek kaşığı kadar oda ısısında tereyağı 2-3 yemek kaşığı tozşeker v..

Tavada Kazandibi Tarifi 01:14

Tavada Kazandibi Tarifi

Malzemeler 1 su bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı un 1 adet yumurta sarısı 1 litre süt 1 paket vanilin 1 yemek kaşığı tereyağı (tavayı yağlamak için) 3 yemek kaşığı pudra şekeri (tavaya serpiştirmek için) 1 tatlı ..

Tavada Kadayıf Böreği 10:53

Tavada Kadayıf Böreği

300 gr. Taze Kadayıf 2 büyük boğum Dil Peyniri 2 adet Yumurta 1 çorba kaşığı Yoğurt ⅓ bardak Süt ⅓ bardak Zeytinyağı 1 çay kaşığı Tuz Akçaağaç Şurubu Boş bir kavanoza önce 1 çorba kaşığı yoğurdu, 2 adet yumurtayı, 1/3 s..

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi 09:31

Tavada Çok Kolay Yumurtalı Sahur Pidesi

Yarım bayatlamış ramazan pidesi 2 yumurta 3 avuç rendelenmiş kaşar peyniri 5-6 dilim kurutulmuş et 8 dal maydanoz 1 çay kaşığı karabiber 2 yumurtayı çırpın. İçine 3 avuç rendelenmiş kaşar peynirini, 5-6 dilim kurutulmu..

Tahinli Katmer Tarifi  Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek 06:03

Tahinli Katmer Tarifi Tereyağlı Kat Kat Tavada Ekmek

Bugün sizlere leziz bir tahinli katmer hazırladık yapımı gayet pratik olan bu tereyağlı yuvarlak tava ekmeklerini çok seveceksiniz. Merdane ve oklava yardımıyla hazırlanan ve katların arasına tereyağlı tahinli karşım sür..

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması 03:31

Hamsi Kuşu Tarifi Tavada Kolay Hamsi Dolma Kızartması

Daha önce tava kullanarak hamsi kuşu kızartması denediniz mi ? Yapımı çok kolay olan bu besleyici balık dolması diye tabir edebileceğimiz leziz yemek tarifini bir kere denedikten sonra evde sık yaptığınız tarifler arasın..

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Yapın 03:33

En Kolayından Lezzetli Şiş Kebab Tarifi İster Mangalda İster Tavada Ya

1 kg kıyma 2 çay kaşığı kadar pul biber Yarım çay kaşığı karabiber Biraz kekik isteye göre kimyon da ilave edebilirsiniz 1 yemek kaşığı dolu tatlı toz kırmızı Ve tuz Evde kolay şiş kebap nasıl yapılır Kıymanın üzerin..

Tavada Uskumru Tarifi 03:48

Tavada Uskumru Tarifi

Tavada Uskumru Tarifi..

Patates Pizza Tarifi  Yemek Tarifleri 01:28

Patates Pizza Tarifi Yemek Tarifleri

Pizza hamuru olmadan nefis bir lezzet olan patates pizza tarifi videosu hazırladık sizler için. Genelde pizza çok sevilir ancak evde pizza yapımı biraz zahmetlidir. Çünkü hamurunun yapımı biraz tecrübe ister, genelde tut..

Akrobatik Pizza Ustası 00:49

Akrobatik Pizza Ustası

Toronto pizza pizza önünde şov yapan pizza ustasının pizza hamuruyla yaptığı akrobatik hareketlere şaşıracaksınız...

  • JET TV tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mini Pizza Poğaça Tarifi  Poğaça Tarifleri 03:33

Mini Pizza Poğaça Tarifi Poğaça Tarifleri

Poğaça tarifleri listemize nefis bir mini pizza poğaça tarifi videosu ekledik. Mini pizza görünümlü poğaça yapımı çok zor değildir hatta hamur yapımı diğer hamur işleri tariflerine göre daha kolaydır. Mini pizza poğaça..

