#120 günlük

SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK ! 16:16

SU ALTINDA 24 SAAT YAŞAMAK !

Ben Enes Batur , çok sevilen 24 saat serimiz de bu sefer havuzda kaldım.Orada yemek yedim , orada uyudum ve günlük yaptığım her şeyi suyun altından çıkmadan yaptım.Güzel ve eğlenceli bir video oldu iyi seyirler...

  • GÜL tarafından
  • 47 görüntüleme
  • 4 yıl önce
1 kutusundan asgari ücret kadar para kazanıyorlar 05:35

1 kutusundan asgari ücret kadar para kazanıyorlar

Tarihi İpek Yolu'nun geçtiği Bilecik'te halen sürdürülen ipek böceğinin 45 günlük serüveni kayıt altına alındı. Üreticiler ürettikleri kozaların 1 kutusunu yaklaşık asgari ücrete sattıklarını söylediler...

Azerbaycan Ordusu Kelbecer'de 01:06

Azerbaycan Ordusu Kelbecer'de

Ermenistan'a verilen 10 günlük süre sona erdi. Azerbaycan ordusu Kelbecer'e girdi...

Sokağa çıkma yasağında Ankara sokaklarını gezdim - Polisler, Vatandaşlar, izin belgesi 21:52

Sokağa çıkma yasağında Ankara sokaklarını gezdim - Polisler, Vatandaşl

Corona virüs sebebiyle 05-06 aralık 2020 de iki günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Bu yasak süresince bir çok vatandaş gibi bende çalışıyor olduğum için izin belgesi ile dışardaydım. Fırsatını bulmuşken Kolaçan olar..

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor 07:01

Her gün 90 koyunu elleriyle sağan çift, ayda 15 bin TL kazanıyor

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesine bağlı Muratlar köyünde yaşayan 3 çocuk sahibi Murat Çakır (36) ile eşi Feride Çakır (33), koyun yetiştiriciliği yaparak geçimlerini sağlıyor. Çiftin ağılda sabahın erken saatlerinde başlay..

3 milyon doz aşı Ankara'da 03:21

3 milyon doz aşı Ankara'da

BEKLENEN ÇİN AŞISI ARTIK TÜRKİYE'DE.. DÜN AKŞAM PEKİN'DEN HAVALANAN UÇAK 10 SAATLİK UÇUŞ SONUNDA BAŞKENT ANKARA'YA İNDİ. 3 MİLYON DOZ AŞI BÜYÜK BİR DİKKATLE DEPOLARA TAŞINDI.. AŞILAR 14 GÜNLÜK TEST VE İNCELEME SÜRECİN..

2020'nin kamera arkası! - YouTube 07:21

2020'nin kamera arkası! - YouTube

TERSLİKLERLE, KAZALARLA DOLU BİR YILI GERİDE BIRAKTIK... 2020'NİN 365 GÜNLÜK HABER MARATONUNDA BİZİM BAŞIMIZA DA KAZALAR GELDİ TABİİ... KİMİ KORKUTAN, KİMİ GÜLÜMSETEN O ANLARI SİZLER İÇİN DERLEDİK... İŞTE SHOW HABER'DE 2..

Hamsi avı yasağı başladı! 02:04

Hamsi avı yasağı başladı!

TEZGAHLAR PARMAK BOYUNDAN KÜÇÜK HAMSİLERLE DOLUNCA BAKANLIK DURUMA EL KOYDU, 10 GÜNLÜK AV YASAĞI GETİRDİ... YASAĞI DUYAN VATANDAŞ İSE BALIKÇILARA KOŞTU, SON HAMSİLER HEMEN KAPIŞILDI.....

Sevginur hemşire o geceyi anlattı! 02:09

Sevginur hemşire o geceyi anlattı!

POLİS EŞİNİN SİLAHINDAN ÇIKAN KURŞUNLA BAŞINDAN VURULAN SEVGİNUR HEMŞİRE, HASTANEDEN TABURCU OLDUKTAN SONRA NELER YAŞANDIĞINI ANLATTI. 18 GÜNLÜK EŞİNİN, İNTİHAR ETTİ DİYEREK İFTİRA ATTIĞINI SÖYLEYEN SEVGİNUR HEMŞİRE, ..

