#10 temmuz

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Unutulmaz Yangın Srebrenitsa 01:57

Unutulmaz Yangın Srebrenitsa

Temmuz 1995'de Yugoslavya iç savaşı sırasında Sırp ordusu, “Krivaya 95 Harekatı nın bir parçası olarak Srebrenitsa'yı işgal etti. Sırp ordusu, kısa süre içerisinde 8 binden fazla Müslüman'ı katlederek, II. Dünya Savaşınd..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Şehit Ömer Halisdemir Kabri Başında Anıldı 01:45

Şehit Ömer Halisdemir Kabri Başında Anıldı

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, hain darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman şehit Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde..

15 Temmuzda Darbe Olsaydı 03:38

15 Temmuzda Darbe Olsaydı

15 Temmuzda Darbe olsaydı neler olacaktı? O gece yani 15 temmuzu 16 temmuza bağlayan gece sahnelenen oyun başarılı olsaydı Türkiye nin karşılaşacağı manzara belki de bu videodaki gibi olacaktı...

  • JET TV tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İbrahim Kalın’dan Memet’e Ağıt Türküsü 05:00

İbrahim Kalın’dan Memet’e Ağıt Türküsü

Cumhurbaşkanlığı tarafından himaye edilen 15 Temmuz Anma Etkinlikleri kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İTÜ Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erol Parlak ve Sanatçı..

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

 Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır 06:47

Baykal Evet Çıkarsa Ortalık Karışır

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da düzenlenen mitingde konuştu. CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Manisa'da miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenen miting..

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı 02:36

İsveç'te Çalışma Saatleri Azalınca Kalite Ve Verim Arttı

İsveç‘in Göteborg kentindeki Svartedalens Huzur Evi’nde çalışma saatlerinin düşürüldüğü yeni uygulama hayata geçirildi. Göteborg Belediyesi’nin iki yıl önce başlattığı ve yeni sona eren bu uygulama kapsamında huzur evin..

Can Ataklı Kimdir? 01:39

Can Ataklı Kimdir?

(d. 1956, Diyarbakır), Türk gazeteci, haber sunucusu. İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler'den mezun olan Ataklı, Gazeteciliğe Yeni Ortam gazetesinde başladı. Vatan, Günaydın, Dü..

 Adnan Oktar'ın Kediciğinden Nefes Kesen Paylaşım 00:29

Adnan Oktar'ın Kediciğinden Nefes Kesen Paylaşım

15 Temmuz'un yıl dönümünde, Adnan Oktar'ın kediciklerinden Tülay Kumaşçı, kamuflaj motifli tangasıyla çektirdiği fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde ünlüler, sosya..

  • ANKA tarafından
  • 6.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıladan Yeni Şarkı Muhbir 10:31

Sıladan Yeni Şarkı Muhbir

Sıla'nın Heybeden Şarkılar adını verdiği konser serisinin ilk ayağı 22 Temmuz Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde gerçekleşti. Konserin en büyük sürprizi ise Mabel Matiz ile birlikte yaptığı ve yeni albümünde yer alacak şa..

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hayrabolu Belediyesinden “Sinan Akçıl” Açıklaması 03:21

Hayrabolu Belediyesinden “Sinan Akçıl” Açıklaması

Tekirdağ’ın Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, ünlü şarkıcı Sinan Akçıl'ın 15 Temmuz ile ilgili video çektiği ve anma etkinliklerine katıldığı için Ayçiçeği Festivali programından çıkarıldığı iddiasına ilişkin, ..

  • ANKA tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Kurtlar Vadisi Vatan Filminin Fragman Galası Yapıldı 01:22

Kurtlar Vadisi Vatan Filminin Fragman Galası Yapıldı

Kurtlar Vadisi Vatan filminin fragman galasında konuşan Necati Şaşmaz, filmde bugün Türkiye’de yaşananları anlattıklarını belirtti. Şaşmaz, 15 Temmuz gecesinde kalkışma başladığı ülkede neler yaşandı ve perdenin arkasın..

