#14 Şubat sevgililer gününe Özel trafik lambası

Kanal İstanbul Projesi 04:52

Kanal İstanbul Projesi

KANAL İSTANBUL PROJESİ DETAYLARI - Kanal İstanbul Projesinin amacı açıklandı. - Kanal İstanbul güzergahı belirlendi. - Kanal İstanbul yapımının süresi belli oldu. - Kanal İstanbul projesinin maliyeti açıklandı. İşte..

İstanbul'daki denetimlerde 1 milyon 139 bin 100 lira ceza kesildi 03:31

İstanbul'daki denetimlerde 1 milyon 139 bin 100 lira ceza kesildi

İstanbul’da 4 ve 5 Eylül'de 17.00-03.00 saatleri arasında trafik ekiplerinin gerçekleştirdiği denetimlerde 139 araç trafikten men edilirken, 1 milyon 139 bin 100 lira cezai işlem uygulandı...

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri 13:46

İstanbul'da toplu taşımada koronavirüs denetimleri

İstanbul'da Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri koronavirüsle mücadele kapsamında alınan tedbirlere ilişkin toplu taşıma araçlarında denetim yapıyor. Ekipler, otobüs, dolmuş ve taksileri durdurarak sürücülerin fazla yolcu alı..

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı 05:39

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı

Pendik'te Yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada bir ağır 11 kişi yaralandı. Kaza yapan yolcu otobüsü havadan görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay Pendik’te Güzelyalı Mevkiinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Çorum'd..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi, yollarda hareketlilik başladı! 03:06

İstanbul'da sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi, yollarda hareketlilik

İstanbul'da yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan kısmi sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi. Gece saatlerinde trafik ekipleri kısıtlamaya yönelik denetimlerini sürdürürken kısıtlamanın sona ermesiyle birli..

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor 01:37

Bolu Dağı’nda Kar Nedeniyle Ulaşımda Aksaklık Yaşanıyor

Bolu’da, şiddetli şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle TEM Otoyolu ve D100 Karayolu Bolu Dağı geçişlerinde ulaşım zaman zaman aksıyor. Araçların güçlükle ilerlediği güzergahta bazı ağır araçlar yol kenarlarında kar ya..

Sağa dönen yanıyor! 02:33

Sağa dönen yanıyor!

İSTANBUL, FATİH'TE BİR ESNAF, ARACIYLA SAĞA DÖNÜNCE ÇOK AĞIR BİR BEDEL ÖDEMEK ZORUNDA KALDI. SAĞA DÖNÜŞ YASAK TABELASINA RAĞMEN ARA SOKAĞA GİREN ESNAFA BİN 339 LİRA CEZA GELDİ. CEZAYI FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞİ KESTİ. ESN..

Kim bu müfettişler 02:46

Kim bu müfettişler

İSTANBULLULARIN YENİ DERDİ FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ... BİRÇOK SÜRÜCÜ, FOTOĞRAFI, BELGESİ OLMADAN BİNLERCE LİRALIK CEZALARLA KARŞI KARŞIYA KALIYOR... PEKİ BU FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLERİ KİM, İDDİA EDİLDİĞİ GİBİ KAFALARINA ..

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım 02:33

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bakım ve onarım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan, Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü'nde yapılacak bakım ve onarım çalışmasıyla ilgili açıklamada, Çalışmalar ayda 5 gece olmak üzere toplamda 75 günlük gece çalışmasıyla tamamlanacaktı..

Cekik - Vollautomatik 02:29

Cekik - Vollautomatik

VOLLAUTOMATİK şarkı sözleri ile Hep aynı şeyler buz gibi kahve Sprite kodein derdime çare Büyüdüğüm yer mahalle Ya kurtul ya öl cane İşler tıkırında yap hamle Trafik var kualisyon yekpare Üstüm dolu full cephane Konus ..

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde 04:50

Karla Kaplanan Köy Yolları İçin -Karla Mücadele- Ekipleri Görevde

Tunceli’de kar yağışı nedeniyle kent genelinde kapanan 132 köy yolu için 112 personel ve 54 iş makinesinden oluşan karla mücadele ekipleri sahada 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalara başladı. Meteorolojinin uyardığı ka..

Sia 'Lion' İçin Yaptığı 'Never Give Up'ın Lirik Videosunu Yayınladı 03:42

Sia 'Lion' İçin Yaptığı 'Never Give Up'ın Lirik Videosunu Yayınladı

Sia, 3 Şubat'ta vizyona girecek olan Lion filmi için yaptığı Never Give Up şarkısının lirik videosunu yayınladı. Sia’nın küçük kopyası Maddie Ziegler tabii ki bu klipte de rol alıyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.096 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Walking Dead 7. Sezon 8. Bölüm 59:34

The Walking Dead 7. Sezon 8. Bölüm

The Walking Dead 7. Sezon 8. Bölüm Türkçe Altyazılı HD izle. The Walking Dead 7 sezon 8 bölümü izleyici karşısına çıktı. Dünyanın merakla izlediği The Walking Dead için sekizinci bölümde izleyiciyi yeni sürprizler bekliy..

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor 01:30

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor

Son Dakika! Harp Okulları Yeniden Açılıyor Son dakika gelişmesi... Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer alan karara göre harp okulları Şubat 2017'den itibaren yeniden öğrenci alacak. Son Kanun Hükmünde Kararnamede yer a..

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa... 04:49

Bakan Çavuşoğlu: Bir Sonuç Çıkmazsa...

Bakan Çavuşoğlu: 'Eğer Müzakerelerden Bir Sonuç Çıkmazsa... Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Eğer müzakerelerden bir sonuç çıkmazsa o zaman B Planı’nı görüşürüz. Müzakere süreci devam ederken ya da umudu varken B pla..

