#100den fazla kişi zehirlendi

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı 01:45

New York'ta Otomobil Yayalara Çarptı

ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine sürülen araç 1 kişinin ölümüne 23 kişinin yaralanmasına yol açtı.ABD'nin New York kentindeki Times Meydanı'nda kaldırımdaki yayaların üzerine s..

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı 00:34

Otomobil Minibüs ile Çarpıştı: 4 Yaralı

Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Otomobil minibüs ile çarpıştı: 4 yaralıORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde meydana gelen trafik kazasınd..

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı 00:52

Evleneceklerdi, Aşırı Alkol Sonları Oldu: 1'i Öldü, 1'i Ağır Yaralandı

Bursa'daki feci kazada aşırı alkol aldıkları iddia edilen sözlü bir çiftten biri hayatını kaybederken, bir diğeri ise ağır yaralandı. Bursa - Mudanya yolu merkez istikametine doğru meydana gelen kazada bir kişi hayatını ..

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı 01:21

Batman'da Silahlı Kavga: 7 Yaralı

Batman'da silahlı kavga: 7 yaralı BATMAN - Batman'da iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı. Olay, Batman-Siirt çevreyolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aralarında husumet bulunan ..

Kınaya Gidenlerin Bulunduğu Otomobile Kamyonet Çarptı-4 Yaralı 00:42

Kınaya Gidenlerin Bulunduğu Otomobile Kamyonet Çarptı-4 Yaralı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde gelin kınasına gidenleri taşıyan otomobile kamyonet çarpıp kaçtı. Kazada 4 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, Nusaybin Cumhuriyet Caddesi'nde 35 KE 3880 plakalı otomobile sürücüsü ve pla..

Timsah'a Transfer Müjdesi 4 oyuncu Alacağız 01:05

Timsah'a Transfer Müjdesi 4 oyuncu Alacağız

Bursaspor Başkanı Ali Ay, takımının Avusturya'nın Hall In Trol bölgesinde yaptığı yeni sezon hazırlıklarını takip ediyor. Avusturya'da ilk olarak teknik direktör Paul Le Guen'le birlikte 2 saat süren görüşme yaptığını s..

  • OFSAYT tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çocuklar Duymasın - Haluktan Komşuluk Dersi! 05:49

Çocuklar Duymasın - Haluktan Komşuluk Dersi!

Çocuklar Duymasın 3. Bölüm'de; Haluk, sitede birbirinden uzak yaşantıları olan komşularını çaya davet eder! Sitedeki kopuk komşuluk ilişkilerini kafasında takan Haluk, evinde bir davet verir. Tüm komşularını çaya davet ..

  • ANKA tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı - Serkana Talih Kuşu! 05:05

İki Yalancı - Serkana Talih Kuşu!

Serkan, gizemli bir adamın kendisine sunduğu teklif karşısında, büyük bir şaşkınlık yaşar. Serkan'ı takip ettiren gizemli kişi sonunda karşısına çıkmaya karar verir ve onunla konuşmak ister. Serkan, bu duruma şaşırır fak..

  • ANKA tarafından
  • 976 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

Şanlıurfa’da Lahmacun Sırası Kavgası  2 Yaralı 02:24

Şanlıurfa’da Lahmacun Sırası Kavgası 2 Yaralı

Şanlıurfa’da lahmacun sırası nedeniyle fırın çalışanları ile müşteri arasında çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, kavga, dün akşam Haliliye ilçesine bağlı Ahmet Yesevi Mahallesinde yaşandı. Fırına lahma..

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi 01:38

Beykoz'da Asırlık Çınar Ağacı Caminin Üzerine Devrildi

Beykoz'da tarihi bir çınar ağacı içerisinde yatsı namazını kılınan bir caminin üzerine devrildi. Ağacın devrilme nedeni henüz bilinmezken, faciadan dönülen olayda 1 kişi hafif yaralandı. Olay saat 20.30 sıralarında Beyko..

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi 03:57

Direğe Çarpan Aracın İçerisindeki 5 Kişiden 3’ü Yanarak Can Verdi

Konya’da seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybederek elektrik direğine çarparak alev alan araç içerisinde bulunan 5 kişiden 3’ü yanarak can verirken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Kaza, saat 04.00 sıra..

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe 01:42

Kahramanmaraş’ta Sigara Kaçakçılara Ağır Darbe

Kahramanmaraş'ta arama yapılan 4 TIR ve 1 otomobilde 25 bin 220 paket kaçak sigara bulundu. Olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube M..

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor 00:44

Mersin Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Mersin'de, iki ayrı operasyonda bir kilo 960 gram eroin, 54 gram kokain ele geçirildi, iki kişi tutuklandı.Mersin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Toroslar ilçesinde kullanılmayan bir evde yüklü miktarda eroinin sat..

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı 03:28

FETÖ/PYD'nin Hususi Olarak Anlılan Kişilere Gözaltı

İzmir merkezli 19 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda örgütte hususi olarak anılan 23 kişi gözaltına alındı.İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının, Fetullahçı Terör Örgüt..

Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle 02:10

Türkiye 2 - 3 Arnavutluk Hazırlık Maçı Özet İzle

A Milli Takımımız, hazırlık maçında Arnavutluk'a 3-2 mağlup oldu. Konuk ekip, maçın yaklaşık 50 dakikasını 10 kişi oynadı. Mircea Lucescu, Arnavutluk maçının kadrosunda, Romanya mücadelesine göre dört değişiklik yaptı. ..

  • OFSAYT tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada 01:46

Markette Av Tüfekli Soygun Kamerada

Ankara'da kar maskeli kişilerin pompalı tüfek ile marketlerden gasp gerçekleştirmeleri güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Mamak ilçesinde 7 Kasım günü bir akaryakıt istasyonundaki markette kar maskeli ve av tüfek..

Van'da 75 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi 00:40

Van'da 75 Bin Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Van'ın 4 ilçesinde düzenlenen operasyonlarda, 75 bin 233 paket kaçak sigara ele geçirildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 11-14 Kasım'da merkez ve ilçelerinde yol kontrolü ve arama çalışması yapıldı.Çalışmalarda, Tuşba..

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu 03:14

iPhone X İçin Gece Yarısı Kuyruk Oluştu

Apple'ın yeni ürünü iPhone X Türkiye'de gece saat 00.00 itibariyle satışa sunuldu. Türkiye'ye ilk kez getirilen yeni model telefon satışa sunulmadan önce çok sayıda müşteri Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GSM şirketi önünde..

Harika Arapça Slow Şarkı - Najwâ Fârûk - Mevcu' Galbî - موجوع قلبي ( Türkçe Altyazılı ) 02:22

Harika Arapça Slow Şarkı - Najwâ Fârûk - Mevcu' Galbî - موجوع قلبي ( T

Wonderful Arabic Slow Song By Najwa Farouk- Mawjou Galbi Nacwa Farouk'un güzel sesinden Seyf Amir'in Mavcu Galbi adlı şarkısı. Sözler (TR) Kalbim yaralı ve yorgun Ruhumu teslim ettiğim kişi kalbimi kırıyor Yüzüm yoru..

  • umay penbe tarafından
  • 4.621 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi 02:27

Milyonlarca İranlı Devrime Bağlılık Yürüyüşü Gerçekleştirdi

İran’da 28 Aralık’ta ekonomik sorunlardan ötürü başlayan protestolar, sonraki günlerde provoke edildi. ABD ve İsrail başta olmak üzere İran karşıtı yabancı ülkeler tarafından destek mesajları verildi. Söz konusu gelişmel..

Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü 01:43

Binler Sarıkamış Şehitleri İçin Yürüdü

Sarıkamış Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı’nda toplanan yaklaşık 10 bin kişi soğuk havaya aldırış çoluk-çocuk, yaşlı genç şehitleri andı. Yürüyüşe katılan vatandalar, “Güzel ..

Metin Şentürk Engelli Gence Yapılan Saldırı Hakkında Konuştu 03:35

Metin Şentürk Engelli Gence Yapılan Saldırı Hakkında Konuştu

Adana'da konuşma engelli bir genç, eve gitmek için bindiği minibüste 3 kişi tarafından feci şekilde dövüldü. Minibüsün güvenlik kamerasına da yansıyan olay, herkesin yüreklerini burktu. Sanatçı ve Dünya Engelli Vakfı Baş..

  • BETA tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayak Merkezinde Volkan Patladı 00:43

Kayak Merkezinde Volkan Patladı

Japonya'da Kusatsu-Shirane yanardağı faliyete geçti. BBC'ye göre en az 10 kişi volkanik taşlardan dolayı yaralandı. İki kişinin durumunun ciddi olduğu belirtilirken, ayrıntılı bilgi verilmedi. Japon medyası birkaç kişini..

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı 01:38

8 Kız Çocuğunu Öldüren Katil Yakalandı

7 yaşındaki Zeynep, 4 Ocak'ta Kasur kentinde teyzesinin evine giderken kaçırılmıştı. Cesedi 9 Ocak'ta bir çöplükte bulunmuştu. Yapılan otopsi sonucunda Zeynep'in öldürülmeden önce tecavüze uğradığı ortaya çıkmıştı. Pakis..

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı 01:33

Beyaz Saraydan Türkiye'ye Afrin Çağrısı

ürk Silahlı Kuvvetleri'nin, Özgür Suriye Ordusuyla birlikte Afrin'a yönelik başlattığı Zeytin Dalı operasyonu devam ediyor. Operasyonun 6'ıncı gününde Afrin kırsalındaki PYD mevzileri obüs ve top atışlarıyla ateş altına..

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü 01:27

Terör Yandaşları Üniversiteli Gençleri Dövdü

İSTANBUL'da, Afrin’deki PKK hedeflerine yönelik Zeytin Dalı harekâtını protesto eden DKP/BÖG üyelerinin devlet ve TSK aleyhinde slogan atmalarına tepki gösteren biri kız üç genç, örgüt üyelerinin saldırısına uğradı. Genç..

PSG 3 - 2 Rennes Fransa Lig Kupası Maç Özeti 02:53

PSG 3 - 2 Rennes Fransa Lig Kupası Maç Özeti

Fransa Lig Kupası yarı final karşılaşmasında Paris Saint-Germain, Rennes'i 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Roazhon Park'taki karşılaşmanın 24. dakikasında PSG, Thomas Meunier'in harika golüyle 1-0 öne geçti. Paris e..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçuş Fobisi Nasıl Aşılabilir 01:04

Uçuş Fobisi Nasıl Aşılabilir

Uçak fobisinin aşılabilmesi için kişinin uçakla ve yolculuk süreciyle ilgili düşüncelerinin üzerinde çalışılması gerekir. Kişi motordan gelen bir sesi, kaza sebebi olarak yorumlayabilir. Uçak fobisi yaşayan kişilerde ris..

  • NABIZ tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saphirblau - Safir Mavi Türkçe Dublaj İzle 1:56:06

Saphirblau - Safir Mavi Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..