#10 yıldan

2018'den Beklentileriniz Neler - Scorp 10:12

2018'den Beklentileriniz Neler - Scorp

Yeni yıldan beklentileriniz neler sorusuna scorpp kullanıcılarından gelen yanıtlar..

  • JET TV tarafından
  • 822 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise 2017 Yılından Umduğunu Bulamadı 01:31

Hadise 2017 Yılından Umduğunu Bulamadı

Hadise 2017 Yılından Umduğunu Bulamadı, Yeni Yıldan da Umutsuz...

  • BETA tarafından
  • 808 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü 01:28

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü

Irak Ordusundan Musul İtirafı- Kabusa Döndü Irak'ta IŞİD'den alınması için 17 Ekim'de operasyon başlatılan Musul'da ordu ilerleme sağlayamadığı gibi aldığı bölgeleri de elde tutmakta zorlanıyor. Bir albay ise durumu 'ka..

Oğlunu Öldüren Cani İçin Ağırlaştırılmış Müebbet 06:16

Oğlunu Öldüren Cani İçin Ağırlaştırılmış Müebbet

10 yaşındaki oğlunu 8 yerinden bıçaklayarak öldüren ve eşini arayarak, “Oğlunu öldürdüm. Gel al” diyen baba hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 4,5 yıldan 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı...

  • BETA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' 06:55

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi'

Tarım geleceğinin olmazsa olmazı ‘Solucan Gübresi' Türkiye genelinde özellikle son yıllarda üretimi artan Solucan Gübresi pazarı büyümeye devam ediyor. Edirneli solucan gübresi üreticisi Fedai Canım, 2 milyon TL yatırım..

Başbakan müjdeyi verdi! 02:28

Başbakan müjdeyi verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, “2018’de 5 bin engelli kardeşimizi işe başlatacağız. KPSS puanı geçerlilik süresini 2 yıldan 4 yıla çıkardık” dedi...

KOAH Nasıl Teşhis Edilir 01:02

KOAH Nasıl Teşhis Edilir

On yıldan uzun süredir sigara içen herkeste KOAH ihtimalinin düşünülmesi gerekiyor. KOAH, solunum fonksiyon testiyle teşhis edilebilir...

  • NABIZ tarafından
  • 537 görüntüleme
  • 7 yıl önce
KOAH Kimlerde Sık Görülür 00:47

KOAH Kimlerde Sık Görülür

KOAH, sıklıkla sigara içen kişilerde görülür. Özellikle on yıldan fazla süredir sigara içen kişiler için KOAH riski oldukça yüksek...

  • NABIZ tarafından
  • 644 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kalça Protezinin Ömrü Ne Kadardır 00:57

Kalça Protezinin Ömrü Ne Kadardır

Kalça protezi ideale yakın ve usulüne uygun tekniklerle yapılmışsa aşınan kısım sadece protezin hareketli kısmıdır. Bu hareketli kısım plastik ve metal malzemelerin karışımından yapılabildiği gibi, seramik adı verilen se..

  • NABIZ tarafından
  • 975 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. 04:16

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi.

Gaziantep’te Doğan 60 Bininci Bebeğe Ömer Halisdemir'in İsmi Verildi. Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı 25 Aralık Mahallesi'nde ikamet eden Selma-Fatih Demir çifti yeni dünyaya gelen bebeğine 15 Temmuz gecesi yaşana..

ABD'nin Ağır Yenilgisi: Vietnam 01:00

ABD'nin Ağır Yenilgisi: Vietnam

ABD'nin 'zafer' olarak kabul ettiği ancak büyük bir hezimet olarak tarihe geçen Vietnam Savaşı'nın üzerinden 40 yıldan fazla geçti. ABD'nin yenilgiyle ayrıldığı Vietnam, bölünmedi, tam tersine birleşti...

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı 03:51

Diyarbakır’da Kayyum Engellileri Kırmadı

Diyarbakır’da eş başkanları tutuklandıktan sonra kayyum atanan Büyükşehir Belediyesi, görme engellilerin 6 yıldır talep ettiği sesli sinyalizasyon sistemini kurdu. Kentin birçok noktasına Türkçe ve Kürtçe sesli sinyaliz..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..

