#120 bin

Fetö Soruşturmasında  Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. 01:01

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Pa

Fetö Soruşturmasında Tutuklanan İhlas Holding'in Eski Ceo'su Cahit Paksoy, Tahliye Edildi. FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan İhlas Holding eski CEO'su Cahit Pa..

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a  Terörle Mücadele Müslümanları Zan Altında Bırakmayı Meşrulaştırmaz 01:22

Almanya Başbakanı Merkel'den Trump'a Terörle Mücadele Müslümanları Za

Amerikan Başkanı Donald Trump’ın 7 Müslüman ülke için vize yasağı getiren kararı, uluslararası kamuoyunun tepkisini çekti. Trump, havalimanlarında yaşanan kaos ve protesto gösterilerine rağmen kararı büyük bir başarı ol..

1990ların En İyi Yabancı Şarkıları 52:56

1990ların En İyi Yabancı Şarkıları

1990'ların en iyi yabancı şarkılar kolajı by Pengo (160 hd Klip retro şarkılar) Music: 1. Backstreet Boys - Everybody 2. Ace Of Base - Happy Nation 3. Los del Rio - Macarena 4. Ricky Martin - Livin' La Vida Loca 5. Blu..

  • PengoTV tarafından
  • 6.216 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dior Çanta Yapımı-Dıy 02:00

Dior Çanta Yapımı-Dıy

Dior modaevinin kökleri 1947’ye dayanmaktadır ve Christian Dior ilk koleksiyonunu bu dönemde dünyaya tanıtmıştır. Daha sonra New Look adında çekici ve estetik yeni bir marka kurarak bugünün modasını etkilemeye devam etme..

  • Kadınca tarafından
  • 6.352 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu 07:00

Recep Tayyip Erdoğan Tahliye Oldu

24.07.1999 Siirt'te yaptığı konuşma nedeniyle aldığı 10 aylık hapis cezasının infazı için 120 gün Pınarhisar Kapalı Ceza ve Tevkifevi'nde hükümlü olarak kalan İstanbul Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Recep Tayyip Erdo..

Son Kalan Film İzle 2:01:13

Son Kalan Film İzle

Filmin Konusu Sevilen oyuncu ve aynı zamanda gösterdiği oyunculuğu ile bir o kadarda başarılı olan Mark Wahlberg’in yeni filminde 2005 yılının Haziran ayında çok çok önemli bir olay anlatılıyor… “Kırmızı Kanat” isimli op..

  • Tv Series tarafından
  • 5.811 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor 00:43

Türkiye S-400 Savunma Sistemini Kullanan İlk NATO Üyesi Oluyor

Rus yetkili Vladimir Kojin, Rusya ve Türkiye'nin S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin kontratın hayata geçirilmeye başlayacağını bildirdi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Askeri Teknik İşbirliği’nden soruml..

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar 02:00

Beşiktaş vs Lyon 3-3 (6-7) Penaltılar

Beşiktaş 2-1 Lyon (Geniş Özet & Penaltılar 6-7) Beşiktaş, 120 dakikası 2-1 biten maçın ardından Lyon'a seri penaltı atışlarında 7-6 mağlup olarak Avrupa Ligi'ne veda etti. Quaresma geri döndü! Beşiktaş'ın Avrupa Ligi ç..

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

Ağır Roman 1997 Müjde Ar Türk Filmi İzle 1:54:44

Ağır Roman 1997 Müjde Ar Türk Filmi İzle

Ağır Roman Film Konusu Kolera Sokağı'nda ilginç olaylar yaşanmaktadır. Arap Sado, sokaktaki egemenliğini ailenin küçük oğlu Salih'e (Okan Bayülgen)bırakır. Ancak Salih bu görev için henüz hazır değildir. Metropolün arka ..

  • PengoTV tarafından
  • 12.546 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ghost  ( Hayalet ) Film İzle 2:01:27

Ghost ( Hayalet ) Film İzle

Ghost (Hayalet) - 1990 (120 dk _ Tam Film) Efsane filmimizin konusunu genç kuşaklar için kısa bir de özet geçelim; Sam ve Molly birbirlerine delicesine aşık bir çift. Yeni bir apartmana taşınan çift, yolda serseriler ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Emma 1996 Türkçe Dublaj Film İzle 2:00:59

Emma 1996 Türkçe Dublaj Film İzle

“Emma, güzel, zeki ve varlıklı bir kızdı. Rahat bir evi, iyimser bir yaradılışı vardı,” cümleleri ile başlayan Jane Austen’in kaleme aldığı aynı isimli romanın fantastik bir yorumla sinema uyarlaması. Başrolde Gwyneth Pa..

  • PengoTV tarafından
  • 15.781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Loving Vincent Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:52

Loving Vincent Türkçe Altyazılı Fragmanı

Loving Vincent Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Özet : Polonyalı ressam ve yönetmen Dorota Kobiela ve Hugh Welchman'ın yönetmenliğini üstlendği animasyon filmi, Ayçiçekleri, Yıldızlı Gece, Teras Kafe gibi tablola..

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi 07:24

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi

Malzemeler: 200 gr. Bitter çikolata (kuvertüre) 100 gr. Sütlü çikolata 120 gr. Corn Flakes (kahvaltılık mısır gevreği) 50 gr. Hindistancevizi yağı (kokosfett) alternatif olarak bunun yerine tereyağı da kullanabilirsiniz..

Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı 00:14

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la nükleer anlaşmayı devam ettirme kararı aldı. Başkan Trump, Tahran'ın ABD yaptırımlarından kurtulmasına izin vererek ABD'nin İran Nükleer Anlaşmasına katılımını onayladı. Bu onaylamanın s..

Hamiyet Akpınar Gigi Hadid Yılbaşı Makyajı 14:23

Hamiyet Akpınar Gigi Hadid Yılbaşı Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MURAD HYDRO-DYNAMİC NEM SERUMU. YVES ROCHER DUDAK NEMLENDİRİCİSİ. SHİSEİDO PORE SMOOTHİNG CORRECTOR, GÖZENEK KÜÇÜLTÜCÜ. https://goo.gl/fNAOTR CLC CRİSTALİTY, GÖZ ALTI ŞİŞLİK İNDİRİCİ. SHİSEİDO SYNCHRO..

Hamiyet Akpınar Burçin Terzioğlu Altın Kelebek Makyajı 05:59

Hamiyet Akpınar Burçin Terzioğlu Altın Kelebek Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MURAD HYDRO-DYNAMIC NEM SERUMU SHISEIDO SYNCHRO SKIN FOUND.GOLDEN 4 - https://goo.gl/FzZJUR MAKEUP FOR EVER no 152 FOUND. FIRÇASI SISLEY CONCEALER NO 3 MAKEUP FOR EVER NO 242 CONCEALER FIRÇASI NARS TR..

Hamiyet Akpınar Pelin Akil Gelin Makyajı 08:25

Hamiyet Akpınar Pelin Akil Gelin Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MULTI-PROTECT PRIMER BROAD SPECTRUM - https://goo.gl/VVHiNL SYNCHRO SKIN LASTING LIQUID FOUNDATION SPF20 NATURAL 4 - https://goo.gl/FzZJUR MAKE UP FOR EVER FONDOTEN FIRÇASI NO 152 SHISEIDO PERFECT STI..

Hamiyet Akpınar Sedef Avcı Makyajı İstanbul Life Dergisi Ve Kamera Arkası Görüntüleri 11:36

Hamiyet Akpınar Sedef Avcı Makyajı İstanbul Life Dergisi Ve Kamera Ark

Kullanılan Ürünler Pimer Mac Gözaltı kremi Mac Fast response Gözüstü primer Mac 24 hour extend eye base Fondoten Nars Luminous weightless medium 4 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Stick concealer Shiseido no 33 ..

Hamiyet Akpınar Şükran Ovalı Makyaj Videosu 12:21

Hamiyet Akpınar Şükran Ovalı Makyaj Videosu

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Murad İnvisiblur Perfecting Shield Göz kremi Murad Hydro- Dynamic Fondoten Nars Püre Radiant Tinted no light 2 Concealer Yves Rocher Kontur Nars Laguna Kontur fırçası Nars Kabuki Yashiyo Pudra ..

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Makyajı 12:56

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Yorgunluk giderici göz sprey Optrex Primer Murad İnvisiblur Perfecting Shield Göz kremi Murad Hydro-Dynamic Fondoten Yves Rocher Cushion Pure Light no Beige 200 Concealer Yves Rocher Krem far Mac Perk..

Hamiyet Akpınar Bade İşçil Makyajı 15:26

Hamiyet Akpınar Bade İşçil Makyajı

KULLANILAN MALZEMELER : Primer Makeup For Ever Nourishing Göz altı kremi Shiseido Bio-Performans Gözenek silici stick Nars Rro-Prime İnstant line& pore Fondoten Nars Pure Radiant Tinted no light 1 Fırça Makeup For Eve..

Hamiyet Akpınar Meriç Küçük (Maritsanbul) InStyle Çekim Makyajı 07:48

Hamiyet Akpınar Meriç Küçük (Maritsanbul) InStyle Çekim Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primler Makeup For Ever Smoothing Fondoten Nars Pure Radiant Creamy no light 5 Fondöten fırçası Makeup For Ever 152 Concealer Shiseido Sheer Eye Zone Corrector no 102 Kontur Nars Laguna Kontur fırçası..

Hamiyet Akpınar Derya Şensoy InStyle Çekim Makyajı 10:13

Hamiyet Akpınar Derya Şensoy InStyle Çekim Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever Redness Fondoten Nars pure Radiant tinted Alaska Light 2 Fondoten Fırçası Makeup For Ever no 152 Göz altı bazı Mac Fast Response Eye Cream Concealer palet Mac pro medium Conceal..

Hamiyet Akpınar Ferhan Şensoy InStyle Çekim Makyajı 06:45

Hamiyet Akpınar Ferhan Şensoy InStyle Çekim Makyajı

Kullanılan Ürünler : Primer Nars Multi Protect Fondoten Nars Pure Radiant Tinted mate light 2 Alaska Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Concealer Mac pro palet light Kontur kit Nars Paloma Kontur fırçası Nars Kabuk..

Hamiyet Akpınar Begüm Kütük Makyajı 06:29

Hamiyet Akpınar Begüm Kütük Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever Smoothing Fondoten Nars Sheer Glow no Light 1 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Göz kremi Shiseido Bio Performans Concealer Shiseido stick no 22 Far Paleti Nars L'Amour T..

Hamiyet Akpınar Pelin Akil Smokey Eye Makyajı InStyle Çekim Makyajı 12:37

Hamiyet Akpınar Pelin Akil Smokey Eye Makyajı InStyle Çekim Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever Redness Fondöten Nars Pure Radiant Tinted light 1 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Göz altı kremi Shiseido Bio Performance Concealer Makeup For Ever UHD no 30 Far paleti ..