Kapanma öncesi kaçış... 01:54

Kapanma öncesi kaçış...

17 GÜNLÜK KAPANMA ÖNCESİNDE İSTANBUL'DAN KAÇMAK İSTEYENLER BUGÜN BİLET HEM DE İZİN BELGESİ PEŞİNE DÜŞTÜ. OTOGARDA YOĞUNLUK, KAYMAKAMLIKLAR ÖNÜNDE DE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU. DAHA ÖNCEDEN ALINAN BİLETLERLE İLGİLİ DE BEKLENE..

Tam kapanma nasıl olacak? 02:41

Tam kapanma nasıl olacak?

KRİTİK KABİNE TOPLANTISINDAN TAM KAPANMA KARARI ÇIKTI. CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, 29 NİSAN PERŞEMBE GÜNÜ SAAT 19:00'DAN, 17 MAYIS PAZARTESİ SAAT 05:00'E KADAR, 17 GÜNLÜK TAM KAPANMA UYGULANACAĞINI DUYURDU. İŞTE DETAYLAR...

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolünde 05:56

Van'da karantina ihlali yapanlar, yurtta özel harekat polisi kontrolün

Van'da, evde izolasyon kurallarını ihlal eden koronavirüs hastaları, polis ekipleri eşliğinde ambulanslarla Tuşba ilçesindeki Süleyman Şah Öğrenci Yurdu'na yerleştirilmeye başlandı. Yurt önünde tulum giyip, maske takan p..

Vatandaş tam kapanmaya ne diyor? 03:27

Vatandaş tam kapanmaya ne diyor?

TAM KAPANMA NASIL OLACAK, KİMLER MUAF, İZLEDİK... PEKİ VATANDAŞ 17 GÜNLÜK BU SÜREÇ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR? ESNAF HALİNDEN MEMNUN MU? İŞTE SOKAĞIN 'TAM KAPANMA' YORUMU.....

AVM'ye hücum! 01:44

AVM'ye hücum!

17 GÜNLÜK KAPANMADA ONLINE ALIŞVERİŞİN YILDIZI PARLADI AMA, 'GÖRMEDEN ALMAM' DİYENLER, DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE AVM'LERİN YOLUNU TUTTU... ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU...

Günde 10 bin adım şart mı? 02:25

Günde 10 bin adım şart mı?

SAĞLIKLI OLMAK İSTEYEN HERKES GÜNLÜK 10 BİN ADIMI TAMAMLAMANIN PEŞİNDE. ANCAK HARVARD ÜNİVERSİTESİNDE YAPILAN BİR ARAŞTIRMA 10 BİN ADIM EFSANESİNİN YIKILABİLECEĞİNİ ORTAYA KOYDU. O ARAŞTIRMAYA GÖRE GÜNDE 4400 ADIM ATMAK..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor 03:14

Besiciler Yaylalarda Son Günlerini Geçiriyor

Ordu'da, ilkbahar aylarında yaylalara çıkan besiciler, havaların soğumasıyla birlikte alçak kesimlere dönmek için gün sayıyor. Büyükbaş hayvanların ayrıldığı ancak küçükbaş hayvanların otlatıldığı yaylalarda besiciler, o..

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün 03:56

Uzaktan Kumanda İle Boy Uzatmak Mümkün

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Erkam Kömürcü, fonksiyonel bir bozukluğa ve estetik ize yol açmadan insanların boylarının seanslarla 15-20 santimetreye kadar uzatılabileceğini söyledi. Ortopedik problemlerin ve ..

Masum 224. Bölüm Fragmanı - 1 Kasım Pazar 01:15

Masum 224. Bölüm Fragmanı - 1 Kasım Pazar

BİR GARİP AŞK izisinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayın; https://www.izle7.com/kanal7/kategori/bir-garip-ask MASUM dizisinin tüm bölümlerini izlemek için tıklayın; https://www.izle7.com/kanal7/kategori/masum-saath..

  • Dizi Tv tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 4 yıl önce
16 Haziran Koronavirüs tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafından açıklandı! 00:31

16 Haziran Koronavirüs tablosu ve vaka sayısı Sağlık Bakanlığı tarafın

Son dakika haberi... Sağlık Bakanlığı corona virüsü (koronavirüs) için son gelişmeleri ve Türkiye Günlük Korona Tablosu'nu açıkladı. Türkiye'de aşılama son sürat devam ederken bugün açıklanan tabloda 227 bin 163 test yap..

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs tablosunda son verileri açıkladı! İşte Detaylar 01:59

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs tablosunda son verileri açıkl

GÜNLÜK AŞILAMA 1 BUÇUK MİLYONU GEÇTİ...

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı 45:22

Sağlık Bakanı Koca, Türkiye İçin Risk Oluşturan İlleri Açıkladı

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, “İstanbul, Bursa, Kocaeli, Kahramanmaraş, Denizli’de ki vaka artışı tüm Türkiye için risktir” dedi. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Erzurum’da bölge illerin valileri ve sağlık müdürle..

10 milyonluk tatil göçü! 02:26

10 milyonluk tatil göçü!

MİLYONLARIN GÖZÜ 9 GÜNLÜK BAYRAM TATİLİNDE. BODRUM, ÇEŞME, ALAÇATI DOLUP TAŞIYOR. OTELLERDE NEREDEYSE YER KALMADI. PEKİ SON DAKİKACILAR İÇİN FİYATLAR NE DURUMDA? İŞTE ÇOK MERAK EDİLEN O SORUNUN YANITI..

Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu havadan görüntülendi 01:38

Bayram tatilinin sonlanmasıyla İstanbul’da oluşan trafik yoğunluğu hav

9 günlük Kurban Bayramı tatilinin sonlanmasıyla vatandaşlar İstanbul’a dönmeye başladı. Vatandaşların tekrar yollara düştüğü mega kentte E-5 karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Oluşan trafik yoğunluğu drone ile hava..

Tonlarca ayçiçek yağı Rusya'dan geldi 00:55

Tonlarca ayçiçek yağı Rusya'dan geldi

Rusya'dan yola çıkan ayçiçek yağları, 7 günlük yolculuğunun ardından Mersin'e ulaştı. Mersin'in 5 mil açığında özel bir firmaya ait platforma yanaşan gemi, 6 bin 99 ton ayçiçek yağı yükünü, firmanın depolarına boşaltacak..

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti! 10:12

Ekrem İmamoğlu'nu görenler şaşkına döndü! Metroya bindi, pazara gitti!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisi nedeniyle 28 Ekim’deki açılışına katılamadığı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı’nda incelemelerde bulundu. Kent trafiğine ve metrobüs kullanımı yoğunluğuna olumlu etkileri kısa süre iç..

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı 05:39

Irak Krizinde Dip Yapan Yumurta Fiyatı Pandemi Sürecinde Arttı

Irak'ın yumurta ihracatının durmasının ardından dip yapan yumurta fiyatları, pandemi sürecinin ardından ise zirve yapıyor. Son bir ay içerisinde yumurtanın koli fiyatına gelen yüzde 30’luk zam gelirken, yumurta üreticile..

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu 04:24

Yüzüne Bakılmayan 'Şırdan' Artık Lüks Oldu

Adana’da eskiden gariban yemeği olarak bilinen ve tanesi 4-5 liraya satılan şırdan, artan talep ve sakatat sıkıntısı nedeniyle lüks haline gelerek tanesi 15-16 liradan satılmaya başladı. Adana Kasaplar Odası Başkanı Mura..

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor 04:50

Tarım İşçiliği Bırakan Fatma Sayın, Günde 400 Ekmek Üretiyor

Niğde’nin Orhanlı köyünde yıllarca kendileri için yaptıkları yöresel ekmek, Niğde merkeze açtıkları fırınla gelir kapıları oldu. Eşinin hayatını kaybetmesiyle 27 yaşından bu yana 4 kız çocuğuna bakmak zorunda kalan Fatma..

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu 02:17

Solunum Sıkıntısı Yaşayan Suriyeli İkizler Türkiye'de Şifa Buldu

Suriye’nin İdlib kentinde dünyaya gelen ve solunum yetmezliği şikayetiyle özel bir hastaneye sevk edilen prematüre ikiz bebekler, sağlığına kavuştu. 17 günlük Raziye ve Meryem bebekler, tedavilerinin ardından görevlilere..