#120 bin

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan 05:45

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan

Türkiye’nin yer fıstık ihtiyacının yüzde 60'ını tek başına karşılayan Adana'da hasat başladı. Fıstığın kilogramı ortalama 9 ile 10 liradan alıcı bulurken fiyatı ve verimi çiftçiyi sevindirdi. Türkiye genelinde 440 bin de..

Gaziantep'te Beyaz Altın Bereketi 01:53

Gaziantep'te Beyaz Altın Bereketi

Araban ovasında başlayan ve beyaz altın olarak tabir edilen pamuğun hasadında sona yaklaşıldı. Pamuk hasadı bu sene üreticisinin yüzünü güldürüyor. Gaziantep’in Araban ilçesinin bereketli ovasında yetişen ve halk arasınd..

Gaziantep'te Yeni Stadyum Heyecanı 00:47

Gaziantep'te Yeni Stadyum Heyecanı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 120 milyon liralık harcamayla yaptırılan ve Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Gaziantepspor ile Antalyaspor arasında oynanacak maçla hizmete girecek Gaziantep'in yeni stadyumu, so..

Davetsiz Misafir _ Mersin HD 1:02:22

Davetsiz Misafir _ Mersin HD

Turgay Başyayla, bu hafta Akdeniz’in güzel şehri, tantuninin başkenti Mersin’de 120 yemek çeşidini ekrana getiriyor. Davetsiz Misafir, yeni lezzetler keşfetmek isteyenleri, Akdeniz’in çeşidi bol yemeklerini merak edenl..

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı 01:10

Trump, ABD Sınırını Mültecilere ve 7 Müslüman Ülke Vatandaşına Kapattı

ABD Başkanı Donald Trump göçmenlik konusunda seçim kampanyası sırasında verdiği söz doğrultusunda Amerikan sınırını bazı Müslüman ülkelerden giden mültecilere kapattı. Trump Irak, Suriye, Yemen, İran, Sudan, Somali ve L..

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı.. 04:09

Darbeci Binbaşı_ Bize Verilen Emir Cumhurbaşkanı’nı..

Muğla’da Cumhurbaşkanı’na suikast timinin yargılandığı davanın ilk gününde ifadesi alınan sanıklardan timin başındaki darbeci Binbaşı Şükrü Seymen, hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağ ele geçirilmesi o..

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı 04:30

Kulağına Giren Sinek Hayatını Kararttı

Sivas'ta kulağına sinek giren öğretmen sineği çıkartmak için gittiği hastane acilinde, zarı delik kulağına alkol dökülünce başına gelmeyen kalmadı. İlginç sağlık olayında kulağına giren sineği çıkartmak isteyen Sedat B..

Hindistan Cevizi Rüyası Tarifi 02:09

Hindistan Cevizi Rüyası Tarifi

malzemeler 120 gram hindistan cevizi (3 çay bardağı) 120 gram şeker (1 ve çeyrek çay bardağı) 1 yemek kaşığı tereyağ 2 yumurta beyazı Süslemek için : 100 gram bitter çikolata Hazırlanışı; 1.Uygun bir tavaya 1 yemek kaş..

Domatesli Fesleğenli Köfte Ekmek Tarifi 04:40

Domatesli Fesleğenli Köfte Ekmek Tarifi

1 baget ekmek 150 gr kıyma 200 gr domates püresi 120 gr dil peyniri 1/2 bağ fesleğen 2-3 diş sarımsak 6 çorba kaşığı zeytinyağı 1/2 soğan 3 çorba kaşığı galeta unu 1 çay kaşığı pulbiber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı kara..

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı 02:32

Marmara Denizi Açıklarında Dev “Kılıç Balığı” Yakalandı

Marmara Denizi açıklarında avlanmaya çıkan balıkçıların ağlarına takılan 3 metre boyunda 120 kilo ağırlığındaki dev Kılıç balığı Beylikdüzü’nde balıkçıda sergilenmeye başlandı. Kılıç balığı son zamanlarda yakalanan türün..

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor 07:55

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor

Elazığ’da meydana gelen 41 kişinin hayatını kaybettiği 20 binden fazla konutun ağır hasar aldığı deprem sonrasında başlatılan yapım ve yıkım çalışmaları kentte aralıksız olarak sürüyor. Şu ana kadar 17 bin 543 adet konut..

