#120 bin

Volkan Konak Kadınıma Kalbimi Değil Hayatımı Verdim 04:05

Volkan Konak Kadınıma Kalbimi Değil Hayatımı Verdim

Düşmana inat yaşayalım’ Volkan Konak, Bostancı Gösteri Merkezi’nde sevenlerinin karşısına çıktı. Parçalarını 2 bin 300 kişiyle beraber okuyan şarkıcı, “Şehitlerimiz var, biraz buruğuz. Burada ne işimiz var diye düşüneb..

  • BETA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet Kaya’nın Ailesinden O Videoya Sert Tepki Büyük Saygısızlık 11:46

Ahmet Kaya’nın Ailesinden O Videoya Sert Tepki Büyük Saygısızlık

Fransa’da 18 yıl önce hayatını kaybeden Ahmet Kaya’nın hayatının 13 şarkı ile anlatıldığı internetteki bir videonun kendilerinden izin almadan yayınladığını iddia eden eşi Gülten Kaya ile kızları Turaç Melis Kaya ve Çiğd..

  • BETA tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı 01:51

Fetö Elebaşı Gülen Devleti Nasıl Dolandırdı

Meclis 15 Temmuz Darbesini Araştırma Komisyonu Başkanvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdağ, teröristbaşı Gülen'in yıllarca sahte belgelerle devleti dolandırdığını söyledi. İşte o çok çarpı..

Koray Avcı - Gittin Gideli (Canlı Performans - Beyaz Show) 06:37

Koray Avcı - Gittin Gideli (Canlı Performans - Beyaz Show)

Koray Avcı - Gittin Gideli Şarkı Sözleri Öyle ağırım ki kendime Sen benden gittin gideli Tenim küs olmuş tenime Sen benden gittin gideli Öyle bıkmışım ki kendimden Kurudum düştüm dalımdan Sanki ruhum çıktı canımda..

  • PengoTV tarafından
  • 5.572 görüntüleme
  • 8 yıl önce
IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'da Tutuklandı 00:58

IŞİD'den Saldırı Hazırlığı İçin Para İsteyen Suriyeli Mülteci Almanya'

Almanya’nın Saarland eyaletinde Suriye uyruklu bir şahıs terör saldırısı planladığı gerekçesiyle tutuklandı. Saarbücken savcılığı, zanlının IŞİD terör örgütüyle temasa geçtiğini ve saldırı hazırlığı için para talep etti..

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü 01:28

Atom Bombasından 2000 Kez Güçlü

Atom bombasından 2000 kez güçlü Rusya ve Batı ülkelerinin Suriye'deki iç savaş nedeniyle karşı karşıya geldiği bir dönemde Rusya ordusu termonükleer füze denedi. Rusya termonükleer füzesi Satan 2 nin fotoğraflarını ilk ..

Ebru Gündeş'ten Mehmetçik Vakfı'na Büyük Destek 01:38

Ebru Gündeş'ten Mehmetçik Vakfı'na Büyük Destek

Sahnelerin güçlü sesi Ebru Gündeş, Mehmetçik Vakfı'na 100 bin TL'lik bağış yaptı...

  • BETA tarafından
  • 1.010 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Surlu Çocuklardan Devlet Yanımızda Neden Korkalım 01:20

Surlu Çocuklardan Devlet Yanımızda Neden Korkalım

Diyarbakır'da, terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın yakalanarak Türkiye'ye getirilmesinin yıl dönümünü bahanesiyle huzur ve güven ortamını provoke etmeye yönelik olayların önlenmesi amacıyla 2 bin 500 polisle asay..

Vücutlarına Enjeksiyon Uygulayan Hulk Kardeşler 07:18

Vücutlarına Enjeksiyon Uygulayan Hulk Kardeşler

Brezilya'da yaşayan Tony Geraldo ve Alvaro Pereira isimli iki kardeş daha geniş kollara sahip olabilmek için vücutlarına enjeksiyon uyguluyor. Steroid ve Synthol maddelerini vücutlarına enjekte eden kardeşler sağlık konu..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
'YPG - PKK Kızını Vermeyenlerden Para Alıyor' 04:34

'YPG - PKK Kızını Vermeyenlerden Para Alıyor'

Türkiye'ye sığınan Suriyeli bazı aileler, terör örgütü YPG/PKK'nın örgüte eleman kazandırmak için erkek çocuğu bulunmayan ailelerin kızlarını almaya çalıştığını, vermek istemeyenlerden de zorla 20 bin dolar talep ettiğin..

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması 02:05

Erdoğan’dan _Suriye’de Ateşkes_ Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin önemli açıklamada bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye’de ateşkes anlaşmasına ilişkin, Suriye genelinde bu gece ateşkes ilan ediliyor. Taraflar kontrolleri..

Barbie Bebeğe Benzemek İçin Servet Harcayan Genç Kadın 01:28

Barbie Bebeğe Benzemek İçin Servet Harcayan Genç Kadın

Her ay yaklaşık 6 bin tl harcayan Gabriella Jirackova'nın hayali Barbie bebeğe benzemek. Oyuncak bebeklere olan takıntısı Gabriella'yı 18 yaşındayken estetik dünyası ile tanıştırmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.692 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeliz Yeşilmen Romanları Kızdırdı 03:44

Yeliz Yeşilmen Romanları Kızdırdı

Sunucu Yeliz Yeşilmen, Benim arabam 600 bin değil, 1 trilyonluk deme ihtiyacını neden hissettiniz? sorusuna; Şu kadar, bu kadar diye ne bir çingeneliğim, ne de bir görgüsüzlüğüm var Allah'a şükür cevabını verince Rom..

  • BETA tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çukur'dan Rtük'e Öpüşme Cezası Göndermesi 01:21

Çukur'dan Rtük'e Öpüşme Cezası Göndermesi

Öpüşme sahnesi yüzünden 260 bin TL para cezasına çarptırılan Çukur'dan RTÜK'e olay gönderme, 'Seni burada öperdim ama ceza keserler'...

  • JET TV tarafından
  • 1.521 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı 01:10

Almanya - Enflasyon 2013'ten sonra ilk kez yüzde 2'ye yaklaştı

Almanya Federal İstatistik Ofisinin (Destatis) öncü verilerine göre, Almanya’da enflasyon, geçtiğimiz yılın aralık ayında, bir önceki aya oranla yüzde 0,7 arttı. Aralık ayındaki enflasyon artışı 2015 yılının aynı ayına ..

ŞEHİTLERİMİZİN KANI (ŞAŞIRACAKSINIZ) SOSYAL DENEY 05:15

ŞEHİTLERİMİZİN KANI (ŞAŞIRACAKSINIZ) SOSYAL DENEY

Bu Mehmetçik sosyal deney sizi çok duygulandıracak. Son dakika haberleri ve sıcak gündem türkiye ile yankı uyandırıyor. Çanakkale’den buyana suriye sınır ötesi ile toplam 415 bin şehit var...

  • JET TV tarafından
  • 854 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsrail'in Sahte Merhametinin Mağduru Annemi Istiyorum 00:54

İsrail'in Sahte Merhametinin Mağduru Annemi Istiyorum

İşgalci İsrail'in abluka altında tuttuğu Gazze'de böbrek hastası olan 13 yaşındaki En'am el Attar tedavi için bin bir zahmetle sınırdan geçirildi. Ancak İsral'in sahte merhameti sınıra kadardı. Küçük Attar ailesi ve hiçb..

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek 00:47

Bölge Tamamen Temizlenene Kadar Mücadelemiz Devam Edecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Mali Cumhurbaşkanı Keita ortak açıklama yaptı. Afrin'de 2 bin 348 teröristin etkisiz hale getirildiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan bütün teröristlerin bu bölgeden temizlenene ka..

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları 10:34

Türkiye'nin Yeni Nesil Yerli Silahları

Gelişen teknoloji hayatımızın her alanına nüfus etmek ile birlikte silah endüstrisini de baştan başa yeniliyor. Yeni nesil silahlara ev sahipliği yapan en güçlü orduları belli oldu. İşte Business Insider'ın edindiği veri..

Solotürk F-16'larla Nefes Kesti 01:20

Solotürk F-16'larla Nefes Kesti

Antalya'nın fethinin 811. Yılı etkinlikleri kapsamında Türk Hava Kuvvetleri'nin (TSK) gösteri ekibi SOLOTÜRK, gösteri uçuşu yaptı. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği gösteride Hava Pilot, F-16 savaş uçağıyla yaklaşık 30 dak..

PKK'ya Eleman Toplayan Merkez Aşevi Oldu 01:35

PKK'ya Eleman Toplayan Merkez Aşevi Oldu

Van'ın Edremit Belediyesince kurulan aşevinden her gün ihtiyaç sahibi bin 500 kişiye iki öğün sıcak yemek dağıtılıyor...

Mardin'de Ele Geçirilen 1 Ton Patlayıcı Böyle İmha Edildi 01:51

Mardin'de Ele Geçirilen 1 Ton Patlayıcı Böyle İmha Edildi

Mardin'in Nusaybin ve Artuklu ilçeleri kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik yapılan operasyonda bin ton 20 kilogram patlayıcı ele geçirildi. Ele geçirilen patlayıcıların imha edilmesi kameraya yansıdı...

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik 04:00

2016'da Uzayda Büyüleyici Hareketlilik

2016’da uzayda da hareketli anlar yaşandı. Mart 2016’da Uluslararası Uzay İstasyonu’na (UUİ) yeni bir ekip ulaştı. Kazakistan’ın Baykonur Uzay Üssü’nden fırlatılan ve astronotlar Rus Max Surayev, Alman Alexander Gerst v..

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında 01:21

Mültecilere Yardım Eden Fransız Çiftçi Hakim Karşısında

Fransız bir çiftçi Afrikalı mültecilerin İtalya’dan Fransa’ya geçişine yardım ettiği suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Nice’de görülen mahkeme önünde Cedric Herrou için destek gösterisi yapıldı Herrou suçlu bulunması ..

28 Katlı Bina Yerle Bir Oldu 00:36

28 Katlı Bina Yerle Bir Oldu

ABD'nin Kentucky eyaletinin Frankfort kentinde bulunan 28 katlı bina kontrollü bir çalışmayla yıkıldı. 1972 yılında yapılan binanın yerine, 5 katlı bir işyeri ve bin 100 kapasiteli bir otopark inşa edileceği belirtildi...

  • JET TV tarafından
  • 702 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftlik Bank Ceosu Mehmet Aydın Ferrari İle Yakalandı Ferrari İle Drift Denedi 00:40

Çiftlik Bank Ceosu Mehmet Aydın Ferrari İle Yakalandı Ferrari İle Drif

Çiftlik bankın ceosu müdürü mehmet aydın 44 bin kişiyi dolandırdı ve uruguyara kaçtı şimdi ise ferari ile yakalanıp birde drift yapmayı deniyor ama kaza yapıyordu az daha..

  • JET TV tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Teröristlerin Kabusu Uzman Erbaşlar Yemin Etti 01:16

Teröristlerin Kabusu Uzman Erbaşlar Yemin Etti

İzmir Yeni Foça Jandarma Komando Teröristle Mücadele Harekatı Okul Komutanlığında, Teröristle Mücadele Harekatı Kursu'nu katılan bin 688 uzman erbaş, düzenlenen törenle mezun oldu...

Vallahi Hortladı Fragman 02:13

Vallahi Hortladı Fragman

Nam-Sis adında, milattan önce 2600'lü yıllarda yaşayan ve bin yılda bir hortlayan bir kraldır. NamSis ve karsının sonsuza kadar dünyada yaşamasının tek yolu vardır; o da 14 tane özgür ruha sahip olması gekekir. Kral, kar..

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni 00:52

İspanya'da 'Üç Kral'ın Görkemli Şöleni

İspanya’da ‘Üç Kral’ adıyla kutlanan Epifani Bayramı bu yıl da renkli geçti. Hristiyanların inancına göre Hz. İsa’nın doğumundan 12 sonra üç bilgenin peygamberi ziyaret ettiği ve ona hediyeler getirdiği gün olan Epihani..