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde 02:08

İŞKUR'dan 1 Buçuk Milyon İşsize Müjde

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan, İŞKUR'un bu yıl 1,5 milyon insanın iş bulmasına yol açacak yeni bir teşvik paketi hazırladığını belirterek Türkiye’de işsizlikte en önemli soru..

Enkaz (2017) Kısa Fragman 00:29

Enkaz (2017) Kısa Fragman

ENKAZ | Kısa Fragman | HD (2017) Akasya Asıltürkmen ve Berke Üzrek’in başrollerini paylaştığı Alpgiray M. Uğurlu’nun ikinci uzun metrajlı filmi ENKAZ 10 Şubat 2017'de sinemalarda. Depremde betonların altında kalan Nisa..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi 01:00

Pandaların Su Göletinde Duş Keyfi

Panda, kordalılar şubesinden, memeliler sınıfından ve otçullar takımından bir hayvandır. Panda yavruları yetişkin pandalara göre çok küçüktür. Doğduklarında ortalama 100 gram ağırlığında olurlar. Başka hiçbir memeli hayv..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı 02:18

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma 2017 günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, bu hafta Aycan'a evlenme teklif etmeyi planlayan Onur, yaşanan olumsuz şeylerden sonra bu kararından vaz mı geçiyor? Onur ve Aycan aşkı biti..

  • ANKA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur'un Yeni Gelin Adayı Sevgican Erdinç Kimdir? 08:56

Kısmetse Olur'un Yeni Gelin Adayı Sevgican Erdinç Kimdir?

Kısmetse Olur 12 Şubat Haftanın Finali ardından eve giren yeni gelin adayı Sevgican Erdinç, evde büyük merak uyandırdı. Başka gelin adayının beklenmediği 13 Şubat'ta eve giren Sevgican Erdinç, bir gelin adayının diskalif..

  • ANKA tarafından
  • 761 görüntüleme
  • 8 yıl önce
V-Day hareketi_ Bir Milyar Kadın Ayaklanıyor 01:04

V-Day hareketi_ Bir Milyar Kadın Ayaklanıyor

Kadına ve kız çocuklarına yönelik, şiddet, tecavüz, enseste, seks köleliği ve sünnete dikkat çekmeye çalışan V Day hareketi bu 14 Şubat'ta da yine küresel eylemini dansla yaptı...

  • PengoTV tarafından
  • 622 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan' a Jüriden Sert Uyarı!! 12:47

Bahar Candan' a Jüriden Sert Uyarı!!

İşte Benim Stilim de Bahar 15 şubat çarşamba yayınlanan programda Bahar Candan sonunda jüriyi çıldırttı.İşte o an yaşananlar.....

  • ANKA tarafından
  • 891 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurşun& Armador - O Ses Türkiye Çapraz Düello 04:49

Kurşun& Armador - O Ses Türkiye Çapraz Düello

16 şubat 2017 tarihinde O Ses Türkiye'de yayınlanan Kurşun ve Armador'un muhteşem performansları.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.196 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Oscar Heykelcikleri Böyle Hazırlanıyor 02:12

Oscar Heykelcikleri Böyle Hazırlanıyor

Oscar ödül töreni için geri sayım başladı. ABD'nin Los Angeles eyaletinde 26 Şubat gecesi sahiplerini bulacak olan ödüllerin her biri elde tek tek hazırlanıyor. Hollywood yıldızlarınnı nefeslerini tutarak beklediği gece ..

Kısmetse Olur'un Yeni Gelin Adayı Yağmur Koçak Kimdir? 02:58

Kısmetse Olur'un Yeni Gelin Adayı Yağmur Koçak Kimdir?

Kanal D de yayınlanan Kısmetse Olur'un 20 şubat 2017 de yayınlanan programında yeni gelen gelin adayı Yağmur Koçak'la ilgili tüm bilinmeyenler.....

  • ANKA tarafından
  • 1.662 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Ünal Hastaneye Kaldırıldı! Gözde, Soluğu Yanında Aldı! 04:47

Kısmetse Olur - Ünal Hastaneye Kaldırıldı! Gözde, Soluğu Yanında Aldı!

Kanal D nin ilgiyle takip edilen evlilik programının 24 şubat cuma günü yayınlanan bölümünde Ünal rahatsızlanıyor ve aniden hastaneye kaldırılıyor.Ünal'ın aşkına karşılık veremeyen Gözde ise Ünal'ın durumunu merak ediyor..

  • ANKA tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Survivor 2017 27. Bölüm Fragman - Dokunulmazlık Oyunu 01:07

Survivor 2017 27. Bölüm Fragman - Dokunulmazlık Oyunu

25 Şubat 2017 tarihinde televizyonlarda yayınlanacak olan yarışmanın tanıtım videosu.Dokunulmazlı oyununu ünlüler mi kazanacak gönüllüler mi?Survivor adasında Nefes kesen bir düello bu akşam sizleri bekliyor...

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhsin Yazıcıoğlu- Biz Adamı Alnının Ortasından Vururuz 03:20

Muhsin Yazıcıoğlu- Biz Adamı Alnının Ortasından Vururuz

Manisa'da '28 Şubat'tan 15 Temmuz'a Darbeler ve FETÖ İhaneti' başlıklı panelde konuşan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili bir anısını anlattı. İşte Yazıcıoğlu'nu t..

Kısmetse Olur 371.Bölüm Fragmanı 02:07

Kısmetse Olur 371.Bölüm Fragmanı

Kanal D nin ilgiyle izlenen programında, yine Didem'in açıklamaları güne damgasını vuracak.Kısmetse Olur programının 29 Şubat çarşamba günü yayılanacak olan bölüm tanıtımı...

  • ANKA tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 8 yıl önce