#15 ay Önce kaybolan baba ve oğlun cesetleri oyuktan Çıktı

Dondurucuda Bamya Saklama 02:29

Dondurucuda Bamya Saklama

Geçtiğimiz hafta tatil dönüşü arkadaşlarımızı ziyaret etmek için Ortaca'ya uğradık. Cuma günleri Ortaca'nın pazarı var. Pazarda çevre köylerden gelip ürünlerini satan birçok pazarcı da mevcut. O yüzden kendi bahçenizden ..

 Hazırlardan Daha Güzel Donut  Tarifi 11:59

Hazırlardan Daha Güzel Donut Tarifi

Donut tarifi için malzemeler 4,5 su bardağından birazcık daha fazla un ( 600gr ) 2 adet orta boy yumurta 100 gr hafif yumuşak tereyağı 2 yemek kaşığı doku olacak şekilde toz şeker ( 40 gr) 1 tatlı kaşığı tuz (8..

Hünkar Beğendi Tarifi 04:52

Hünkar Beğendi Tarifi

Malzemeler: Soslu et için; 600 g kuşbaşı et, 1 adet orta boy soğan, 1 adet büyük boy domates, 1 silme yemek kaşığı salça, 1 silme tatlı kaşığı toz biber, 1 tutam karabiber, 1 tutam kimyon, Tuz, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, ..

Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçmaya Başladı 01:44

Oğlunun Yatağına Baktığında Gözlerine İnanamadı Çığlıklar Atarak Kaçma

Konu: Evimiz hemen hepimiz için kendimizi en güvende hissettiğimiz yerdir. Anne ve babalar çocuklarını yataklarında uykuya yatırdığına bu güvenle hareket eder ve başına kötü bir şey gelmesini beklemez. Ancak Tayland'd..

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 6 yıl önce
 Karamelli Trileçe Tarifi Sosunda Krema Yok 10:04

Karamelli Trileçe Tarifi Sosunda Krema Yok

4 adet yumurta ( oda sıcaklığında olsun ) 1 su bardağından 1 parmak eksik toz şeker Yarım çay bardağı ılık su 1 paket kabartma tozu 1 paket şekerli vanilin 1,5 su bardağı un 1 fiske tuz Süt şerbeti için Malzemeler 4 su ..

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi 04:13

Yeşil Mercimek Köftesi Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Yeşil Mercimek, 1 yumurta, 1 küçük baş soğan, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı veya galeta unu, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 silme çay kaşığı karabiber, 1 silme çay kaşığı kimyon, Tuz, Kızartmak için s..

Paranormal Olaylar Kıbledere Köyünde Bir Gece 1:03:37

Paranormal Olaylar Kıbledere Köyünde Bir Gece

Kameramanım ve ben sadece gerçek olayların yaşandığı yerlere gitmekteyiz.Bu yüzden gittiğimiz çoğu yerde başımıza tuhaf olaylar gelmekte.Daha önce 2 kere trafik kazası geçirdik, kafama taşlar fırlatıldı, değişik sesler i..

  • JET TV tarafından
  • 1.204 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı 05:41

Bohça Kebabı Tarifi Krepli Manisa Kebabı

Bohça kebabi icin Malzemeler 500 gr kuzu eti veya tavuk göğsüde kullanabilirsiniz. 1 adet büyük kuru sogan 1 adet kirmizi biber 1 adet yesil biber 1 corba kasigi domates salcasi 1 tatli kasigi kekik 1 cay kasigi kirmiz..

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi 05:17

Etli Yaprak Sarma ve Kuru Patlıcan Karışık Dolma Tarifi

Yarım kilo asma yaprağı ( 400 gr ) 25 adet kadar dolmalık kuru Ptlıcan İç Malzemesi icin 2 su bardağı pirinç 300-400 gr kıyma ( bir corba kasesi kadar) 3 dis sarımsak 2 adet buyuk boy sogan 2 corba kasigi domates salç..

Mirgün Cabas'ı Çabuk Unuttu Yeni Aşkıyla Sarmaş Dolaş Yakalandı 03:37

Mirgün Cabas'ı Çabuk Unuttu Yeni Aşkıyla Sarmaş Dolaş Yakalandı

Model ve oyuncu Tuba Ünsal, 5 yıl evli kaldığı, oğlu Civan Mert’in babası Mirgün Cabas’tan bir ay önce boşanmıştı. Ayrılık acısını tatilde atlatan Tuba Ünsal, Mikonos’ta dört erkek arkadaşıyla çılgınca eğlenip bekarlığın..

  • BETA tarafından
  • 764 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Merve Kutlu Tüm Aşamaları İle Dövmemi Nasıl Sildiriyorum 27:19

Merve Kutlu Tüm Aşamaları İle Dövmemi Nasıl Sildiriyorum

Merhabalaaar! :) Çok uzun zaman önce yaptırdığım, yaptırdığım an pişman olduğum dövmemi nasıl sildirdiğimle alakalı uzuuunca bir video çektim. Bana kızmayın yine mi uzun video diye, bu video benim 1,5 yıllık dövme sildir..

Siccin 5 Orijinal Fragman 02:16

Siccin 5 Orijinal Fragman

Siccin 5, yıllar önce yapılan ayin sonrası hayatları kabusa dönen ailenin hikayesini anlatıyor. Hale, ailesiyle birlikte Nevşehir'deki tarihi bir evde yaşayan 12 yaşındaki genç bir kızdır. Değişik görünümü ve tuhaf davra..

Bir ömrü 48 saniyeye sığdırabilir misiniz? 00:47

Bir ömrü 48 saniyeye sığdırabilir misiniz?

Bir ömrü 48 saniyeye sığdırabilir misiniz? Filmi biraz hızlandırarak, evet... Tıpkı bu kısacık videoda olduğu gibi. ... Aslında insan ömrü, kozmik takvimle kıyaslandığı zaman, bu videoda olduğundan bile çok çok daha kısa..

  • PengoTV tarafından
  • 646 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam 03:59

Suitcase feat. Özge Fışkın - Benim Her Şeyim Tamam

Benim Her Şeyim Tamam şarkı sözleri ile Oturdum düşündüm kendi kendime beni Ne çabuk geçti zaman Unuttum her şeyi Başka biri vardı, şimdi bambaşka biri Önce bir ayna söyledi bunun sebebini Öyle günler var ki Yalnızlıkt..

Çağatay Akman - Can Havli 02:31

Çağatay Akman - Can Havli

CAN HAVLİ Şarkı Sözleri İle GECELERİ GECELERE DÜŞTÜM TUT KALDIR BENİ MESELEYİ BULDUM SOLMADAN ÖNCE HECELEYE HECELEYE RENK VERDİ TÜM AHALİ REÇETEYİ TERK ET DEDİ CAN HAVLİYLE SÖZÜM OLMAZ BENİ BULMA YAŞADIM ÇOK GÖZÜM ORDA N..

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric 03:31

Osman Tuğsal - Limon Ağacı Lyric

Kime gitsem ağlasam diyorum, Dostlar da sıkıldı benden Şu derdimi gizleyemiyorum Ağlama yazık olur der annem Bahçesinde limon ağaçları olan Küçük tatlı bir evde oturamadık Zaten hepsinden önce İnsanca iki laf konuşamadı..

Hakan Türkan - Anla 03:00

Hakan Türkan - Anla

Anla şarkı sözleri ile Bana masal anlatma Seviyorum yalanlarına kanmam Gölgen bile peşinden gelmiyorki senin E ben niye geleyim Sana eşsiz bir dünya Sunabilirdim ama Sen bunu zerre kadar haketmedin Hep ben bittim tüken..

Alicia Keys - Time Machine (Official Video) 04:02

Alicia Keys - Time Machine (Official Video)

Lyrics: VERSE 1 Fear of what’s in the mirror (yeah) So much to be afraid of Scared of what were made of And what we might be Young life flies out the window (yeah) It’s not the time that changed us It’s the dreams that w..

