#1000 derece

Alban Skenderaj -Dalool 1000 Premtime 2017 03:38

Alban Skenderaj -Dalool 1000 Premtime 2017

[Verse 1: Janelle Monae] Tick-tock, I'm watching the clock I can't wait til we get to rock I wanna scream and dream and throw a love parade Is that okay? Tonight is me and you alone Won't make a call, won't even write a ..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl 01:03

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl

Dünya Meteoroloji Örgütü- 2016, En Sıcak Yıl Dünya Meteoroloji Örgütü, küresel sıcaklığın sanayi öncesi dönemin 1,2 derece üzerinde seyrettiğini açıklayarak 2016 yılının en sıcak yıl olacağını bildirdi. Fas'ta düzenle..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası 06:00

Balon Balığı Etinin Fileto Gibi Satıldığı İddiası

Tüketilmesi halinde ölüme neden olan ve balıkçıların ağlarını parçalayan balon balığının Antalya’da tezgah ve sokak aralarında filetosunun satıldığı ileri sürüldü. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi..

Jeezy - All There ft. Bankroll Fresh 03:25

Jeezy - All There ft. Bankroll Fresh

Jeezy - All There ft. Bankroll Fresh Şarkı Sözleri [Intro] Tre, Tre [Verse 1: Bankroll Fresh] Dope boy 95 air max on Came from up the road boy you know we tax homes You want a whole thing hit me on the black phone Hood ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır 03:25

Kurtulmuş , Teröristin Parmak İzine Ve Eşgaline Ulaşılmıştır

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu sonrasında Ortaköy saldırısıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, Teröristin parmak izine ve eşgaline ulaşıldığını açıklayarak, ''Zor ve titizlikle sürdürül..

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14  Ülkesi 05:19

Dünyanın Teknolojide Devrim Yaratan 14 Ülkesi

Japonya bu araştırma en öne çıkan isim oluyor. Japonya hakkında yapılan araştırmalar sonucunda gelişmiş otomobiller, cihazlar, aletler, depreme dayanaklı binaları, optik teknolojileri, modern mekanik teknolojileri, metal..

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları 00:48

Sibirya sıcak hava dalgasının ortasında orman yangınları

Sakha Cumhuriyeti'ndeki bir Sibirya köyü, şiddetli orman yangınlarına katkıda bulunan bir sıcak dalga ile rekor yüksek sıcaklıklara ulaştı. Suturuokha'daki sıcaklıklar Çarşamba günü 30 santigrat dereceye (86 derece Fahre..

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor 03:57

Kuraklık Arıcılığı Vurdu, Bal Üretiminde Büyük Düşüş Bekleniyor

Küresel iklim değişikliğinin etkisi altında olan Türkiye’de 2021 yılında sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi arıcılığı da etkiledi. Van’da istenilen yağışların olmaması, havanın aşırı ısınmasıyla birli..

Buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı 01:28

Buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı

Grönland’daki buzulların zirvesine ilk kez yağmur yağdı. ABD Ulusal Kar ve Buz Veri Merkezi, 15 Ağustos'ta Grönland’da 3 bin 216 metre yüksekliğindeki bir bölgeye birkaç saat boyunca yağmur yağdığını duyurdu. Sıcaklığın..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Waffle Makinesine Kibrit Yerleştirilme 05:46

Waffle Makinesine Kibrit Yerleştirilme

Yüksek sıcaklıkta (1000 derece) çalışan waffle makinesine kibrit yerleştirilirse neler olur. Hep birlikte izliyoruz....

  • JET TV tarafından
  • 777 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret 04:11

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret

Hdp'ye Almanya Devlet Bakanı Böhmer'den Ziyaret Halkların Demokratik Partisi Bingöl Milletvekili Hişyar Özsoy, Türkiye'de hukukun üstünlüğü yoktur. Hukuk tamamen rafa kalkmıştır dedi HDP'li Özsoy TBMM HDP Grup Yöneti..

Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı 03:43

Suudi Arabistan’da Çöle Kar Yağdı

Suudi Arabistan’da 20 derece civarında seyreden hava sıcaklıkları aniden eksi 3’e kadar düşmesiyle çöle kar yağdı. Suudi Arabistan’da çöle Kasım ayında kar yağdı. Ülkenin kuzeybatı ve orta kesimlerinde 20 derece civarın..

İnanılmaz Oyun - Yenilmez Şampiyon Film İzle 1:55:09

İnanılmaz Oyun - Yenilmez Şampiyon Film İzle

Bob Ladoucer isimli bir futbol tutkunu adamın hikayesini konu alan son derece etkileyici bir film. Filmin bu kadar dikkat çekici olmasının nedeni ise gerçek yaşanmış bir hikayeden ele alınmasıdır. Bu konuda ortaya çıkard..

  • Film İzle tarafından
  • 25.600 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elinizi Sıvı Nitrojenle Temas Ettirirseniz Ne Olur 03:28

Elinizi Sıvı Nitrojenle Temas Ettirirseniz Ne Olur

Bazılarınız mutlaka sıvı nitrojen adı verilen bir maddenin varlığından haberdarsınızdır. Bu maddeyi duymuş,bir yerlerde okumuş ya da youtube da son derece soğuk olan bu maddeyle ilgili yayınlanan inanılmaz videolara denk..

  • PITIRCIK tarafından
  • 681 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Seni Benden Almaya Kalkıştılar! - Ölene Kadar 9.Bölüm 01:26

Seni Benden Almaya Kalkıştılar! - Ölene Kadar 9.Bölüm

Dağhan, Selvi’yi çok sevmesine rağmen gerçeğin peşindedir. Selvi’nin ondan ne sakladığını bulmak zorunda olduğunu ve başka türlü Selvi’nin ona ihanet ettiği fikrini kafasından atamayacağını çok iyi bilir. Amacına ulaşmak..

  • ANKA tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı 00:59

Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı

Kuzey Afrika sıcaklarının etkili olduğu Antalya'da, 45,4 dereceyle 88 yılın en sıcak günü yaşandı. Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden alınan bilgiye göre, 1929'dan beri ölçüm yapılan Antalya'da 45,4 dereceyle ..

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor 00:58

Akom'dan İstanbul'a Uyarı: Bu Gece Kar Geliyor

Soğuk hava tüm yurtta etkisini gösterirken bir açıklama da İstanbul için geldi. AKOM, ''bu gece İstanbul'da sulu kar bekleniyor'' dedi. AKOM'dan İstanbul'a uyarı: Bu gece sulu kar geliyor PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle ..

Dünyanın En Uzun Treniyle Sahra Çölünde Muazzam Yolculuk 02:17

Dünyanın En Uzun Treniyle Sahra Çölünde Muazzam Yolculuk

Hava sıcaklığının 45 derece ile 10 derece arasında değiştiği çölde 20 saatlik bir yolculuk... Kum fırtınaları ve demir tozlarının arasında 2.5 kilometre uzunluğundaki trende Hasan Söylemez'in kamerasından o yolculuk.....

  • JET TV tarafından
  • 855 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı 02:02

Osmanlı Hanedan Reisi Osmanoğlu, son yolculuğuna uğurlandı

ABD'de 93 yaşında vefat eden Osmanlı Devleti'nin 31'inci padişahı Sultan Abdülmecid Han'ın üçüncü kuşak torunu ve hanedanın 44'üncü reisi Osman Bayezid Osmanoğlu'nun cenazesi, New York kentinde toprağa verildi. Osmanoğlu..

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü 04:50

Buz Tutan Şadırvan Şelaleye Döndü

Doğu Anadolu Bölgesinde etkili olan kar yağışı bölgede yüzlerce köy yolunu ulaşıma kapattı. Belediyeler, Karayolları ve İl Özel İdare ekipleri aralıksız karla mücadele çalışması yapıyor. Gece ve gündüz soğukların hüküm s..

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru 03:39

Derya Can'dan Buz Altında Yeni Dünya Rekoru

Dünya dalış rekortmeni milli sporcu Derya Can, buzla kaplı gölde 120 metrelik yatay dalışla yeni bir dünya rekoru kırdı. Avusturya'nın Weissensee kentinde 35 santimetre kalınlığındaki buzla kaplı Weissensee Gölü'nde reko..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah 05:35

Savaşlarda Kullanılması Yasaklanmış 8 Silah

Dünya üzerinde çok uzun dönemlerdir gerçekleştirilen yüzler savaş sırasında oldukça çeşitli silahlar kullanıldı. Bu silahların kimileri sivilleri hedef aldı, kimileri de kullanana oldukça büyük avantajlar sağladı. Fakat ..

Dünya hiç ama hiç iyi gitmiyor 00:29

Dünya hiç ama hiç iyi gitmiyor

Son 20 yılda, tüm dünyada ortalama sıcaklık 1 derece, kutuplarda ise 2 derece arttı. İklim değişikliği nedeniyle en kalın buzullar bile tahminlerden ~80 yıl önce erimeye başladı...