#15 ay Önce kaybolan baba ve oğlun cesetleri oyuktan Çıktı

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü 01:13

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü

Şehit Ateşi, Diyarbakır’a Düştü Bingöl’ün Genç ilçesinde terör örgütü PKK mensupları tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Yıldırım’ın acı haberi Diyarbakır’ın Ergani ilçesindeki baba evine ulaşt..

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi 05:39

15 Temmuz Kahramanı Ali İhsan Lezgi

15 Temmuz kahramanların anılarını yaşatmaya devam ediyoruz. Ali İhsan Lezgi o gece oğlu ile birlikte gitti külliye önüne. Onun için vatan borcuydu bu. Kendi şehit düştü oğlu gazi oldu. İşte kahramanlarımızın hikâyesi Nel..

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9 10:20

Orman Çocuğu Orman Kitabı Çizgi Film Türkçe Masal 9

Baba kurt, yemek için olduğu yerden uzaklaştı ve o sırada kuyruklu bir hayvanı gördü. Kuyruklu hayvan, hemencecik baba kurdu öven kelimeler kullanmaya, iltifatlar yağdırmaya başladı. “Ey kurtların başı, sana avlarında k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 2.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
75 yaşındaki Hidayet Temizel'e ne oldu 04:58

75 yaşındaki Hidayet Temizel'e ne oldu

İki gün önce İstanbul'da kaybolan küçük kız bulundu. Sokak sokak arandı, kameralar incelendi. 11 yaşındaki küçük kız bulundu, ailesine teslim edildi. Kadın cinayetlerinin son kurbanı Arzu Aygün'ün arkadaşları konuştu. Ci..

Çılgın Sedat'ı Yine Çileden Çıkardılar 01:00

Çılgın Sedat'ı Yine Çileden Çıkardılar

Bir takipçisi Spastik özürlü oğlun hayvana benziyor. şeklinde yorum yapınca Çılgın Sedat, öfkeden deliye döndü. Ünlü şarkıcı, Seni buldurup hesap sormazsam adam değilim. dedi...

  • ANKA tarafından
  • 989 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Grup Abdal - Gafil Gezme Şaşkın Türkü 05:30

Grup Abdal - Gafil Gezme Şaşkın Türkü

Gafil Gezme Şaşkın Şarkı Sözleri Gafil Gezme Şaşkın Bir Gün Ölürsün Dünya Kadar Malın Olsa Ne Fayda Söyleyen Dillerin Söylemez Olur Bülbül Gibi Dilin Olsa Ne Fayda Sen Söylersin Söz İçinde Sözün Var Çalarsın Çırparsın ..

  • PengoTV tarafından
  • 2.491 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede) 03:33

Barış Manço - Çay Elinden Öteye (Rezil Dede)

Efendum Karadenizin içerli köylerinin birinde Güzel mi güzel bir kız varmış Gel zaman git zaman kızın aklına girmişler Beş dağ ötede zengin bir ocağın bir oğlu var demişler Kızı kandırıp apar topar gelin etmişler Gerdek ..

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik 03:42

Zeynep Bastık, Kubilay Aka - Gamzendeki Çukur Akustik

Gamzendeki Çukur şarkı sözleriyle; Ben ölsem koymaz mahşer hep oğlun kokar Sen gitsen olmaz kader kaderde yanar Ev kira olsa da babam bana bakar Vursan vurulurum ellerim kan ağlar Kaldırıp omzundan attığın çukurdayım B..

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi 08:14

Bursa'da, kolonları patlayan 9 katlı bina tahliye edildi

Bursa'da, 9 katlı bir binanın zemin katındaki kolonlarda çatlama meydana geldi. Gürültü ve hafif sarsıntıyla uyanan bina sakinleri, panikle dışarı çıktı. Binada oturan 21 dairedeki yaklaşık 70 kişi, geçici olarak akrabal..

Üvey Babanın Lamiası Büyüdü Herkesi Kendine Hayran Bıraktı 03:13

Üvey Babanın Lamiası Büyüdü Herkesi Kendine Hayran Bıraktı

Bazı çocuk yıldızlar, özellikle sevdiğimiz dizilerin sevimli karakterleri kolay kolay unutulmazlar. Unutulmayan çocuk yıldızlardan biri de 'Üvey Baba' dizisinin Lamia'sı Burçin Abdullah... 2000 yılının fenomen dizilerind..

  • ANKA tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir 00:38

Kıvanç Tatlıtuğ’dan Atatürk Açıklaması Gurur Verir

Kıvanç Tatlıtuğ’un 4 yıl sonra sinemaya döndüğü Hadi Be Oğlum görücüye çıktı. Basın gösterimi öncesinde konuşan Tatlıtuğ, bir yapımda Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıracağı söylentileriyle ilgili Paşamızı oynamak bana g..

  • BETA tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor 06:56

Futbolcu Tuğçe'nin Hayat Hikayesi Yürek Burkuyor

40 günlük bebekken öz annesi tarafından terk edilen, ardından koruyucu bir aile tarafından büyütülen 22 yaşındaki Tuğçe Ö.'nün hayatı duyanların yüreklerini burkuyor. 14 yaşında lisede okurken tecavüze uğrayan, ardından ..

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik) 05:44

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik)

mor ve ötesi - Melekler Ölmez (Canlı Senfonik) Dinle Melekler Ölmez şarkı sözleri ile Yüzüme bir bak korkudan eser var mı? Şarkımı dinle durduruyor zamanı Soluyor renkler bitiyor düşler Eriyor içim eriyor geri gelmez..

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim 03:19

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Ref

Cumhurbaşkanı'ndan AB'ye Tepki- Yıl Sonuna Kadar Sabredelim, Sonra Referanduma Gidelim Milli Tarım Projesi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB'ye tepki gösterdi, Yıl sonuna kadar sabredelim, ondan sonra mi..

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle 1:38:24

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle

Yapım yılı Haziran 2015 olan Türk yapımı filmin vizyona giriş tarihi ise, 10 Haziran 2016 olarak gösteriliyor. Ve Panayır Köyden Gider izle filmin yönetmeni ve senaristliğini Mete Sözer’in yaptığı filmin oyuncu kadrosund..

  • Tv Series tarafından
  • 3.938 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi 01:16

Kolay Beyaz Çikolatalı Pastacı Kreması Tarifi

Pastanelerdeki gibi nefis pasta kremaları yapmak düşündüğünüzden daha kolay. Çikolatalı pasta kremasının yapılışı için ihtiyacınız olan malzemeleri yazımızın sonunda sizler ile paylaşacağız bundan önce sizlere pasta krem..

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan 10:27

Tuhaf Şeyler Yaparken Kameralara Yakalanan 10 Hayvan

Hayvanların bazı hareketlerinin sıradışı ve komik olduğunu biliyoruz, ancak bu videoda daha önce görmediğiniz ilginç ve sizleri şaşırtacak hayvan davranışlarına yer verdik. Örneğin bir köpek boş zamanlarında araba sürebi..

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ceza - Bir Minik Mikrofon 04:47

Ceza - Bir Minik Mikrofon

Ceza - Bir Minik Mikrofon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sapır sapır dökülür yere patır patır ayak sesleri vardı düşmanın yok oldu hatırlatın zaten akıl makıl yok birinde çatır çatır aldım hep ben şadırvanın başında takıld..

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı 02:00

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı

Fetö'den Aranan Profesöre Oğlundan Teslim Ol Çağrısı BODRUM'da polis tarafından yapılan denetimde durdurulan bir sürücünün babasının, FETÖ'nün yurt dışı okullarının imamı olduğu ve darbe girişimi sabahı yurt dışına çı..

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' Sözü 06:09

Yün Çuvalında Bulduğu Altınları Sahibine Teslim Eden Esnafa 'Ahilik' S

Sinop’ta, 8 yıllık kayıp ziynet eşyalarını, yorgan yapılması için kendisine bırakılan yün çuvalının içinde bulunca sahibini arayarak teslim eden yorgancıya ‘ahilik’ sözü verildi. Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu ve Belediy..

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı  Özeti 00:29

Fenerbahçe Beşiktaş Maçı Özeti

Beşiktaş ile Ülker Stadyumu’nda oynadığı karşılaşmadan 0-0’lık sonuçla ayrılan Fenerbahçe, Süper Lig’de bu sezonki yenilmezliğini 10 maça çıkardı. Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında Ülker Stadyumu’nda oynanan Fenerba..

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı 03:49

PKK Şokta! 'Halo Dayı' Yakalandı

Adana Valiliğine bombalı araçla düzenlenen ve 2 sivil görevlinin şehit olduğu, 33 kişinin yaralandığı saldırının planlayıcısı olduğu ileri sürülerek tutuklanan Halo dayı lakaplı teröristin Adana'da geçtiğimiz yıllarda ..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlattıkları yürekleri dağladı! 01:52

16 yaşındaki yağmur komşusu tarafından katledilmişti! Ailesinin anlatt

Didim'de lokmacılık yapan Mehmet Tayhan, 25 Temmuz'da, eşi Ayşe ve 2 kızıyla yakınlarının Cumhuriyet Mahallesi'ndeki düğününe gitti. Barbaros Hayrettin Paşa Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Yağmur Tayhan, aynı gün ..

Arka Sokaklar 460. Bölüm Fragmanı 00:48

Arka Sokaklar 460. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 460. Bölüm Fragmanı yayında! Ekip, kendinden geçen Ali'nin peşine düşüyor! Ali, yeniden ekibin arasına dönebilecek mi? Pınar, ortalıktan kaybolan Ali'nin bulunması için Rıza Baba'ya sitem eder. Ekip, arkad..