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence 02:30

Kına gecelerinde 'robotlu' eğlence

Evliliğe adım atacak kadınların en büyük eğlencesi olan kına geceleri, daha da renkli hale geliyor. Bir çok yeni kına konseptlerinin ortaya çıktığı günümüzde yeni trend türkü söyleyen, tepsi taşıyan robotlar olacak. Gün..

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması 02:04

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması

Kurtulmuş’tan İdam Açıklaması Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, idam ya da anayasa değişikliği konusunda AK Parti’nin tek başına bir şey yapamayacağını söyleyerek, Bu parlamentonun vereceği bir karardır. Bu konuyu e..

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak 08:36

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak

Erdoğan- 'Bu Densizlerin Amacı Türkiye'yi Sıkıntıya Sokmak Halkların Demokratik Partisi (HDP) milletvekillerine yönelik operasyonu değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dokunulmazlık üzerinden devlete, millete, yargıya ..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' 05:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar'

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Türkiye’yi Lozan’a Hapsetmeye Çalışıyorlar' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lozan’ın tartışılmaz kutsal bir metin olmadığını belirterek, hala Türkiye’nin Lozan’a hapsedilmeye çalışıldığını sö..

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Yeni asgari ücret belli oldu 01:01

Yeni asgari ücret belli oldu

Bakan Selçuk, asgari ücretin tüm çalışanlar için hayırlı olmasını diledi. 2020 yılında asgari ücret brüt 2 bin 943, net 2 bin 324 TL 70 kuruş oldu. Evli ve üç çocuklu bir işçi için asgari ücret 2 bin 479 lira 21 kuruş ol..

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu 02:24

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu

İzmir’de Kaçak İçki Operasyonu İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki bir markete jandarma tarafından yapılan operasyonda, market ve deposunda 7 bin 600 litre sahte şarap ile 4.5 litre sahte rakı ele geçirildi. Operasyon kapsamı..

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi 02:53

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Ge

Diyarbakır’da Bomba Yapımında Kullanılan 157 ton Amonyum Nitrat Ele Geçirildi Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı tarafından 4 ayrı noktada yapılan operasyonda, toplam 157 ton amonyum nitrat ile bin litre motorin ele geç..

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada 01:36

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada

İstanbul'da 'Kaçak İmplant' Operasyonu Kamerada İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen operasyonda yurt dışından kaçak yollarla getirilerek satışa sunulan yaklaşık 13 bin adet implant ve diş tedavisinde kullanılan ilaç el..

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı 01:06

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı

Hibrit Otomobiller Bursa'da Görücüye Çıktı tomobil, Ticari Araçlar, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları Fuarı'na (Bursa Oto Show 2016) katılan dünyanın en büyük otomobil devleri, Hibrit modellerini tanıttı. 10 SENEYE ..

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi 05:22

Sezen Aksu - Perişanım Şimdi

Ne ağzımın tadı var, ne canda huzur Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim Hiç olmazsa evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç fark etmeden kalp kırmadın mı Merak edip vicdanına sormadın mı Ne yaptım ben san..

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor 01:14

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor

Fatih Terim, Trump'tan 10 Kat Fazla Maaş Alıyor Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 12 milyon TL ile yeni seçilen ABD Başkanı Donald Trump'ın yıllık 1 milyon 300 bin TL'lik kazancını solladı. Amerika Birleşik Devlet..

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt 06:09

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt

Bakan Işık'tan Avusturya'nın Silah Ambargosu Kararına Yanıt Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Benim Avusturya'nın koyduğu bu silah satışından Türkiye'nin pratikte etkilenmeyeceğini size söylemem gerekiyor ama böyle bir k..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı 02:18

Musul'da Yerlerinden Edilenler 100 Bine Ulaştı

Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, (BMMYK) Irak’ın Musul kentini terör örgütü IŞİD’den geri almak için başlatılan operasyonda yaklaşık 100 bin sivilin (96 bin 864) yerlerinden edildiğini açıkladı. Ülkeni..