#100 tane kiz kaÇiran aldim abİ Çok İyİdİ ya :d

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi 04:31

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi

3 tane yumurta 1 su bardağı seker (çok şekerli seviyorsanız oranı biraz çoğaltabilirsiniz. Mesela 3 yemek kaşığı daha koyun. 1 paket krema (200gr) 1 paket vanilya 1 tane limon kabuğu rendesi Yarım limon suyu 1 paket kaba..

Elmalı Kek Tarifi 04:55

Elmalı Kek Tarifi

Elmalı kek tarifi Malzemeler 1 su bardağı şeker 1 su bardağı yoğurt 1su bardağı sıvıyağ 4 tane yumurta 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu yaklaşık 2 su bardağı un üstüne koymak için üç tane elma 1 tatlı kaşığı ..

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması 04:58

TBMM Genel Kurulu’nda Bütçe Tartışması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve ailesi hakkında iddiaları gündeme getirdi. Turan, CHP’nin ambleminde altı ok olduğunu hatırlatarak, “CHP'nin hatırası var altı oka. Var mı?..

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi 03:17

Damla Çikolatalı Muffin Tarifi

Malzemeler : 2 yumurta, 3/4 su bardağı şeker, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 2 su bardağı un, 3 yemek kaşığı kakao, 1 paket kabartma tozu, 1 paket vanilya, 1 su bardağı Damla çikolata. **********************..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi 05:03

Hazır Baklava Yufkasından Peynirli Sodalı Rulo Börek Tarifi

Daha önce sodalı börek yapanlar böreğin dokusunu ne kadar farklı olduğunu bilirler. Bunu baklava yufkasıyla hazırladığınızda karşımıza dahada başka bir lezzet çıkıyor. Hazır baklava yufkası rulo şeklinde ile ve içinde bu..

Mercimek Çorbası Tarifi 02:24

Mercimek Çorbası Tarifi

Malzemeler : 1 su bardağı kırmızı mercimek, 1 adet soğan, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 tatlı kaşığı toz biber, 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ, 5 su bardağı oda sıcaklığında su, Tuz, pul biber, kekik. Mercimek Çorbası Tarifi..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur 03:46

Hazinedar_ Beni Fetö’cü İlan Etmeye Çalıştıkları Mezkur

TBMM Darbe Girişimi Araştırma Komisyonu'na gönderdiği yazılı yanıtta önemli açıklamalarda bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beni FETÖ'cü ilan etmeye çalıştıkları mezkur video kaydı montajdır. Bana m..

Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan 00:51

Güneş'ten Sakatlık Tepkisi Oğuzhan

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Almanya temsilcisi Schalke 04'e 3-2 mağlup oldukları maçta savunmada çok hata yaptıklarını söyledi. Güneş, Zhuhai Sports Center'da oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına..

  • OFSAYT tarafından
  • 638 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sınıf Başkanı Ve Yardımcısının Dramı 02:54

Sınıf Başkanı Ve Yardımcısının Dramı

İşte Bir Demokrasi Dersi Daha.Kız Öğrenci Elinden Geleni Yaptığı Halde Sınıfın Onu Dinlememesi ve Onların 100 Alması için Ağlayarak Anlatıyor. Sınıf Başkanı hep yüz alıyor ve diğer sınıf öğrencilerin de 100 alması için o..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz 04:38

Erdoğan: Kuzey Suriye'de Yeni Bir Devlete Müsaade Etmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Fırat Kalkanı operasyonu ile ilgili yaptığı açıklamada Dertleri Kuzey Suriye’de yeni bir devlet kurmak. Biz böyle bir devletin kurulmasına müsaade etmeyeceğiz, bu böyle bilinmeli dedi..

Kadayıflı Kek Tarifi 06:43

Kadayıflı Kek Tarifi

Kadayıflı Kek Tarifi ve Malzemeler : 3 tane yumurta 1 çay bardağı şeker 1 su bardağı sıvıyağ 1 paket vanilya 1 paket Kabartma tozu 4 Yemek kaşığı un 1 su bardağı kadar kırılmış ceviz Yaklaşık 150 gr çiğ kadayıf (bende 15..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video) 04:55

Ankaralı Namık - Dokumacı Kızlar (Official Video)

Dokumacı Kızlar (Söz) Hamam taşı gümüşten, Yeni gelmiş o işten, Part time çalışıyor, Beni pavyona alıştıran. Senin, diyecek birşey bulamıyorum da, Dur söyleyeyim, Senin zalım enişten yalellim ya allah. Dokumacı..

  • PengoTV tarafından
  • 3.059 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir 00:38

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir

Kıvanç Tatlıtuğ’un 4 yıl sonra sinemaya döndüğü Hadi Be Oğlum görücüye çıktı. Basın gösterimi öncesinde konuşan Tatlıtuğ, bir yapımda Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı söylentileriyle ilgili Paşamızı oynamak bana g..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller 12:30

Demet Özdemir'in Çocukluğu Ve Kurduğu Fantastik Hayaller

Demet Özdemir kız çocukları için düzenlenen bir gecede kendi çocukluğuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Çocukken oyuncu olmayı hayal ettiği söyleyen Demet Özdemir, “ Ben balık burcuyum, çok fantastik hayaller kurarım, da..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Önden Giriyim mi Kavgası 00:28

Önden Giriyim mi Kavgası

Gene kızlar gene kavga hep bir numara olma peşindeler hep en güzeli benim derler insanca geçinemiyolar hepsine abi dayağı lazım...

  • JET TV tarafından
  • 932 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk 47:05

Paranormal Olaylar Mahzende İnsan Kemiği Bulduk

Daha önceki vakalarımızda olduğu gibi, bu vakadada Instagram üzerinden bizlere ulaşan birisinin köyüne gidiyoruz.Büyücü bir kadının ve kız kardeşinin başına gelenleri ele alıyoruz.Bize ulaşan kişi Mikail abi ise, Mihriba..

  • JET TV tarafından
  • 1.145 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurtardı 02:58

Kargaların Saldırısına Uğrayan 'Benekli Su Yelvesi Kuşunu' Köylü Kurta

Kars’ta tarlada kargaların saldırısına uğrayan ve yaralanan Benekli Su Yelvesi’ni köylü kurtardı. Kargaların yaraladığı Su Yelvesi tedavisi yapılmak üzere Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne teslim edildi..

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay 56:08

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar.Dikkatlice okumanızı istiyorum, teşekkürler. 100.000 beğeniden sonra yeni bölüm gelecektir.nDaha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeyt..

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu 14:13

Evde Dondurma Yapmanın Eğlenceli ve Komik 3 Yolu

1 paket krema(200 ml) 70 ml süt 50 gr toz şeker 1 çay kaşığı vanilya özütü İşe önce ev yapımı dondurma makinasının düzeneğiyle başlayacağız. Bunun için, iç içe geçebilen 2 kaseye ihtiyacınız olacak. Büyük olanın içine te..

Yağlı Ekmek Tarifi 11:07

Yağlı Ekmek Tarifi

300 gr beyaz un- 1 kavanoz 200 ml su- ⅓ kavanoz 6 gr instant maya – 1 silme tatlı kaşığı 12 gr tuz- 2 dolu çay kaşığı 1 tutam toz şeker 100 gr tereyağı Kullanığım kavanoz evlerimizdeki standart 660 ml olanlardan. Büy..