#100den fazla kişi zehirlendi

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü 01:37

Sakharov Ödülü'ne Venezuela'daki Muhalif Hareket Layık Görüldü

Sakharov Ödülü'nün sahibi belli oldu. Sakharov Ödülü Venezuela muhalefetinin oldu. Avrupa Parlamentosu’nun (AP) insan hakları ve demokrasi alanında mücadele eden kişi ve kurumlara verdiği Sakharov Ödülü’ne bu yıl Venezu..

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı 02:56

Cadde Ortasında Silahlı Saldırı 2 Yaralı

Olay, saat 23:30 sıralarında Fatih Mesihpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinden yürüdüğü esnada tercüman olduğu öğrenilen Sultan Gürbüz(28)’a kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahla ateş açıldı. Açılan ..

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi 04:07

Zeytinyağlı Biber Dolması Tarifi

MALZEMELER 15 adet dolmalık Biber, 1,5 su bardağı pirinç, 1 adet büyük boy soğan, 5 yemek kaşığı Zeytinyağ, 2 yemek kaşığı çam fıstığı, 2 yemek kaşığı kuş üzümü, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay kaşığı yenibahar, 1 çay kaşığı..

Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası 02:10

Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası

Mersin'in Tarsus ilçesinde muadil ilaç yüzünden çıkan tartışma sonrası bir grubun sopa ve parke taşlarıyla eczaneye saldırması sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Olay, Tarsus Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir eczane..

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü 01:46

Fatih'te Yabancı Uyruklu Genç Kızın Sır Ölümü

Fatih'te yabancı uyruklu 20 yaşındaki genç kız apartman merdivenlerinde ölü olarak bulundu. Genç kızın ölümüne ilişkin 3 kişi gözaltına alındı. Olay sabah 5.30 sıralarında Molla Gürani Mahallesi Şakrak Sokak'ta bulunan 4..

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı 00:58

“Maaşını benim vergimle veriyorlar” cümlesi polisi çileden çıkardı

Memur-Sen bağlantı yolunda hafta sonu kısıtlaması nedeniyle uygulama yapan polis ekipleri içinde 3 kişi olan bir aracı durdurdu. Araç içerisinden polisin yanına gelen bir şahıs “Benim maaşımla maaş alıyorsunuz” deyince p..

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına döndü! 01:16

Ankara'da akılalmaz olay! Ezik şeftali tartışması meydan savaşına dönd

Ankara'da, pazar esnafı ile müşteri arasında ezik şeftali tartışması sonucu çıkan kavgada 4 kişi yaralandı. Polis ekipleri, kendilerine patates atan pazar esnafını dağıtmak için havaya ateş açtı, 13 kişi gözaltına alındı..

TRAKTÖR İKİYE BÖLÜNDÜ 01:24

TRAKTÖR İKİYE BÖLÜNDÜ

Gaziantep’in Karkamış ilçesinde hafif ticari ile traktörün çarpıştığı kazada traktör ikiye bölündü. Feci kazada 1 kişi ölürken birisi ağır 3 kişi yaralandı. Kaza, Gaziantep’in Karkamış ilçesine bağlı Soylu mevkiinde mey..

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölgeyi Sen Belirliyorsun 41:39

Ruh Üç Yerden Teslim Edilir! Göbek Deliği Kalp & İki Kaşın Arası! Bölg

???? Bunca spiritualite arasında Allah nerede! Ben yarattım tezahür ettirdim, var ettim, yok ettim ! 6:40 ???? Misal alemi neresidir ? ???? Nasıl yaşarsan öyle canlı verirsin ! Ona göre bir melek gelir ! ???? Ölüm anın..

  • STUDIO AS tarafından
  • 8 görüntüleme
  • 4 gün önce
Avrupa'daki Gururumuz 03:31

Avrupa'daki Gururumuz

Avrupa'daki Gururumuz Hokeyde 50'den fazla milli maça çıkan Gaziantepli genç sporcu Songül Gültekin, 18 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda, turnuvanın en iyi kadın oyuncusu'' unvanına sahip oldu...

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' 01:56

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın'

Başbakan Yıldırım'dan Bankacılara Uyarı: 'Tefeciliği Bırakın' Başbakan Binali Yıldırım Afyonkarahisar'da Ticaret ve Sanayi Odası'nda yaptığı konuşmada bankacıları uyararak Lütfen reel sektörün sesine kulak verin. Tefec..

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti 02:53

Numan Kurtulmuş: Rusya teyit etti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Rusya, 2 askerin şehit edildiği saldırıdaki hava araçlarının kendilerine ait olmadığını teyit etti dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Çankaya Köşkü'nde B..

Yetenek Dediğin Böyle.. 00:53

Yetenek Dediğin Böyle..

Yetenek Dediğinde Biryere Kadardır Ama,BU KADARIDA FAZLA :)..

