#100 tane kiz kaÇiran aldim abİ Çok İyİdİ ya :d

İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerinden Ediyor 00:57

İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerinden Ediyor

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi Kudüs'ün kuzeyindeki Kefer Akab beldesinde 138 daire ve bir mescitten oluşan 6 binayı Ruhsatsız olduğu ve caddeyi böldüğü iddiasıyla yıkmaya hazırlanıyor. İsrail'in evsiz bırakmakla tehdit..

Müslüm Gürses - Yaşarken Her Gün Ölenler Anlar 01:58

Müslüm Gürses - Yaşarken Her Gün Ölenler Anlar

Müslüm Gürses - Sevenler Anlar Şarkı Sözleri Yürüyorum sokaklarda Kimi geliyor kimi gidiyor Görüyorum insanları Kimi ağlıyor kimi gülüyor Çaresiz insanlar,ümitsiz insanlar Benim şarkımdan ancak Sevenler anlar,çekenler a..

Alişan Sustu Buse Varol Konuştu Kolye Krizi Çözüldü 05:34

Alişan Sustu Buse Varol Konuştu Kolye Krizi Çözüldü

Buse Varol sevgilisi Alişan'ı mest edecek kadar olgun ve kıskançlıktan uzak açıklamalar yaparak, taktığım kolyeyi kendim aldım dedi ve yaşanan kolye krizini bitirdi .....

  • BETA tarafından
  • 962 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezber Bozan Alışveriş Sitesi Yakında Sizlerle 00:54

Ezber Bozan Alışveriş Sitesi Yakında Sizlerle

Türkiye'nin İlk Ezber Bozan Alışveriş Sitesi, www.aldimsattim.com İlk Tanıtım Filmi Yayınlandı. İlk Satıcıdan İlk Kullanıcıya En İyi Ürünü ve Hizmeti Görev Bilmiş Ezber Bozan Alışveriş Sitesi www.aldımsattım.com..

  • PengoTV tarafından
  • 1.786 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ezber Bozan Alışveriş Sitesi Yakında Sizlerle _ Meyve Tadında 00:30

Ezber Bozan Alışveriş Sitesi Yakında Sizlerle _ Meyve Tadında

Türkiye'nin İlk Ezber Bozan Alışveriş Sitesi, www.aldimsattim.com İlk Tanıtım Filmi Yayınlandı. İlk Satıcıdan İlk Kullanıcıya En İyi Ürünü ve Hizmeti Görev Bilmiş Ezber Bozan Alışveriş Sitesi www.aldımsattım.com..

  • PengoTV tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serum Torbasında Vodka İçen Motorlu 01:01

Serum Torbasında Vodka İçen Motorlu

Polislere yakalanmamak için alkollü içeceğini serum torbasına koyarak çevirmeye yakalanınca ''dedem hasta eczaneden serum aldım'' diyen alkolik motorluyu izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Özüm Sabay Kivili Peeling Deniyorum Maske Önerileri Parasına Değer Mi? 10:25

Özüm Sabay Kivili Peeling Deniyorum Maske Önerileri Parasına Değer Mi?

Bir süredir Instagram'da gördüğüm ve aşık olduğum kivili şeker peelingini aldım veee ilk kez sizlerle deniyorum. Bu videoda 3 maske önerisi bulacaksınız. Şimdiden iyi seyirler ceylanlarım. Kanalıma ABONE olmayı ve videoy..

Çağla Takipçimi Mezuniyete Hazırlıyorum Moda Güzellik 15:19

Çağla Takipçimi Mezuniyete Hazırlıyorum Moda Güzellik

Hoşgeldiniz :) Bugün söz verdiğimiz gibi bir genç kızımızı mezuniyete hazırlıyoruz. İşte karşınızda sevgili Cansel :) Güzeller güzeli Cansel aşçılık mezunu artık. Bize güzel güzel yemek yapması için söz aldım...

Tuğçe Bozkırlı Yeniden Döndüm Şal Bağlama Sizlere Hediyeler 07:00

Tuğçe Bozkırlı Yeniden Döndüm Şal Bağlama Sizlere Hediyeler

Herkese yeniden merhabalar Uzun zamandır şal bağlama videosu çekmiyordum :) Eski Videolarda Gösterdiğim Bütün Modelleri Videoya Aldım..

Duygu Özaslan Tıraş Zararlı Mı Tüyleri Kalınlaştırır Mı Gillette Venus İle 02:27

Duygu Özaslan Tıraş Zararlı Mı Tüyleri Kalınlaştırır Mı Gillette Venus

Gillette Venüs Breeze’ nin dijital reklam filminde yer aldım ve de sizin için #PürüzsüzGerçekler’i açıkladım. Kolayca tüylerimden nasıl kurtulduğumu ve tıraşla ilgili doğru bildiğimiz yanlışları anlatıp birkaç tüyoyu da ..

Şeyda Erdoğan Benimle Spor Yapın 15:37

Şeyda Erdoğan Benimle Spor Yapın

Herkese merhaba! Bu sefer spor yaparken sizi de yanıma aldım. İyi seyirler!..

Ceyhan Başlangıç Essence'ın Yeni Çıkan Cilt Bakım Maskeleri 05:57

Ceyhan Başlangıç Essence'ın Yeni Çıkan Cilt Bakım Maskeleri

Yine Essence 'ın yeni çıkan bir ürününü aldım ama bu sefer makyaj malzemesi değil, cilt bakım maskeleri..

Stil Baykuşu Çıtçıt Kahkul Nasıl Takılır 08:51

Stil Baykuşu Çıtçıt Kahkul Nasıl Takılır

Kahkulümü Kadıköy Platin Peruktan aldım arkadaşlar...

MAMAMOO _ Girl Crush [ Age Of Youth] 03:05

MAMAMOO _ Girl Crush [ Age Of Youth]

Bunu bir kanaldan aldım.Bunu ben yapmadım.Şarkıda Mamamoo'nun olduğu için biz Moomoo'lar iyi biliriz.Umarım seversiniz????..

O Soru Sorulunca 02:04

O Soru Sorulunca

İki hafta önce Cenk Küpeli ile nikah masasına oturan Demet Şener, önceki gün Bebek’teydi. 3 saatini kuaförde geçiren Şener, eski eşi İbrahim Kutluay’ın “Bu işe çocuklarımı karıştırmayın” açıklaması hatırlatılınca “Konuşm..

  • BETA tarafından
  • 67 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çağdaş Gögeer - Yorulmadım 04:01

Çağdaş Gögeer - Yorulmadım

Yorulmadım şarkı sözleri ile Kalp yalnız bedeni yaşatmazmış Her acıyı yalnız kendine saklarmış Sessizce yaşıyorum sanarken En derin çarkına saplarmış Suskun yerli yersiz laf anlamaz gönlüm Kırıldı sabır taşı seni sinem..

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı 04:53

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı

Bendeniz - Güvendiğim Dağlara Kar Yağdı Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kimin gözü vardı, kimin gözü vardı Aşkımda kimin gözü vardı Mutluydum huzurluydum Nasıl kıydın anlat bana Bir an mıydı bu dünyada Kimim vardı senden..

Fatih Bulut - Hayat Beni Vura Vura 03:58

Fatih Bulut - Hayat Beni Vura Vura

Söz & Müzik: Ahmet Razi Düzenleme: Hüseyin Çeliker Yönetmen: Atakan Merdan Hayat Beni Vura Vura şarkı sözleri ile... Hayat beni vura vura Yontulmus bir taşa döndüm Böyle zalım bir dünya da Ne murad aldım ne de gül..

Virüsü yendikten sonra gündemimiz... 02:01

Virüsü yendikten sonra gündemimiz...

Corona ve gelecekte gelebilecek virus ve diğer problemin tekrar bu anı yaşamamak için ! Tamamen online sipariş olacak... raflar yok, kasiyer yok, alışverişe gidiş yok... Kendimden örnek vereyim 5 yıldır markete gitmedim ..

  • PengoTV tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tuğçe Kandemir - Annem Gibi (Gidiyorum ama Etmiyorum Eyvallah) 03:39

Tuğçe Kandemir - Annem Gibi (Gidiyorum ama Etmiyorum Eyvallah)

uğçe Kandemir 'in '' Annem Gibi '' şarkısı yorumu sizlerle. '' Annem Gibi '' sözleri; Güvenmek istedim kendime Fırsatım vardı olmadı Birazcık şahlansam yakıştırılmadı Tatmin oldular Elden bir şey gelir mi Kıymet bildi..

Haluk Levent & Ziliia Shumilina - Kara Toprak 04:13

Haluk Levent & Ziliia Shumilina - Kara Toprak

Kara Toprak şarkı sözleri ile Dost dost diye nicesine sarıldım Benim sadık yarim kara topraktır Beyhude dolandım boşa yoruldum Benim sadık yarim kara topraktır Nice güzellere bağlandım kaldım Ne bir vefa gördüm, ne f..

Bir alışverişkoliğin pişmanlığı 01:21

Bir alışverişkoliğin pişmanlığı

İDDİASINA GÖRE, KULLANDIĞI ANTİDEPRESAN İLACIYLA ÖNCE MUTLU, SONRA DA BORÇLU OLDU… BANKAYI BENİM SANDIM, ÖNÜME GELENİ ALDIM DİYEN GENÇ KADINI ŞİMDİ 60 BİN LİRAYI NASIL ÖDERİM KAYGISI SARDI...

Sigaramin Dumani - Fasl-i Beyoglu 03:10

Sigaramin Dumani - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Sigaramin Dumani: Sigaramın dumanı Yoktur yarin imanı Altından köşk yaptırdım Gümüşten merdivanı Ey Güllü Güllü Güllü Peştemallı püsküllü Hanım etme bu nazı Gel bize bazı bazı Bize Ha..

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım 04:13

Trump'ın Zafer Konuşması_ Bütün Amerikalıların Başkanı Olacağım

ABD'nin yeni Başkanı Trump zafer konuşmasında Artık tek vücut olma zamanı. Bütün Amerikalıların Başkanı olacağım dedi, dünyaya dostluk mesajı verdi: Düşmanlık değil ortalık arayacağız. Amerika Birleşik Devletleri'nde (..

Bengü - Sahici 03:28

Bengü - Sahici

Doğdu içime Ayrılacağın Selamını Aldım Yalnızlığın Bak Ta Gözüme Söyle Yüzüme Yakıştı Mı Bu Haksızlığını Kırsam Döksem Ne işe Yarıyor Almış Bak Başını Yine Gidiyor Ben Aşkı Kurtarayım Derken Kalbim Elden Gidiyor Yıkılır ..

Veysi Kaynak: Askerlerin Bulunduğu Otobüse Yönelik Bir Saldırı 02:57

Veysi Kaynak: Askerlerin Bulunduğu Otobüse Yönelik Bir Saldırı

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Askerlerin bulunduğu otobüse yönelik bir saldırı. Bu hadise Türkiye'yi asla istikametinden saptıramayacak dedi. Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak: Askerlerin bulunduğu otobüse yönelik..

Bengü - Hodri Meydan 03:46

Bengü - Hodri Meydan

Hiç alışma öyle güle güle senin olmadım Kayboluşta böyle gide gele beni bulmadın Dönde bak ve sor o yüreğine kaç yalan sığar? Vazgeçilmezim sana bu sözüm senle dolmadı Yine de ağladım İçimi yaka yaka aldım Canıma baka b..

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ  - Mehmet Sait'in Türküsü 03:22

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ - Mehmet Sait'in Türküsü

RUHUN ŞÂD OLSUN EY ŞEHİD! Mütareke yıllarında Antep'te Fransızlara karşı silahlı mücadele vermiş asıl adı Mehmet Sait olan Şahin Bey'e yazılmış bir şarkı Mehmet Sait'in Türküsü Sözleri Mehmet sait asıl adım Yırtıcı k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.784 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni 04:04

Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni

Geçiyor günler yine benden habersiz Gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz Resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz Poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde Yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehir..

Levent Yuksel - Zalim 04:35

Levent Yuksel - Zalim

Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yan..