#120 bin

Litrelik sularla kendilerini kamufle eden hırsızlar kamerada 01:39

Litrelik sularla kendilerini kamufle eden hırsızlar kamerada

İstanbul Bahçelievler’de girdikleri apartman dairesinden yaklaşık 20 bin liralık ziynet eşyası ve elektronik eşya çalan hırsızların şüphe çekmemek için izlediği yol görenleri hayrete düşürdü. Hırsızlar, apartman sakiniym..

Sokakta çalınmadık motosiklet bırakmadılar 01:47

Sokakta çalınmadık motosiklet bırakmadılar

Ümraniye’de kasklı 2 hırsız, sokak üzerinde park halinde olan 3 motosikleti direksiyon kilitlerini kırarak tek tek çaldı. Yaklaşık 15 dakika içerisinde 20 bin lira değerindeki motosikletleri çalan hırsızların rahat tavır..

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir 09:56

Topuz Kebab Osmanlı ve Türk Mutfağı - Davetsiz Misafir

Osmanlı ve Türk mutfağını şimdi Keşfet ! Ottoman and Turkish cuisine Discover now ! Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz, Eskisi olmayanın yenisi de olmaz Uluslararası Yiyecek ve İçecek Danışmanlığı Hizmet Alanları:..

Yıldırım, Suudi Veliaht Prensi ile görüştü 00:28

Yıldırım, Suudi Veliaht Prensi ile görüştü

Başbakan Binali Yıldırım, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Salman ile bir araya geldi...

Tarihi eser kaçakçılarına tarihi operasyon 03:40

Tarihi eser kaçakçılarına tarihi operasyon

İstanbul polisi, tarihi eser niteliği taşıyan 26 bin 456 adet antik hazine ele geçirdi. Türkiye tarihinin en büyük tarihi eser operasyonunda ele geçirilen eserlerle ilgili 13 kaçakçı yakalandı...

Başbakan müjdeyi verdi! 02:28

Başbakan müjdeyi verdi!

Başbakan Binali Yıldırım, “2018’de 5 bin engelli kardeşimizi işe başlatacağız. KPSS puanı geçerlilik süresini 2 yıldan 4 yıla çıkardık” dedi...

Dubai'de Dilencilerin Yıllık Kazançları 01:46

Dubai'de Dilencilerin Yıllık Kazançları

Günde ortalama 2.000 dolar kazanan dilenciler cuma günleri namaz çıkışı çok daha fazla kazanıyormuş. Dubai'de dilencilik yapılarak yılda yaklaşık 300 bin TL kazanılabilir...

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri 08:41

42 Ünlü Kişinin Ölmeden Önceki Son Sözleri

Tarihe damga vurmuş ünlü insanların son sözlerini sizler için derkedik. 1. Necip Fazıl Kısakürek Demek böyle ölünürmüş 2. Victor Hugo Siyah bir ışık görüyorum 3. Barbaros Hayreddin Paşa Öldüğüm zaman beni deniz ..

  • Umut Tv tarafından
  • 762 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerimcan Durmaz İlk Konserinde Rekor Kırdı 17:54

Kerimcan Durmaz İlk Konserinde Rekor Kırdı

Dj'lik yaparak ünlenen Kerimcan Durmaz, ilk konserinde rekor kırdı. Bostancı Gösteri Merkezi'nde sahne alan Kerimcan Durmaz, 3 bin 500 seyirciyle bir rekora imza attı. Kerimcan Durmaz, repertuvarına yerli ve yabancı bir..

  • BETA tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Ne Fayda 03:17

Müslüm Gürses - Ne Fayda

Allahım bu çile biter mi böyle, Sevgilim elimden gittikten sonra, Tövbe etti gönül aşka sevgiye, Bir değil bin seven versen ne fayda.. Kırıldı güvenim tuttuğum dallar, Çıkmaza uğradı gittiğim yollar, Kaderim huzur..

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor 00:45

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor

İngiltere’de ağustos ve ekim ayları arasındaki üç aylık dönemde toplam kayıtlı işsiz sayısı 16 bin azalarak 1 milyon 620 bine geriledi. Veriler, ekonominin geçtiğimiz haziran ayındaki Brexit referandumunun ardından gele..

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz 01:14

Halep'teki Sivillerin Tahliyesi Anlaşmasında Yeni Çıkmaz

Doğu Halep’teki sivillerin tahliyesi için varılan anlaşma bir kez daha sekteye uğrama riskiyle karşı karşıya. Anlaşmanın iki ayağından birini oluşturan el-Fua ve Kefraya köylerinin tahliyesi için bu bölgeye gönderilen o..

GAVUR HACI 06:21

GAVUR HACI

GAVUR HACI Düet sizlerle kemanı,cümbüşü,tefi toplasan bin lira etmez...amma velakin milyonları,milyarları döksen bu sanat'a sahip olunmaz.. sözleri Kaşlarını eğdirirsin Birbirine değdirirsin Güzelliğin yoktur ama Sen ke..

  • PengoTV tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu 01:35

Dünya İnsan Kaçakçılığında Rekora Koştu

Dünya bir defa daha insan kaçakçılığıyla mücadelede sınıfta kaldı. Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kaçakçılığı ve Suç Örgütleriyle Mücadele Örgütü (UNODC) tarafından yayımlanan son rapor bu küresel tehdidin gittikçe büyüd..

İdris Nebi Taşkan Magazin D  22 Ocak 2018  Özel Röportaj 04:32

İdris Nebi Taşkan Magazin D 22 Ocak 2018 Özel Röportaj

Magazin D muhabiri Emrah Günel, hayranlarının akşam yemeği için 50 Bin Dolar teklif ettiği yakışıklı oyuncu İdris Nebi Taşkan ile özel bir röportaj yaptı .....

  • BETA tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Enes Batur'un Hayal Mı Gerçek Mi Filmi Hafta Sonu Gişesinde Arif V 216-yı Geride Bıraktı 05:30

Enes Batur'un Hayal Mı Gerçek Mi Filmi Hafta Sonu Gişesinde Arif V 216

Kendi açtığı İnternet kanalı ile fenomen olan Enes Batur'un Hayal Mi Gerçek Mi? filmi vizyonda. 3 günde 454 bin kişinin izlediği film, hafta sonu gişesinde birinci oldu. Magazin tartışma programında konu hakkında yor..

  • BETA tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bekir Aksoy Açıkladı Enes Batur Filminin Devamı Mı Geliyor 02:41

Bekir Aksoy Açıkladı Enes Batur Filminin Devamı Mı Geliyor

Enes Batur’un ‘Hayal mi Gerçek mi?’ adlı filmi hafta sonunda 454 bin kişiyle sezonun en iyi açılış yapan 3’üncü filmi olmayı başardı..

  • BETA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldırım'dan Macron'a Zeytin Dalı Harekatı Cevabı 01:55

Yıldırım'dan Macron'a Zeytin Dalı Harekatı Cevabı

Başbakan Yıldırım, Macron'un Zeytin Dalı Harekatı'na dair açıklamalarıyla ilgili, Afrin'de yapmak istediğimizi anlamak için Fırat Kalkanı Harekatı'ndaki, Münbiç, Cerablus ve Azez hattında 2 bin kilometrekarelik alana ba..

Seden Gürel - Bi Bulsam 05:09

Seden Gürel - Bi Bulsam

Bile bile çıktım yola, acıyor canım hala Yanlış bende mi acaba? Bi bulsam, bi de emin olsam Bile bile vurdum yola, acıyor içim hala Bunlar gibi dostun varsa Boşver başka düşman arama On kere, yüz kere, bin kere d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz 02:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Biztek Milletiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehitlere Saygı Maçı öncesi Vodafone Arena'da yaptığı açıklamada tek millet vurgusu yaptı. Son dönemde yaşanan terör olayları karşısında bir araya gelen futbol ailesi, bu akşam Spo..

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar 03:02

2016'da Samsung, Apple ve Nintendo'dan Akılda Kalanlar

Samsung ve Apple 2016 yılında, birbiri ardında piyasaya sürdükleri iddialı ürünleriyle dijital dünyanın en fazla konuşulan markalarından oldular. Samsung’un, Ağustos ayında tanıtımını yaptığı, önceki ürünlerinden bir ha..

Afra Saraçoğlu Alp Navruz'la Sadece 01:18

Afra Saraçoğlu Alp Navruz'la Sadece

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi Alp Navruz ile Afra Saraçoğlu’na çok iyi geldi ‘Fazilet Hanım ve Kızları’ dizisinde oynayan Alp Navruz ile Afra Saraçoğlu, Hummel markasının yüzü oldu. Oyuncuların tasarladıkları koleksiy..

  • BETA tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Görgüsüzlüğü Doruklarda Yaşayan Tekashi69 01:20

Görgüsüzlüğü Doruklarda Yaşayan Tekashi69

Amerika'da son zamanlarda amçikiçakçok piyasasını sıkça meşgul etmeye başlayan gökkuşağı kardeşimiz Tekashi6ix9ine'ın en son yaptırdığı 150 bin dolarlık kolyesi ve konserlerdeki failları bayağı dillerde..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bülbül Beldesi Teröristlerden Temizlendi 01:23

Bülbül Beldesi Teröristlerden Temizlendi

Özgür Suriye Ordusu, Türk uçaklarının tahrip ettiği 53 metrekare beton üzerine çizilen Öcalan posterinin bulunduğu Darmık Dağı'nın eteğindeki Bülbül beldesine girdi. Afrin'e bağlı 7 beldeden biri olan ve Afrin yolu üzeri..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti 01:05

Arjantin'de Faiz Anlaşmazlığı Bakanı Koltuğundan Etti

Arjantin’de merkez bankasıyla yaşanan uyumsuzluk maliye bakanını kabine dışına itti. Ekonomik krizden çıkış yolu aranan ülkede Maliye Bakanı Alfonso Prat-Gay faizlerin düşürülmesini istiyordu. Ancak onun bu talebi “enfla..

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim 04:24

Ajda Pekkan - Yakar Geçerim

Yine yüzünden düşen bin parça. Dalıp dalıp uzaklara iç çekiyorsun. Eğer bıçak kemiğe dayandıysa, Niye bu amansız acıya göz yumuyorsun. Akıl karı değil ızdırabın böylesi. Bu aşk değil esaretin ta kendisi. Ben seni..

Otogar'da Düğün Yapmak Amasya 04:08

Otogar'da Düğün Yapmak Amasya

Çok sayıda firmaya ait yazıhane ile bekleme salonu ve diğer bölümlerin bulunduğu 3 bin 500 metrekarelik kapalı alana sahip otogarın 700 metrekaresi düğün salonu olarak kullanılıyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.034 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bildiğimiz Doğru Değilmiş İngilizler Siyah Mıydı 01:00

Bildiğimiz Doğru Değilmiş İngilizler Siyah Mıydı

eğlence,izle İngiltere'de yapılan bir araştırma, İngilizlerin atalarının siyah tenli olabileceğini ortaya koydu. Yaklaşık 9 bin yıl önce yaşayan ilk modern İngiliz olarak kabul edilen kişinin iskeletinde yapılan araştırm..

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce