#10 gol 1

City'nin Yıldızı Örümcek Ağlarını Aldı! 00:57

City'nin Yıldızı Örümcek Ağlarını Aldı!

Şampiyonlar Ligi F Grubu mücadelesinde Manchester City, Shakhtar'ı 2-0 mağlup etti. Maça Belçikalı yıldız Kevin De Bruyne'un attığı gol damga vurdu...

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Fenerbahçe’de Neto ve Janssen İmza Attı 08:09

Fenerbahçe’de Neto ve Janssen İmza Attı

Fenerbahçe’de Luis Neto ve Vincent Janssen için imza töreni düzenlendi. Fenerbahçe, bu sezon kadrosuna kattığı Luis Neto ve Vincent Janssen Ülker Stadyumu’nda imza töreni düzenledi. Törene Asbaşkan Ozan Balaban da katıld..

Orta Sahadan Kaleciyi Böyle Avladı! 00:26

Orta Sahadan Kaleciyi Böyle Avladı!

Güney Kıbrıs liginde, Paphos ve Ermis takımları arasında oynanan karşılaşmada yaklaşık 55 metreden şık bir gol atıldı. Maçın 11. dakikasında Ermis formalı Giorgos Georgiadis orta saha çizgisinin yakınlarından Paphos takı..

Mustafa Yumlu'nun Müthiş Mücadelesi Yetmedi 00:16

Mustafa Yumlu'nun Müthiş Mücadelesi Yetmedi

Kalesine gol atılacak adam kıpırdamıyor...

  • JET TV tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Souza Sözünü Tuttu,Televizyonu Gönderdi 01:42

Souza Sözünü Tuttu,Televizyonu Gönderdi

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde kaçan gol pozisyonunda sinirlenip televizyonu kıran genç, Josef de Souza tarafından kendisine gönderilen televizyonu aldı...

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı 01:42

Fenerbahçe Yıldızlar İçin Garanti Aldı

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Aykut Kocaman sakatlıkları bulunan Nabil Dirar ve Neto'nun tam olarak iyileşmeden milli takımlarına davet edilmelerinden dolayı endişeli. Oyuncularının Robin Van Persie örneğinde olduğu gi..

Bunu Yapmak Zorundayız 02:24

Bunu Yapmak Zorundayız

Milli Takımımızın oyuncularından Cenk Tosun Linki kaldır , Finlandiya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Kendilerinden olan büyük beklentileri karşılayamadıklarını belirten Cenk, Beklentiler büyük olunca üzüntü de bü..

Hüner Coşkuner Olamaz 05:35

Hüner Coşkuner Olamaz

Ikimiz bir damla idik göl olduk Yağmur gibi ciz ederken sel olduk Seninle ben bir bendende can olduk Bunun sonu bir ayrılık olamaz Olamaz,olamaz canım olamaz Kimse seni,seni benden alamaz Ikimizde böylesine severken Bu..

Muslera Geceye Damgasını Vurdu 01:34

Muslera Geceye Damgasını Vurdu

Dünya Kupası 2018 Elemeleri kapsamında Bolivya'yı kendi evinde ağırlayan Uruguay sahadan 4-2 galip ayrıldı. Galatasaraylı kaleci Muslera'nın yediği iki gol ise geceye damgasını vurdu...

Bir Nefes Yeter Filminin Galasına Ünlü Akını 03:16

Bir Nefes Yeter Filminin Galasına Ünlü Akını

Yakışıklı delikanlı Yaman, içten içe mutsuz ve kayıp bir adamdır. Ancak günün birinde her şey değişiverir. Yaman beklemediği bir anda, sıcakkanlı, iyimser, güzeller güzeli Nefes'le tanışır. Güzel kızla yolları göl kıyısı..

  • ANKA tarafından
  • 1.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Penaltıyı Atamamak Beceri İster! 00:34

Bu Penaltıyı Atamamak Beceri İster!

Amerikan Futbol Ligi USL, ilginç bir penaltı pozisyonuna sahne oldu. Kullanılan penaltı bir türlü gol olmayınca ortaya bu görüntüler çıktı...

Şampiyon Şoktan  Çıkamıyor 02:53

Şampiyon Şoktan Çıkamıyor

Premier Lig'in son şampiyonu Chelsea, henüz gol bile atamayan Crystal Palace'a 2-1 yenildi. Ev sahibi ekip böylece sezonun ilk puanlarını almış oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi, Cabaye'ın vuruşuyla öne geçti..

PSG Son Nefeste Kazandı 02:57

PSG Son Nefeste Kazandı

Dijon-Paris Saint-Germain maçının son anları müthiş bir mücadeleye sahne oldu. PSG, 1-0 önde götürüp bir çok da gol kaçırdığı maçın 89. dakikasında kalesinde beraberlik golünü görürken, 90+2'de Thomas Meunier ile tekra..

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu 01:48

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu

Trabzonspor'da Teleset Mobilya Akhisar mücadelesi öncesinde Ersun Yanal orta saha haricinde kadrosunu belirledi. Savunmanın önünde forma giyen Juraj Kucka, Ogenye Onazi ve Okay Yokuşlu'nun sakatlıkları nedeniyle forma g..

Antalyaspor  Göztepe  1-3 Maç Özeti 03:49

Antalyaspor Göztepe 1-3 Maç Özeti

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendi. Göztepe, 8. dakikada Antalyaspor deplasmanında Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'da Jeremey Menez'in orta sahadan savunmasına attı..

Simon Kjaer'in Golü Yetmedi, Sevilla Dağıldı 5-1 01:45

Simon Kjaer'in Golü Yetmedi, Sevilla Dağıldı 5-1

Şampiyonlar Ligi E grubunda Spartak Moskova, Sevilla'yı hezimete uğrattı. Geçen sezon Fenerbahçe'den Sevilla'ya transfer olan Simon Kjaer'in de ilk 11'de başladığı mücadelede atığı şık gol Sevilla'ya yetmedi...

Liverpool Maribor'u Dağıttı 7-0 02:46

Liverpool Maribor'u Dağıttı 7-0

Şampiyonlar Liginde Liverpool, deplasmanda karşılaştığı Maribor'u 7-0 mağlup etti, grupta puanını 5'e yükseltti. Liverpool'da Roberto Firmino ve Mohammed Salah 2, Philippe Coutinho, Alex-Oxlade Chamberlain ve Trent Alexa..

Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var 01:50

Galatasaray'da Son Formaya 3 Aday Var

22 Ekim Pazar günü sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek Galatasaray'da derbi mesaisi yoğun tempoyla devam ediyor. Teknik direktör Igor Tudor'un derbi mücadelesinde herhangi bir sistem değişikliğine gitmesi beklenmiyor. ..

Antalyaspor   Kasımpaşa Maçının Özeti 02:43

Antalyaspor Kasımpaşa Maçının Özeti

Antalyaspor, Leonardo yönetiminde ilk galibiyetini Kasımpaşa karşısında 2-1'lik skorla aldı. Üstün göründüğü ilk yarının 23. dakikasında Murillo'nun golüyle yenik duruma düşen kırmızı beyazlılar, 44'te Eto'nun Ramazan'..

Sabri Şov Yaptı Jahovic Krallığa Koştu 00:31

Sabri Şov Yaptı Jahovic Krallığa Koştu

Göztepe 74. dakikada Jahovic'in golüyle maçta 3-1 öne geçti. Golün asistini yapan Sabri Sarıoğlu'nun müthiş çalımı da görülmeye değerdi. Öte yandan Makedon yıldız, bu golle gol sayısını 11'e çıkardı ve krallık yarışında ..

Göztepe  Aytemiz Alanyaspor  3-3 Özet 04:05

Göztepe Aytemiz Alanyaspor 3-3 Özet

Süper Lig'de 9. hafta müthiş başladı! İzmir'de nefesleri kesen bir maçın ardından Göztepe ile Alanyaspor 3-3 berabere kaldı. Yüksek bir tempoda geçen maçta perdeyi açan gol 41. daikada Jahovic'ten gelirken Göztepe de b..

Osmanlıspor   Kardemir Karabükspor 3-0 Özet 02:25

Osmanlıspor Kardemir Karabükspor 3-0 Özet

Süper Lig'in 9. haftasındaki Osmanlıspor, sahasında ağırladığı Kardemir Karabükspor'u 3-0 mağlup ederek Süper Lig'deki ikinci galibiyeti elde etti. Maçın 10. dakikada Maxsö'den dönen topu ceza alanı sağ çaprazında önün..

Mesut Döndü  Arsenal Coştu 01:52

Mesut Döndü Arsenal Coştu

Premier Lig'de bu sezon deplasmanlarda henüz galibiyet alamayan Arsenal, Everton'ı 5-2 yenerek bu şanssızlığını kırdı. Maça bu sezonun en çok eleştirilen ismi Mesut Özil damga vurdu. Goodison Park'taki mücadelede ilk ..

Flaş Eli̇z Sakuçoğlu Ve Hakan Sabancı Tekrar Bi̇r Arada 03:48

Flaş Eli̇z Sakuçoğlu Ve Hakan Sabancı Tekrar Bi̇r Arada

Son dönemin hızlı çapkınlarından Hakan Sabancı, bir süre önce ünlü stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu'nun gönlünü çalmıştı. Cicim aylarını gözlerden uzak yaşamayı tercin eden aşıkların, bu kurallarını önceki akşam bozacakları..

  • BETA tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yüzen Çadırla Kamp Yapmak 01:31

Yüzen Çadırla Kamp Yapmak

Kolay kurulabilen direksiz çadır suyun üzerinde konaklayabileceğiniz farklı bir kamp deneyimi sunuyor. Göl, gölet veya sakin bir nehrin üzerinde suyun huzur verici kıpırtıları eşliğinde uykuya dalabilirsiniz...

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hızlarıyla Golü Yoktan Var Eden 3 Adam 01:57

Hızlarıyla Golü Yoktan Var Eden 3 Adam

O kadar hızlılar ki ne zaman gol attıklarını ne zaman sevindiklerini kimse farketmiyor bu hızlı adamları izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 659 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Muhteşem Frikik Golü Çılgına Çevirdi 00:39

Muhteşem Frikik Golü Çılgına Çevirdi

Kanada liginde Vancouver Whitecaps'in San Jose Eartquakes'i 5-0 yendiği maçta Cristian Techera serbest vuruştan muhteşem bir gol attı...

Asamoah'ın Son Dakika Golü Gana'da Yankı Buldu 00:44

Asamoah'ın Son Dakika Golü Gana'da Yankı Buldu

Fenerbahçe - Kayserispor karşılaşmasında Asamoah Gyan'ın 90+5'te attığı gol, Gana'da büyük sevinçle karşılanmış. Asamoah'ın ailesi ve yakınları çektikleri videoyu Kayserispor camiasıyla paylaşmış...

  • JET TV tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 7 yıl önce