#120 m

Bakan Canikli: Test Atışları Başarıyla Gerçekleştirildi 01:14

Bakan Canikli: Test Atışları Başarıyla Gerçekleştirildi

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Sütre gerisinde ve açıktaki hedefler için MKE tarafından geliştirilen 120 mm HE-T Tank Topu Mühimmatının test atışları başarıyla gerçekle..

Arakanlı Azime Nine Türkiye'nin Desteğiyle Ayakta 01:00

Arakanlı Azime Nine Türkiye'nin Desteğiyle Ayakta

120 yaşındaki Azime Hatun, Myanmar'daki saldırılardan 9 ay boyunca kaçtı, AFAD ile hayata tutundu...

Bazlamadan Kavurmalı Pide Tarifi (Lezzeti Paylaştıkça Gelir!) 01:04

Bazlamadan Kavurmalı Pide Tarifi (Lezzeti Paylaştıkça Gelir!)

Malzemeler 1 adet bazlama ekmeği 120 gram kaşar peyniri 100 gram kavurma 1 adet yumurta 1 adet domates (halka dilimlenmiş) 4 adet yeşil biber (uzunlamasına ikiye kesilmiş) 2 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı (kenarl..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

Ghost  ( Hayalet ) Film İzle 2:01:27

Ghost ( Hayalet ) Film İzle

Ghost (Hayalet) - 1990 (120 dk _ Tam Film) Efsane filmimizin konusunu genç kuşaklar için kısa bir de özet geçelim; Sam ve Molly birbirlerine delicesine aşık bir çift. Yeni bir apartmana taşınan çift, yolda serseriler ..

  • PengoTV tarafından
  • 17.469 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

Çilekli Bonbonlar 05:26

Çilekli Bonbonlar

Malzemeler: 300 g Çilek, 1,5 paket petit beurre bisküvi, 1 yemek kaşığı şeker, 120 gr çikolata, Üzeri için çekilmiş antep fıstığı...

Ben Fero'nun Sahne Fiyatı Dudak Uçuklattı 03:48

Ben Fero'nun Sahne Fiyatı Dudak Uçuklattı

Demet Akalın şarkısıyla müzik listelerine damga vuran Ben Fero'nun sahne fiyatı dudak uçuklattı. Genç rapçinin sahne fiyatının 120 bin TL olduğu söylendi...

  • BETA tarafından
  • 183 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emma 1996 Türkçe Dublaj Film İzle 2:00:59

Emma 1996 Türkçe Dublaj Film İzle

“Emma, güzel, zeki ve varlıklı bir kızdı. Rahat bir evi, iyimser bir yaradılışı vardı,” cümleleri ile başlayan Jane Austen’in kaleme aldığı aynı isimli romanın fantastik bir yorumla sinema uyarlaması. Başrolde Gwyneth Pa..

  • PengoTV tarafından
  • 15.781 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Loving Vincent Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:52

Loving Vincent Türkçe Altyazılı Fragmanı

Loving Vincent Türkçe Altyazılı Fragmanı Yayınlandı. Özet : Polonyalı ressam ve yönetmen Dorota Kobiela ve Hugh Welchman'ın yönetmenliğini üstlendği animasyon filmi, Ayçiçekleri, Yıldızlı Gece, Teras Kafe gibi tablola..

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi 07:24

Çikolatalı Bademli İkramlıklar Tarifi

Malzemeler: 200 gr. Bitter çikolata (kuvertüre) 100 gr. Sütlü çikolata 120 gr. Corn Flakes (kahvaltılık mısır gevreği) 50 gr. Hindistancevizi yağı (kokosfett) alternatif olarak bunun yerine tereyağı da kullanabilirsiniz..

Sadizm Nedir 03:17

Sadizm Nedir

Sadizm Nedir? Acı vermekten haz alma. Nasıl haz? Cınsel haz. Tdk ezerlik demiş. Neye istinaden bilemedim. Ezmek, ezmelik, ezelek….Sadist, hükmedici ya, efendi. Eziyor hani. Bi de kölesi olacak, o da mazoşist. Bu köle ef..

