#15 ay Önce kaybolan baba ve oğlun cesetleri oyuktan Çıktı

Ayı, ineğin üstüne toprak attı 01:11

Ayı, ineğin üstüne toprak attı

BURSA’DA BİR ÇİFTÇİNİN TELEF OLAN İNEĞİ YABAN HAYVANLARINA VERİLDİ. ÖNCE KUŞLAR SONRA DA BİR AYI ORTAYA ÇIKTI. BAKIN O AYI NE YAPTI?..

Zincirsiz pitbull böyle saldırdı! 01:16

Zincirsiz pitbull böyle saldırdı!

İSTANBUL ATAŞEHİR'DE ZİNCİRSİZ GEZDİRİLEN PİTBULL, BİR KAÇ GÜN ÖNCE ARKADAŞLARIYLA BULUŞMAYA HAZIRLANAN 16 YAŞINDAKİ İREM GÜLİZAR DEMİR'E SALDIRDI. O ANLARIN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI...

Gök taşı zengin etti! 02:00

Gök taşı zengin etti!

ÇORUM'DA BİR ÇİFTÇİNİN TARLASINA TALİH KUŞU KONDU MU DEMELİ GÖKTEN PARA YAĞDI MI DEMELİ..ARTIK KARARI SİZ VERİN, 2 YIL ÖNCE TESADÜFEN BULDUĞU GÖK TAŞI 4 BİN YILLIK ÇIKTI, ÇİFTÇİ MUTLU YILMAZ, AMERİKA'DAKİ ALICIYLA 180 B..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

İşte Benim Stilim de Emineden Merveye ŞOK Söz! 13:34

İşte Benim Stilim de Emineden Merveye ŞOK Söz!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 31 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 107. bölümünde Simay Tokatlı, Merve Sevin'in abiyelerini İzmir'de diktirdiği için başarısız olduğunu çünkü prova yapma şansı olmadığını söyledi. Öykü Serter, B..

  • ANKA tarafından
  • 794 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir kadın cinayeti daha! 01:30

Bir kadın cinayeti daha!

DÜN AKŞAM SAATLERİNDE 1 ÇOCUK ANNESİ FATMA KOVAN, ESKİ EŞİ TARAFINDAN AV TÜFEĞİYLE SIRTINDAN VURULDU, 25 YAŞINDA HAYATTAN KOPARILDI. ZANLININ DAHA ÖNCE DE GENÇ KADINI BIÇAKLA YARALADIĞI ORTAYA ÇIKTI...

Katil zanlısı komşusu çıktı! 01:24

Katil zanlısı komşusu çıktı!

92 YAŞINDAKİ HANIM PINARLI, YALNIZ YAŞADIĞI EVİNDE ÖLÜ BULUNDU. POLİS ÖNCE HIRSIZLIK İHTİMALİ ÜZERİNDE DURDU, SADECE O KADAR DEĞİLDİ. 23 YAŞINDAKİ KOMŞUSU TARAFINDAN CİNSEL SALDIRIYA UĞRADIĞI, SONRA DA BOĞULARAK ÖLDÜRÜL..

Bir kadın cinayeti daha! 01:30

Bir kadın cinayeti daha!

DÜN AKŞAM SAATLERİNDE 1 ÇOCUK ANNESİ FATMA KOVAN, ESKİ EŞİ TARAFINDAN AV TÜFEĞİYLE SIRTINDAN VURULDU, 25 YAŞINDA HAYATTAN KOPARILDI. ZANLININ DAHA ÖNCE DE GENÇ KADINI BIÇAKLA YARALADIĞI ORTAYA ÇIKTI...

İlk sözü ''anne'' oldu 01:48

İlk sözü ''anne'' oldu

YAKLAŞIK 1,5 AY ÖNCE KONYA'DA 2 KATLI BİR EVDE YANGIN ÇIKTI. 23 YAŞINDA BİR ANNE O ALEV KAPANINDA HAYATINI KAYBETTİ. YANIBAŞINDAKİ 3 YAŞINDAKİ OĞLU İSE AĞIR YARALI KURTARILDI. KÜÇÜK ÇOCUK,HALA HASTANEDE, GÖZÜNÜ HER ARALA..