Evde Pizza Menü ( Domates Çorbası Salata Sütlaç) Tarifi 10:01

Evde Pizza Menü ( Domates Çorbası Salata Sütlaç) Tarifi

İki büyük boy pizza için gerekli malzemeler: Pizza hamuru için 1 buçuk su bardağı su (250ml lik bardak) 1 yemek kaşığı tozmaya 1 tatlı kaşığı tozşeker 1 yemek kaşığı sıvıyağ yaklaşık 4 su bardağından biraz fazla un 1 ta..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

Simit Pizza Tarifi 05:57

Simit Pizza Tarifi

1 paket yaş maya (yoksa 1 paket kuru mayada olur) 1 su bardağı ılık su 1 su bardağı ılık süt Yarım su bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı yoğurt 1 yemek kaşığı şeker 1 buçuk tatlı kaşığı tuz Yaklaşık 7 su bardağı un (herkeste ..

Pizzacının Motorundan Pizza Çalan Sarhoş Kızlar 00:56

Pizzacının Motorundan Pizza Çalan Sarhoş Kızlar

İngiltere'de gece saatlerinde bir pizza kuryesi motorunu park edip dükkana giriyor ve iki çılgın, sarhoş kız motorun bagajından pizza çalıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
990 TL Pizza Yapmak 27:45

990 TL Pizza Yapmak

900 TL Pizza yaptık Başak karahan ile efsane bir pizza yemeği yapmak..

  • JET TV tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adana'nın yeni lezzeti! Ciğerli pizza! 03:00

Adana'nın yeni lezzeti! Ciğerli pizza!

KEBABIYLA ÜNLÜ ADANA, BU KEZ DE CİĞERLİ PİZZA İLE GÜNDEMDE... MARGARİTA BASİT, KOLAYSA CİĞERLİ-SOĞANLI PİZZA YAPSINLAR DİYEN USTALAR İTALYANLARA MEYDAN OKUDU... PEKİ CİĞERLİ PİZZA NASIL YAPILIYOR, HADİ İZLEYELİM.....

Lavaştan Pizza Tarifi 05:07

Lavaştan Pizza Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 çorba kaşığı domates püresi 1 diş sarımsak 3 dal zahter kekik 4 çorba kaşığı zeytinyağı 150 gr köy peyniri 5 dilim füme et 1/2 avuç kaju 1/2 bağ bebek roka 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1/2..

 Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi 17:55

Evde Daha Hızlı ve Ekonomik Pizza Tarifi

Hamuru için, 3 küçük bardak un 1,5 küçük bardak su 1 tatlı kaşığı şeker 1 çorba kaşığı maya 1 çay kaşığı tuz Sosu için, 1 bardak domates püresi 2 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 dilim rozbif..

İki Malzemeli Pizza Hamuru Tarifi 00:39

İki Malzemeli Pizza Hamuru Tarifi

Pratik pizza tarifleri..

  • JET TV tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pizza Ustasının Muhteşem Şovu 00:58

Pizza Ustasının Muhteşem Şovu

Sosyal medyada elindeki yufka ile şov yapan pizza ustası sergilediği hünerleriyle büyük beğeni toplamış. Kameraya yansıyan görüntüleri seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk İnternetinin En Pahalı Pizzasını Yaptırdık-Yediğimiz En Karışık Pizza 05:49

Türk İnternetinin En Pahalı Pizzasını Yaptırdık-Yediğimiz En Karışık P

Bu videoda Türk internetinde sipariş verebileceğimiz en pahalı pizzayı yaptırıyoruz. Bunun için de tüm malzemeleri koydurmamız gerekiyor. Dolayısıyla bu aynı zamanda yediğimiz en karışık pizza...

  • JET TV tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pizza Yapma Ayağına Kıza Dayıyan Fortçu Dayı 03:48

Pizza Yapma Ayağına Kıza Dayıyan Fortçu Dayı

İtalya'da bir etkinlikte bir araya gelen kızlar sıra pizza yapımı etkinliğine gelince neredeyse bir arkadaşlarını bu uğurda kaybediyormuş...

  • JET TV tarafından
  • 4.080 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pizza Hırsızı Tilki 00:20

Pizza Hırsızı Tilki

Arabadan pizza alıp kaçan yaramaz ve masum tilki..

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce