#100 tane kiz kaÇiran aldim abİ Çok İyİdİ ya :d

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi 07:24

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi

Malzemeler: 200 gr. Bitter çikolata (kuvertüre) 100 gr. Sütlü çikolata 120 gr. Corn Flakes (kahvaltılık mısır gevreği) 50 gr. Hindistancevizi yağı (kokosfett) alternatif olarak bunun yerine tereyağı da kullanabilirsiniz..

Sıcak Çikolata Tarifi 04:30

Sıcak Çikolata Tarifi

Meksika Usulü Sıcak Çikolata Malzemeler: 100 gram bitter çikolata 1 çay kaşığı kırmızı biber 2 çubuk tarçın Muskat rendesi Kremşanti 1 bardak krema 2 bardak Süt 1/2 bardak su Adımlar: 1- Çikolata, su ve çubuk tarçını ort..

Asmr Nedir 03:23

Asmr Nedir

Autonomous sensory merıdıan response. Fuck you! Yani yaz saati uygulaması... Değil. Baaazı sabit ve düşük düzeydeki seslere beynimizin, dolayısıyla vücudumuzun verdiği duyusal tepki. O sesleri duyunca saç derimizden başl..

Kolay  Meyveli Pasta Tarifi 06:09

Kolay Meyveli Pasta Tarifi

MALZEMELER Alttabani icin hazir satilan Biskuit OBSTTORTEN BODEN Aslinda hazir almayip kendinizde alt tabani icin pandispanya pisirebilirsiniz. 2 paket mini profiterol windbeutel (buzluk bölümünde satiliyor) Pastanin ken..

Freedom House Raporuna Göre  Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında 03:15

Freedom House Raporuna Göre Türkiye Özgür Olmayan Ülkeler Arasında

Freedom House'un özgürlükler alanındaki yeni raporu yayınlandı. Raporda Türkiye ilk kez 'kısmen özgür ülke' kategorisinden 'özgür olmayan ülkeler' ligine alındı. Rapora göre 71 ülkede sivil ve siyasi haklar konusunda g..

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı 01:57

ABD'de Bütçe Krizi Aşıldı

Amerika Birleşik Devletleri Kongre'sinde Demokratlar ve Cumhuriyetçilerin bütçe konusunda anlaşmaya varmalarının ardından 3 gün kapalı kalan federal hükümet yeniden açılıyor. Senato'nun ardından Temsilciler Meclisi'nde ..

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi 02:35

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi (Çıtır Çıtır Börek Severlere) İçin Malzemeler; 4 adet yufka Sosu için 100g tereyağı 1 çay bardağı süt İç harcı için Maydanoz Peynir Üzeri için: Yumurta sarısı Susam Çörekotu Hazırlanışı; 1.Ra..

Kilis Valisi'nden Saldırıyla Ilgili Ilk Açıklama 01:21

Kilis Valisi'nden Saldırıyla Ilgili Ilk Açıklama

Kilis'te roket isabet eden tarihi Çalık Camine Kilis Valisi Mehmet Tekin Aslan gelerek incelemelerde bulundu. Akşam namazının kılındığı esnada terör örgütü PYD/PKK tarafından atılan roketin tarihi Çalık Camiine isabet et..

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:05

Donald Trump - 5 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Donald Trump, Amerika'nın en tanınmış iş ve televizyon kişiliklerinden biridir ve ticari gayeleri gayrimenkul, oyun, spor ve eğlenceyi kapsar. Hatalarından payını almasına ve genellikle ortalama bir yönetici olarak algıl..

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi 01:04

Kabil'de Askeri Akademiye Saldırıyı IŞİD Üstlendi

Afganistan'ın başkenti Kabil'de bir askeri eğitim akademisine saldırı düzenlendi. Eylemciler dahil en az 9 kişinin öldüğü saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) örgütü üstlendi. IŞİD'in haber ajansı Amaq'tan yapılan aç..

Pancarlı Kek Tarifi 00:25

Pancarlı Kek Tarifi

İşte Pancarlı Kek tarifi malzemeleri; 4 adet yumurta 2 su bardağı pancar rendesi 2 su bardağı toz şeker 1 su bardağı dövülmüş ceviz 1 paket kabartma tozu 2,5 su bardağı un Yarım adet limon kabuğu 100 gram tereyağ..

Elmalı Pay Tarifi 00:48

Elmalı Pay Tarifi

Hamuru için ; 2 yumurta 1 su bardağı pudra şekeri 100 gram eritilmiş tereyağı 1 paket kabartma tozu 3,5 su bardağı un Harcı için ; 2 adet elma, Yarım su bardağı pudra şekeri 1,5 yemek kaşığı tarçın Üzeri İçin ;..

Mercedes X-Class X250d 4 Matic Test Sürüşü 09:46

Mercedes X-Class X250d 4 Matic Test Sürüşü

Pick-up ligine Mercedes'ten oldukça iddialı bir rakip geldi. Şile-Yeşilvadi'de gerçekleşen lansmanda Yeni X-Class ile tanıştık. Yeni X-Class ile özel parkurlarda offroad kabiliyetlerini 2wd,4wd,4l gibi farklı sürüş modla..

  • BETA tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Krem Karamelli Kek Tarifi 02:32

Krem Karamelli Kek Tarifi

Krem Karamelli Kek Tarifi İçin Malzemeler; Karameli için: 1 su bardağı şeker Krem karameli için: Yarım kilo süt 4 yumurta 3/4 su bardağı şeker Keki için: 2 yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı (100 ml)sıvı yağ 1 ç..

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi 06:07

Bisküvili Puding'li Yaş Pasta Tarifi

malzemeler 4 su bardağı süt 1 paket krema( Eğer krema kullanmak istemiyorsanız süt oranını 5 su bardağı yapabilirsiniz) 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı kakao 5 yemek kaşığı şeker 2 yemek kasigi nisasta 1 yemek kaşı..

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi 00:52

Damla Çikolatalı Kurabiye Tarifi

100 gr tereyağı 1 su bardağı pudra şekeri 1 yumurta 2,5 su bardağı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 su bardağı damla çikolata Hazırlanışı; 1. Yoğurma kabına oda sıcaklığındaki tereyağı ve pudra şekerini alarak..

Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf 00:59

Furkan Andıç Bizden Çıkmadı Özelimizdi Güzel Fotoğraf

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Ketçap Yapımı 08:55

Evde Ketçap Yapımı

2 adet kırmızı soğanı doğrayın ve 3 çorba kaşığı zeytinyağıyla 10 dakika çevirerek kavurun. İçine küp küp doğradığınız 1.5 kg. ufak boy salkım domates ekleyin. 1 iri diş sarmısak, 1 tepeleme tatlı kaşığı karabiber ve 1 t..

Çilekli Tart Kek Tarifi 04:37

Çilekli Tart Kek Tarifi

2 adet yumurta 1 çay bardağı şeker 1 çay bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 çay bardağı un Muhallebisi için; 2 su bardağı süt 1 adet yumurta sarısı 1 çay bardağı şeker 3 yemek kaşığı un 1 yemek k..

Tahinli Kurabiye Tarifi 03:30

Tahinli Kurabiye Tarifi

malzemeler Yarım paket tereyağı (125 gr) 1 küçük çay bardağı sıvı yağ (100 ml) 1 küçük çay bardağı yoğurt 1 yumurta sarısı 1 paket kabartma tozu Aldığı kadar un İç malzemesi: 1 su bardağı tahin (200 ml) 1 su bardağı ince..

Pudingli Kurabiye Tarifi 00:49

Pudingli Kurabiye Tarifi

Pudingli Kurabiye İçin Gerekli Malzemeler; 100 gr margarin(oda sıcaklığında) 1 paket kakaolu puding(arzuya göre) 1 çay bardağı sıvı yağ 1 yumurta 1 kabartma tozu yeteri kadar un Hazırlanışı; 1. Margarin, sıvı yağ, yumur..

Tart Kek Tarifi 01:16

Tart Kek Tarifi

Muhallebili Tart Kek İçin Gerekli Malzemeler; Keki İçin : 2 yumurta 1 buçuk çay bardağına yakın şeker 1 çay bardağı sıvı yağ 2 çay bardağı un 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı kakao 1 paket kabartma tozu Muhallebisi İçin..

Hindistan Cevizi Rüyası Tarifi 02:09

Hindistan Cevizi Rüyası Tarifi

malzemeler 120 gram hindistan cevizi (3 çay bardağı) 120 gram şeker (1 ve çeyrek çay bardağı) 1 yemek kaşığı tereyağ 2 yumurta beyazı Süslemek için : 100 gram bitter çikolata Hazırlanışı; 1.Uygun bir tavaya 1 yemek kaş..

Tahinli Kuru Baklava  Cevizli Çıtır Rulo 04:26

Tahinli Kuru Baklava Cevizli Çıtır Rulo

Tahinli Cevizli Kuru Baklava Tarifi ve Malzemeler : 15 adet baklavalık yufka 1 su bardağı kırılmış ceviz ya da fındık Sosu için gerekenler : 1 su bardağı şeker 1 su bardağı tahin 125 gr eritilmiş tereyağı 1 cay bardağı..

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü 19:15

Dacia Duster Dizel Otomatik Test Sürüşü

Yeni nesil Dacia Duster özellikle ön ve arka tasarımıyla daha farklı görünüyor ve kaput yüksltildiği için önden daha güçlü görünüyor Yeni Duster daha şık görünen iç mekana sahip artık ve şık görünmenin kanısıra kabin erg..

  • BETA tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi 03:34

Brokoliyi Sevdirecek Kıymalı Patatesli Brokoli Yemeği Tarifi

Brokoli Yemeği İçin Malzemeler: Orta boy bir brokoli 1 adet soğan 3-4 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 100-150gr. kıyma 1 yemek kaşığından az domates ve tatlı biber salçası (kullanıyorsanız acısı da olur:) 1 adet hav..

Makaron Tarifi 11:11

Makaron Tarifi

Makaron için gerekli malzemeler: 80 gram Yumurta Akı 160 gram Toz Şeker 140 gram Badem Unu 50 gram Pudra Şekeri 50 gram Krema 100 gram Beyaz Çikolata Makaron Nasıl Yapılır? Kremayı kaynatın, içine çikolatayı koyun, ka..

Killing Eve Orijinal Fragmanı 06:09

Killing Eve Orijinal Fragmanı

Eve'yi iki kadına öldürmek; Eve (Sandra Oh) masa başı işi işi casusluk fantezilerini yerine getirmeyen sıkılmış, kırbaçlı, ücretli bir MI5 güvenlik görevlisidir. Villanelle (Jodie Comer), her şiddet işinin lükslerine yap..

Gazoz Tatlısı Tarifi 06:09

Gazoz Tatlısı Tarifi

Malzemeler HAMURU için, 3 Su bardağı Un 2 Yumurta 1 Yemek kaşığı Şeker 1 Tatlı kaşığı tohum Maya 50 gram Tereyağ Yarım çay bardağı Sıvı yağ 1 Bardaktan az Gazoz DİĞER MALZEMELER 1 Kase Ceviz 3 Yemek kaşığı un (hamuru açm..

Fenomen Pasta Despacıto 02:02

Fenomen Pasta Despacıto

Despacito Pasta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler; Keki için; 3 yumurta 1/2 su bardağı şeker 1/2 su bardağı un 1 tatlı kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 2,5 yemek kaşığı kakao Kahveli Şurubu için; 1 su bardağı süt 1 yem..