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı 00:14

Trump İran İle Nükleer Anlaşmayı Uzattı

ABD Başkanı Donald Trump, İran'la nükleer anlaşmayı devam ettirme kararı aldı. Başkan Trump, Tahran'ın ABD yaptırımlarından kurtulmasına izin vererek ABD'nin İran Nükleer Anlaşmasına katılımını onayladı. Bu onaylamanın s..

Sosyal Mesafe Önlemini Ciddiye Alan Adam 00:09

Sosyal Mesafe Önlemini Ciddiye Alan Adam

Kişisel alan ile kamusal alan arasında kalan, bir kişinin kendisinden 120 ile 200 santimetre arasında değişen uzaklığı belirten sosyal mesafe önlemini bu adam gerçekten ciddiye almış...

  • PengoTV tarafından
  • 95 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor 07:55

Elazığ'da hem yıkımlar hem de yapımlar hızla sürüyor

Elazığ’da meydana gelen 41 kişinin hayatını kaybettiği 20 binden fazla konutun ağır hasar aldığı deprem sonrasında başlatılan yapım ve yıkım çalışmaları kentte aralıksız olarak sürüyor. Şu ana kadar 17 bin 543 adet konut..

Hamiyet Akpınar Gigi Hadid Yılbaşı Makyajı 14:23

Hamiyet Akpınar Gigi Hadid Yılbaşı Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MURAD HYDRO-DYNAMİC NEM SERUMU. YVES ROCHER DUDAK NEMLENDİRİCİSİ. SHİSEİDO PORE SMOOTHİNG CORRECTOR, GÖZENEK KÜÇÜLTÜCÜ. https://goo.gl/fNAOTR CLC CRİSTALİTY, GÖZ ALTI ŞİŞLİK İNDİRİCİ. SHİSEİDO SYNCHRO..

Hamiyet Akpınar Burçin Terzioğlu Altın Kelebek Makyajı 05:59

Hamiyet Akpınar Burçin Terzioğlu Altın Kelebek Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MURAD HYDRO-DYNAMIC NEM SERUMU SHISEIDO SYNCHRO SKIN FOUND.GOLDEN 4 - https://goo.gl/FzZJUR MAKEUP FOR EVER no 152 FOUND. FIRÇASI SISLEY CONCEALER NO 3 MAKEUP FOR EVER NO 242 CONCEALER FIRÇASI NARS TR..

Hamiyet Akpınar Pelin Akil Gelin Makyajı 08:25

Hamiyet Akpınar Pelin Akil Gelin Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MULTI-PROTECT PRIMER BROAD SPECTRUM - https://goo.gl/VVHiNL SYNCHRO SKIN LASTING LIQUID FOUNDATION SPF20 NATURAL 4 - https://goo.gl/FzZJUR MAKE UP FOR EVER FONDOTEN FIRÇASI NO 152 SHISEIDO PERFECT STI..

Kuyumcuyu vuran gözü dönmüş gaspçılar yakalandı 03:43

Kuyumcuyu vuran gözü dönmüş gaspçılar yakalandı

Sancaktepe'de bir kuyumcunun 120 bin TL'sini gasp edip silahla yaralayan zanlılar yakalandı...

Dünyanın kumaşı artık Elazığ’dan 07:29

Dünyanın kumaşı artık Elazığ’dan

İş adamı Ramazan Saka’nın Dünyada Türkiye'den, Türkiye’de Elazığ’dan başka yere yatırım yapmam diyerek başladığı ve tamamlandığında 3 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak Türkiye’nin örnek tam entegre tekstil tesisinin i..

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar! 02:27

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar!

İNTERNET SİTELERİNE İLAN VERİP YÜZLERCE ERKEĞİ DOLANDIRAN ÇETE ÇÖKERTİLDİ... AKILALMAZ TAKTİKLERLE KURBANLARINI KANDIRAN, DEFALARCA KEZ TUZAĞA DÜŞÜREN ÇETEYE 10 GÜNDE 120 BİN LİRA KAPTIRAN BİLE VAR.....

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı! 02:17

Bu kazayı yaptı, serbest kaldı!

50 KİLOMETRE HIZ SINIRI OLAN CADDEDE 120 İLE GİDEN BİR SÜRÜCÜ... 2 ÇOCUK ANNESİ BİR KADININ ÖLÜMÜNE YOL AÇTI... ACILI AİLE, ÖLÜM YARASINA ADALET MERHEMİ BEKLERKEN, AKILALALMAZ BİR KARAR ÇIKTI, O SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI...

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar! 02:27

Jigolo çetesinden akılalmaz tuzaklar!

İNTERNET SİTELERİNE İLAN VERİP YÜZLERCE ERKEĞİ DOLANDIRAN ÇETE ÇÖKERTİLDİ... AKILALMAZ TAKTİKLERLE KURBANLARINI KANDIRAN, DEFALARCA KEZ TUZAĞA DÜŞÜREN ÇETEYE 10 GÜNDE 120 BİN LİRA KAPTIRAN BİLE VAR.....

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti! 01:54

Kerem Bürsin ödül törenini terk etti!

ÜNLÜ OYUNCU KEREM BÜRSİN, BİR ÜNİVERSİTE TARAFINDAN 2020'NİN EN İYİ ERKEK OYUNCUSU ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ,...TÖRENE DAMGASINI VURANSA ÖDÜL DEĞİL SONRASINDA YAŞANANLAR OLDU... SUNUCU BAY J, KEREM BÜRSİN'İN DİZİLERİNDE BÖLÜ..

Hamiyet Akpınar Sedef Avcı Makyajı İstanbul Life Dergisi Ve Kamera Arkası Görüntüleri 11:36

Hamiyet Akpınar Sedef Avcı Makyajı İstanbul Life Dergisi Ve Kamera Ark

Kullanılan Ürünler Pimer Mac Gözaltı kremi Mac Fast response Gözüstü primer Mac 24 hour extend eye base Fondoten Nars Luminous weightless medium 4 Fondoten fırçası Makeup For Ever no 152 Stick concealer Shiseido no 33 ..

Hamiyet Akpınar Şükran Ovalı Makyaj Videosu 12:21

Hamiyet Akpınar Şükran Ovalı Makyaj Videosu

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Murad İnvisiblur Perfecting Shield Göz kremi Murad Hydro- Dynamic Fondoten Nars Püre Radiant Tinted no light 2 Concealer Yves Rocher Kontur Nars Laguna Kontur fırçası Nars Kabuki Yashiyo Pudra ..

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Makyajı 12:56

Hamiyet Akpınar Hande Doğandemir Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Yorgunluk giderici göz sprey Optrex Primer Murad İnvisiblur Perfecting Shield Göz kremi Murad Hydro-Dynamic Fondoten Yves Rocher Cushion Pure Light no Beige 200 Concealer Yves Rocher Krem far Mac Perk..

Hamiyet Akpınar Bade İşçil Makyajı 15:26

Hamiyet Akpınar Bade İşçil Makyajı

KULLANILAN MALZEMELER : Primer Makeup For Ever Nourishing Göz altı kremi Shiseido Bio-Performans Gözenek silici stick Nars Rro-Prime İnstant line& pore Fondoten Nars Pure Radiant Tinted no light 1 Fırça Makeup For Eve..

Hırsızlardan ‘Sürahili’ mesaj! 01:54

Hırsızlardan ‘Sürahili’ mesaj!

Üsküdar'da girdikleri daireden yaklaşık 120 bin liralık ziynet eşyası çalan 2 hırsız kayıplara karıştı. Daireden çıkarken çaldıkları ziynet eşyalarının takı kutularının yanına su dolu sürahi bırakan hırsızlar binaya giri..

Bursa'da yalıtım malzemeleri üreten fabrika yangını tamamen söndürüldü 01:56

Bursa'da yalıtım malzemeleri üreten fabrika yangını tamamen söndürüldü

Bursa'da Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi'nde ısı yalıtım fabrikasındaki yangın 3 saatlik çalışmanın ardından tamamen söndürüldü. 20 bin metrekare alan üzerine kurulu olan ve yangında hurdaya dönen fabrika havadan görü..