#15 kişi gözaltında

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma! 00:58

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde çatışma!

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı girişiminde bulunan canlı bomba olduğu iddia edilen bir terörist öldürülürken, 1 terörist de aranıyor. Gaziantep'te İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Emniyet Müdürlüğü önünde saat 1..

Stres İçin Hangi Aşamada Profesyonel Desteğe Başvurmak Gerekir 00:49

Stres İçin Hangi Aşamada Profesyonel Desteğe Başvurmak Gerekir

Stres için kişi ne zaman profesyonel desteğe başvuracağını kendi belirleyebilir. Kişi iş yapamaz hale geldiğinde, aile ilişkileri bozulduğunda, bu stresle tek başına başa çıkamaz hale geldiğinde profesyonel destek ihtiya..

  • NABIZ tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bolu'da Otomobil Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü 1 Yaralı 02:01

Bolu'da Otomobil Elektrik Direğine Çarptı: 1 Ölü 1 Yaralı

Bolu’da direksiyon hakimiyeti kaybolan bir otomobil elektrik direğine çarptı, kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı...

İdlib'te Bombalı Saldırı: 25 Ölü 80'den Fazla Yaralı 03:15

İdlib'te Bombalı Saldırı: 25 Ölü 80'den Fazla Yaralı

Suriye'nin İdlib kentinde iki bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 25 kişi hayatını kaybederken, 80'den fazla kişi yaralandı...

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı 01:16

Sosyal Medyada Terör Propagandasına 5 Gözaltı

Adıyaman’da jandarma ekiplerinin sosyal medyada terör örgütü PKK propagandası yapanlara yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. İstanbul ve Kayseri’deki terör saldırıları sonrasında sosyal medya he..

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak' 06:44

'Yeni Anayasa Değişikliği Devleti Darbe Modundan Çıkartacak'

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yeni anayasa değişikliğinin devleti darbe modundan çıkartacağını belirterek, “Önümüzdeki referandum 21. asırda başlayan büyük bir yürüyüşün temel adı olan büyük Türk milletinin en büyük ad..

Kışın Evden Çıkınca Ben 00:19

Kışın Evden Çıkınca Ben

Kışı sevenimiz var sevmeyenimiz var. Bu video kışı sevmeyenlere bir an önce yaz gelsin diye dua edenlere gelsin. Haydi hazır olun gülmeye..

  • JET TV tarafından
  • 892 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 1 Ölü 5 Yaralı 04:58

Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 1 Ölü 5 Yaralı

Denizli'nin Honaz ilçesinde bir otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, bir ağır 5 kişi yaralandı...

Antalya'da feci kaza: 3 ölü, 12 yaralı 05:21

Antalya'da feci kaza: 3 ölü, 12 yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde dün gece yolcu otobüsü ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 12 kişi yaralandı...

Kazağının koluna gizlediği bıçakla dehşet saçtı! 01:30

Kazağının koluna gizlediği bıçakla dehşet saçtı!

Şanlıurfa’da komşular arasında yaşanan bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 1 kişi ise yaralandı. Ölen kişinin hastaneye giden bir yakını, kazağının koluna gizlediği bıçağı birden çıkarınca paniğe neden oldu. Yere..

İstanbul'da midibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı 01:06

İstanbul'da midibüs ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Başakşehir'de midibüs ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı...

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı 00:50

Kanada'da Camiye Silahlı Saldırı

Kanada’nın Quebec eyaletinde bir camiye düzenlenen silahlı saldırıda en az altı kişi hayatını kaybetti. Eyaletin başkenti Quebec City’nin Sainte-Foy bölgesinde meydana gelen olayda ayrıca altı kişi de yaralandı. Silahl..

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı 04:41

Adana'da Pkk ve Deaş'a Eş Zamanlı Operasyon_ 20 Gözaltı

Adana’da terör örgütleri PKK ve DEAŞ’A yönelik operasyonda 20 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, bölücü terör örgütü PKK ve DEAŞ’a yönel..

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor 00:50

Ukrayna'nın Doğusunda Gerilim Düşmüyor

Son haftalarda kanlı çatışmalara sahne olan Ukrayna’nın doğusunda gerilim düşmüyor. Ukrayna ordusu sınır hattındaki Avdiivka kasabasını en az 7 askerin ölümüyle sonuçlanan çatışmaların ardından tahliye etmeye hazırlanıy..

Honduras'ta okul servisi kamyonun altında kaldı- En az 23 ölü 00:46

Honduras'ta okul servisi kamyonun altında kaldı- En az 23 ölü

Orta Amerika ülkesi Honduras’ta Pazar günü meydana gelen trafik kazasında en az 23 kişi yaşamını yitirdi, 39 kişi de yaralandı. Yetkililer, başkent Tegucigalpa yakınlarındaki kazada bir yolcu otobüsüyle kamyonun çarpıştı..

