#15 kişi gözaltında

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı 03:05

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı

Sgk'ya Fetö Operasyonu- 33 Gözaltı Adana merkezli İstanbul, Ankara ve Eskişehir'de Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) SGK yapılanmasını yönelik operasyonda 33 kişi gözaltına alındı. Ada..

Adana'da Ele Geçirildi Böylesi Daha Önce Görülmedi 00:36

Adana'da Ele Geçirildi Böylesi Daha Önce Görülmedi

Bin 700 polisin katılımıyla gerçekleştirilen uygulamada, 16 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği ve 227 gram esrar ele geçirildi, 37 kişi gözaltına alındı, aranan 31 kişi yakalandı. Ele geçirilenler arasındaki özel y..

MHP Genel Başkan Yardımcısı Trafik Kazası Geçirdi 00:26

MHP Genel Başkan Yardımcısı Trafik Kazası Geçirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, trafik kazası geçirdi. Kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı...

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış 01:30

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağı

Taksici, Diyarbakır'da Patlayan Minibüsü Fark Edince 'Bomba' Diye Bağırmış Diyarbakır'da emniyet binasına bomba yüklü araçla yapılan saldırıda kullanılan minibüsü fark eden taksici önünü kesti, kapıyı açtı, 'bomba' diye..

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı 03:51

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı

10 Kasım Töreninde Çelenk Krizi- 2 Gözaltı Aydın'ın Nazilli ilçesinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk'ü Anma törenlerinde İlçe Kaymakamı Mehmet Okur ile CHP'liler arasında çelenk krizi yaşandı. Yasak olmasına rağmen çelenk..

Kastamonu’da Koca Dehşeti  1 Ölü, 1 Yaralı 02:48

Kastamonu’da Koca Dehşeti 1 Ölü, 1 Yaralı

Kastamonu’da bir kişi, kendisinden ayrılmak isteyen ve sığınma evinde kalan eşini Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü önünde silahla vurarak öldürdü. Saldırıda bir kişi de yaralandı...

Batman OSB'de Patlama 00:26

Batman OSB'de Patlama

Batman Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) ısı yalıtım fabrikasında yakıt tankının nakli sırasında meydana gelen patlamada biri ağır 11 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, OSB'de faaliyet yürüten ısı yalıtım fabrikasınd..

Minibüsçülerle Korsan Taksicilerin Sopalı Kavgasında Kan Aktı! 01:44

Minibüsçülerle Korsan Taksicilerin Sopalı Kavgasında Kan Aktı!

Arnavutköy'de minibüsçüler ile korsan taksiciler arasında çıkan kavgada ortalık savaş alanına döndü. Testere, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralanırken çok sayıda kişi gözaltına alın..

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Kaliforniya'nın Başı Dertte 00:45

Kaliforniya'nın Başı Dertte

Geçen hafta pazar gününden beri ilk olarak Kaliforniya'nın karşısından yayılmaya başlayan ve söndürülemeyen yangında 29 kişi hayatını kaybetti. Kalifornia valisi yaptığı açıklamada ; geçmişte de büyük yangınlar geçirdik..

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi 01:40

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip

Avukat Şenalp- Abidin G. Bana, 'Gülen Bana Senin Adın Ayşe, Etek Giyip Gezeceksin Dese Giyerim' Dedi Konya'da görülen FETÖ davasında tanık olarak dinlenen avukat Şenalp, sanıklardan avukat Abidin G.'nin kendisine, Güle..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler 01:05

Esnafın Kalaslarla Kavgasını Tiyatro İzler Gibi İzlediler

Kars'ta alacak verecek yüzünden sabah saatlerinde çıkan kavgada kalas ve sopalar kullanıldı. Adeta kemik seslerinin duyulduğu feci kavgada 3 kişi yaralanırken, 4 kişi de gözaltına alındı. Çevredeki vatandaşların adeta aç..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

Ukrayna’da Politikacıya Suikast Girişimi 00:45

Ukrayna’da Politikacıya Suikast Girişimi

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de, Radikal PArti üyesi milletvekili Igor Mosiyçuk’un aracına bombalı saldırı düzenlendi Ukrayna’da politikacı ve gazetecilere yönelik işlenen siyasi saldırılara bir yenisi daha eklendi. Başke..

Hatay’da 300 Polisle 01:43

Hatay’da 300 Polisle "Huzur Operasyonu" Gerçekleştirildi

Hatay’da 300 Polisle Huzur Operasyonu Gerçekleştirildi Antakya ilçesinde İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 300 polisin yanı sıra özel harekat polislerinin de katılımıyla gerçekleştirilen ”Huzur Operasyonu”nda Altınçay, Eme..

