#100 tane kiz kaÇiran aldim abİ Çok İyİdİ ya :d

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, galericiler ise sıkıntılı 06:21

Kaldırımlara satılık - kiralık araç konulmayacak... Yayalar memnun, ga

Yol ve kaldırım üstüne satılık ya da kiralık araç koymak yasaklanıyor. Yeni düzenlemeyle yol ve kaldırım işgaline neden olan satılık ya da kiralık araçlar artık kaldırımları işgal edemeyecek. Karar sonrası bazı ilçelerde..

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı 01:10

Venezuela'da Nakit Sıkıntısı Ciddi Boyutlara Ulaştı

Venezuela’da en çok kullanılan para birimi 100 bolivarlık banknotların tedavülden kaldırılması ülkedeki nakit sıkıntısını ciddi boyutlara taşıdı. 100 bolivarlık banknotlar tedavülden kaldırılırken yerine geçecek banknot..

2018 Mercedes A-Class  İlk İzlenimler 03:15

2018 Mercedes A-Class İlk İzlenimler

Herkese merhabalar, Sizlere instagram sayfamızdaki hikayelerden Yeni A Serisinin haber videosunu görmek istermisiniz diye sorduk ve oylama sonrasında bu videonun hazırlanması çoğunluğun evet demesiyle sizler için hazırla..

  • BETA tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Hazırlardan Daha Güzel Donut  Tarifi 11:59

Hazırlardan Daha Güzel Donut Tarifi

Donut tarifi için malzemeler 4,5 su bardağından birazcık daha fazla un ( 600gr ) 2 adet orta boy yumurta 100 gr hafif yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı doku olacak şekilde toz şeker ( 40 gr) 1 tatlı kaşığı tuz (8..

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi 08:21

Kolay Fıstıklı Kebap ve Acele Alinazik Tarifi

Kolay Fıstıklı Kebap: 100 gr kuzu döş kıyma 100 gr dana döş kıyma ½ adet kuru soğan 1,5 çorba kaşığı Toz boziç 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı pul biber 2-3 çorba kaşığı kaynar su 1 diş sarımsa..

Cengiz Kurtoğlu - Süt İçtim Dilim Yandı Türkü 03:51

Cengiz Kurtoğlu - Süt İçtim Dilim Yandı Türkü

Süt İçtim Dilim Yandı (Amanın Amanın) Döküldü Kilim Yandı (Kız Sana Hayranım) Ben Kilimde Değilim (Amanın Amanın) Bahçemde Gülüm Kaldı??? (Kız Sana Hayranım) Cendermeyim Cenderme (Amanın Amanın) Beni Yoldan Dönderme ???..

Evde Kalmış Kızın Falı (Eylül Öztürk) 00:56

Evde Kalmış Kızın Falı (Eylül Öztürk)

sözleri: Sana kısmet var Gercekten mi Uzun boylu kumral Gerçekten mi Çocukta para var Gerçekten mi Kız adam kral Gerçekten mi Beyaz ata binmiş Vallhi de kız Kapına da gelmiş Valla de kiz Kiz baba kismet Valla de kiz ..

  • JET TV tarafından
  • 1.481 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Süt Içtim Dilim Yandı - Kilis Türküsü 03:23

Süt Içtim Dilim Yandı - Kilis Türküsü

Süt İçtim Dilim Yandı (Amanın Amanın) Döküldü Kilim Yandı (Kız Sana Hayranım) Ben Kilimde Değilim (Amanın Amanın) Bahçemde Gülüm Kaldı??? (Kız Sana Hayranım) Cendermeyim Cenderme (Amanın Amanın) Beni Yoldan Dönderme ???..

  • PengoTV tarafından
  • 803 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video) 05:08

Ragga Oktay feat.Yildiz Tilbe - Gitme Kal (Official Video)

Ragga Oktay Gönlüme Ateş Açtın Gönlüme Hasreti Yara Ettin Kalbime Dargın Ol Yada ister Kız Bana İstiyorsan Kır Beni Ama Gitme Kal Yıldız Tilbe Hasretim Ben Sana Deli Gibi Hasretim El Ele Yan Yana Öperken Hasretim Yokluğu..

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan 04:06

Sibel Pamuk - Harmandan Gel Harmandan

Sibel Pamuk - Harmandan Gel, Tokat ´a ait olan bir türkü Harmandan Gel Harmandan Yeşilırmak Akıyor Karadenize Doğru Yar Allahın Seversen Yarın Gel Bize Doğru Harmandan Gel Harmandan Yar Kaçalım Ormandan Sevdanı Çeke Çe..

  • PengoTV tarafından
  • 1.422 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri 02:40

Dünyanın En Tuhaf Evlilikleri

Onların evlilikleri herkesten farklı. Kimi güldüren, kimi hayrete düşüren, kimi ürküten bu evlilikleri sizin için derledik. İyi seyirler. 7 - Sharon tendler, israil´de bir yunus parkında bulunan cindy adlı yunusa aşık ..

  • JET TV tarafından
  • 871 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü 01:46

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü

Fatih'te yabancı uyruklu 20 yaşındaki genç kız apartman merdivenlerinde ölü olarak bulundu. Genç kızın ölümüne ilişkin 3 kişi gözaltına alındı. Olay sabah 5.30 sıralarında Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak'ta bulunan 4..

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik 01:23

Kocaman'dan Çarpıcı Sözler İlk Yarıda Maçı Koparabilirdik

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbinin ardında beIN SPORTS'a konuştu. Kocaman, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray'la 0-0 berabere kaldıkları derbi maçta, rakibin son bölümde 10 kişi kalmasından dolayı ..

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement) 03:25

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement)

Sorry You gotta go and get Angry at all of my honesty You know I try but I don't do too well with apologies I hope I don't run out of Time could someone call the referee Cause I just need one more shot at forgiveness I..

  • PengoTV tarafından
  • 1.604 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

Birde Pamukkaleyi Geniş Açıdan İzleyin - Süslü Mikrofon 06:23

Birde Pamukkaleyi Geniş Açıdan İzleyin - Süslü Mikrofon

Sizler İçin Denizli Pamukkaleyi Gezdik Kuş Bakışı Çektik Çok Güzel Oldu İyi Seyirler.....

Çarpışma Testlerinde En Güvenli 10 Otomobili 14:50

Çarpışma Testlerinde En Güvenli 10 Otomobili

Bu sıralama videosunun bir benzeri henüz dünyada çekilmedi. Çekilme ihtimali de çok zayıf. Çünkü bu sıralama, Euro NCAP çarpışma testlerinin toplam ağırlık puanları üzerinden sadece Mesut Abi'nin yaptığı analizle ortaya ..

  • BETA tarafından
  • 832 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bipolar Nedir 03:17

Bipolar Nedir

Bipolar Nedir? Kelime anlamı iki kutuplu. Negatif, pozitif. Siyah beyaz, çarşı karşı. Bir zamanlar dünya iki kutupluydu, şimdi drogo gitti rocky kaldı. Vuruyo kırbacı vuruyo kırbacı. İblis ya, tam arama motoru yapcaz...

İsmail YK - Bas Gaza 04:07

İsmail YK - Bas Gaza

İsmail YK - Bas Gaza (Official Video) dinle Sıfır kilometre yeni bir araba alırım Mahallede kızlara ben havamı atarım Sağ çek sol çek bir caka atarım Gözlügümü takar birden gaza basarım HmM ver anam ben anasını sat..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.571 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Renkli Puding Tarifi 05:11

İki Renkli Puding Tarifi

Malzemeler : Yarım litre süt Yarım çay bardağı nişasta 1 Çay bardağı seker 2 Tane yumurta sarısı 1 Tane vanilya 1 Yemek kasigi tereyagi Bir cimdik tuz 1 Paket krema(200gr) 100 gr. Bitter cikolata Hazırlanışı Tencereye..

