#1000 derece sıcaklıkta isıtılmış bilyenin muma atılması

Anadolu'nun Büyük Kanyon'u- Levent Vadisi 01:10

Anadolu'nun Büyük Kanyon'u- Levent Vadisi

ABD'deki Büyük Kanyon'a benzetilen ve 65 milyon yıl kadar öncesine dayanan kaya oluşumlarının bulunduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesindeki Levent Vadisi,yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 28 kilometre uzunluğun..

  • Cowboy tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti 01:01

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanu

Son Dakika! Motorlu Taşıtların ÖTV'sini Yeniden Belirleyecek Olan Kanun Meclis'ten Geçti Son dakika gelişmesi... Motorlu taşıtların ÖTV oranlarını çeşitli kriterlere göre yeniden belirlemeye yönelik kanun tasarısı TBMM'..

Kuzey Kutup Dairesi (Artic Circle )’ni  360 ile sizlerle (İklim Değişiklikleri) 03:38

Kuzey Kutup Dairesi (Artic Circle )’ni 360 ile sizlerle (İklim Değişi

İklim Değişikliklerini , Kuzey Kutup Dairesi (Artic Circle )’ni böylesini hiç görmediniz. Oraya gitmeden, ordaymışsınız gibi etraftaki iklim değişikliklerini rahatça görebiliyorsunuz. Bilim Editörü Tom Clarke iklim de..

  • Cowboy tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi! 03:44

Avrupa Toplulugu ’Terör’ Diyemedi!

İstanbul’daki terör saldırısına tüm dünyadan tepki geldi. Ancak Avrupa Birliği yeni bir skandala imza attı. NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İstanbul’daki terör saldırısını kınadı. Stoltenberg, İstanbul’daki terör..

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi 01:30

Aydar Gölü Ve Deve Ulaşımı İle Tarihi Özbekistan Gezisi

Bu hafta Postcards’ı Özbekistan’ın doğusundan bildiriyoruz. Aydar Gölü ülkeyi ziyaret edenleri bambaşka bir atmosfere sürüklüyor. Özbek çöllerindeki macera dolu deve ulaşımı ise her geçen gün daha çok turist çeken bir et..

Megavac  Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerinize İnanamayacaksınız. 01:42

Megavac Tıkalı Damar Açma Son Teknolojisini İzledikten Sonra Gözlerin

Megavac Mekanik Trombektomi Yakalama Sistemi Sadece Capture MegaVac vücudun her kap içinde pıhtı için kapsamlı bir tedavi çözüm sağlar. Teknoloji aynı zamanda trombektomi, damar tıkanıklığı, emboli koruma ve ankraj ger..

  • PengoTV tarafından
  • 3.924 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor 01:50

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Kendi Elektrigini Kendi Üretiyor

Türkiye’de en çok güneş alan iller arasında yer alan Van’da Yüzüncü Yıl Üniversitesi, ’Güneş Enerjisi Santrali Uygulaması’ projesi ile 2,5 yılda yaklaşık 640 bin TL değerinde enerji tasarrufu sağladı. Yüzüncü Yıl Ünivers..

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Gölge (2017) Fragman 01:46

Gölge (2017) Fragman

Tarık ve Gülay yeni evli bir çifttir. Tarık reklam ve mankenlik ajansının editörlüğünü yapmakta, eşi Gülay ise yıllar önce bitirdiği üniversitedeki branşına uygun bir iş bulamamakta ve bunun ruhsal sıkıntısını yaşamaktad..

  • PengoTV tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Avustralya'da Piton Yılanının Doğu Kahverengi Yılanını Yemesi 00:59

Avustralya'da Piton Yılanının Doğu Kahverengi Yılanını Yemesi

Ender bir görüntü; Doğu kahverengi yılanını piton yiyor. Doğu kahverengi yılanı (Pseudonaja textilis) genellikle kahverengi yılan olarak anılan bir Avustralya elapididir. Çok güçlü zehiri insanların yoğunlaştığı Avustral..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.232 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At 00:54

Çığlık Atan Tavuk Oyuncağıyla Oynayan At

At, Atgiller (Equidae) familyasına dâhil otobur bir memeli hayvandır. Evcilleri olduğu gibi, Amerikan bozkırlarında “Mustang” ve Altay dağlarının her iki yanındaki açık arazilerde “Prezewalski” denen yabani atlar sürüler..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey ) 1:47:58

TALİHSİZ SERÜVENLER DİZİSİ FİLMİNİ İZLE ( Jim Carrey )

Son derece zengin bir ailenin Violet, Klaus ve Sunny Baudelaire adlarındaki 3 çocukları, muazzam bir gelecek ile yetim kalmışlardır. Kendilerine kalan bu büyük mirası, anne ve babalarının bir yangında can vermelerinin ar..

