#100den fazla kişi zehirlendi

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi. 02:33

Türk Mühendisler Yerli WhatsApp Olan 'Kamapp' Uygulamasını Geliştirdi.

Gaziantep’te elektrik elektronik mühendisi Nihat Cindioğlu, beş arkadaşıyla birlikte Türkiye’de bir ilke imza atarak, yerli WhatAapp programı geliştirdi. Yeni görüntülü ve sesle konuşma programı Kamapp, App Store, Play S..

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Trafik Durdu 02:44

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Trafik Durdu

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla 2 şeridi trafiğe kapatan bir kişi trafiği durma noktasına getirdi. Şahıs ikna edilirken, köprü yeniden trafiğe açıldı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla trafiği kapatan silah..

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu 04:09

Terör Mevzileri Böyle Vuruldu

Suriye'nin Mera kasabasında halı sahada top oynayan sivillere saldıran YPG'lilerin bulunduğu bölge, fırtına obüsleri ve Çok Namlulu Roketatarlar (ÇNRA) ile vuruldu. Suriye'nin Halep kentine bağlı Mera kasabasında halı sa..

Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım yardım edin sahıyfe introsu 00:05

Yeryüzüne Tekfiyrı Tecwiydsiz gur eni hep birlikte yayalım duyuralım y

➡️✍️✅☝YΞR’YÜZÜNDΞ 1333 SΞNΞ İÇİNDΞ YAŞAMIŞ OLAN 99 MİLYAR İNSΞ-ΞN WΞ BU ASIR'DA YAŞAYAN 9 MİLYAR İNSΞ-ΞN MÜSLİM DΞGİL'DİR KΞ-ΞFİR'DİR HΞPSİ ΞBΞDİ CΞHΞNΞM'LİKTİR.⤵️ . ➡️✍️✅☝DİGAT! ÇOK MÜHİM UYARI: DÜNYΞ-Ξ’DAKİ TÜM GUR-ΞNİ..

Yere Attığı Türk Bayrağını Güvelik Kamerasını Görünce Öpen Genç 02:50

Yere Attığı Türk Bayrağını Güvelik Kamerasını Görünce Öpen Genç

ÇORUM’da bir iş yerinin önünde asılı Türk bayrağını ipiyle birlikte koparıp indiren iki kişi, güvenlik kameralarını görünce bayrağı öpüp tekrar yerine asmaya çalıştı. Olay, Hürriyet Meydanı'nda bulunan bir iş yerinin ö..

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf 04:15

İnsanların Hayatlarını Tepetaklak Eden 7 Fotoğraf

2. PETER NORMAN 1968 Meksika olimpiyatlarında 2. Olan Peter Norman, yarışın birincisi Amerikalı Tommie Smith ve üçüncüsü yine Amerikalı John Carlos’la unutulmaz bir eyleme imza attı. Norman 1. ve 3. Olan siyahi sporcula..

  • JET TV tarafından
  • 827 görüntüleme
  • 6 yıl önce
La Case De Papel 3. Sezon 1. Bölüm İzle 49:50

La Case De Papel 3. Sezon 1. Bölüm İzle

Profesör olarak adlandırılan bir suç dehası, tarihin en büyük soygununu yapmayı planlar. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmektir. Bunun için de işlerinde uzman olan 8 suçludan oluşan bir ekip kurar. Ekip, 5 aylık b..

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla göstericileri vurmaya çalıştı! 00:36

ABD'deki protestolarda olay görüntüler: Elindeki ok ve yayla gösterici

ABD'nin Minneapolis eyaletinde siyahi George Floyd’un polis tarafından boğularak öldürülmesine tepkiler tüm eyaletlere yayılıyor. ABD'de bir adamın göstericilere ok ve yayla saldırmaya çalıştığı görüntüler sosyal medyada..

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4  bir ölü 01:21

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4 bir ölü

Meksika'nın güneyindeki Huatulco spa yakınındaki bir merkez üssü ile güçlü bir deprem, binlerce kişinin sokaklara çıktığı Meksika başkentinde binalar salladı. Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Huatulco'da bir bi..

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor 04:18

Kapıköy Sınır Kapısı açılıyor

Van'da, 24 Mart'ta koronavirüs tedbirleri kapsamında araç ve yaya geçişlerine kapatılan Türkiye'nin İran'a açılan Saray ilçesindeki Kapıköy Gümrük Kapısı, gelecek hafta yeniden yaya geçişlerine açılıyor. Van Valisi ve Bü..

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

Laxmii | Official Trailer | Akshay Kumar | Kiara Advani | Raghav Lawrence | 9th November 03:40

Laxmii | Official Trailer | Akshay Kumar | Kiara Advani | Raghav Lawre

Get ready to witness the biggest explosion of laughter and fun!nAa rahi hai Laxmii, kisi ko hasayegi, kisi ko darayegi. Gharwalon ke saath baith kar dekho #LaxmiiTrailer, out now! nn#YehDiwaliLaxmiiWali????n#FoxStarStudi..

Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD 1:34:14

Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD

Ezel'e Abone Olmak İçin → http://goo.gl/duZMfOnnEzel 19. Bölüm ÖzetnnAldatıldığını öğrenen Cengiz, ayrıntıları öğrenip, uğradığı ihanetin hesabını sormanın peşindedir. Acımasız bir plan yapar ve harekete geçer. Onu durd..

  • Dizi TV tarafından
  • 64 görüntüleme
  • 4 yıl önce
İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı 04:05

İlk Faz 3 Aşısı Pandemi Servisi Çalışanına Uygulandı

Çinli Biyoteknoloji firması ile Sağlık Bakanlığı tarafından imzalanan protokol ile koronavirüse karşı geliştirilen ve Faz 3 aşamasına gelinen Covi-2 aktif aşısı, ilk olarak Kayseri Şehir Hastanesi Pandemi Servisi’nde çal..

Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta sel felaketi- -Dere yatağına şehir kurulmaz- 09:49

Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta sel felaketi- -Dere yatağına şehir kurul

Kuvvetli sağanak yağışın etkisi altında olan Karadeniz Bölgesi'nde birçok ilde sel ve su baskınları oldu. Kastamonu ve Sinop'ta toplam 38 kişi hayatını kaybetti. Bartın'da ise bir kişi hâlâ kayıp. Sağlık Bakanı Fahretti..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor 09:10

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İstihdamı Desteklemeye Devam Ediyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi istihdama katkı sağlamak ve üretimi artırmak için girişimlerini ve yatırımlarını sürdürüyor. Uzun yıllar İstanbul’da tekstil alanında çalışmalar yapan Bayburtlu Turgut Saymazoğlu, Erzurum Bü..

Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler! 03:40

Bartın'da yaşanan sel felaketinin ardından korkunç görüntüler!

Bartın'da şiddetli yağışa bağlı oluşan sel ile heyelanın yol açtığı hasar drone ile görüntülendi. Bartın Karabük yolu Bahçecik mevkisinde bir köprü sel nedeniyle çöktü. Yağış nedeniyle Bartın-Karabük kara yolu Yenihan m..

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor 03:57

Evde Oturmak Yerine İş Hayatına Atıldı Bugün Siparişlere Yetişemiyor

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 3 yıl önce 40 kilogram Cennet elmasını kurutup pazarda satmaya başlayarak iş hayatına atılan kadın girişimci Melek Yılmaz, kurduğu serada hem kendi işinin sahibi oldu hem de çok sayıda kadın..

Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD 1:34:14

Ezel - Ezel 19.Bölüm | Gerçekleri Öğrenme Zamanı - HD

Ezel 19. Bölüm ÖzetnnAldatıldığını öğrenen Cengiz, ayrıntıları öğrenip, uğradığı ihanetin hesabını sormanın peşindedir. Acımasız bir plan yapar ve harekete geçer. Onu durdurabilecek tek kişi Ezel’dir. Ezel kendi canını y..

  • Dizi TV tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi 06:52

Ramazan'da Korona Virüs Aşısına İftar Düzenlemesi

Antalya İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Ramazan ayında iftar sonrası da aşı yapılabileceğini bildirerek, “Bin 200 kadar aynı anda aşı yapılacak kapasitemiz var. Bu kapasitemiz özellikle hastane ayağında iftardan sonra da de..

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gitmeseydi 02:00

Kastamonu'da oğlu selde can veren baba- Bütün mal gitseydi de oğlum gi

#Kastamonu'nun #Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde ölü sayısı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda ölen 1 kişi ile birlikte 25'e yükseldi. İlçede arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. Kentte çarşamba günü etkili ..

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi- 44 yaralı 01:49

Nevşehir'de öğrencileri taşıyan otobüs devrildi- 44 yaralı

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde, aynı istikamette seyir halinde olan iki otobüs ve çekicinin karıştığı zincirleme kazada üniversite öğrencisi 44 kişi yaralandı. Kaza, dün saat 19.00 sıralarında Gülşehir ilçesi Gümüşkent m..

DSÖ DURDURULAMAZSA BU KEZ TAM BİR FELAKET! 09:45

DSÖ DURDURULAMAZSA BU KEZ TAM BİR FELAKET!

CENEVRE’DE CEHENNEM TUZAĞI'NDA TÜRKİYE’DE VAR! Türkiye'den 11 kişi katıldı. 11 kişinin tümü DSÖ yetkisine tamam dedi. İsimleri gizlenen 11 kişiyi listeledim. Siyasetin dışında hiç bir gündemin olmadığı ülkemizde arka ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Fifth Harmony - Worth It 03:44

Fifth Harmony - Worth It

Worth It Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it Give it to me, I'm worth it Baby I'm worth it Uh huh I'm worth it Gimme gimme I'm worth it [Kid Ink:] I tell her bring..

  • PengoTV tarafından
  • 1.049 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ay’da Çekilen İlk Hd Video 01:26

Ay’da Çekilen İlk Hd Video

Ay’da Çekilen İlk Hd Video Japonya'nın Ay'ı çektiği HD video yayınlandı. 2007 Ekim'inde yolculuğuna başlayan ve iki yıl boyunca çekimler yapan uzay aracının çektiği kareler daha önce yayınlanmıştı ancak şimdi 450'den f..

Bu video İzlenme Rekorları Kırıyor 00:28

Bu video İzlenme Rekorları Kırıyor

Bu video İzlenme Rekorları Kırıyor Bir çocuk ve yavru maymunun dostluğunu gözler önüne seren videoda, ikilinin birbirlerine sarılarak uyudukları görülüyor. Sevili maymun, bir ara küçük çocuğun annesinin seslenmesiyle gö..

Matematik Bilmeden Full Çekmek 27:28

Matematik Bilmeden Full Çekmek

Evet türk eğitim sisteminin geldiği noktayı zaten biliyorduk fakat, bunun kanıtı olarak sitemizde bulunduralım bu videoyu. Bu adamın bu kadar ezber ve basit teknikleri varsa, bundan ders almadan, o sözde bilgi ve zeka öl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı 05:27

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı

Bilişim Uzmanlarından Düşman Hackerlara Gözdağı Son zamanlarda özellikle Amerika Birleşik Devletleri (ABD), Rusya ve Çin arasında yaşanan siber savaşların Türkiye’ye sıçrayıp sıçramayacağı sorusu akıllara gelirken, Bili..