O tam bir sabır ve vefa örneği 05:28

O tam bir sabır ve vefa örneği

Afyonkarahisar’da 17 yaşındayken eşinin hastalığını bilmeden evlenen 41 yaşındaki kadın, 22 yıldan bu yana şizofreni hastası kocası ile spastik engelli oğluna ve çene kanseri olan kayınvalidesine bakıyor. Vefakar kadın ö..

Cem Belevi - Leyla & Mecnun 03:01

Cem Belevi - Leyla & Mecnun

Söz: Cem Belevi Müzik: Cem Belevi, Asil Gök Aranje: Asil Gök, Görkem Oker Yönetmen: Murad Küçük Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak bazı şeyler Hiçbir zaman eskisi gibi durmayacak Aynı kıyafetler Makbulmüş bin yıldan ber..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Merkez Bankası, yabancı para zorunlu karşılık oranlarını artırdı 00:38

Merkez Bankası, yabancı para zorunlu karşılık oranlarını artırdı

Merkez Bankası yabancı para zorunlu karşılık oranlarını 200 baz puan artırdı. Son dakika haberine göre; Vadesiz ve 1 yıla kadar vadeli döviz hesapları için zorunlu karşılık oranı yüzde 23'e yükseldi. 1 yıl ve 1 yıldan uz..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratıyorlar- Şehrine Ses Ver 06:08

Hep Birlikte Daha Yaşanabilir Şehirler Tasarlama Hayaliyle Fark Yaratı

Türkiye'de şehirleşme giderek artıyor. Bununla birlikte kilometre kareye düşen insan sayısı yıldan yıla artış gösteriyor. TÜİK verilerine göre, İstanbul’da 2007 yılında kilometrekareye düşen insan sayısı 2420 iken bu say..

  • PengoTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kumpas Davası Gergin Başladı 01:27

Kumpas Davası Gergin Başladı

Futbolda şike soruşturmasında kumpas kurulduğu iddiasıyla açılan dava Silivri Ceza İnfaz Kurumu karşısında bulunan duruşma salonunda başladı. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından görülecek olan davanın ilk duruşm..

Sibel Can'ın Yeni Taşındığı Evin İhtişamı Göz Kamaştırıyor! 01:17

Sibel Can'ın Yeni Taşındığı Evin İhtişamı Göz Kamaştırıyor!

10 yıldan fazladır Beykoz Konakları'ndaki villasında oturan Sibel Can, modern mimarisiyle dikkat çeken Çubuklu'da vadi manzaralı süper lüks villasına taşınmıştı. İşte Sibel Can'ın yıllarca ikahmet ettiği Beykoz'daki vill..

  • ANKA tarafından
  • 1.294 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor 02:37

Rusya, Deyr Ez Zor'a Mayın Temizleme Görevlilerini Gönderiyor

Rusya'nın, IŞİD'in yıllardır süren kuşatmasının kırıldığı Deyr ez Zor kentine 175 mayın temizleme görevlisi göndereceği belirtildi. Rusya Deyr ez Zor’a gıda ve ilaç yardımı ulaştırdı. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan..

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

Pikap Kamyonunu Taşınabilir Muz'a  Dönüşüyor 03:02

Pikap Kamyonunu Taşınabilir Muz'a Dönüşüyor

A British inventor has spent $25,000 turning a pick-up truck into an ap-pealing driveable banana. Steve Braithwaite, who is originally from Woodstock, Oxfordshire, spent two years building the vehicle - which has a top s..

  • BETA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılmaz Güney Baba Filmi İzle 1:25:13

Yılmaz Güney Baba Filmi İzle

İrfan Ünal'ın yapımcılığını,Yılmaz Güney'in yönetmenlik ve senaryo yazarlığını üstlendiği filmdir.Filmin konusu,fakir bir aile babasının,Almanya'ya işçi olarak gidişinin sudan bahanelerle önlenmesi üzerine bir cinayeti s..

  • KAPALI SET tarafından
  • 7.972 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yedi Dil Biliyor, Her Dilde Kısmetini Arıyor 01:18

Yedi Dil Biliyor, Her Dilde Kısmetini Arıyor

Adıyaman’da 7 dil bilen Mehmet Yaşar Yörük, evlenmek için bildiği her dilde kısmet arıyor. Üç çocuğu olan ilk eşinden ayrılan Mehmet Yaşar Yörük, Türkçe, İngilizce, Arapça, Almanca, Romanca, Latince ve Kürtçe biliyor. M..