#1000 derece sıcaklıkta isıtılmış bilyenin muma atılması

Survivor 2018 Şampiyonu Adem Kılıççı Nereli Sevgilisi Kimdir 08:30

Survivor 2018 Şampiyonu Adem Kılıççı Nereli Sevgilisi Kimdir

Survivor yarışmacılarından Adem Kılıççı bu sezon Turabi ile olan kavga görüntüleri ile gündemde. Peki Adem Kılıççı aslen nereli, asıl mesleği ne ve herkesten sakladığı sevgilisi kimdir biliyor musunuz? Boksta derece sahi..

  • BETA tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cupcake ve Dino Hizmetinizde Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:30

Cupcake ve Dino Hizmetinizde Türkçe Altyazılı Fragmanı

Cupcake ve Dino, son derece rekabetçi genel hizmetler sektöründe adlarını duyurmak isteyen iki kardeştir. 27 Temmuz'dan itibaren bu ikilinin olağanüstü serüvenlerine tanık olun!..

Dardanel Ton Reklamı (Aşırı Cücü İçerir) 02:15

Dardanel Ton Reklamı (Aşırı Cücü İçerir)

Adamlar oturmuş son derece başarılı bir reklam yapmış. Yeşilçam filmlerine bolca gönderme var gerek zıplama olsun gerek camdan aşağı manken düşmesi olsun gayet başarılı, Gerçi 2000 den sonra doğanlar buradaki geyikler..

  • JET TV tarafından
  • 175 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Erimiş Metale Elimizi Soktuk 15:10

Erimiş Metale Elimizi Soktuk

Bu videoda son derece ilginç bir deney yapıyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 221 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çılgın İşi Adrenalin Yolu 00:26

Çılgın İşi Adrenalin Yolu

Çin'de bulunan Hua Dağı, Ölüm Yolu adı verilen bölümü son derece korkutucu. Hiçbir güvenlik önlemi olmayan yolda sadece ince tahtalar ve zincirler ile yürünüyor...

  • JET TV tarafından
  • 113 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen'in Şarkısına Sinirlenen Hoca 01:00

Reynmen'in Şarkısına Sinirlenen Hoca

Reynmen'in son zamanda aşırı derece dinlenen şarkısı derdim olsun büyük bir izlenmeye sahip oldu ve günlük dinlenme rekoruna sahip olan şarkıya bu hocadan bir tepki gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 155 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hadise'nin Yalanı Ortaya Çıktı 07:11

Hadise'nin Yalanı Ortaya Çıktı

Şarkıcı Hadise, Almanya konserinde giydiği kostümünü kendisinin tasarladığını söylemişti, ancak ünlü şarkıcının yalanı ortaya çıktı! Hadise'nin kıyafeti, dünyaca ünlü manken Adriana Lima'nın defilede giydiği kostüme son ..

  • BETA tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Beren Saat’in Birinci Olduğu Yarışmada Hocası Bendim 10:15

Beren Saat’in Birinci Olduğu Yarışmada Hocası Bendim

Nilgün Belgün, Beren Saat ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başarılı tiyatrocu, Beren Saat'in derece aldığı yarışmada kendisinin hocası olduğunu söyledi.....

  • BETA tarafından
  • 172 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yumurta - Gaz Torch Testi # 40 01:56

Yumurta - Gaz Torch Testi # 40

Gaz torch 'la Yumurta 'ya Yüksek Derece Bir Sıcaklık Verildiğinde Oluşan Hasarı İzliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Zeytin Yeme Kapışması  Kim Pes Edecek 14:28

Zeytin Yeme Kapışması Kim Pes Edecek

Yeni bir yemeli kapışma ile beraberiz. Arkadaşlarımız bakalım kaç zeytin yiyebilecek? Ama tabii bu eğlenceli oyunda yeme kapasitesi kadar şans da son derece önemli...

  • JET TV tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
ABD Brooklyn Kadına Evininde ÇÖpü Çıkartırken Asitli SAldırıya Uğradı - KAdına Şiddet 00:14

ABD Brooklyn Kadına Evininde ÇÖpü Çıkartırken Asitli SAldırıya Uğradı

Pazar günü , saat 23:00 sularda Evinin önündeki çöpe çıkarmayan giden 39 yaşındaki kadına dışarda bekleyen belirsiz bir adam tarafından asit döküldü. bu asit ile ciddi yaralandığı ve Polisler Maimonides hastanesine nakle..

HATAY YANIYOR ! FLAŞ GÖRÜNTÜLER ŞEHİR ALEVLER İÇİNDE ! 03:10

HATAY YANIYOR ! FLAŞ GÖRÜNTÜLER ŞEHİR ALEVLER İÇİNDE !

Dün Hatay iskenderun'da Meydana gelen yangın hala devam ediyor yangın nerelere sıçradı ciddi derece panik yaratan görüntüler videomuzda ... Yanan yerlerin son görüntüleri..

Lazer epilasyon faciası! 02:12

Lazer epilasyon faciası!

MAALESEF BİR GÜZELLİK MERKEZİ DAHA KORKUNÇ BİR HABERLE GÜNDEMDE... LAZER EPİLASYON YAPTIRAN KADIN, KENDİNİ HASTANEDE BULDU... İKİNCİ DERECE YANIK TEŞHİSİ KONULAN KADIN, YAŞADIĞI KABUSU SHOW HABER'E ANLATTI...

İstanbul'a kar geliyor! 02:49

İstanbul'a kar geliyor!