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi Başlattı. 02:06

ABD'nin En Büyük Barajında Meydana Gelen Sızıntı Dev Bir Göç Hareketi

ABD'nin California eyaletinde yağmur suyuyla seviyesi yükselen baraj gölündeki boşaltma kanalının çökme noktasına gelmesi nedeniyle, bölgeden yaklaşık 200 bin kişi tahliye edildi. California'da son günlerde etkili olan a..

  • JokerS tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Restorandaki içkili eğlence kanlı bitti: 1 ölü, 7 yaralı 01:58

Restorandaki içkili eğlence kanlı bitti: 1 ölü, 7 yaralı

Ankara’da bir restoranda çıkan kavgada tarafların bıçak, şiş ve şişelerle birbirlerine saldırması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı...

Alaplı'da 50 kişilik grup kahvehane bastı: 1 yaralı 01:48

Alaplı'da 50 kişilik grup kahvehane bastı: 1 yaralı

Zonguldak Alaplı ilçesinde yaklaşık 50 kişilik bir grup bastıkları kahvehanenin camlarını kırdı, masa ve sandalyelerle içeridekilere saldırdı. Saldırı sırasında kırılan camların üzeriZonguldak Alaplı ilçesinde yaklaşık 5..

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi 01:16

Güney Sudan'da Kıtlık İlan Edildi

Güney Sudan hükümeti ülkenin Unity eyaletine bağlı birçok bölgesinde kıtlık ilan etti. Hükümetin yaptığı açıklamada yaklaşık 100 bin kişinin kıtlıkla karşı karşıya olduğu ve bunun yayılma tehlikesinin bulunduğu belirtil..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Başkentte Trafik Kazası: 2 Ölü 4 Yaralı 02:44

Başkentte Trafik Kazası: 2 Ölü 4 Yaralı

Ankara’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 4 kişi yaralandı...

31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı 00:27

31 İlde FETÖ Operasyonu 100 Gözaltı Kararı

Konya merkezli 31 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 100 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Konya merkezli 31 ilde FETÖ/PDY soruşturması kaps..

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı 03:56

Hocalı Katliamında Ölenler 25. Yıldönümünde Azerbaycan'da Anıldı

Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle ölen 613 kişi düzenlenen törenle anıldı. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Hocalı katliamının 25. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Al..

The Dınner Trailer (2017) 02:25

The Dınner Trailer (2017)

Stan Lohman (Richard Gere), vali için çalışan popüler bir kongre üyesi, onun sorunlu küçük kardeşi davet ettiğinde Paul (Steve Coogan) ve eşi Claire (Laura Linney ) onu ve şehrin en gözde restoranlarından birinde akşam y..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın 03:03

Rafet El Roman - Bana Sen Lazımsın

Ne güz, ne güller ister Bu kalp bir sende titrer Yak hadi durma Senin bu küller Ne yazı, ne kışı bekler Bu kalp bir seni özler Vur hadi durma Senin bu izler Bana sen lazımsın Teselli aramak zor gelir Giden se..

Cami Önünde Kanlı Gece 30 Ölü 00:41

Cami Önünde Kanlı Gece 30 Ölü

Libya'nın Bingazi kentinde aynı bölgede düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda en az 30 kişi öldü. Kent merkezinde kısa süre aralıklarla gerçekleşen iki saldırıda yaklaşık 20 kişi yaralandı. Fransız Haber Ajansı, üst düz..

Hastanede Yangın 41 Ölü 79 Yaralı 00:39

Hastanede Yangın 41 Ölü 79 Yaralı

Güney Kore'nin Miryang şehrindeki bir hastanede çıkan yangında en az 41 kişi hayatını kaybetti, 9'u ağır olmak üzere 79 kişi de yaralandı. Sabah saatlerinde hastanenin birinci katında başlayan yangın sırasında içeride 1..

Hollanda'da Silahlı Saldırı 00:20

Hollanda'da Silahlı Saldırı

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da gerçekleştirilen silahlı bir saldırıda en az bir kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı. Hollanda polisi olayın terörist bir saldırıdan çok adli bir vaka olabileceğini söyledi...

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu 02:03

Kadıköy'deki Dayağa Özel Harekat Operasyonu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör örgütü hedeflerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı nı protesto etmek için geçtiğimiz pazar günü Kadıköy'de izinsiz gösteri yapmak isteyenlere tepki gösteren kafededeki..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 7 yıl önce