#1000 derece sıcaklıkta isıtılmış bilyenin muma atılması

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi 00:53

Kuzey Kore'den 4 Balistik Füze Denemesi

Füze denemeleri bölge ülkelerinden tepki çeken Kuzey Kore bu kez ardarda 4 balistik füze denemesi yaptı. Füzeler Çin sınırına yakın Tongchang-ri bölgesinden fırlatıldı ve Pasifik Okyanusu’na düştü. Denemelere ilk tepki J..

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda 01:39

Doğada Nadir Bulunan Kahverengi Panda

Belkide ilk defa göreceğiniz kahverengi panda. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayvanın yavrusu yetişkininden bu kadar küçük ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.218 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi 01:00

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi

Panda, kordalılar şubesinden, memeliler sınıfından ve otçullar takımından bir hayvandır. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayv..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım ! 10:02

Büyücü Mezarlığında Yahudi Bir Cin Çağırdım !

Türkiye'deki tek büyücü mezarlığına gittim Bu mezarlık yaklaşık 1000 yılı aşkın süredir , Hristiyanlar ve Müslümanlar tarafından kullanılmış. Normalde köylerin çok uzağında kalsada son 50 yılda köy büyüyerek mezarlığın y..

  • ZULMA tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fabolous - Goyard Bag ft. Lil Uzi Vert 04:10

Fabolous - Goyard Bag ft. Lil Uzi Vert

[Intro] Yeah, oh Yeah, yeah [Hook: Lil Uzi Vert] Copped the drop top Hummer for the summer yeah Goyard bag with a hundred yeah And I know why you mad cause I'm stuntin' yeah Say I know I know why you mad cause I'm stunt..

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni) 17:38

Bora 12 Zorlu Saha Testleri ve Teknik Kapasitesi (Yeni)

Bir çok zorlu testte tabi tutulan Bora-12'nin test sonuçları, kullanıcıları hayrete düşürüyor. Ordumuzda ve iç güvenlik birimlerinde kullanılmak üzere keskin nişancı tüfeği olarak Bora 12 isimli tüfeği tasarlanmış olup, ..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan  ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var 00:56

Erdoğan ÖSO ve Bizim Şehitlerimizle Beraber 7-8 Şehidimiz Var

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 44. Muhtarlar Toplantısı'nda Afrin'de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 2015 yılı Temmuz ayından beri terörle mücadelede sınırlarımız içinde 1000'in üz..

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır Mı 03:23

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yapılan testte 2,83 promil alkollü çıkan sürücü Hüseyin K. (55), kamyonetini durduran polislere tepki gösterdi. Hüseyin K., İnsan, kız arkadaşının yanında alınır mı? Sizde hiç saygı kalmam..

  • JET TV tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Turkcell Lifecell Athena Reklamı 01:13

Turkcell Lifecell Athena Reklamı

Lifecell: Sadece internet var! Lifecell, alışkanlıklarınızı değiştirmek için geldi. Lifecell'de her şey internetten! Gerçekten! Lifecell ile 1 GB interneti bir liranın altında fiyatla sunan Turkcell abonelerine internet ..

Sana Sakladım - Aslı Demirer 04:16

Sana Sakladım - Aslı Demirer

Sana Sakladım - Aslı Demirer Dinle Söz-Müzik: Aslı Demirer & Mert Carim Düzenleme: Serkan Ölçer Mix-Mastering: Barış Büyük Yönetmen: Bora Çifterler Renk Düzenleme: Emir Yanat (1000 Volt) Şarkı Sözü: Ne var ne yoksa i..

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin   100 DEFA 11:24

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin 100 DEFA

Lâ ilâhe illallahül Melikül Hakkul Mübin Ne demek anlamı türkçe açıklaması fazileti okunuşu nLa ilahe illallahül melikül hakkul mübin arapçasınnلآ ايلاهه ايللاللاهول مليكول حاككول موبينnnManası: (Melik (herşeyin sahib..

  • JENCİ tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür 03:25

Sinan Aygün- Ayasofya için bu el öpülür

Ankara Ticaret Odası (ATO) eski başkanı ve CHP eski milletvekili Sinan Aygün, Ayasofya'daki ilk cuma namazı sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elini öpüp sözünü yerine getirmek için davet beklediğini söyledi. Aygün, Aya..

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulundu 04:58

Orta Toroslar'da 23 milyon yıllık deniz canlılarına ait fosiller bulun

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nden Dr. Yasin İlemin, Orta Toroslar'da 2 bin metrede bir deniz kestanesi fosili buldu. Jeoloji profesörlerine göre, bölgede çok sık rastlanılan bu fosillerin 'Miyosen' denizinden olduğu v..

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük 03:05

Aydın'da kışın gelmesine günler kala sobaya ilgi büyük

Aydın'da kışın yaklaşmasıyla vatandaşların ısınma hazırlıkları başladı. Kentte ısınmak için çoğunlukla doğalgaz, kalorifer ve klimalar kullanılırken, sobaya da halen büyük ilgi var. Şehir merkezlerinde apartmanlarda ıs..

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı 05:58

Yatağa bağımlı kadın, şifa bulduğu mahallenin 3 dönemdir muhtarı

Manisa'da geçirdiği bel fıtığı ameliyatı sonrası felç kalan ve doktorların 'yürüyemezsin' dediği Berrin Akduman (56), yatalak gelip şifa bulduğu Spil Dağı eteklerindeki Ayvacık Mahallesi'nin 3 dönemdir muhtarlığını yapıy..

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor 03:40

Emekli Çift Hem Ekmeğini Taştan Çıkartıyor Hem de Doğayı Temizliyor

Sinop’ta uygunsuz yerlere dökülen hafriyatlar onların gelir kapısı oluyor. Emekliliğini yaşayan çift hem ekmeğini taştan çıkartıyor hem de doğayı temizliyor. Hafriyat betonlarını kırıp demir ve tahtaları toplayarak spor ..

İsrail'den Gazze'ye korkunç bir hava saldırısı daha... 01:16

İsrail'den Gazze'ye korkunç bir hava saldırısı daha...

İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi'nde bazı noktalara hava saldırısı düzenledi. Gazze-İsrail sınırında toplanan yüzlerce Filistinlinin düzenlediği gösterilerin ardından bölgede tansiyon yükseldi. İsrail ordus..

Fahiş fiyatla mücadelede kooperatif marketler vatandaşın yanında 01:32

Fahiş fiyatla mücadelede kooperatif marketler vatandaşın yanında

Vatandaşın ucuz gıdaya erişebilmesi için cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla kurulan kooperatif marketler 45 ilde 446 mağazaya ulaştı. Hedef mağaza sayısını yılsonunda 650’ye, 2022 yılında ise bin 210’a çıkartmak. Kali..

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi  Kahvaltılık Tarifler 02:15

Sucuklu Kaşarlı Simit Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Değişik kahvaltılık tarifler sevenler için sucuklu kaşarlı simit tarifi videosu hazırladık. Simit ikiye veya dörde kesilir ve ortadan ikiye kesilir. Sonra üzerine veya arasına sucuk kaşar konulur. Önceden ısıtılmış fırın..

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif 07:18

Hazır Yufkadan Şahane Bir Tarif

Lahmacun 1 adet kapya biber 3.4 tane yesil biber 1 büyük boy soğan 2 ortaboy domates 300 gr kıyma ben dana kullandım ????????Sosu için Yarım çay bardağı sıvı yağ Yarım çay bardağı süt ????????3 adet hazır yufka ???????..

Ay Çöreği 00:58

Ay Çöreği

Ay Çöreği Tarifi Malzemeler 150 gr oda ısısında tereyağ (veya margarin) 2 adet yumurta (bir tanesinin sarısı üzerine sürülecek) Yarım su bardağı ılık süt Yarım su bardağı pudra şekeri 1 tatlı kaşığı kuru maya 1 tutam t..

Browni Tadında Islak Kek Tarifi 09:16

Browni Tadında Islak Kek Tarifi

Çikolatalı Islak Kek Malzemeleri - Kakaolu Islak Kek Tarifi nasıl yapılır? Çay saati tarifleri, Kek tarifleri Kakaolu Islak Kek Browni tadında ıslak kek tarifi Brovni ISLAK KEK MALZEMELER 3 tane yumurta (oda sicakligin..

Baklava Tarifi 23:34

Baklava Tarifi

Malzemeler 1 adet Yumurta 1/2 su bardağı Mısırözü Yağı 1 su bardağı Su-Süt karışımı 4,5 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz 2 su bardağı Ceviz içi 150 gr. Tereyağı 500gr. Buğday veya Mısır Nişastası Şerbet i..

Kuru Etli Kiş Tarifi 05:32

Kuru Etli Kiş Tarifi

Kuru Etli Kiş Malzemeler : Hamuru İçin 400 gr un 200 gr tereyağı 1 tutam tuz 2 adet yumurta İç Harcı 3 adet yumurta 1 su bardağı krema 1 su bardağı rende cheddar peyniri Tuz Karabiber 12- 13 dilim Kuru Et Üzeri İçin..

 Süt Burger Tarifi 01:37

Süt Burger Tarifi

Malzemeler Pankek tarifi 2 adet yumurta 6 yemek kaşığı şeker 2 su bardağı süt 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı kakao Kreması için : 100 gram sıvı krema 1 çay ..

Patatesli Kek Tarifi 05:19

Patatesli Kek Tarifi

Malzemeler : 3-4 Tane minik minik doğranmış patates Bir tutam maydanoz (arzuya göre dereotu) 1 Tane yemeklik doğranmış kuru soğan (varsa taze soğanda konabilir) 3 Tane yumurta 1 Su bardağı yoğurt Yarım su bardağı sıvıya..

Fırında Patates Oturtma Tarifi 06:14

Fırında Patates Oturtma Tarifi

Fırında Patates Oturtma Tarifi ve Malzemeler : 5-6 tane orta boy patates Kıymalı sos için gerekenler : 350-400 gr. dana kıyma 3-4 yemek kaşığı sıvıyağ. (Bunun yerine 1 yemek kaşığı dolusu tereyağı da kullanabilirsiniz) ..

 Açma Tarifi 02:04

Açma Tarifi

Kolay Açma Poğaça (Yumuşacık, Mayalı) Tarifi İçin Malzemeler 1 paket yaş maya 2,5 yemek kaşığı şeker 3 su bardağı ılık süt 2 adet yumurta (birinin sarısını ayırt edelim) 1 su bardağı sıvıyağ 1 yemek kaşığı tuz 10 su bard..

Patlıcanlı Börek Tarifi 02:21

Patlıcanlı Börek Tarifi

Hazır Yufka İle Yapılmış Patlıcanlı Börek Tarifi İçin Malzemeler 1 kilo yufka Yufkaları ıslatmak için yapılacak harç için; 2 yumurta 3 yemek kaşığı yoğurt 1 fincan sıvı yağ 1 çay bardağı su İç Harcı için; 1 kilo çok mini..

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli 09:05

Kömbe Tarifi - Hurmalı ve Cevizli

Malzemeler Bu tarifle iki fırın tepsisi çıkıyor. Aylarca bayatlamadan durur. Tabi iyi muhafaza ederseniz. Gelelim tarife ilk önce kömbe baharatının tarifini yazacağım evde de kendiniz yapabilirsiniz. Kömbe baharatının..