GÜNLERDİR KIŞ ORTASINDA BAHAR HAVASININ TADINI ÇIKARAN İSTANBUL, KAR ALARMINDA... UZMANLARA GÖRE, HER ŞEY 1 GÜNDE DEĞİŞECEK... HAVA SICAKLIĞI 10-15 DERECE DÜŞECEK... PAZAR GECESİ BAŞLAYACAK KAR YAĞIŞININ, EFSANEVİ 1987 K..

Saç ektirirken öldü! 02:43

Saç ektirirken öldü!

İtalya'da kuaförlük yapan 27 yaşındaki İbrahim Gül, saç ektirmek için Türkiye'ye geldi. Gül, hastanedeki operasyon sonucunda ameliyat masasında hayatını kaybetti. Yakınları Gül'ün son derece sağlıklı olduğunu belirtirken..

Star Trek Sonsuzluk Film İzle 2:02:21

Star Trek Sonsuzluk Film İzle

Star Trek Sonsuzluk Star Trek Beyond Film İzle : Atılgan gemisinin mürettebatı, 5 yıllık görevlerinin 3. yılını geride bırakmışken kendilerini uzayın derinlerinde ıssız bir bölgede bulur. Atılgan büyük hasar görmüş, Kap..

  • Film İzle tarafından
  • 3.879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul Harekâtı İkinci Gününde 01:08

Musul Harekâtı İkinci Gününde

Musul Harekâtı İkinci Gününde VE PEŞMERGE AÇIKLADI: 24 SAATTE… Peşmerge güçleri harekâtın ilk saatlerinde üç koldan saldırarak, bazı köyleri ele geçirdi. Dün akşam saatlerinde, 24 saat içerisinde 200 kilometrekare alan..

Rihanna - What's My Name 04:23

Rihanna - What's My Name

What's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? Oh, na, na, what's my name? What's my name? what's my name? Yeah, I heard you good with ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü 01:13

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü

Musul'da Operasyona Giden Askeri Konvoya Saldırı- 70 Irak askeri öldü Musul'un doğusunda operasyona giden bir askeri konvoya bomba yüklü araçla intihar saldırısı düzenlendi. 70 Iraklı askerin hayatını kaybettiği bildiri..

Korku Seansi 2 The Conjuring 2 2:13:52

Korku Seansi 2 The Conjuring 2

KORKU SEANSI 2 ÖZET ve Detay Korku Seansı Yine Korkutmaya Geliyor Korku filmleri dünyanın her yerinde en zor yapılan film türlerindendir. İnsanlarda inandırıcılık sağlaması ve korkuya sevk etmesi biraz zor olmaktadır. F..

  • Film İzle tarafından
  • 4.136 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada 03:13

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada

Bozdemir: 'Siber Saldırıda Türkiye 4. Sırada Türk Standartları Enstitüsü Genel Sekreteri Mehmet Bozdemir, Siber terörizm ve bilişim alanında yapılan saldırılara dikkat çekerek, Dünya genelinde saldırıların yüzde 81 ora..

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı 01:59

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlen

Cumhuriyet Halk Partisi (Chp) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “İzlenimimiz, Bülent Bey’e karşı Bu Saldırının Önceden Planlandığı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bül..

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi 01:25

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi

Putin, Rus Ordusunun Tatbikatlarını Eleştirenlere Tepki Gösterdi Putin, Rus ordusunun tatbikatlarına gösterilen tepkiler için, Onlar tatbikat yaparken biz tedirgin olmuyoruz, onlar neden sinirlenmeye başlıyor? dedi. ..

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor 02:58

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor

Kış Aylarında Bu Üç Yiyecekle Kansere Duvar Örülüyor Kanser artık çağımız hastalığı. İnsanlar artık kansere çok daha önceden müdahale etmek istiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada çok önemli bir yer tutuy..

Google'ın Yeni Nesil Akıllı Fotoğraf Tarama Uygulaması PhotoScan İle Dijital Ortama Taşıyor 01:44

Google'ın Yeni Nesil Akıllı Fotoğraf Tarama Uygulaması PhotoScan İle D

Google'ın Yeni Nesil Akıllı Fotoğraf Tarama Uygulaması PhotoScan İle Dijital Ortama Taşıyor Google'ın yeni nesil akıllı fotoğraf tarama uygulaması PhotoScan resmen yayınlandı. Google Play ve App Store'dan ücretsiz olarak..

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun 02:35

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun

Chp'li Başkanı'nın Makam Otomobiline Kurşun Olay dün saat 19.30'da Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli'nin oturduğu Ardıçlı Göl Evleri sitesinde meydana geldi. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli site yönetimi..

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar 03:59

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar

Ali Koç'tan Altay Tankı Projesi'yle İlgili Önemli Açıklamalar KOÇ Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Otokar Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç, Altay muharebe tankının prototipinin tamamlandığını 250 tanklık ilk seri..

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı 04:50

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı

Fetö, Clinton İle Görüşme Yaptı Mı ABD başkanlık seçimlerinde Hillary Clinton'u destekleyen FETÖ büyük bir hayal kırıklığına uğrayıp korkuya kapılırken, Ege Üniversitesi'nden Siyaset Bilimci Prof. Dr. Tanju Tosun, örgüt..

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor 04:02

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor

Kısıtlı İmkanlarla Meslek Lisesinde Robot Yapıyor İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, meslek lisesi öğrencisi kendi imkanları ve öğretmenlerinin yardımıyla engelden kaçan robot ve çizgi izleyen robot yaparak katıldığı bir ya..