#100 bin kişinin

İranlı titan şebekesine operasyon! 02:18

İranlı titan şebekesine operasyon!

100 BİNLERCE LİRALIK REZİDANSLAR, LÜKS ARAÇLAR, ÇALGILI ÇENGİLİ PARTİLER..100 MİLYON DOLARLIK BİR VURGUNUN HABERİ VAR SIRADA..İRANLI BİR ŞEBEKE İSTANBUL'DA SAADET ZİNCİRİ KURDU... YÜKSEK KÂR PAYI VAADİ İLE BİNLERCE KİŞİD..

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 01:02

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Yeni Zellanda'daki 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından, Arjantin'in kuzeybatısındaki La Rioja bölgesinde yerin 100 kilometre altında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Gel..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

Thomas Rhett - Craving You (Static Version) ft Maren Morris 03:43

Thomas Rhett - Craving You (Static Version) ft Maren Morris

THOMAS RHETT LYRICS Craving You (feat. Maren Morris) [Thomas Rhett:] Every time we have to say goodbye I'm counting down until we say hello Every touch is like the strongest drug I don't know how much longer I can go ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi 10:03

Arasi Kremalı Bademli Pasta Tarifi

BADEMLI KREMALI PASTA TARIFI Su bardagimin ölcüsü 250 ml cay bardagimin ölcüsü 100 ml Malzemeler 5 tane odasında yumurta 250 gram şeker (1 su bardagi arti yarim cay bardagi geliyor) 1 tane vanilya 1 tane kabartma tozu ..

Çikolatalı Muffin Tarifi 05:03

Çikolatalı Muffin Tarifi

Çikolatalı muffin tarifi Bu ölcüden tam 12 tane muffins cikiyor. Su bardagim ölcüsü 250 ml Malzemeler 100 gr yumuşak tereyağı yada margarin 2 tane yumurta 100 gram şeker(yarim su bardagi) 125 ml süt(yarim su bardagi..

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi 12:50

VW Polo Vs Ford Fiesta - Hangisi

VW Polo vs Ford Fiesta son nesilleriyle Otomobil Dünyam'da karşılaştı. Karşılaştırma ile ilgili varsa sorularınızı yorum kısmına bekliyoruz. polo vs fiesta karşılaştırması Herkese Merhabalar, Otomobil Dünyam'da küçük s..

  • BETA tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2018 Mercedes A-Class  İlk İzlenimler 03:15

2018 Mercedes A-Class İlk İzlenimler

Herkese merhabalar, Sizlere instagram sayfamızdaki hikayelerden Yeni A Serisinin haber videosunu görmek istermisiniz diye sorduk ve oylama sonrasında bu videonun hazırlanması çoğunluğun evet demesiyle sizler için hazırla..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nohutlu Tel Şehriye 08:34

Nohutlu Tel Şehriye

1 su bardağı (100 gr) tel şehriye 3 avuç (150 gr) haşlanmış nohut 1,5 çorba kaşığı tereyağı 1 diş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı karabiber 100 gr Erzincan tulum peyniri 1 adet kuru kırmızı biber 1 dal biberiy..

 Hazırlardan Daha Güzel Donut  Tarifi 11:59

Hazırlardan Daha Güzel Donut Tarifi

Donut tarifi için malzemeler 4,5 su bardağından birazcık daha fazla un ( 600gr ) 2 adet orta boy yumurta 100 gr hafif yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı doku olacak şekilde toz şeker ( 40 gr) 1 tatlı kaşığı tuz (8..

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır 03:56

Peynirli Dereotlu Poğaça Tarifi Poğaça Nasıl Yapılır

MALZEMELER 3 su bardağı tam buğday unu 2 adet yumurta 100 gr beyaz peynir 100 gr tereyağı 100 ml mısır özü yağı 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı sirke Yarım demet dereotu 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı tuz TA..

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi 08:21

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi

Kolay Fıstıklı Kebap: 100 gr kuzu döş kıyma 100 gr dana döş kıyma ½ adet kuru soğan 1,5 çorba kaşığı Toz boziç 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 2-3 çorba kaşığı kaynar su 1 diş sarımsa..

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı 08:13

Dolu önlemleri -Balonlu naylon- fiyatlarını arttırdı

İstanbul'da etkili olması beklenen dolu yağışı nedeniyle otomobillerini korumak isteyen vatandaşların kamuoyunda patpat olarak bilinen balonlu naylonlara yönelmesi fiyatları arttırdı. Otomotiv şirketi sahibi Özkan Bene..

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor 01:37

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor

Bolu’da, şiddetli şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu ve D100 Karayolu Bolu Dağı geçişlerinde ulaşım zaman zaman aksıyor. Araçların güçlükle ilerlediği güzergahta bazı ağır araçlar yol kenarlarında kar ya..

Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama 01:06

Ukrayna'da Askeri Üstte Patlama

Ukrayna'nın Vynntsya bölgesindeki Kalynivka'daki askeri üstte meydana gelen patlamada 1 kişinin yaralandığı, 24 bin kişinin de tahliye edildiği açıklandı...

Vallahi Hortladı Fragman 02:13

Vallahi Hortladı Fragman

Nam-Sis adında, milattan önce 2600'lü yıllarda yaşayan ve bin yılda bir hortlayan bir kraldır. NamSis ve karsının sonsuza kadar dünyada yaşamasının tek yolu vardır; o da 14 tane özgür ruha sahip olması gekekir. Kral, kar..

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında 01:00

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında

Eş Zamanlı 'Fetö' Operasyonu- 80 Kişi Gözaltında Kastamonu merkezli 16 ilde FETÖ operasyonu düzenlendi. Gözaltı kararı bulunan 80 kişi adreslerinden alınarak sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Kastamo..

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor 02:15

Geliştirdiği Makineyle Günde 1 Ton Çay Topluyor

Rize’nin Fındıklı ilçesi Ihlamurlu köyünde yaşayan çay müstahsili Hayrettin Civelek, geliştirdiği makine sayesinde günde 1 ton çay topluyor. Doğu Karadeniz’de yaklaşık 200 bin ailenin geçim kaynağı olan çay tarımında ku..

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında 00:46

Maskeli Hırsız Güvenlik Kamerasında

Samsun'un İlkadım ilçesinde, bir cep telefonu bayisinin maskeli hırsız tarafından soyulması iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Ulugazi Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki cep telefonu bayisine gelen çalışanlar cam..

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Uyumadan Önce Buna Çok Dikkat Edin! YOKSA! Rüya Aleminde Hapis Kalabilirsiniz ! 35:56

Uyumadan Önce Buna Çok Dikkat Edin! YOKSA! Rüya Aleminde Hapis Kalabil

???? Aile dizimi ve kuantum alandaki yapılan çalışmaların çok dikkatli yapılması lazım ! ???? Şifa adı altında varlıklarla birlikte olanlar var! ???? Onsekiz bin alemin peygamberi Ne demek ? ???? Günde 40 kez ihlas Sure..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 hafta önce
 Beyaz Şotanın Twitter Takipçisini Nasıl Arttırdı 02:28

Beyaz Şotanın Twitter Takipçisini Nasıl Arttırdı

Beyaz, Şota'nın Twitter takipçisini program sonuna doğru 5000 kişiden, 100 Bin kişinin üzerine çıkarttı!..

  • ANKA tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor 01:48

Romanya'da 89 Devriminden Bu Yana En Büyük Protestolar Yapılıyor

Romanya’da 1989 devriminden bu yanaki en büyük protesto gösterileri gerçekleşiyor. Hükümetin binlerce kişinin affını ve ceza kanununda bazı değişiklikleri öngören tasarısını meclisin onaylamasının ardından ülke çapında 1..

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?) 02:33

İlk Uçan İnsanlı Drone - Ehang 184 (Uçan Arabalar Gerçek Mi Oluyor ?)

Bu yıl CES 2016'da tanıtılan bu drone diğerlerinden farklı olarak yolcu taşıyabiliyor. Çinli drone üreticisi Ehang, bu drone'un sadece tek kişi taşıyabileceğini ve yatırım beklediğini söylüyor. Drone'un özellikleri şöy..

Kocası İle Tartışan Kolombiyalı Kadın 7000 Dolar Yuttu 00:33

Kocası İle Tartışan Kolombiyalı Kadın 7000 Dolar Yuttu

30 yaşındaki Kolombiyalı bir kadın, 7500 doları kocasından saklamak için yuttu. Doktorlar 5700 doları çıkarabildi. Kolombiya'da bir kadının, biriktirdiği paraları kavga ettiği kocasından saklamak için, 100 dolarlık bankn..

  • JET TV tarafından
  • 845 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. 02:28

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başl

Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 Yıl Sonra İhracat Resmen Başladı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından A sınıfı Gümrük Müdürlüğüne yükseltilen Gaziantep Karkamış Gümrük Kapısı'nda, 63 yıl sonra ihracat resmen ..