#100 bolivarlık

Yıldız futbolcuyu soyan hırsız yakalandı! 02:08

Yıldız futbolcuyu soyan hırsız yakalandı!

DÜN EKRANLARINIZA GETİRMİŞTİK. GALATASARAY'IN PEŞ PEŞE ATTIĞI GOLLERLE YILDIZLAŞAN FUTBOLCUSU MUSTAFA MUHAMMED AVM'DE ÇANTASINI KAPTIRMIŞTI. POLİS 100 KAMERA KAYDINI İZLEDİ, VE HIRSIZI YAKALADI...

Bolu Dağı’nda kar yağışı şiddetini artırdı 01:33

Bolu Dağı’nda kar yağışı şiddetini artırdı

Bolu’da, D-100 karayolu ve TEM Otoyolu Bolu Dağı kesiminde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor. Kar yağışının etkili olduğu bölgelerdeki yeşil alanlar dakikalar içinde beyaz örtüyle kapl..

Регистрация и верификация на бирже Бинансе.Как зарегистрироваться на бирже Binance. 15:14

Регистрация и верификация на бирже Бинансе.Как зарегистрироваться на б

Биржа binance Криптовалюта binance coin | Бинанс коин Биржа бинансnРегистрация и верификация на бирже Бинансe .Как зарегистрироваться на бирже Binance.nhttps://www.binance.com/?ref=10368178nОбзор биржи Binance. Как зарег..

  • izle tv tarafından
  • 897 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Koronavirüs İstanbul'u sardı! 02:41

Koronavirüs İstanbul'u sardı!

TÜRKİYE'NİN YENİ KORONAVİRÜS HARİTASI BÖYLE... İSTANBUL İSE BU HAFTA DAHA DA KIRMIZI... ŞEHİRDEKİ VAKA SAYISI 2 AYDA 12 KAT ARTTI, 100 BİNDE 804'Ü GÖRDÜ...DURUM ENDİŞE VERİCİ AMA İSTANBULLULAR ENDİŞELİ Mİ? SHOW HABER YEN..

Jandarmadan duvar yıkımlı kumar baskını 04:13

Jandarmadan duvar yıkımlı kumar baskını

İzmir’in Bornova ilçesinde, tam kapanma sürecinde jandarma tarafından üç ayrı adrese düzenlenen kumar operasyonlarında kilit sistemleri ile güçlendirilmiş kapılar açılamayınca, koçbaşı ile duvarların bir kısmını yıkarak ..

Biletlerin yarısı iptal! 02:21

Biletlerin yarısı iptal!

KADEMELİ NORMALLEŞME GENELGESİYLE ŞEHİRLERARASI OTOBÜSLERDE YOLCU KAPASİTESİ YÜZDE 50'YE DÜŞÜRÜLDÜ... AMA BİRÇOK ŞİRKET, YÜZDE 100 HESABIYLA GÜNLER ÖNCESİNDEN BİLET SATTI... ŞİMDİ YA YOLCULARI ARAYIP BİLETLERİ İPTAL EDİY..

Nasreddin Hoca Araba Kullanıyor 11:18

Nasreddin Hoca Araba Kullanıyor

Yapamadığı şeyleri yapmadan kendi zamanına dönmek istemeyen Nasreddin Hoca bir liste yapar. 100 maddeden oluşan listenin en başında araba kullanmayı öğrenmek vardır. Ehliyet almayı kafaya koyan Nasreddin Hoca’yı çalışt..

  • ÇocukTV tarafından
  • 5.508 görüntüleme
  • 5 yıl önce
subhanallahi wa bihamdihi zikir Dhikr zikr 2:59:52

subhanallahi wa bihamdihi zikir Dhikr zikr

#Sübhânallahivebihamdihi subhanallahi wa bihamdihi dua dhikr zikr zikir Subhanallah Wa Bihamdihi #SubhaanAllaahiWaBihamdihi سبحان الله وبحمده subhanallahi wa bihamdihi in zikr nsubhanallahi wa bihamdihi 10000x, subha..