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı 02:40

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıl

Fetö'den Tutuklanan 5 İş Adamı İtirafçı Oldukları İçin Serbest Bırakıldı FETÖ/PDY örgütüne finans sağladıkları gerekçesiyle tutuklanan 8 iş adamı için savcılık itirafçı oldukları gerekçesiyle tahliye istedi. Ancak şü..

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu 00:32

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu

Gaziantep'te 300 Polisle PKK/KCK Operasyonu Gaziantep'te yaklaşık 300 polisin katıldığı dev bir terör operasyonu düzenlendi. Zırhlı araçların da destek verdiği eş zamanlı operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı..

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar 08:00

Pablo Escobar'ın Oğlundan Olay Açıklamalar

Pablo Escobar'ın oğlu: Babam filmlerde anlatılan Escobar’dan daha kötü birisi Kendisi tüm zamanların en büyük uyuşturucu baronlarından biri olan Pablo Escobar’ın oğlu. Juan Pablo Escobar, 1993’te babasının ölümünden so..

Lüks Sitede Silahlı Çatışma : 1 ölü, 3 Yaralı 01:53

Lüks Sitede Silahlı Çatışma : 1 ölü, 3 Yaralı

Beykoz Acarkent sitelerinde iki grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı...

Katliam Gibi Kaza Kamerada ! 10 Ölü, 26 Yaralı 00:24

Katliam Gibi Kaza Kamerada ! 10 Ölü, 26 Yaralı

Çin’de katliam gibi bir kaza gerçekleşti. Seyir halindeki yolcu otobüsü üzerine doğru gelen tırdan kaçamayınca bir facia yaşandı. Kontrolden çıkan tır otobüsle kafa kafaya çarpıştıktan sonra devrildi. Kazayı kayda alan o..

Abd, New York'ta Silahlı Saldırı! 08:30

Abd, New York'ta Silahlı Saldırı!

ABD'nin New York kentinde bir saldırganın aracını yayaların üzerine sürmesi ve çevreye ateş açması sonucu 6 kişi hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı...

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü 00:26

Kolombiya'da Brezilyalı Futbolcuları Taşıyan Uçak Düştü

Kolombiya'da Brezilyalı futbolcuları taşıyan uçak düştü. Uçakta 72 yolcu ve 9 mürettebatın yer aldığı, takımın Copa Sudamerica finalinde oynamak üzere yola çıktığı belirtildi. Bolivya'dan kalkan Venezüella kökenli LAMIA..

Kadıköy’de Düğünden Dönen Otobüs Devrildi 3 Ölü; 17 Yaralı 06:27

Kadıköy’de Düğünden Dönen Otobüs Devrildi 3 Ölü; 17 Yaralı

Kadıköy’de bir otobüs şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yan yattı. Düğün dönüşü meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 3 kişi hayatını kaybederken, 17 kişi de yaralandı...

Kerkük'te İntihar Saldırısı 5 Ölü 01:00

Kerkük'te İntihar Saldırısı 5 Ölü

Kerkük’te gerçekleştirilen çifte saldırıda 5 kişi hayatını kaybetti, 18 kişi de yaralandı...

Trafikte Tartıştığı Kişinin Kulağını Isırarak Kopardı 00:18

Trafikte Tartıştığı Kişinin Kulağını Isırarak Kopardı

İstanbul’da Sancaktepe'de yaşanan akılalmaz olayda bir kişi trafikte tartıştığı kişinin kulağını ısırarak kopardı. Olayı gerçekleştiren M.U. gözaltına alınırken kulağı kopan kişi ise tedavi altına alındı...

Çiçek Abbas  Şener Şen Kolpalıyor 06:04

Çiçek Abbas Şener Şen Kolpalıyor

Baktım ford önümde hıyar gibi duruyor, yürüsene lan dedim; 4 kişi indiler. Kaptım levyeyi; yer misin yemez misin... Yer misin yemez misin... Bi 4 kişi daha u lan sekizine birden basıyorum sopayı ha.....

Kadıköy’de Silahlı Kavga 2 Ölü 01:15

Kadıköy’de Silahlı Kavga 2 Ölü

Edinilen ilk bilgilere göre, Kadıköy Bostancı Sahil yolunda bulunan bir kafede iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada 1 kişi olay yerinde, 1 kişi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıd..