#11 kişi gözaltına alındı

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı 03:53

Öğretmen Müdür Yardımcısını Bıçakladı

Edinilen bilgilere göre, ilçedeki bir lisede görev yapan öğretmen Y.T, Tire Öğretmenevi'nin bahçesine otomobilini park etti. Öğretmenevi Müdür Yardımcısı Yavuz Kuru, kan kampanyası yoğunluğu nedeniyle Y.T.'den otomobili ..

İsrail'in Keyfi Olarak Tutukladığı Ebru Özkan'ın Babası Yardım Bekliyor 00:28

İsrail'in Keyfi Olarak Tutukladığı Ebru Özkan'ın Babası Yardım Bekliyo

İsrail polisi tarafından 11 Haziran'da 'keyfi' şekilde gözaltına alınan Türk vatandaşı Ebru Özkan'ın babası Canip Özkan yetkililerden yardım bekliyor. İsrail kural tanımaz uygulamalarına devam ediyor. 8 haziran 2018 tari..

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI.. 01:08

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI..

İçişleri Bakanlığı, Gaziantep'te bir polis karakolu yakınlarında 3 parça halindeki bir kilo 200 gram bombanın imha edildiğini duyurdu. Olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. İçişleri Bakanlığı, Gaziante..

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geldi! 01:51

13 yıllık faili meçhul cinayet aydınlatıldı! Şüphelilerden itiraf geld

Adana'da 13 yıl önce ortadan kaybolduktan bir hafta sonra başından tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan 2 çocuk annesi Pakize Atar'ı (39), o dönem sevgilisi olan İbrahim Evren'in (52) öldürttüğü ortaya çıktı. Gözal..

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi 02:13

Kılıçdaroğlu İçin Yoğun Güvenlik Önlemi

Bir dizi açılış ve temel atma programı için Tekirdağ'a gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için yoğun güvenlik önlemi alındı. Tekirdağ'a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konakladığı otelde yoğun güvenlik ö..

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma 01:24

Gaziantep'te Kanlı Hesaplaşma

Gaziantep'te iki grup arasında sokak ortasında yaşanan kavgada ilk bilgilere göre 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Olayın ardından polisin nefes kesen operasyonu ile eli kelepçeli, üzeri kanlı bir kişi ele geçirildi. İddi..

Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası 02:10

Eczanede Dehşete Düşüren Muadil İlaç Kavgası

Mersin'in Tarsus ilçesinde muadil ilaç yüzünden çıkan tartışma sonrası bir grubun sopa ve parke taşlarıyla eczaneye saldırması sonucu 1'i ağır 4 kişi yaralandı. Olay, Tarsus Devlet Hastanesi karşısında bulunan bir eczane..

Halep'te Sivil Katliamı 6 Ölü, 15 Yaralı 00:35

Halep'te Sivil Katliamı 6 Ölü, 15 Yaralı

Esed rejiminin Halep'teki güvenli bölgelere düzenlediği hava saldırısında 6 sivil hayatını kaybetti, 15 kişi yaraladı. Esed rejimi, Halep kentinin Kafr-Karmin güvenli bölgesine düzenlediği hava saldırısında sivilleri he..

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur 05:45

İzmir'de Aniden Bastıran Yağmur

İzmir'de Aniden Bastıran Yagmur Ev Ve İş Yerini Sular Altında Bıraktı.İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Kabakum Mahallesinde, aniden bastıran sağanak yağış bölgedeki dereyi taşırarak sele neden oldu. Sel nedeniyle çok sayıd..

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu 02:17

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu

Biyonik Eliyle Hayata Üçüncü Kez Dokundu Kanseri yendikten sonra iki kez kalp krizi geçiren ve açık kalp ameliyatı olan 26 yaşındaki Zübeyde Nisa Karabacak, geçirdiği trafik kazasında sağ kolunu kaybetti. Genç kız, takı..

Reina Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi 00:51

Reina Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi

39 kişinin hayatını kaybettiği Reina saldırısına ilişkin soruşturma kapsamında gözaltına alınan zanlılardan 5'i sağlık kontrolüne getirildi. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kontrolden geçirilen yabancı uyruklu 3'..

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız 02:16

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız

Kuşadası’nda gözü dönmüş bir kişi sokak köpeğine bayramda pompalı tüfekle ateş açtı. Köpek yaralanırken, şikayet üzerine polis iki kişiyi gözaltına aldı. Çevre sakinleri yaşanan vahşeti cep telefonu ile saniye saniye kay..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Uşak'ta 5 Fetö'cü Tutuklandı 00:37

Uşak'ta 5 Fetö'cü Tutuklandı

Uşak'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsa..

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu 01:11

Son Dakika Onlarca İlde Fetö Operasyonu

Konya merkezli 34 ilde ve Antalya merkezli 24 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında toplam 135 şüphelinin gözaltına alınması için operasyon düzenlendi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye yönelik soruşt..

İstanbul’da Akademisyenlere Fetö Gözaltısı 04:33

İstanbul’da Akademisyenlere Fetö Gözaltısı

İstanbul’da Akademisyenlere Fetö Gözaltısı İstanbul’da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında akademisyenlere yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı 00:29

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı

15 İlde Fetö Operasyonu: 121 Gözaltı FETÖ soruşturması kapsamında Bursa merkezli 15 ilde düzenlenen operasyonlarda 121 kişi gözaltına alındı. Bursa Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü Mali Suçlar Büro Amirliğince FETÖ/..

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı 00:41

Sosyal Medyada Terör Propagandasına Gözaltı

Edirne'de, İstanbul'daki terör saldırısı sonrası sosyal medya hesabından, hakaret içerikli paylaşımlarda bulunduğu ve terör örgütü propagandası yaptığı belirlenen kişi gözaltına alındı...

Fetö Üyeleri Bağ Evinde Toplantı Yaparken Yakalandı 00:50

Fetö Üyeleri Bağ Evinde Toplantı Yaparken Yakalandı

Kayseri'de, cezaevindeki örgüt mensuplarının ailelerine maddi destek için 15 Temmuz sonrası toplantı düzenledikleri iddia edilen 12 kişi gözaltına alındı...

Dünya Haber: Fransada Seçimler Sonrası Protestolar Başladı 00:51

Dünya Haber: Fransada Seçimler Sonrası Protestolar Başladı

SEÇİM SONRASI SOKAĞA DÖKÜLDÜLER Paris'in Bastille Meydanı'nda toplanan göstericilerle polis arasında arbede yaşandı. Gösteriler sırasında bazı mağazaların camları kırıldı. Çok sayıda kişi gözaltına alındı..

FB'li Van der Wiel'den Suç Duyurusu 01:53

FB'li Van der Wiel'den Suç Duyurusu

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Van der Wiel kendisini organizatör olarak tanıtan bir kişi tarafından dolandırıldığını iddia etti. Ünlü futbolcu hem 4, 5 milyon dolarını kaptırdığını hem de tehdit edildiğini belirtere..

  • En Yeniler tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyuşturucu Baronu Ameliyathane Kapısında Yakalandı 00:58

Uyuşturucu Baronu Ameliyathane Kapısında Yakalandı

İstanbul Jandarma ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda “Baron” olarak tabir edilen örgüt liderinin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı. Ekiplerin örgüt liderini takip için ameliyathane kap..

Hakkari'de Halıyla Uyuşturucu Sevkiyatı 01:26

Hakkari'de Halıyla Uyuşturucu Sevkiyatı

Hakkari'de kargo paketinde taşınan üç halının taban bölümüne dikilen ayrı bir bölmede gizlenmiş 14 kilo 795 gram eroin ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı...

Fetö Operasyonu  35 Gözaltı 02:24

Fetö Operasyonu 35 Gözaltı

Adana'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 35 kişi gözaltına alındı.fet..

Çay Bardaklarından Esrar Çıktı 03:58

Çay Bardaklarından Esrar Çıktı

Fatih’te Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçlarıyla Mücadele Timi uyuşturucu madde satışı yapıldığı belirlenen çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Bir kafeye yapılan baskında çay bar..

Pompalı Tüfekle Etrafa Rast Gele Ateş Açtı 01:23

Pompalı Tüfekle Etrafa Rast Gele Ateş Açtı

Başkent'te pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açan şahıs, etkisiz hale getirildi.Alınan bilgiye göre, İbni Sina Hastanesi yakınlarında bir kişi pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açtı. Şahıs, olay yerine gelen polis ..

Polisten ‘Sarma’ Operasyonu 20 Gözaltı 03:42

Polisten ‘Sarma’ Operasyonu 20 Gözaltı

Niğde’de KOM şube ekiplerinin 'Sarma' ismi verdikleri açık tütün operasyonunda 20 kişi gözaltına alındı...

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı 00:29

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdülüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Adana merkezli İstanbul, Diyarbakır, Adıyaman, Bursa ve Batman’da bölücü terör örgütü PKK/KCK’nın gençlik yapılanmasına yönelik şafak..

Şafak Vakti Birçok Adrese Eşzamanlı Operasyon 03:45

Şafak Vakti Birçok Adrese Eşzamanlı Operasyon

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Sancaktepe’de birçok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonlarda birçok kişi gözaltına alındı...