#100 tane kiz kaÇiran aldim abİ Çok İyİdİ ya :d

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne 03:26

İnanamayacağınız Dünyadaki En Genç 4 Anne

Duymayan KALMASIN ! 4 - Alleshia Gregson - 12 yaş Henüz ergenlik çağında bile sayılmazken hamile kalan genç kızın hikayesi biraz enteresan. Okuldaki bir arkadaşınında hamile kaldığı için evden kovulduğunu bilen bu kız ..

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı 07:33

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı

Çavuşoğlu, Fransız Bakana ’İfade Özgürlüğü’nü Hatırlattı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “İfade özgürlüğü ve hukukun üstünlüğü gibi demokrasinin temel değerleri Avrupa Konseyi üyesi tüm ülkeler için geçerlidir. Ayrı..

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı 01:26

Venezuela Bu Sefer De Tedbir Amacıyla Kolombiya Sınırını Kapattı

Venezuela bu sefer Kolombiya sınırındaki uyuşturucu kaçakçılığını bitirmekte kararlı. Hükümet en yaygın kullanılan banknotu 100 Venezuela Bolivarını tedavülden kaldırılacağını açıklamasının ardından Venezuela-Kolombiya s..

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor 01:50

Tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranı yüzde 93 azalıyor

Tek doz aşılama oranları yüzde 75'e ulaştı. Uzmanlar, vatandaşların rehavete kapılmaması gerektiğini belirterek, tam aşılı kişilerin hastaneye gitme oranlarının yüzde 93 oranında azaldığını söylüyor. Türkiye'nin koronav..

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç kızın yardım çığlığı 11:41

Babasının ailesini ve kendisini ölümle tehdit ettiğini belirten genç k

İstanbul'da 2 yıldır babasının kendisi ile ailesine şiddet uyguladığını öne sürerek sesini sosyal medyadan duyuran genç kız, yaşadıklarını anlattı. Elif Çelik, Bu insanın içeriden çıkmasını istemiyoruz çünkü 1 ay, 3 ay,..

Grup Hepsi - Yeter (Official Video) 03:06

Grup Hepsi - Yeter (Official Video)

Herkes hayrandı o gülüşüne Bende bir başka Kuşlar uçardı sıcak iklimlere Vurdum tek taşla Bu güzel masallarla Kimleri kandırdın sen Beni çocuk mu sandın? Yeter seni çok sevdim Yeter çok çalıştım Yeter artık k..

Süt Dilimi  Tarifi 09:42

Süt Dilimi Tarifi

Malzemeler Tartiniz varsa onu kullanin ama ben yinede ölctüm bardakla) Keki icin gerekenler 4 tane oda isisinda yumurta 80 gr seker(1 cay bardagindan bir parmak eksik) 1 cimdik tuz 1 tane vanilya 100 gr un(1 su bardagind..

ℂ⋆Tarkan  Kıl Oldum 04:13

ℂ⋆Tarkan Kıl Oldum

Takmış takıştırmış Sürmüş sürüştürmüş Bir dağınıklık, bir rüküşlük Kıl oldum abi Giyinmiş rengarenk Perperişan hali Üstelik çorabı da kaçmış Kıl oldum abi Kaçacak yer ararım Görsem karanlıkta Başına güneş mi ..

Tarkan   Kıl Oldum 04:03

Tarkan Kıl Oldum

Takmış takıştırmış Sürmüş sürüştürmüş Bir dağınıklık, bir rüküşlük Kıl oldum abi Giyinmiş rengarenk Perperişan hali Üstelik çorabı da kaçmış Kıl oldum abi Kaçacak yer ararım Görsem karanlıkta Başına güneş mi ..

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla 04:11

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla

Müslüm Gürses & Sezen Aksu - Sebahat Abla Dinle Şarkı Sözleri : Kahvenin önünden şöyle bir salınıp geçerken Hayat duruldu sanki zamana deymeden Bulaşır neşesi konuşup söylerken Ağırır gam keder insanın kalbinden Mahal..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.211 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun 03:46

Erdoğan_ Ey Kaymakam Sen Kendini Ne Sanıyorsun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar toplantısında bir gaziyi oyalayan kaymakama sert tepki göstererek Ey kaymakam sen kendini ne sanıyorsun? Haddini bileceksin. Haddini bilmediğin zaman da sana haddini bildirirler. Bunu da..

Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum 03:20

Onur Koç - Duygularıma Esir Oluyorum

görmesem daha iyidi seni orada o gece aradan yıllar geçti senin elin hafızamda her gece gibi bir geceydi seni görene kadar birer birer çktılar yerlerinden hatıralar hatıralar unutulmaz duygularıma esir oluyorum..

Kıymalı Ali Nazik Kebabı Tarifi 04:58

Kıymalı Ali Nazik Kebabı Tarifi

Malzemeler 4 5 tane közlenmis patlican Yarim kilo Süzme yogurt 1 dis sarmisak Tuz Kiymali harcin malzemesi Yarim kilo dana kiyma 1 tane kuru sogan 1 dis sarimsak 1 tane yesil biber 2 tane domates 3 yemek kasig..

Pazara Gidelim Bir Çilek Alalım  7 Meyveler Şarkısı Bir Arada 11:37

Pazara Gidelim Bir Çilek Alalım 7 Meyveler Şarkısı Bir Arada

PAZARA GİDELİM Pazara gidelim, bir çilek alalım Pazara gidip bir çilek alıp napalım? Tatlı tatlı tatlı tatlı yiyelim Pazara gidelim, bir elma alalım Pazara gidip bir elma alıp napalım? Katır kutur katır kutur yiyelim P..

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi 08:39

Tavuklu Kaşarlı Krep Sarma Tarifi

Malzemeler: Yarım kilo kuşbaşı doğranmış tavuk göğsü Yemeklik doğranmış 1 tane büyük Kuru soğan birer tane kırmızı yeşil sarı biber doğradım Yarım yemek kaşığı domates salçası 1 Çay bardağı su Tuz karabiber toz biber (i..

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi 07:22

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi

Arpa Şehriyeli Sebzeli Pilav Tarifi ve Malzemeler : (Pilavın miktarını kişi sayısına göre çoğaltabilirsiniz. Ben 4 kişilik yaptım.) 1 su bardağı arpa şehriye 1 tane kuru soğan 1 tane havuç 1 tane kırmızı biber 2 tane dom..

Belen Tavası Tarifi 12:04

Belen Tavası Tarifi

Malzemeler Yarım kilo kuzu eti 5-6 tane arpacık soğan 4 5 diş sarımsak 2 tane yeşil sivri biber 2-3 tane domates 2 tane kırmızı biber Tuz karabiber pul biber kekik 2 yemek kaşığı tereyağı Hazırlanışı : Bütün sebzele..

Sebzeli Lazanya Tarifi 06:48

Sebzeli Lazanya Tarifi

Malzemeler Sebzeler icin istediginizi pisirin ben bugün evde olanlari kullanarak yaptim. 3 tane kabak 250 gr Mantar Yarim kilo Brokoli 1 2 tane havuc 1 tane kirmizi biber 1 tane kuru sogan 2 dis sarimsak 3 yk siviyag Bah..

Dalyan Köfte Tarifi 10:25

Dalyan Köfte Tarifi

Dalyan köfte tarifi Malzemeler Yarim kilo dana kiyma 1 tane kuru sogan 1 tane yumurta 1 cay bardagi galeta unu Tuz karabiber pulbiber kimyon Köftenin icine koymak icinde yeteri kadar bezelye havucuk haslayin. Domates sos..

Poğaça Tarifi 10:16

Poğaça Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi ilik süt 1 su bardagi siviyag 1 su bardagi maden suyu(mineralwasser) Yarim paket eritilmis tereyagi 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz 3 tane yumurta(1 tanesini hamura tüm kirin diger ikisin..

Kayseri (Şebit) Yağlaması Tarifi 14:11

Kayseri (Şebit) Yağlaması Tarifi

Sebit kayseri yaglamasinin tarifi Lavasi icin gerekenler 4 su bardagi un(yarim kilo oluyor) 1 su bardagi ilik süt 1 bucuk cay bardagi ilik su 1 paket kuru maya 1 tatli kasigi tuz 1 yemek kasigi seker 2 yemek kasigi zeyti..

Ev Yapımı Kemik  (Et) Suyu Tarifi 05:44

Ev Yapımı Kemik (Et) Suyu Tarifi

hazırlanışı.. Kasabinizdan yeteri kadar kemik alın.yıkayıp büyük bir tenceremiye koyun. içerisine bir tüm soğan iki tane büyük büyük doğradığımız havuç 10 tane kadar tane karabiber atin. ve evde varsa 2 tane Defne yapra..

Fırında Somon Balığı Tarifi 04:23

Fırında Somon Balığı Tarifi

Fırında somon balığı tarifi malzemeler Yarım kilo somon balığı yıkanmış temizlenmiş ayıklanmış olsun 1 tane kuru soğan 2 diş sarmısak 1 tane kirmizi biber 1 tutam maydonoz (dereotuda konulabilir) yarım limon 2 tane Defn..

Bezelyeli Havuçlu Pirinç Pilavı Domates Soslu Köfte Ve Havuç Salatası Tarifi 08:48

Bezelyeli Havuçlu Pirinç Pilavı Domates Soslu Köfte Ve Havuç Salatası

1 su bardagi bezelye ve havucu buharda 5 dk haslayin yada kaynar suda haslayin.Tencerinize 1 yemek kasigi tereyagi 2 yemek kasigi siviyag koyun tereyagi eridimi 1 bucuk su bardagi yikanmis pirinci katin.Ocagi orta derece..

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatası,Sürk Salatası,Humus) 18:22

Hatay Yöresine Ait Kahvaltılık Çeşitleri (Biber Ezmesi, Zahter Salatas

Taze zahter(kekik) salatasi Kekigin almancasi *Thymian * Yapilisi Bir avuc kadar zahterimizi iyice yikiyalim.guzelce dograyip.2 tane taze sogan az birsey maydonoz,biber ve 2 tane domatesi dograyip icine katalim.pulbiber..

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi 07:41

Kuru Yufkadan Peynirli Tepsi Böreği Tarifi

Malzemeler 5 adet yufka Ben kuru yufka kullandım iç malzemesi için gerekenler yaklaşık 200 gram kadar beyaz peynir küçük bir soğan bir tutam maydanoz 1 tatlı kaşığı pulbiber 2 yemek kaşığı sıvıyağ( beyaz peynirinizi ..

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi 12:56

Yumuşacık Mayalı Kremalı Poğaça Tarifi

MALZEMELER Su bardagimin ölcüsü 250 ml 2 su bardagi ilik süt 1 paket krema200 gr(schlagsahne) 1 su bardagi ilik su Yarim su bardagi siviyag 1 paket yas maya(kuru maya kullanmak isterseniz iki yemek kasigi kullanin.) 3 ye..

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır 11:41

Turşu Tarifi Nasıl Yapılır

Turşunun altın oranı; 1 litre suya 1 çay bardağı sirke ve 2,5-3 çorba kaşığı rafine olmamış deniz tuzu. Az tuzlu isterseniz bu oranı 2 kaşığa kadar düşürebilirsiniz. Limonla yapmak isterseniz de, 1 litre suya 2 limonun ..

Elbistan Tava Tarifi 01:11

Elbistan Tava Tarifi

Malzemeler 1 kilo kuşbaşı et 3 tane patates 3 tane kuru soğan 1 baş sarımsak 3 tane taze domates birkaç tane yeşil biber yarım su bardağı sıvı yağ pul biber tuz karabiber Hazırlanışı; 1.Küp küp doğranmış 3 adet soğan,..

Yonca Poğaça Tarifi 14:22

Yonca Poğaça Tarifi

Yonca poğaça tarifi Malzemeler 2 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvı yağ 250 gram quark(süzmeyogurt) evde vardı diye kullandım ama Sizler quark yerine bir su bardağı süt ekleyebilirsiniz. 1 paket yaş maya (isteyenle..