Seyredelim Haftalık 5.000TL Ödül Yarışması : 00:29

Seyredelim Haftalık 5.000TL Ödül Yarışması :

Seyredelim Haftalık Ödül Yarışması : Seyredelim.com En Güzel özgün Videonu paylaş Ödülü Kazan 1.Ödülü :5.000TL 2.Ödülü :2.000 TL 3. Ödülü :1.000 TL Ödüller Kanal Bazlı Olup izlenilme sayısı, abone sayısı ve İçeriğin Per..

Bodrum'da kiralar uçtu 03:02

Bodrum'da kiralar uçtu

PANDEMİDE DAHA GÜVENLİ TATİL İÇİN VİLLA KİRALAMAK İSTEYENLERE KÖTÜ HABER VAR... SEZONLUK VİLLA KİRALARI NEREDEYSE YÜZDE 100 ARTTI... İŞİ FIRSATÇILIĞA ÇEVİRENLER DE ÇOK... BODRUM'DA ESKİ KİRACISINI ÇIKARIP, VİLLASINI 3 KA..

00:53

"Türkiye'nin Otomobili"nden yeni görüntü

Türkiye'nin merakla beklediği Türkiye'nin Otomobili için geri sayım devam ediyor.Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun resmi Twitter sayfasından araca dair yeni detaylar veren bir fotoğraf paylaşıldı.TOGG'un Twitter he..

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise) 44:52

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise)

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce bu kısımı okumanızı istiyoruz.En iyi deneyim ve detaylar için kulaklık kullanmanızı öneriyorum veya yüksek ses ile izlemenizi.100.000+ Beğeni gelirse bizi çok mutlu etmiş olursunu..

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları 00:48

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları

Sakha Cumhuriyeti'ndeki bir Sibirya köyü, şiddetli orman yangınlarına katkıda bulunan bir sıcak dalga ile rekor yüksek sıcaklıklara ulaştı. Suturuokha'daki sıcaklıklar Çarşamba günü 30 santigrat dereceye (86 derece Fahre..

Berberden aşı promosyonu! 01:56

Berberden aşı promosyonu!

AŞI OLANA POZİTİF AYRIMCILIK UYGULANMALI MI? TARTIŞMASI SÜRÜYOR. BİR BERBER DE KONUYLA ALAKALI İLGİ ÇEKİCİ BİR KAMPANYAYA İMZA ATTI. AŞI KARTINI GÖSTERENE, 100 LİRALIK ÖZEL BAKIM PAKETİ HEDİYE!..

Gardaş Yardıma Yetişti! Azerbaycan'dan Türkiye'ye Destek Geldi! 01:40

Gardaş Yardıma Yetişti! Azerbaycan'dan Türkiye'ye Destek Geldi!

AZERBAYCAN'DAN 100 KİŞİLİK İLK EKİP TÜRKİYE'YE GELDİ..

Ormanda kaybolan 2 kız çocuğu için arama çalışması başlatıldı 01:49

Ormanda kaybolan 2 kız çocuğu için arama çalışması başlatıldı

Bartın’da babaanneleri ile ormanlık alandaki fındık bahçesine giden 2 kız çocuğu kayboldu. Çocukların bulunması için 100 kişilik ekiple arama çalışması başlatıldı...

Örümcek adam gibi tırmanıp girdi! 01:44

Örümcek adam gibi tırmanıp girdi!

İSTANBUL'DA BİR HIRSIZ, BİNAYA ÖRÜMCEK ADAM GİBİ TIRMANDI. 100 YILLIK ŞAMDANI ÇALIP HURDA FİYATINA SATTI. NEYSE Kİ POLİSTEN KAÇAMADI...

Pelin ve Şeyma için seferber oldular! 02:17

Pelin ve Şeyma için seferber oldular!

Bartın'da 7 ve 9 yaşlarındaki iki kız kardeşin ormanlık alanda kaybolduğu ihbarı üzerine 100 kişilik ekiple arama çalışması başlatıldı. İki kardeş, köylerinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıktaki yangın gözetleme kulesinde ..

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğaltmak istiyor 02:39

Hasadını yaptığı 7 bin yıllık buğday tohumunu, 61 ile dağıtarak çoğalt

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde tarımla uğraşan Hıdır Güneş (46), babasından kalan ve 7 bin yıllık geçmişe sahip olduğunu iddia ettiği siyez buğdayının hasadını yaptı. Çoğaltmak istediği buğdaya, basına yansıyınca 6..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Çanakkale Köprüsü'nde tarihi geri sayım! Yol ortaya çıktı... 01:14

Çanakkale Köprüsü'nde tarihi geri sayım! Yol ortaya çıktı...

Çanakkale Boğazı'nda Avrupa ve Asya kıtalarını ilk kez birbirine bağlayacak 1915 Çanakkale Köprüsü'ne 30 tabliye blokunun montajı yapıldı. Cumhuriyetin 100'üncü kuruluş yılını simgeleyen kuleler arasındaki 2023 metrelik ..

KARANTİNA SÜRESİ BİTMEDEN YOLCULUK YAPTI 00:50

KARANTİNA SÜRESİ BİTMEDEN YOLCULUK YAPTI

KURALLARI İHLAL EDEN YOLCU İLE OTOBÜS FİRMASINA TOPLAM 8 BİN 100 LİRA CEZA KESİLDİ...

Anne ölümlerinde 5 kat artış var! 02:21

Anne ölümlerinde 5 kat artış var!

Gebelerde Covid-19 vakalarında yaklaşık 5 kat artış yaşandığını belirten Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği Sorumlusu Prof. Dr. Yeşim Bayoğlu Tekin, her hafta 100’ün üzerinde anne adayında yeni Covid-19 vakası tespit ed..

16 Aralık koronavirüs tablosu açıklandı! İşte Kovid-19 hasta, vaka ve vefat sayılarında son durum... 03:50

16 Aralık koronavirüs tablosu açıklandı! İşte Kovid-19 hasta, vaka ve

16 Aralık Korona vaka sayısı akşam saatlerinde Sağlık Bakanlığı tarafından kamuoyuyla paylaşıldı. Son günlerde vaka sayılarında yaşanan yükseliş endişe yarattı. İşte en güncel korona virüs tablosu... KORONA 16 Aralık VA..

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Maltepe’de yol verme kavgasında tekmeler yumruklar havada uçuştu 00:30

Maltepe’de yol verme kavgasında tekmeler yumruklar havada uçuştu

Maltepe D-100 kara yolunda, yol verme meselesi yüzünden tartışan servis sürücüsü ile otomobil sürücüsü birbirine girdi. Kara yolunun ortasında yaşanan kavga boks ringlerini aratmazken, sürücüler hem kendi canlarını hem d..

Metrelerce Sürüklenen Tır Alev Aldı Yüzlerce Çocuk Bezi Ve Deterjan Yola Savruldu 01:54

Metrelerce Sürüklenen Tır Alev Aldı Yüzlerce Çocuk Bezi Ve Deterjan Yo

İstanbul'u Karadeniz'e bağlayan D-100 karayolunda devrilen çocuk bezi ve deterjan yüklü tır, metrelerce sürüklendikten sonra alev alarak yandı...

Kuaför Patronunu Soydu 02:03

Kuaför Patronunu Soydu

İSTANBUL'DA KUAFÖR DÜKKANI İŞLETEN BİR KADIN, ÇALIŞANININ TUZAĞINA DÜŞTÜ... EKMEK KAPISINA İHANET EDEN KUAFÖR USTASI, HIRSIZLIĞA SOYUNDU... 100 BİN LİRA ÇALIP KAYIPLARA KARIŞTI.....