#11 kişi gözaltına alındı

Belçika'daki Patlama Korkuttu 00:56

Belçika'daki Patlama Korkuttu

Belçika'nın kuzeyinde yaşanan bir patlamada bir bina yerle bir oldu. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti, 5'i ağır 14 kişi yaralandı. Belçika'da pazartesi gecesi yaşanan doğalgaz patlamasında iki kişi hayatını kaybetti. Bir ..

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı 00:44

Volkan Konak Silahlı Saldırı Sonrası Açıklama Yaptı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 722 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi 01:09

Niğde'de öğrenci otobüsü şarampole devrildi

Niğde'de Konya Selçuk Üniversitesi öğrencilerini taşıyan otobüs, kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kaza sonrası ilk belirlemelere göre; 2 kişi hayatını kaybederken, 42 kişi yaralandı. Otobüs kazası haberi Niğde'den geldi. ..

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi 00:46

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 DAEŞ üyesinin evinde yapılan aramalarda 7 canlı bomba yapılacak malzemenin yanı sıra Fetull..

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada 04:47

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada

Polisin 2 Kasım tarihinde Bahçelievler’deki bir alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla yakalanan Şirinler çetesi üyeleri, iki haftalık emniyet sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan şü..

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon 02:07

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon

Adana'da, Terör Örgütü Deaş'a Operasyon Adana'da, terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddiasıyla 6 kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ üyesi olduğu ö..

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı 01:54

Adana'da PKK'ya Opreasyon: 8 Gözaltı

Adana'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında çocukların da bulunduğu 8 kişi gözaltına alındı.Kent merkezinde terör örgütü PKK adına korsan gösteri düzenleyen ve katılanların adreslerini belirle..

Polislere Sizinle Savaşacağım Dedi, Küfürler Yağdırdı 01:56

Polislere Sizinle Savaşacağım Dedi, Küfürler Yağdırdı

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan Park Polisi uygulamasında üzerilerinde silah ele geçen iki şahsın gözaltına alınması esnasında gerginlik yaşandı. Polislere zorluk çıkaran ve tehdit savuran 2 kişi yaka paç..

Boğaziçi Üniversitesi Eylemlerine Gözaltı 02:30

Boğaziçi Üniversitesi Eylemlerine Gözaltı

Boğaziçi Üniversitesi'ne yapılan rektör atamasını protesto eylemiyle ilgili 17 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 15'inin öğrenci olmadığı ve terör örgütü MLKP ile bağlantısı ortaya çıktı...

TBMM Önünde Gergin Anlar 02:46

TBMM Önünde Gergin Anlar

TBMM Önünde Gergin Anlar Maliye Bakanlığı bütçesi görüşüldüğü sırada TBMM önünde eylem yapmak isteyen bir grup ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Olayda 3 kişi gözaltına alındı. TBMM’de Maliye Bakanlığı bütçe..

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı 01:49

Denizli'de 9 FETÖ'cü Öğretmen Tutuklandı

Denizli'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında düzenlenen operasyonda gözaltına alınan ve 'ByLock' kullandıkları belirlenen 9 öğretmen tutuklandı. Deniz..

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında  Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi. 03:03

Son Dakika. Paris Stadyum Arkasında Bomba Malzmemeleri Ele Geçirildi.

Fransa'nın en iyi futbol takımlarından biri olan Paris St. Germain'in maçlarını oynadığı Parc des Princes stadyumuna çok yakın bir yerde bomba yapımında kullanılan malzemeler bulundu, beş şüpheli gözaltına alındı. Daily ..

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenlik kamerasında 01:18

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenli

Ankara'da 1 hafta önce otomobilinde tabanca ile vurulmuş bulunan İlhami Topçu'nun (55), borç alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada arkadaşı Abdülkelim Etike (52) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Etike, polis tara..

Adalar'da 1 Haftada 3'üncü Yangın 01:52

Adalar'da 1 Haftada 3'üncü Yangın

İstanbul Heybeliada'da ormanlık alanda iki farklı noktada çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saat sonra kontrol altına alındı. Kundaklama şüphesi üzerinde durulan yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, üç kişi gözaltına alınd..

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu 00:59

Çanakkale'de DEAŞ Operasyonu

Çanakkale'de 2 Kasımda düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 1 DEAŞ şüphelisi adliyeye sevk edildi. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 2 Kasım tarihinde Çanakkale İl E..

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı 00:35

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı

Rize’de Kahvehane Tarandı- 3 Ölü, 6 Yaralı Rize’nin İkizdere ilçesi Güneyce beldesinde bir kahvehane silahla tarandı. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Aralarında husumet bulunan iki grup ..

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var 01:10

Meksika'daki Patlamada ölü Sayısı 29'a Yükseldi Onlarca Yaralı Var

Güney Amerika ülkelerinden Meksika, Noel kutlamaları öncesi yasa boğuldu. Başkent Mexico City’ye 30 kilometre mesafede bulunan bir havai fişek mağazasında bilinmeyen bir nedenle patlama yaşandı. Olayda en az 29 kişi ha..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı 02:40

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıl

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı FETÖ/PDY örgütüne finans sağladıkları gerekçesiyle tutuklanan 8 iş adamı için savcılık itirafçı oldukları gerekçesiyle tahliye istedi. Ancak şü..

Adıyaman'da Referandum Kavgası_ 10 Yaralı, 12 Gözaltı 02:48

Adıyaman'da Referandum Kavgası_ 10 Yaralı, 12 Gözaltı

Adıyaman’ın Sincik ilçesi Çatbahçe köyüne bağlı Çavçük mezrası, bağlı bulunduğu Çatbahçe köyünden ayrılması için yapılan referandumda çıkan kavgada 10 kişi yaralanırken, 12 kişi ise gözaltına alındı...

Adana'da Ele Geçirildi Böylesi Daha Önce Görülmedi 00:36

Adana'da Ele Geçirildi Böylesi Daha Önce Görülmedi

Bin 700 polisin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, 16 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği ve 227 gram esrar ele geçirildi, 37 kişi gözaltına alındı, aranan 31 kişi yakalandı. Ele geçirilenler arasındaki özel y..

Minibüsçülerle Korsan Taksicilerin Sopalı Kavgasında Kan Aktı! 01:44

Minibüsçülerle Korsan Taksicilerin Sopalı Kavgasında Kan Aktı!

Arnavutköy'de minibüsçüler ile korsan taksiciler arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Testere, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken çok sayıda kişi gözaltına alın..

Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler 01:05

Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler

Kars'ta alacak verecek yüzünden sabah saatlerinde çıkan kavgada kalas ve sopalar kullanıldı. Adeta kemik seslerinin duyulduğu feci kavgada 3 kişi yaralanırken, 4 kişi de gözaltına alındı. Çevredeki vatandaşların adeta aç..

Trafikte Tartıştığı Kişinin Kulağını Isırarak Kopardı 00:18

Trafikte Tartıştığı Kişinin Kulağını Isırarak Kopardı

İstanbul’da Sancaktepe'de yaşanan akılalmaz olayda bir kişi trafikte tartıştığı kişinin kulağını ısırarak kopardı. Olayı gerçekleştiren M.U. gözaltına alınırken kulağı kopan kişi ise tedavi altına alındı...

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu 02:03

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı nı protesto etmek için geçtiğimiz pazar günü Kadıköy'de izinsiz gösteri yapmak isteyenlere tepki gösteren kafededeki..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 milyon 735 bin TL haksız kazanç sağlayan tefecilere operasyon 01:38

5 milyon 735 bin TL haksız kazanç sağlayan tefecilere operasyon

Adana’da 5 milyon 735 bin TL haksız kazanç elde eden tefeci olduğu öne sürülen 12 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Şafak vakti yapılan operasyonla çok sayıda kişi gözaltına alındı...

Sedat Peker ve Adamlarına Operasyon 01:41

Sedat Peker ve Adamlarına Operasyon

İstanbul merkezli 7 ilde Sedat Peker ve suç örgütüne yönelik operasyon yapıldı. 63 kişi hakkında yakalama kararı verilen soruşturmada çok sayıda kişi gözaltına alındı...

Köpek kulübesinden bile uyuşturucu çıktı 03:10

Köpek kulübesinden bile uyuşturucu çıktı

Antalya'da jandarma ekiplerinin ihbar üzerine operasyon düzenlediği evde çok miktarda uyuşturucu madde ile ateşli silah ve döner bıçağı ele geçirildi. Operasyonda 68 bin 510 TL uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşün..