#100 tane kiz kaÇiran aldim abİ Çok İyİdİ ya :d

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi 00:59

Trafikte Son Anda Ezilmekten Kurtulan Yavru Kedi

Evcil kedi[2][3] (Felis catus[3] ya da Felis silvestris catus), küçük, genelde tüylü, evcilleştirilmiş, etobur memeli. Genelde ev hayvanı olarak beslenenlere ev kedisi,[4] ya da diğer kedigillerden ve küçük kedilerden ay..

  • Cowboy tarafından
  • 699 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canımız, Ciğerimiz Annelerimizin Ayaklarına Kırmızı Halı Serip 'Anneler Günü' Sürprizi Yapmak 03:59

Canımız, Ciğerimiz Annelerimizin Ayaklarına Kırmızı Halı Serip 'Annele

Anneler Günü için çok çok özel ve güzel bir çalışma yapan WhyShy ekibi canımız, ciğerimiz annelerimizin ayaklarına kırmızı halı serip çiçek verdi. Gitar olayı ise ayrı bir güzel...

  • JET TV tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler 02:24

Çocuklarına ;15 Temmuz Şehitleri Panosu'ndan İsim Seçebilecekler

Tokat Devlet Hastanesi'nde çocuğu dünyaya gelenler, 15 Temmuz şehitlerinin isimlerinden birisini koyabilecek. Tokat Vicdan Hareketi Derneği ile Tokat Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından Devlet Hastan..

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder'' 02:21

Erdogan'dan Almanya'ya ''Türkiye De Buna Misliyle Mukabele Eder''

TBMM Başkanvekili Ayşenur Bahçekapılı’nın havaalanında Alman polisince alıkonulmasını sert bir dille eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sen bir bayan milletvekiline bu tür bir yanlışı yaparsan, ben bunu aynısı ile mukabe..

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Beyaz Show- Bensu Soral ile İlgili Bunları Biliyor Musunuz 03:00

Beyaz Show- Bensu Soral ile İlgili Bunları Biliyor Musunuz

12 Mayıs Beyaz Show konuğu Bensu Soral ile ilginç bilgiler! Beyaz Show ekibi, Bensu Soral ile ilgili ailesi ve arkadaşlarından aldıkları bilgileri topladı. Beyaz'ın aktardığı bilgilere seyirciler hem şaşırdı, hem de çok ..

  • ANKA tarafından
  • 924 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaza Sonrası İkiye Ayrılan Bu Araçtan Mucize Eseri Sağ Çıktı 02:18

Kaza Sonrası İkiye Ayrılan Bu Araçtan Mucize Eseri Sağ Çıktı

Çekilen videodan gördüğümüz kadarıyla, normal şartlarda hiç kimsenin kurtulamayacağı bir kaza olmasına rağmen, herkesin kurtulması çok büyük bir şans oldu. Eski Hava Kuvvetleri Ambulans şoförü Tom Bond, kazaya tanık oldu..

  • JET TV tarafından
  • 1.426 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler 03:14

Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler

Business Planet’e hoşgeldiniz. KOBİ Toplantıları 2016’dayız ve konumuz Avrupa’nın sürdürülebilir rekabet edebilirliğini ve yenilikçi ürünler yaratmasını sağlayacak “Etkinleştirici Anahtar Teknolojiler”. Bunlar arasında n..

Dilek Karadağ - Mavi Yelek Mor Düğme 04:27

Dilek Karadağ - Mavi Yelek Mor Düğme

ŞARKI SÖZLERİ Mavi yelek mor düğme Gine düştün gönlüme Her gönlüme düşende Kan damlar yüreğime Ağam ben nasıl edim Saz getir fasıl edim Çok da güzel değilsen Gönüldür nasıl edim Gazel döktü güz oldu Derdim biraz az ol..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki Egosu Artık Yok! 04:03

Aleyna Tilki Egosu Artık Yok!

Aleyna Tilki egosu çok konuşuldu çok tartışıldı...

  • ANKA tarafından
  • 612 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'Trump'ı Vatana İhanetle Suçlayacaklar 01:43

'Trump'ı Vatana İhanetle Suçlayacaklar

TVNET'te Büyük Oyun programında gündemi değerlendiren Yeni Şafak ve TVNET Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül ABD Başkanı Trump'ın hem ABD'nin yerleşik sisteminin hem de uluslararası kuruluşların temelini sarstığını be..

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımına Gidiyor 01:03

İtalya'da Bankacılık Krizi: Uni Credit 13 Milyar Euro Sermaye Artırımı

Sorunlu kredi miktarının fazlalığı yüzünden kriz yaşayan İtalyan bankaları arasında yer alan Uni Credit, 13 milyar euroluk sermaye artırımına gitmeyi ve maliyetleri kısmayı planlıyor. Bankanın, 1.7 milyar euroluk maliye..

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır 02:07

Kew Gardens Yeni Yıla Hazır

Londra’da bulunan Kraliyet Botanik Bahçesi Kew Gardens Noel dekorasyonuyla göz dolduruyor. Büyülü bir orman görüntüsü verilen süslemeler için 60 bin ışık kullanıldı. 4. kez yeni yılı özel süslemeleriyle karşılayacak olan..

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Sakarlıklarıyla Şapşik Penguenler 01:00

Sakarlıklarıyla Şapşik Penguenler

Penguenlerin sadece görünüşü bile çok şirin ve komiktir. Hele bir de buna yaptıkları sakarlıklar eklenince ortaya güldüren çok eğlenceli görüntüler ortaya çıkar. İşte bu videomuzda sevimli mi sevimli penguenlerin en şapş..

  • JET TV tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kerimcanın Yorumu Gamzeyi Çıldırttı! 07:53

Kerimcanın Yorumu Gamzeyi Çıldırttı!

İşte Benim Stilim programının 19 Mayıs Cuma günü yayınlanan bölümünde Kerimcan'ın Gemzeye çok çirkin demesine yarışmacı çok şaşırdı...

  • ANKA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kağıt Ev Mavi Liman 03:14

Kağıt Ev Mavi Liman

Çok yorgunum, beni bekleme kaptan. Seyir defterini başkası yazsın. Çınarlı, kubbeli, mavi bir liman. Beni o limana çıkaramazsın... Çok yorgunum, beni bekleme kaptan...

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.194 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı 01:30

Kamyon Noel pazarına daldı- En az 9 ölü 50'den fazla yaralı

Berlin'in işlek merkezlerinden Kaiser Wilhelm Anıt Kilisesi önündeki Noel panayırına giren tırın çok sayıda kişiyi ezdiği ve 9 kişinin ölümüne, yaklaşık 50 kişinin yaralanmasına yol açtığı bildirildi. Polis, tırın şoförü..

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

Harika Ölü Takli Yapan Papağan 00:57

Harika Ölü Takli Yapan Papağan

Papağan, papağansılar (Psittaciformes) takımını oluşturan kıvrık gagalı, etli ve kalın dilli, parlak tüylü, sıcak yerlerde yaşayan kuş türlerine verilen ad. Ayrıca bu kuşların bazı türleri söylediğiniz bazı şeyleri tekra..

  • Cowboy tarafından
  • 1.124 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Burcu Yakasızdan OLAY Hareket! 14:58

Burcu Yakasızdan OLAY Hareket!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 22 Mayıs 2017 Pazartesi günü yayınlanan 151. bölümünde Burcu Yakasız elemede Kemal Doğulu'nun şakasından çok etkilendiğini söyledi. Öykü Serter ise Duygu Çevik'ten Burcu ile ilgili bir anı iste..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğçe Ekim Ve Kerimcan Arasında Gerginlik Mi Yaşandı 14:13

Tuğçe Ekim Ve Kerimcan Arasında Gerginlik Mi Yaşandı

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 152. bölümünde Tuğçe Ekim birinci olursa kazanacağı para ile ne yapacağını anlattı. Kerimcan Durmaz, Tuğçe'nin kombinini beğenmediğini söyleyince Tuğçe, Kerim..

  • ANKA tarafından
  • 5.743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bengü - İki Melek 04:08

Bengü - İki Melek

Etiket olmasın, bu ara yalnız gez, Korkun olmasın dayanırım son kez Özrü olmayan yaralı aşklara, Darılasım çok var İpini çek bırak raconu kendin kes Geçti son durak bu ara gergin gez El utandıran o deli aşklara Özenesim..

Meyra - Karar Bize Ait 03:40

Meyra - Karar Bize Ait

Çok üzdüm seni Dönebilir miyim sana geri Dert içime gizli Alabilir miyim seni geri Yok sebebi çok Kendime geldim ben daha yeni Ne acı demek ki Getirmiyor zaman bizi geri Sus söyleme Kalbini dinle Bir daha dene..

maNga - Beni Benimle Birak 04:02

maNga - Beni Benimle Birak

Al bu dünya, al senin olsun Benim hiç gözüm yok, hepsi senin olsun Ama son bir dileğim var senden şu gaybana dünyada Varını, yoğunu al, hepsini al da... Beni benimle bırak Beni benimle bu cehennemde Ruhum senden ç..

maNga - Bitti Rüya 03:59

maNga - Bitti Rüya

Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Sevdiğin insan bile artık yalan söylüyor Yaşadığın anılar acı vermeye başlıyor Bir köprüden geçiyorum Mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bırak..

Duygu Çevike Öyle Bir Doğum Günü Sürprizi Yaptılar Ki! 09:04

Duygu Çevike Öyle Bir Doğum Günü Sürprizi Yaptılar Ki!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 23 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 152. bölümünde Duygu Çevik dünden sonra bugünde kombiniyle yarışmacıları şaşırtmaya devam etti. Duygu yarışmacı yorumlarını alırken bir anda doğum günü şarkıs..

  • ANKA tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Merve Sevini Tedirgin Simayı Kıskandıran KOMBİN! Duygu Şaşırttı! 12:06

Merve Sevini Tedirgin Simayı Kıskandıran KOMBİN! Duygu Şaşırttı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 153. bölümünde Merve Sevin, Duygu Çevik'in kombinini çok beğendiğini söyledi ve neden Duygu'nun bu kombinler için son haftayı beklediğini sordu. Duygu ise..

  • ANKA tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 7 yıl önce