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Diş Beyazlatma ( Evde ve Doğal Yöntemlerle ) 02:09

Diş Beyazlatma ( Evde ve Doğal Yöntemlerle )

Bugun sizlerle evde hazırladığım ve diş beyazlatmaya yarayan bir karışımı paylaşmak istedim, çok kolay ve pratik! YALNIZ HAFTADA EN FAZLA 1 VEYA 2 DEFA UYGULANMALI, FAZLASI ZARARLI OLABILIR!! Daha fazla video icin kanala..

  • Kadınca tarafından
  • 1.248 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Mideye Kelepçe Taktırırken Organlar - Aykut Elmas 00:59

Mideye Kelepçe Taktırırken Organlar - Aykut Elmas

Fazla kilolardan kurtulmak için mideye kelepçe taktırmak isteyen insanların organı bakalım aralarında neler konuşuyormuş. Keyifli seyirler.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yerli Film İzleme Oranında Avrupa Birincisiyiz 01:53

Yerli Film İzleme Oranında Avrupa Birincisiyiz

Sinema sektörü son 10 yılda büyük bir atılım yaptı. 2005 yılından bu yana sinemalardaki izleyici sayısı iki kattan; hasılat ise üç kattan fazla arttı. Sinema Yazarı Atilla Dorsay, Türkiye'nin yerli film izleme oranı olar..

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE 03:46

SERDAR ORTAÇ - YANA DÖNE

Bir yağmur olsam göklerde Bir deniz olsam Ele güne sorup anlaşsak Ve ben mesut olsam Yüreğim acılara körebe gibi Yolunu bulamadı göçebe gibi Sen onu acıtanı gençliğine ver Sonra da oku bana talebe gibiAcılarımız bir, yaz..

Hükümlüler İçin Yeni Yönetmelik 02:03

Hükümlüler İçin Yeni Yönetmelik

Cezası 10 yıldan az olan hükümlüler açık cezaevine geçebilecek. Böylece serbest denetimlikten daha fazla hükümlünün yaralanması sağlanarak cezaevlerindeki kapasite aşımının önüne geçilmesi hedefleniyor...

Ölümünün 100. Yılında Rodin 00:43

Ölümünün 100. Yılında Rodin

Fransız heykeltraş Auguste Rodin, ölümünün 100. yılında Paris'teki Grand Palais'de düzenlenen sergiyle anılıyor. 200'den fazla eserin yer aldığı sergi 22 Temmuz'a kadar ziyaret edilebilecek...

  • Umut Tv tarafından
  • 894 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boeing'in Yeni Modeli Test Uçuşlarına Başladı 00:25

Boeing'in Yeni Modeli Test Uçuşlarına Başladı

ABD'li uçak üreticisi Boeing 787 Dreamliner'ın geliştirilmiş hali olan 787-10 modeli test uçuşlarına başarılı şekilde start verdi. 787 serisinin en yeni üyesi olan bu model bir öncekine göre daha fazla yolcu ve yüzde 15..

  • PengoTV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Burçin Orhon Bıçak Altına Yatacak 02:41

Burçin Orhon Bıçak Altına Yatacak

Danslarıyla bir döneme damga vuran 'Bambi' lakaplı Burçin Orhon, fazla kilolarından kurtulmak için bıçak altına yatacak Tiyatrocu Süheyl Uygur'la evli olan ve kendi adını taşıyan dans okulunda öğrenciler yetiştiren Burçi..

  • ANKA tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Van Helsing 2.Sezon Fragmanı 01:00

Van Helsing 2.Sezon Fragmanı

Van Helsing 2.Sezon Daha Fazla Vampirlerle Ve Daha Fazla Kılıçla Syfy ile başlayacak. Van Helsing 2.Sezon Fragmanı Yayınlandı. İyi Seyirler...

Olağanüstü Timelapse Görüntüleriyle Kuzey Işıkları 03:20

Olağanüstü Timelapse Görüntüleriyle Kuzey Işıkları

Richard Gottardo isimli fotoğrafçı, Rocky Dağlarında aylarca bu güzel kareleri yakalamak için bekledi. Gottardo, Alberta Kuzey Işıklarını yakalayıp bu 3 dakikalık kısa video için 6500'den fazla fotoğraf karesini 2 yıldan..

  • JET TV tarafından
  • 875 görüntüleme
  • 7 yıl önce
1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı 00:57

1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı

Çin'de binden fazla robot, dünya rekoru kırmak için birlikte dans etti. WL Intelligent Technology şirketi tarafından üretimi gerçekleştiren 1.069 Dobi adlı robotu aynı anda dans eden en fazla robot rekorunu kırmak için..

1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı 01:45

1069 Robot Dans Ederek Dünya Rekoru Kırdı

Çin'de binden fazla robot, dünya rekoru kırmak için birlikte dans etti. WL Intelligent Technology şirketi tarafından üretimi gerçekleştiren 1.069 Dobi adlı robotu, Aynı anda dans eden en fazla robot rekorunu kırmak i..

  • JET TV tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce