#120 günlük

Mezuniyet Gecesi Saç Modeli 01:39

Mezuniyet Gecesi Saç Modeli

Bulunduğunuz ortamda günlük yaşantınızda da kullanılabilen muhteşem görünebileceğiniz harika bir saç modeli sizler için. ... Bir çok genç kız Balo gecesi saçlarını Topuz modeli ile yapıyor.herkesten farklı bir stil istey..

  • Kadınca tarafından
  • 1.363 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu 03:46

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu

Kayyum Olarak Atanan Belediye Başkanı, Halkın Sevgilisi Oldu Yaklaşık 10 gün önce Diyarbakır’ın Hani İlçe Kaymakamlığı’na atanan Şaban Arda Yazıcı’ya, aynı zamanda kayyum olarak da belediyeyi yönetme yetkisi verildi. Ge..

Yetim Kalan Kuzuyu Evde Beslemek 02:41

Yetim Kalan Kuzuyu Evde Beslemek

Manisa'da bir aile, kendilerine ait çiftlikte doğduktan sonra annesi ölen 15 günlük kuzuyu evlerine altına çocuk bezi bağlayarak bebek gibi bakıyorlar.İzliyoruz..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.134 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Parça Tesirli Bombaların Ölümcül Mirası 11:36

Parça Tesirli Bombaların Ölümcül Mirası

Savaş bittikten sonra bitmeyen yıkımlar... 2006'da çıkan 34 günlük İsrail-Hizbullah Savaşı'nda, toplamda 4 milyon parça tesirli bomba parçacığı Lübnan'a atıldı ve bu parçacıklar ayrım yapmaksızın öldürdü. Patlamayan parç..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.431 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pandaların ilk 100 günü 02:47

Pandaların ilk 100 günü

Dünyanın en sevimli hayvanlarından kabul edilen pandaların ilk 100 günlük serüveni.....

Çanakkale Savaşı'ndan Az Bilinen Bir Hikaye: Teğmen İbrahim Naci'nin Günlüğü 02:41

Çanakkale Savaşı'ndan Az Bilinen Bir Hikaye: Teğmen İbrahim Naci'nin G

Kahramanlığın üzerinden 102 yıl geçti. Bu özel günün anısına, Çanakkale Savaşı döneminde günlük tutan şehit Teğmen İbrahim Naci'nin hikayesi animasyon olarak sizlerle...

  • PITIRCIK tarafından
  • 793 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 2 Hd İzle 04:32

Esrarengiz Kasaba 1.Bölüm Part 2 Hd İzle

Dipper bir gün ormanda Gizemli Kulübenin tabelalarını asarken Esrarengiz Kasaba'daki gariplik ve gizemleri anlatan 30 yıllık bir günlük bulur. Daha fazlası için kanalıma abone olun!!..

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada 00:36

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada

İstanbul’da Atölye'de İnanılmaz Kaza Kamerada Sancaktepe’de raf atölyesinde yaşanan iş kazasında, Pakistan uyruklu bir işçi, çok sayıdaki ahşap plakaların üzerine düşmesi sonucu hayatını kaybetti. Kaza anı güvenlik kame..

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı 02:58

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı

Kuzey Irak Sınıra Giden Barış Gücüne Ait Tanklar Gaziantep'e Ulaştı Ankara'dan Kuzey Irak sınırına giden Barış Gücü Tugayı'na ait tank ve zırhlı araçlar, Gaziantep'e ulaştı. Ankara Mamak'ta bulunan ve Barış gücü olara..

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık 03:04

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık

Abd- Türkiye ile Menbiç Konusunda Anlaşmadık ABD Dışişleri Bakanlığı, Türk-ABD görev gücü denetiminde YPG'nin Menbiç'ten çıkarılacağına dair bir anlaşma yapıldığı konusundaki haberlerin doğrulanamayacağını açıkladı. A..

 Meryem Uzerli Tesettüre Girdi 00:30

Meryem Uzerli Tesettüre Girdi

Suudi Arabistan’a üç günlük bir seyahata giden oyuncu Meryem Uzerli tesettürlü fotoğraf ve videosunu sosyal medyadan hesabından paylaştı...

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 8 yıl önce
60 saniyede bugün 01:02

60 saniyede bugün

60 saniyede dünyanın günlük haberleri..

Her Gün Kullandığımız Eşyalar Eskiden Nasıldı 03:08

Her Gün Kullandığımız Eşyalar Eskiden Nasıldı

Her gün kullandığımız bazı eşyalar, çağlar öncesinden beri kullanılmakta. Ama aralarında biraz farklar var. Günlük hayatta vazgeçilmezlerimizden olan eşyaların eski halleri şuandan daha farklı.İyi Seyirler.....

Maç Kırıcı Fragmanı 02:03

Maç Kırıcı Fragmanı

İdeal bir romantik günlük işinden kovulduğunda, onaylamayan ebeveynleri için bir kızın ilişkisini koparmak için bir defalık konser sunulur. Bu bir defalık konser ağız yoluyla yayılır ve sonunda profesyonel bir eş kır..

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor 01:25

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor

Almanya'da Kuş Gribi Yeniden Ortaya Çıktı ve Yayılıyor Almanya'da 30 bin tavuğun bulunduğu bir tesiste kuş gribi virüsüne rastlandığı ve tesisteki tüm kümes hayvanlarının tedbir amaçlı itlaf edildiği belirtildi. Alman..

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü 02:12

Kolombiya'da futbolcuları taşıyan uçak düştü! 76 kişi öldü

Bolivya'dan 81 kişiyle havalanan yolcu uçağı, Medellin uluslararası havalimanına kilometreler kala düştü. Gelen son dakika bilgisine göre, uçaktaki 72 yolcu arasında Brezilya futbol takımı Chapecoense'nin 22 oyuncusu da ..

Dünyanın En Erotik Moda Şovu! 03:41

Dünyanın En Erotik Moda Şovu!

Dünyanın en provakatif ve baştan çıkarıcı giysilerini moda dünyasına sunmak için bir defile düzenleyen The Guilty Collection, düzenlediği defilede şaşkınlık yarattı. Cinsel taciz ve tecavüz mağdurlarına destek veren The ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 3.909 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ahmet'in Günlüğü 28.Bölüm 19:05

Ahmet'in Günlüğü 28.Bölüm

Ferdi Merter'in sunuculuğunu yaptığı programın 28. bölümünde; Ahmet'in babasının işinde şef olması ve bu sevincini ailesi ile paylaşması dramatize edilmektedir. Programda ayrıca Atalay Yörükoğlu'nun günlük tutmanın yarar..

Haftalık Burç Yorumları 15 Nisan - 22 Nisan 2017 / Astrolog Şenay Yangel 18:44

Haftalık Burç Yorumları 15 Nisan - 22 Nisan 2017 / Astrolog Şenay Yang

2017 haftalık ve günlük burç yorumlarını Astrolog Şenay Yangel yorumladı.Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık Bu yorumlara göz atmadan yeni güne başlamayın...

  • ANKA tarafından
  • 1.284 görüntüleme
  • 7 yıl önce
5 KW'tan TRT'ye 1.Bölüm İzle 34:04

5 KW'tan TRT'ye 1.Bölüm İzle

Programın 1. bölümünde; radyonun ve telefonun icadı, günlük hayatta kullanımı ve Türkiye’nin ilk radyo istasyonu konu edilmektedir...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.347 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi 08:30

Bilinmeyen 30 İlginç Bilgi

Pek Bilinmeyen 24 İlginç Bilgi Bilmediklerimiz, bildiklerimizin yanında kat be kat fazla. Bilimsel, kültürel bilgiler kadar, insanların gariplikleri de şaşırtıcı. Ağaçla evleneninden tutun, tank kaçıranına kadar, İstanbu..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fidel Castro son yolculuğuna uğurlandı 01:44

Fidel Castro son yolculuğuna uğurlandı

Küba Devrimi’nin lideri, eski Cumhurbaşkanı Fidel Castro, sade bir törenle Santiago de Cuba kentindeki Santa Ifigenia mezarlığına defnedildi. Castro’nun külleri, Cumhurbaşkanı Raul Castro tarafından mozoleye yerleştiril..

Şener Şen'den Efsane Tepki 00:20

Şener Şen'den Efsane Tepki

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba.Hatta günlük gazetelerin iki gün sonra geldiği bir kasaba. Birgün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir ban..

Uzay Çöplerine Çare Aranıyor 01:15

Uzay Çöplerine Çare Aranıyor

Almanya’nın Darmstadt kentinde başlayan Avrupa Uzay Ajansı’nın (ESA) dört günlük uluslararası konferansında uzay çöplerine çare aranıyor. Dünya yörüngesindeki büyük bir hızda dönen çöpler yeryüzünü, uyduları, astronotlar..

  • Umut Tv tarafından
  • 611 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Onlar Bakışarak Anlaşanlar 00:47

Onlar Bakışarak Anlaşanlar

Selamsız, şehre çok uzak bir kasaba.Hatta günlük gazetelerin iki gün sonra geldiği bir kasaba. Birgün belediye başkanı (Şener Şen) cumhurbaşkanının kasabadan geçeceğini öğrenir ve cumhurbaşkanını karşılamak üzere bir ban..

Şeyma Subaşı Makyajı 01:40

Şeyma Subaşı Makyajı

Son zamanların en güçlü isimlerinden olan Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Şeyma Subaşı'nın günlük makyaj rutini.....

  • ANKA tarafından
  • 744 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cemil İpekçi'den Demet Akalın'a Görgüsüz Açıklaması 01:09

Cemil İpekçi'den Demet Akalın'a Görgüsüz Açıklaması

Günlük giyimde pahalı giyen kadınları akılsız bulduğunu dile getiren Cemil İpekçi Demet Akalın gibi yurtdışında çok para harcayarak modayı takip eden bazı ünlüleride görgüsüzlükle itham ediyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.180 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Savaş Gemileri Filipinler'de 00:25

Çin Savaş Gemileri Filipinler'de

Çin donanmasından bir filo, üç günlük dostane bir ziyaret için Filipinler'in güneydoğusundaki liman kenti Davao'ya geldi. Çin askeri gemilerinin tarihi ziyareti dolayısıyla, ülkenin üçüncü büyük kentindeki limanda tören ..

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm)  4 Ülke İthalatı Durdurdu 01:02

Almanya'da Kuş Gribi(Mavi Ölüm) 4 Ülke İthalatı Durdurdu

Almanya'da Kuş Gribi 4 Ülke İthalatı Durdurdu Almanya'da bu ay ilk kez Schleswig-Holstein eyaletinde ortaya çıkan kuş gribinin ülkede yayıldığı ve bazı ülkelerin Almanya'dan kanatlı hayvan ürünlerinin ithalatını durdur..

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci 01:15

Kayyum Bereketiyle Geldi: Hakkari’de Su Sevinci

Hakkari Belediyesinin şehirdeki susuzluğa karşı dualarla başlattığı ilk sondaj çalışmasından sevindirici haber geldi. Evlerinde 48 saatte bir 3’er saat su bulabilen Hakkarililerin susuzluk sorununu çözmek için kolları s..