Şampiyon 7. Bölüm 2:26:49

Şampiyon 7. Bölüm

Şampiyon 7. Bölüm Özeti:nnNecdet Suphi’nin ölümündeki gerçeği öğrenen Zafer ne yapacak?nnZafer, Tansel’le ilgili edindiği bilgiyi Fırat’la paylaşır. Akif’in video kaydını izletir. Yıllar sonra Necdet Suphi maçında hiçbir..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 49 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm 2:17:27

Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm

Ömer Zafer’in PeşindenCan dostu Arif’in ettiği intikam yeminini sürdüren Ömer, Zafer Erbay’ı kıstırmak için yeni yollar aramaktadır. Ömer, Solaklı’nın Zafer’in adama olduğunu ve Zafer’e ulaşmanın yolunun Solaklı’ya yakı..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 51 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Samsung Galaxy S20 02:10

Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 ailesi gerçekten her açıdan çok iddialı geliyor. Tüm ailenin çok önemli bir özelliği de kısa süre önce netleşmiş durumda. 11 Şubat 2020 tarihinde Samsung Galaxy S20, Galaxy S20 Plus ve Galaxy S20 Ultra..

  • PengoTV tarafından
  • 286 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tuğçe Kandemir - El Âlem 02:51

Tuğçe Kandemir - El Âlem

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan, Alican Özbuğutu Yönetmen: Celal Canik, Soner Karakuş Hâlimi bi görseler acır içleri Kan gözlerim iç çekecekler Susmayın, söyleyin kime gittiğini Benden önce öğrenece..

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise) 44:52

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise)

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce bu kısımı okumanızı istiyoruz.En iyi deneyim ve detaylar için kulaklık kullanmanızı öneriyorum veya yüksek ses ile izlemenizi.100.000+ Beğeni gelirse bizi çok mutlu etmiş olursunu..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Perest & Summ - Mücevher (Official Lyric Video) 03:55

Perest & Summ - Mücevher (Official Lyric Video)

Söz - Müzik : Sancar Yıldırım Düzenleme: Sancar Yıldırım Mix - Mastering: Cenk Eroge Şarkı Sözleri: Savaşlar ve suçlardan önce Var olan her şeyden önce Bir mücevher taşırdı göğsünde Bir cehennem de yoktu kaderinde Sust..

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor 07:48

Tekerlekli kayakçılar Türkiye Şampiyonası'na karayolunda hazırlanıyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, tekerlekli kayak sporcuları koronavirüs nedeniyle ara verdikleri antrenmanlarını normalleşme süreci ile birlikte Yüksekova - Esendere Karayolu’nda sosyal mesafe kuralına uyarak yapıyor. 7..

Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar 02:51

Yedikleri Karpuzdan Çıkan Çekirdekleri Dikip, Karpuz Bahçesi Yaptılar

Düzce’de yaşayan Salih Akar, yıllar önce yedikleri karpuzlardan çıkarttıkları çekirdekleri dikip karpuz üretimine başladı. Salih Akar, her biri 7 ile 25 kilogram arasında değişen karpuzların hasadını yapmanın sevincini y..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi 02:05

Hiç Geçmediği İstanbul’daki Köprüden 9 Kez Ceza Yedi

Konya’da yaşayan bir vatandaş, hiç gitmediği İstanbul Yavuz Sultan Selim Köprüsünden izinsiz geçtiği gerekçesiyle 9 kere köprü geçiş cezası yedi., Konya’da yaşayan Ali İhsan Çakıcı, 4 yıl önce aldığı 42 FAB 97 plakalı o..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5) 04:38

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Saklama Bulurlar (5_5)

VERSE 1 Bendeki zaman trafiği tıkalı,akmıyor ileri bazı bazı. fikrim aynı yerlerde turlar attı,farklı şeylere aynı takıntı. Boğaza düşmek gibi sürükler akıntı. Kaçmayı deneyen ayakkabısının bağcıklarına takıldı,aklı başı..