#100 tane kiz kaÇiran aldim abİ Çok İyİdİ ya :d

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3 22:17

GTA VİCE CİTY - TOMBİK DİAZ - BÖLÜM 3

Discord sunucumuz; https://discord.gg/GEqASujSdunnEtiketler:ngta 5,ngta san andreas,ngta 6,ngta vice city,ngta 4,ngta 5 gerçek hayat,ngta 6 trailer,ngta 5 online,ngta araba,ngta advance,ngta adana,ngta aç,ngta andreas,ng..

  • Emrullah tarafından
  • 117 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth  Furious 7 Soundtrack 03:57

Wiz Khalifa - See You Again ft. Charlie Puth Furious 7 Soundtrack

Charlie Puth It’s been a long day without you my friend Sensiz uzun bir gün oldu arkadaşım And I’ll tell you all about it when I see you again Seni yeniden gördüğümde sana her şeyi anlatacağım We’ve come a long way from ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.958 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar 02:25

Tekneleri Batarken Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaptılar

Bodrum’da düzenlenen Tirhandil Yelken Yarışlarında 'Aganta' isimli tekne alabora oldu. Teknede bulunan 7 kişi canını zor kurtarırken, yarışmacılar teknenin batma anlarını sosyal medyadan canlı yayında verdi. Bodrum’da d..

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar 03:34

Erdoğan'dan Barzani'ye Sert Açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kuzey Irak açıklaması: Tek beklentimiz hassas çizgilerimizde bize saygı duymaları ve bize rağmen adım atmamalarıydı. Bunu yapmadılar Bize rağmen bu adım atıldı, bedel ödeyecekler. Kerkük tartış..

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi 01:58

Çörek Otlu Mini Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 gr oda sıcaklığında tereyağ, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 yumurta (sarısı üzeri için), 2,5 su bardağı un, 1 tatlı kaşığı kabartma tozu, 1 yemek kaşığı şeker, 1 çay kaşığı tuz, 3/4 çay bardağı çöreotu. ****..

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi 06:56

Çay Demlenmeden Pişen Pide Börek Tarifi

Artan pideleri israf etmeden değerlendirmenin en nefis yoluyla tanışın: Çay demlenmeden pişen pide börek! Çok pratik bir tarif olan pide börek dilediğiniz malzemelerle zenginleşiyor, peynirli ve patatesli halleri çok can..

Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Karışık Pizza Tarifi 04:54

Karışık Pizza Tarifi

Malzemeler: Hamuru için : 1+3/4 su bardağı un (2 su bardağından biraz daha az), 1/2 su bardağı ılık su, 1 yemek kaşığı zeytinyağ, 1 tatlı kaşığı kuru maya, 1 tatlı kaşığı toz şeker, 1 tatlı kaşığı tuz. Üzeri için : 2 ..

 Susamlı Fındıklı Tarçınlı Kurabiye Tarifi 05:34

Susamlı Fındıklı Tarçınlı Kurabiye Tarifi

Hiç şüphesiz yaptığım enn nefis kurabiye tariflerinden birisi. Tarif defterinizde mutlaka olmalı arkadaşlar,çok ama çok güzel, eminim sizler de çok seveceksiniz. Susamlı Fındıklı Tarçınlı Kurabiye Malzemeler; 125 gr. t..

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği 04:04

Bolu'da atıl tünellerin soğuk hava deposu yapılması isteği

Bolu Dağı Geçişi otoyol projesi kapsamında yapımı devam ederken 12 Kasım 1999 depreminde hasar gören, 300 metresi betonlanmış 700 metrelik 2 tünel tüpü, 21 yıldır atıl duruyor. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, atıl dur..

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar 05:56

Bir Asırdır Doğal Yollarla Üzüm Pekmezi Yapıyorlar

Bitlis'in Hizan ilçesindeki vatandaşlar, yetiştirdikleri organik üzümlerden bir asırdır doğal yöntemlerle pekmez üretiyor. Hizan ilçesine bağlı Akşar köyünün Kılavuz mezrasında yetişen üzümler sofralık olarak piyasada sa..

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı 04:37

Türkiye'nin İlk ve Tek 'Araç Müzesi' Karabük'ta Açıldı

Karabük Üniversitesinde (KBÜ) klasik otomobil, kamyon, otobüs, motosiklet ve traktörlerden oluşan Türkiye'nin ilk ve tek Araç Müzesi açıldı. KBÜ Bayrak Alanı'ndan bulunan alana kurulan müzede, Amerikan polislerinin kul..

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları 01:21

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu - Sevimli Dostlar Çocuk Şarkıları

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Çocuk Şarkısı Sözleri: Mini mini bir kuş donmuştu Pencereme konmuştu Aldım onu içeriye Cik cik cik ötsün diye Pır pır ederken canlandı Ellerim bak boş kaldı..

  • ÇocukTV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Küba'da bir ilk daha 01:10

Küba'da bir ilk daha

Küba'da halk artık internete evinden erişim sağlayabilecek. Kapılarını açarak, dış dünya ile bağlantı kurmaya başlayan Küba'da bir ilk daha yaşanıyor. Havana hükümeti, ülke nüfusunun sadece yüzde 5'lik bir kısmının evden..

Feyzullah Çınar doldur meyhaneci 03:57

Feyzullah Çınar doldur meyhaneci

Doldur meyhaneci bir daha doldur Beşlira borç aldım paralıyım ben Dolusunu getir boşunu galdır Bugün sabahçıyım buralıyım ben İçipiçip serhoş olmak istiyom Sızıp bir köşede kalmak istiyom Yaşamayı degil ölmek isti..

Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım 05:03

Rober Hatemo - Büyüdüm Uslandım

Hiç sebepsizdi ayrılığın Yalanmış sevgin Aşk yarası içimde saklı Öldüm öldüm dirildim Neydi ki zorun neydi derdin Neysem oyum ben değişmedim Günahım boynuna Sen oldun sebebim Yürekli yalansız aşklara Hasret genç..

İnşaat İşçisinin İlginç Kuş Merakı 01:30

İnşaat İşçisinin İlginç Kuş Merakı

Mersin'in Erdemli ilçesinde bir inşaat işçisi, nadir kuş türlerini doğaya yeniden kazandırmak için yetiştiriyor. İlçeye bağlı tarihi Kızkalesi'nde yaşayan 35 yaşındaki inşaat işçisi hayvansever Bilal Bozkurt, hobi olarak..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sevil Özen - Taşta mı Yalan 04:57

Sevil Özen - Taşta mı Yalan

Seni sevdiğime inanmadın ki Her gece gördüğüm düşte mi yalan Aşkın ile oldum deli derbeder Gözlerimden akan yaşta mı yalan Aşkın bu gönlümde indi derine Ümidim yok bugün ile yarına İnan ki sevdiğim senin yerine B..

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Hd İzle 01:03

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Hd İzle

Mini Mini Bir Kuş Donmuştu Çocuk Şarkısı Sözleri: Mini, mini bir kuş donmuştu, Pencereme konmuştu Aldım onu içeriye Cik cik cik cik ötsün diye Pır pır ederken canlandı Ellerim bak boş kaldı...

Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne 05:21

Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne

Albüm Adı : Gülün Kokusu Vardı Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı Binayı kurar iken gördüm leylayı Leyla başıma açtı türlü belayı Ah leyla leyla leyla etme bu nazı Gel barışalım baban kıysın nikahı Kerpiç kerpiç ü..

Funda Arar - Armağansın 03:32

Funda Arar - Armağansın

Funda Arar - Armağansın Şarkı Sözleri Tuttuğumda elini Yürekte can sesi var Gördüğümde yüzünü Ah içime sarasım var Ben senin aşkınla yandım Dur gözlerine daldım Bir yarınıma ortak Muradı sende aldım Öyle bir sevmişim gel..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Olacak O Kadar 16.Bölüm İzle 51:56

Olacak O Kadar 16.Bölüm İzle

20 bölümden oluşan, halkın sorunlarını parodiler ile anlatan komedi programının 16. bölümünde; Olacak O Kadar Televizyonu, Reklamlar, Haberler, Ev Hali, Açık Öğretim, Hastalık, Sordum soruyu Aldım Cevabı Yarışması, Besta..

Nihat Hatipoğlu - Evliyken Başkasına Aşık Olmak Günah Mı 02:19

Nihat Hatipoğlu - Evliyken Başkasına Aşık Olmak Günah Mı

NİKAH AKİT DEMEKTİR Karı koca birbirleriyle sözleşme imzalımış gibidir. diyen Hatipoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: Zaten nikahın anlamı akittir. Hocanın yanında kabul ettim, ona vardım, onu aldım demek de bu akidi sözl..

  • ANKA tarafından
  • 1.585 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halil Kurt - Senden Başka 04:33

Halil Kurt - Senden Başka

Aldım aşkımı düştüm yollara Deli gibi keyfim yok…tesellim yok…yoruldum… Geçecek gibi değil bu perişan halim Anılarım yakamı bırakmıyor Elimden gelen tek şey anılarla avunmak O güzel yıllar artık yaşanmayacak Senden başka..

Yavru Kedinin Kurtuluşu Ve Mutluluğu 03:25

Yavru Kedinin Kurtuluşu Ve Mutluluğu

Anayol da, kaldırımın kenarına sinmiş olarak bulan kolaçan abimiz yavru kediyi alıp eve getirmiş; yıkamış, karnını doyurmuş bir güzel. İnsanlık ölmemiş dedirtti, ben izlerken keyif aldım, maalesef her hayvan şanslı değil..

  • JET TV tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aynur Haşhaş  Doldur Meyhaneci 04:36

Aynur Haşhaş Doldur Meyhaneci

Doldur meyhaneci bir daha doldur Beşlira borç aldım paralıyım ben Dolusunu getir boşunu galdır Bugün sabahçıyım buralıyım ben İçipiçip serhoş olmak istiyom Sızıp bir köşede kalmak istiyom Yaşamayı degil ölmek isti..

Counter Strike [ Challange ] VOL #3 03:50

Counter Strike [ Challange ] VOL #3

Herkese merhaba bugün cs de değişik konseptler ele aldım ve size cs Challange yaptım iyi seyirler..

PMS Regl Öncesi Sendromu Nedir 02:30

PMS Regl Öncesi Sendromu Nedir

Kilo mu aldım ben? Güzel miyim ben? Tatlı bir şey yok mu? Romantikli komedi açın ağlayacağım ben... Baş, bel, sırt, göğüs ağrısı, şişkinlik ve ne olduğunu bilmediğimiz garip davranışlar silsilesi PMS'i masaya yatırıyoruz..