Ev Baklavası Nasıl Yapılır 17:29

Ev Baklavası Nasıl Yapılır

Malzemeler : Hamuru için gerekenler : 1 tane yumurta 1 yemek kaşığı sirke 100 gr. oda ısısında yumuşamış tereyağı 1 çay bardağı yoğurt (isteyen süt koysun) 1 çay bardağı su Yarım çay bardağı sıvıyağ Çay kaşığının ucuy..

Kruvasan Tarifi 08:03

Kruvasan Tarifi

Malzemeler 1 cay bardagi ilik su 1 su bardagi ilik süt 1 cay bardagi siviyag 1 tane yumurta 1 paket yasmaya(istiyenler 1 paket kuru maya kullanabilir) 1 yemek kasigi seker 1 tatli kasigi tuz Yaklasik 4 bucuk su bardagi u..

Baklava Tarifi 11:59

Baklava Tarifi

Baklava tarifi Su bardagi ölcüm 250 ml cay bardagi ölcüm 100 ml Hamurun malzemeleri 1 cay bardagi siviyag 1 cay bardagi süt Yarim cay bardagi su 2 tane yumurta 2 yk yogurt 2 yk sirke 1 yk yumusak tereyagi yada margarin ..

Limonlu Cheese Cake Tarifi 08:40

Limonlu Cheese Cake Tarifi

Limonlu cizkek tarifi Malzemeler 100 gr eritilmis tereyag(1 cay bardagi) 2 paket yulafli bisküvi isterseniz bir su bardagi kadar badem yada findik koyun. Kremasi icin gerekenler 2 paket labne peyniri toplamda 600gr 1 pak..

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması 01:26

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile “silahlı örgüt üyesi olmak” ve “uyuşturucu ticareti yapmak” suçları kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında 24 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu çetesini, cinayet suçun..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bisküvili Pasta Tarifi 05:51

Bisküvili Pasta Tarifi

Bisküvi ile yapılan kolay yaş pasta tarifi Malzemeler 2 paket kakaolu bisküvi 2 paket sade bisküvi bir paket kakaolu puding 100 gram bitter çikolata 2 paket sade krem şanti süslemek için de bir paket bitter çikolat..

Bademli Perişan Kurabiye Tarifi 02:52

Bademli Perişan Kurabiye Tarifi

125 gr yumusak tereyagi yada margarin 1 tane yumurta sarisi Yarim cay bardagindan bir parmak fazla.(70 gr seker) 2 su bardagi un(280 gr) 1 tane vanilya 100 gr kirilmis badem. Hazirlanisi Yagi,yumurtayi,vanilyayi,sekeri..

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor 02:25

Eymen Bebek Yaşamak İçin Yardım Bekliyor

Gökhan ve Gülbahar Varol çiftinin çocukları olan down sendromlu 1 yaşındaki Eymen Bebek, 4 aylıkken İstanbul’da geçirdiği ameliyat ile kalbindeki 3 delik kapanmış ve kalp kapakçığı değişmişti. Geçirdiği zorlu operasyonun..

Haşhaşlı Açma Tarifi 12:28

Haşhaşlı Açma Tarifi

Malzemeleri: 1 Tane yaş maya 3 Su bardağı ılık süt 1 Su bardağı sıvı yağ 2 Tane yumurta (beyazı hamura sarısını üzerine sürmek için ayırın) 5 Yemek kaşığı dolusu şeker 2 Tatlı kaşığı tuz (silme) 1 Kg. artı 2 su bardağı u..

Kasap Köfte Tarifi 07:29

Kasap Köfte Tarifi

Kasap Köfte Tarifi ve Malzemeler : Siz ölçüleri azaltıp direk pişirebilirsiniz 2 Kg. Orta yağlı köftelik kıyma (kıymanız orta yağlı olsun bu çok önemli. Yağsız bir kıymadan yapılan köfte kuru sert lezzetsiz olur. Lütfen..