Beşiktaş’ta yalnız yaşayan Cibutili tıp öğrencisi evinde ölü bulundu 02:36

Beşiktaş’ta yalnız yaşayan Cibutili tıp öğrencisi evinde ölü bulundu

Beşiktaş’ta 3 gün önce yurt dışından dönen 30 yaşındaki Cibuti uyruklu tıp öğrencisi, evinde ölü bulundu. Arkadaşlarının uzun süre haber alamaması üzerine itfaiye yardımıyla kapısı kırılarak evine giren polis, yaptığı in..

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmış 01:58

FETÖ Kurumlar Arası Mesajlaşmak İçin 100 Bin Dolarlık Banknot Kullanmı

Araştırmacı-Yazar Ertan Özyiğt, FETÖ’nün kurumları arası mesajlaşmalarda, dünyada sadece devlet merkez bankaları arasında altın takasında kullanılan 100 bin dolarlık banknotları kullanmış olabileceğini söyledi. 15 Temm..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Şişli’de 'yol verme' kavgasında kan aktı- Taksici tartıştığı sürücüyü bacağından vurdu 03:03

Şişli’de 'yol verme' kavgasında kan aktı- Taksici tartıştığı sürücüyü

Şişli’de taksici ile kapalı kasa minibüs sürücüsü arasında meydana yol verme kavgasında çıktı. Taksici sürücüye önce sopayla saldırdı ardından da silahla bacağından vurdu. Yaralı sürücü hastaneye kaldırılırken, polis kaç..

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü! 01:24

15 yaşındaki genç kız babasını öldürdü!

Kayseri’de, 2 gün önce sağlık memuru babası Cuma Ali Ceylan’ı (42) bıçaklayarak öldüren C.C.'nin (15) savcılıkta verdiği ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde pişman olmadığını söyleyen C.C.’nin, “Sürekli telefonuma bakarak, ..

Neslihandan Simaya - Bu Kız Kesin Bana Yürüyecek 14:08

Neslihandan Simaya - Bu Kız Kesin Bana Yürüyecek

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 153. bölümünde Neslihan Doğrusöz podyuma arkadaşı Arda Bey ile çıktı ve Arda Bey'in çizdiği jürinin fotoğraflarıyla jüriyi mest etti. Bu sırada Öykü Serte..

  • ANKA tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı 00:40

Silahlı Magandalar Mustafa Sarıgül'ü Böyle Karşıladı

Şişli Belediyesi eski başkanı Mustafa Sarıgül'ü Karadeniz ziyaretinde silahlı magandaların havaya ateş açarak karşılaması büyük tepki çekti. Tüm uyarılara ve yaşanan olaylara rağmen yaşanan bu görüntüleri ise Sarıgül'ün ..

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı 00:55

ABD'de Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Hakkında Dava Açıldı

New York Güney Bölgesi Başsavcılığı eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan hakkında dava açtı. Eski bakan Çağlayan’ın yanı sıra eski Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan ve eski Halkbank yöneticisi Levent Balkan’ı Reza Zerr..

İBB zabıtasının bir kadına uçan tekme attığı anlar kamerada 03:17

İBB zabıtasının bir kadına uçan tekme attığı anlar kamerada

Taksim Gezi Parkı'nda seyyar satıcılar ile zabıta arasında 17 gün önce sopalı bıçaklı kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Tezgahını kaldırmak istedikleri seyyar satıcılar ile zabıta arasındaki kavganın yeni görüntüle..

Kahraman pilotumuzun vasiyeti yürek yaktı! 01:48

Kahraman pilotumuzun vasiyeti yürek yaktı!

Kahramanmaraş'taki orman yangınına müdahale sırasında düşen yangın söndürme uçağında, hayatını kaybeden Elazığlı pilot Serkan Mirzaoğlu'nun vasiyetini annesi açıkladı. Mirzaoğlu'nun, yaklaşık 4 ay önce ailesi ile yaptığı..

Cimilli İbo hayatını kaybetti! 02:47

Cimilli İbo hayatını kaybetti!

Karadeniz müziğinin sevilen ismi Cimilli İbo (İbrahim Özer), yaşamını yitirdi. Böbrek yetmezliği nedeniyle tedavi gören ünlü şarkıcıya bir ay önce de kardeşinin böbreğinin nakledildiği ortaya çıktı. Ancak sanatçı tüm müd..

Konser öncesi sahte PCR şoku! 01:29

Konser öncesi sahte PCR şoku!

DÜN AKŞAM KUZEY KIBRIS'TA DİVA BÜLENT ERSOY'UN KONSERİ VARDI... AMA ÖNCE SAHTE PCR TESTİ KRİZİ ÇIKTI. ERCAN HAVALİMANINA İNEN ORKESTRA ÜYELERİ PCR TESTLERİ SAHTE ÇIKINCA GÖZALTINA ALINDI....

‘Keşke aşı olsaydım’ pişmanlığı! 01:07

‘Keşke aşı olsaydım’ pişmanlığı!

Kayseri'de hastanede koronavirüs tedavisi gören makine mühendisi Rıdvan Küçükdal (31), 11 gün önce koronavirüs testim pozitif çıktı. Aşı yaptırmadım. Bunun nedeni yerli aşıyı bekliyordum. Yerli aşıyı olamadan koronavirü..

Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti 17:06

Yeşim Salkım İle Cengiz Semercioğlu Canlı Yayında Kavga Etti

Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu programa katılan Yeşim Salkım arasında kavga çıktı. Son günlerde Gülben Ergen ve Yeşim Salkım arasında yaşananlar magazin dünyasının en çok konuştuğu konular arasında. Dün Beyaz Tv'de tyayı..

  • ANKA tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe  PKK  Peşmerge... 01:05

Hakkari'deki Saldırı İle İlgili Ankara'da Şüphe PKK Peşmerge...

Cuma günü Irak'ın kuzeyinden PKK'nın gerçekleştirdiği ve şehit haberinin geldiği saldırı ile ilgili Ankara'da korkunç bir şüphe oluştu. Barzani yönetimindeki Kuzey Irak'ta neler oluyor? Vatan gazetesi Ankara Temsilcisi M..

Cinayeti 'Paylaşılamayan kız' ortaya çıkardı! 02:11

Cinayeti 'Paylaşılamayan kız' ortaya çıkardı!

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde 3 gün önce ailesinin kayıp ihbarında bulunduğu Enes Merdivan'ın (19), yakın arkadaşı İ.Ç. (19) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. İ.Ç.'nin ayrıca köyde yapılan aramalara katıldığı tespit e..

Medine’ye ne oldu? 02:35

Medine’ye ne oldu?

15 yaşındaki Medine Çelik ortadan kayboldu. 5 gün önce okula gitmek için evden çıktı bir daha dönmedi. Ailesi perişan vaziyette...

Apartmanda ''vukuat'' isyanı... 02:17

Apartmanda ''vukuat'' isyanı...

TÜRKİYE ONU 6 AY ÖNCE TANIDI... TUĞLA FIRLATA FIRLATA BİR OTOMOBİLİ PERTE ÇIKARMIŞTI. AYNI KADIN YİNE SAHNEYE ÇIKTI... BU SEFER ELİNDE BIÇAK VARDI... ''VUKUATLARI BİTMİYOR'' DİYEN KOMŞULARI İSYAN EDERKEN ONUNSA YÜREĞİNİ ..

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı 02:37

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı

Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 101 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anmak için İstanbul Üniversitesi'nde ..

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda 04:00

Akıllı Kentler ve 5G ITU Telecom Fuarı'nda

Güney Kore’nin Busan kenti, hükümetler, teknoloji firmaları ve yeni dijital teknolojileri tartışmak üzere bir araya getiren yıllık ITU Telekom Dünyası Fuarı’na ev sahipliği yaptı. Fuarda özellikle “akıllı şehir” teknolo..

Kapıyı başka türlü çaldı! 01:37

Kapıyı başka türlü çaldı!

İSTANBUL, ZEYTİNBURNU'NDA BİR HIRSIZ BİR APARTMANIN YAKLAŞIK 50 KİLOLUK DEMİR KAPISINI ÇALDI... SONRA DA AĞIR AĞIR YÜRÜYEREK UZAKLAŞTI...KAPISIZ KALAN BİNA SAKİNLERİ ÇİLEDEN ÇIKTI ÜSTELİK AYNI ŞEYİ DAHA ÖNCE DE YAŞAMIŞLA..