  • PengoTV tarafından
  • 12.521 görüntüleme
  • 8 yıl önce
It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Gang Turns Black 21:25

It's Always Sunny in Philadelphia 12.Sezon 1.Bölüm Türkçe Altyazılı -

Günlük hayatın sıradan meselelerine absürd yorumlar. Philadelphia?da kendi halinde bir İrlanda barı işleten dört kafadar, iş yaşamının ve insan ilişkilerinin yetişkin dünyasına adım attıklarında hayatın sadece kendileri ..

  • Tv Series tarafından
  • 1.653 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bobbit Solucanının Okyanus Tabanında Avlanma Şekli 03:18

Bobbit Solucanının Okyanus Tabanında Avlanma Şekli

Bobbit solucanları, okyanusların tabanlarında, yüzeyden yaklaşık 10-40 metre derinlikte yaşayan, denizel, poliketik (kitinden yapılmış çok sayıda kılsı yapıya sahip) bir avcı solucandır. Yuvarlak solucanlar (Annelida) şu..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evde Kolay Peeling Yapımı 02:16

Evde Kolay Peeling Yapımı

Peeling cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. Ciltten kir, yağ ve ölü deri hücrelerinin atılmasını sağlar. Yüz maskeleri aynı zamanda cildi besler ve nemlendirir. Siyah nokta ve sivilce gibi cilt sorunlarınd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

Kainat Güzeli 64 Yıl Sonra Fransa'dan 00:46

Kainat Güzeli 64 Yıl Sonra Fransa'dan

2016 Kainat Güzellik Yarışması’nda tacın sahibi Fransa’yı temsil eden İris Mittenaere oldu. Filipinler’de, bu yıl 65’ncisi düzenlenen yarışmada final heyecanını Miss Fransa ile Haiti’den Raquel Pelissier yaşadı. Kainat..

Dior Çanta Yapımı-Dıy 02:00

Dior Çanta Yapımı-Dıy

Dior modaevinin kökleri 1947’ye dayanmaktadır ve Christian Dior ilk koleksiyonunu bu dönemde dünyaya tanıtmıştır. Daha sonra New Look adında çekici ve estetik yeni bir marka kurarak bugünün modasını etkilemeye devam etme..

  • Kadınca tarafından
  • 6.352 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak' 01:42

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ 'Bundan Sonraki Süreç Farklı Olacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bölgede Suriye, Irak bu konu Türkiye-İngiltere arasında büyük önem ifade ediyor. Koalisyon güçleriyle Türkiye’nin işbirliğini bundan sonraki süreçte çok daha farklı bir konsepte oturt..

Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü 03:52

Donan Çıldır Gölünde Timsah Yürüyüşü

Ardahan'daki Çıldır Gölünü ziyaret eden bir grup turist, timsah yürüyüşünü donan göl üzerinde yaptı. Çıldır gölünü ziyaret eden yerli ve yabancı turistler atlı kızaklara binip göl üstünde gezinti yaparak doğanın tadını..

  • PITIRCIK tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK 01:18

Mickey Pulls Ben Out Of School - Season 1 Ep. 11 - THE MICK

THE MICK, işlevsiz aile ifadesine yeni bir anlam veren, tek kameralı bir komedidir. MACKENZIE aka MICKEY (Kaitlin Olson, Philadelphia'da Her Zaman Güneşli ), küstah, iki bitlik bir dolandırıcılıktır Tüm hayatını sor..

Preview- Get Ready For The Rowdy Demolition Derby - Season 12 Ep. 9 - BONES 00:30

Preview- Get Ready For The Rowdy Demolition Derby - Season 12 Ep. 9 -

BONES, 12. sezonuna girerken, Washington, DC'deki Jeffersonian Enstitüsü'nde çalışan ve son derece yetenekli bir adli antropolog olan Dr. TEMPERANCE BRENNAN'ı (Emily Deschanel) merkez alır ve tarafında romanlar yazar ve ..

Kahraman İkili 1:03:17

Kahraman İkili

Özgürlükleri için menülerden hindi yemeğini kaldırma amacıyla bir araya gelen ve zamanda yolculuk yapan iki hindinin eğlenceli öyküsünü konu ediniyor. Reggie son derece mutlu ve sorunsuz bir hayat sürerken kendisini yılb..

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:31:52

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Çok büyük bir şirketin gizli laboratuarlarda yaptığı çalışmalar sonucunda yetiştirilen , yapay dna'lara ve doğa üstü güçlere sahip morgan (anya taylor-joy), son derece hızlı bir gelişim süreci göstermetedir. 1 ayda konu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.243 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.761 görüntüleme
  • 7 yıl önce