Başbakan  Birliğimizi Hedef Alanlara Millet Asla Fırsat Vermeyecek 01:17

Başbakan Birliğimizi Hedef Alanlara Millet Asla Fırsat Vermeyecek

Başbakan Yıldırım, 'Söğüt ruhu 15 Temmuz'da tekrar dirilmiştir. Birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi hedef alan, fitne peşinde olanlara bu millet asla fırsat vermeyecektir. dedi...

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi 02:02

Oğlunun Mürüvvetini Göremedi

15 Temmuz'daki darbe girişiminde Ankara'da şehit olan Suat Akıncı'nın annesi Müfide Akıncı, Bu olaylar olmasaydı şimdi evli olacaktı, nasip olmadı. dedi. FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde, Kızılay yakınlarında..

Türkiye’den Avrupa Basketbol Şampiyonu Slovenya’ya Jest 03:00

Türkiye’den Avrupa Basketbol Şampiyonu Slovenya’ya Jest

15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Avrupa Basketbol Şampiyonu olan Slovenya’nın bayrak renkleriyle ışıklandırıldı. FİBA tarafından düzenlenen 2017 Avrupa Basketbol Şampiyonasının kazananı Sırbistan’ı yenen Slovenya oldu. Sinan..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek 04:59

GASAM ve FSM Vakıf Üniversitesi'nden FETÖ Mücadelesine Destek

Güney Asya Stratejik Araştırmalar Merkezi, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi işbirliği ve Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı desteğiyle Pakistan'da Türkiye'nin FETÖ Mücadeleleri başlıklı bir panel ge..

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti 02:06

Erdoğan'dan Şehit Evinde Kur'an Tilaveti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz gecesi Borsa İstanbul binası önünde şehit olan Fatih Satır'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Çıkışta vatandaşlara megafonla hitap eden Erdoğan, herkesi yarın yapılacak ..

Başbakan Yıldırım Hiç Boşuna Heveslenmeyin 02:12

Başbakan Yıldırım Hiç Boşuna Heveslenmeyin

Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz'da mesafe alamayanlar, bugünlerde başka bir film çeviriyorlar. 'Acaba ne yapar yaparız da 15 Temmuz'da beceremediğimiz işi sonlandırırız?' Hiç boşuna heveslenmeyin. dedi...

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi 06:52

Ruhani'den Türkiye'ye Baraj Eleştirisi

Ruhani'den Türkiye'ye baraj eleştirisiEkber Karabağ Tahran, 3 Temmuz (DHA) - İran'da düzenlenen uluslararası çevre konulu konferansta konuşan İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Ankara'nın Dicle ve Fırat nehirleri üzerindek..

Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı 00:55

Mescid-i Aksa'daki Tüm Güvenlik Önlemleri Kaldırıldı

İsrail güvenlik kabinesinin aldığı karardan sonra Mescid-i Aksa girişindeki metal dedektörlerin ardından cami çevresine yerleştirilen bariyer ve güvenlik kameraları da kaldırıldı. Korkulukların kaldırılmasının ardından M..

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu 06:24

211 Adrese 2 Bin 500 Polisle Uyuşturucu Operasyonu

Adana merkezli 5 ilde 211 adrese, 2 bin 500 polisle, drone, helikopter ve özel harekat destekli Ahmet ve Mehmet Oruç kardeşler adlı uyuşturucu operasyonu yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube..

Şehit Halisdemir'in Öğretmeni Ömer'e Minnettarım 01:00

Şehit Halisdemir'in Öğretmeni Ömer'e Minnettarım

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, darbeci general Semih Terzi'yi öldürerek darbe girişimini engelleyen isimlerin başında gelen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ortaokul yıllarını öğretmeni anlattı. Öğretmeni şehit H..

Kılıçdaroğlu Darbecilerden Yana 03:28

Kılıçdaroğlu Darbecilerden Yana

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal MKYK sonrası açıklamalarda bulundu. Ünal, 15 Temmuz şehitlerini itibarsızlaştırmaya çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Kılıçdaroğlu 15 Temmuz kahramanlarını itibarsızlaştırmaya ç..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..