#120 bin

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten 03:13

Gri Listede Bulunan Yaralı Teröriste İlk Müdahale Mehmetçik'ten

Tunceli’nin Nazımiye ilçesi kırsalında yapılan operasyonda sağ ele geçirilen yaralı kadın teröriste ilk müdahaleyi askerler yaptı.Kadın teröristin Sema kod adlı Besna Kartal olduğu ve 300 bin lira ödüllü gri listede ye..

Suudi Arabistan'da Düşen Helikopterin Enkazına Ulaşıldı 00:33

Suudi Arabistan'da Düşen Helikopterin Enkazına Ulaşıldı

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Asir vali yardımcısı ve beraberindeki heyeti taşıyan helikopterin enkazına ulaşıldığını açıkladı.Yemen sınırında meydana gelen helikopter kazasında Suudi Prens Mansur bin Mukrin'in hay..

Tika'nın Arakan'a Yardımları Sürüyor 01:05

Tika'nın Arakan'a Yardımları Sürüyor

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) Başkanlığınca, Arakanlı Müslümanlara yapılan ikinci etap yardımlar kapsamında Pauktaw kasabasındaki 6 bin nüfuslu Kyi Ni Pin köyüne gıda kolileri ulaştırıldı...

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Batan Gemide Cesedine Ulaşılan İnegöllü Usta Gemici Toprağa Verildi 01:58

Batan Gemide Cesedine Ulaşılan İnegöllü Usta Gemici Toprağa Verildi

Bursa’nın Gemlik ilçesinden yüklediği 2 bin 800 ton dökme demir tozunu Karadeniz Ereğli'ye götürürken, Şile açıklarında batan 'Bilal Bal' isimli kargo gemisinde hayatını kaybeden mürettebattan usta gemici genç, memleketi..

Niğde’de 2 Milyonluk Hançer Operasyonu 01:08

Niğde’de 2 Milyonluk Hançer Operasyonu

Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri tarafından ‘Hançer’ adı verilen operasyonda 4 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Operasyonda internet üzerinden satışı yapılan 21 bin 714 adet kesici alet ele geçirildi. Ele..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı 04:38

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı

İstiklal Caddesi'nde Dolarlı Albüm Tanıtımı Beyoğlu Galatasaray Lisesi önünde albüm tanıtımı için 10 dolar verilince kısa süreli izdiham yaşandı.Yapımcı olduğunu söyleyen Murat Uygur, “Ülkemizde korsana hayır demek içi..

Enes Batur'un Hoverboard İle Mesneviden Ders Alması 00:16

Enes Batur'un Hoverboard İle Mesneviden Ders Alması

Enes Batur olarak bilse de asıl adı Enes Batur Sungurtekin. Açtığı Youtube kanalında yayınladığı komik videolarla sosyal medyada epeyce bir üne kavuşan Enes Batur'un Youtube kanalı 2 milyon 700 bin takipçiyi yakaladı...

  • JET TV tarafından
  • 1.219 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak-İran Sınırında Deprem 01:32

Irak-İran Sınırında Deprem

Irak'ın İran sınırı yakınındaki Halepçe'de 7,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İran'da 211 kişi öldü, 2 bin 504 kişi yaralandı. Süleymaniye'de ise 6 kişi yaşamını yitirdi...

Önce Kameranın Yönünü Değiştirdi Ardından Büfeyi Soydu 04:45

Önce Kameranın Yönünü Değiştirdi Ardından Büfeyi Soydu

Kağıthane’de bir büfeye giren üç maskeli hırsız 10 bin lira değerindeki sigaraları ve kasada bulunan parayı alarak kayıplara karıştı.Hırsızlar büfenin girişindeki kameranın yönünü değiştirmesi ilginç görüntüler oluşturur..

Çin'den Yanlışlıkla Çakma iPhone X Alan Adam 02:47

Çin'den Yanlışlıkla Çakma iPhone X Alan Adam

İş seyahati için Çin'e giden Mücahit Yıldız piyasada tanesi altı bin liraya satılan cep telefonunu yarı fiyatına aldı. Daha doğrusu aldığını zannediyormuş. Dolandırıldığını anladığında ise artık çok geçti. Çünkü aldığı i..

  • JET TV tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar 02:36

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldı

Polisiz Diyerek Girdikleri Suriyeli Ailenin Evinden 5 Kilo Altın Çaldılar Bahçelievler’de kendilerine polis süsü veren şüpheli şahıslar Suriyeli bir ailenin oturduğu evden iddiaya göre 5 kilo altını alarak kayıplara ka..

İngiliz Anahtarına Elektrik Akımı Vermek 00:54

İngiliz Anahtarına Elektrik Akımı Vermek

10 bin watt elektrik akımı verilen ingiliz anahtarının bir naylon gibi eridiği görüntüler sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uçakta Şoke Eden Görüntü 00:27

Uçakta Şoke Eden Görüntü

30 bin feet yükseklikteki bir uçakta yolcunun çektiği görüntü izleyenleri şoke etti. Şili'de çekilen görüntüyü paylaşan kişi havayolu firmasının ismini vermezken düşük maliyetli bir havayolu firması ifadesinde bulundu...

Denizdeki Atıkları ve Çöpleri Toplayan Akıllı Mucizevi Makine 01:05

Denizdeki Atıkları ve Çöpleri Toplayan Akıllı Mucizevi Makine

Deniz yüzeyinde biriken atıklar, daha önceki yıllarda gerektiğinde toplanırken, 2000 yılından itibaren çalışmalar düzenli hale getirilmiş, gerekli ekip ve ekipmanlar sağlanarak temizlik her gün düzenli olarak titizlikle ..

  • Cowboy tarafından
  • 763 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu 04:39

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu Sabır ve emek sonucu ortaya çıkan Ahlat bastonları, zarafeti ve üzerindeki desenleriyle göz kamaştırıyor. Ustalık, sabır ve maharet gerektiren bir zanaat olan bastonculukta Ahlatlı us..

Onur Koç - Kurşun 03:17

Onur Koç - Kurşun

Dünya yıkılsa üzerime Son sözüm yine iki kelime Otur kalbimin üzerine Öyle kal aşkım Tenden kurşun geçer de Geçmeyen bir sevdan var Unutma her erkeği Diz çöktüren bir kadın var Olmazsa olmazımsın Göz yaşım yaralarımsın..

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri 00:58

22 Kasım 2016 Japonya Depremi Kamera Görüntüleri

Japonya'da Fukuşima açıklarında 7.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin ardından tsunami uyarısı yapılırken, nükleer santrallerdeki faaliyetler durduruldu. Japonya'nın kuzeydoğu sahilindeki Fukuşima kenti açıklar..

  • Cowboy tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2019 Seçim Torbaları Cezaevindeki Kadınlardan 01:10

2019 Seçim Torbaları Cezaevindeki Kadınlardan

Denizli'de Bozkurt Kadın Açık Ceza İnfaz Kurumundaki hükümlüler, iş atölyelerinde Yüksek Seçim Kurulu (YSK) için seçim torbası dikerek gelir elde ediyor. Hükümlü kadınlar, 2019 seçimleri için 1 milyon 250 bin torbayı yet..

Volkan Demi̇rel Zeynep Demi̇rel’e Lüks Hedi̇ye Mi̇ Aldı 01:28

Volkan Demi̇rel Zeynep Demi̇rel’e Lüks Hedi̇ye Mi̇ Aldı

Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel dün akşam Zorlu’da düzenlenen bir etkinlikte görüntülendi. Yeni anne olan Zeynep Demirel bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğunu ifade etti. Aldığı doğum kilolarını yavaş yavaş verdiğ..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Engelli Vatandaşlara İstihdam Müjdesi 02:39

Başbakan Yıldırım'dan Engelli Vatandaşlara İstihdam Müjdesi

Başbakan Yıldırım, 2018'de 5 bin engelli vatandaşı işe başlatacaklarını açıkladı...

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Şahan Gökbakar - Kalbimin Tek Sahibine Komik :) 01:30

Şahan Gökbakar - Kalbimin Tek Sahibine Komik :)

Şahan Gökbakar'ın komik kalbimin tek sahibine şarkısını dinliyoruz. kalbimin tek sahibi :) Kalbimin tek sahibine komik sözleri: Benim kocam tam bir hayvan Yapmışım yanlış seçim Maç izler hemen uyur Horlar osurur eşim ..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.518 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 02:19

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bu Vatanın Tek Bir Karışına Kimseye El Uzattır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 81 vilayetiyle 780 bin kilometrekare toprağıyla bu vatanın tek bir karışına, kimseye el uzattırmayız. dedi...

Yıldırımların Ağır Çekim ile Büyüleyici Görüntüleri 03:18

Yıldırımların Ağır Çekim ile Büyüleyici Görüntüleri

Dustin Farrell 30 gün boyunca yaptığı yolculuğunun sonucunda doğanın ürkütücü güzelliği, yıldırımlar hakkında muhteşem bir video hazırladı. Transient isimli çalışmasında yıldırımları kaydetmek için 30 bin kilometre yol y..

  • JET TV tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu 05:08

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu

Almanya'da Gördü, Markette En Çok Sattığı Ürünün Yetiştiricisi Oldu Almanya'da işlettiği markette ejder meyvesinin çok satıldığını görünce, memleketi Mersin'de deneme ekimi yapan Zeki Çoban, başarılı olunca ortağıyla 2,..

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı 01:46

Ünlü Süt Firmasına Fetö Operasyonu: 17 Gözaltı

Denizli'de faaliyet gösteren Aynes Gıda Firmasına, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında aralarında Yönetim Kurulu üyelerinin de ..

Yunanistan’da Hükümet Protestosu 02:28

Yunanistan’da Hükümet Protestosu

Yunanistan’da halk hükümetin kemer sıkma politikasını protesto etmek için Atina sokaklarına akın etti. Yunanistan’da işçiler kemer sıkma politikasını protesto etmek için 24 saatlik greve gitti. Kamu ve özel sektör çalış..