#15 kişi gözaltında

81 İlde OIperasyon  Bin 853 Gözaltı 00:46

81 İlde OIperasyon Bin 853 Gözaltı

Emniyet Genel Müdürlüğünce, aranan şahısların yakalanması amacıyla 81 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda bin 853 kişi yakalandı. Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Asayiş Dairesi Başkanlığı koordinesi..

Porto 0-2 Juventus (Maç Özeti - 22 Şubat 2017) 03:40

Porto 0-2 Juventus (Maç Özeti - 22 Şubat 2017)

Telles atıldı, Juventus acımadı: 0-2 Alex Telles'in kırmızı kartla oyundan atıldığı maçta Juventus, 10 kişilik rakibi karşısında ikinci yarıda bulduğu gollerle güldü; çeyrek finalin kapısını araladı. UEFA Şampiyonlar Li..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.012 görüntüleme
  • 8 yıl önce
FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi 03:02

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Sınır Kapısı’nda konsolosluk aracı kullanarak FETÖ/PDY üyeleri ve ailelerini yurt dışına çıkışlarını sağlayan araları..

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı 01:24

Fransa Karıştı_ Le Pen Karşıtları Polisle Çatıştı

Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziyaret gerçekleştireceği Nantes kentinde, Le Pen karşıtları ile polisin çatışması sonucu 13 polis ve jandarma yaralandı. Fransa’da cumhurbaşkanı adayı Marine Le Pen’in ziy..

FETÖ'nün Suudi Arabistan Faaliyetleri 01:07

FETÖ'nün Suudi Arabistan Faaliyetleri

Hac ve umre organizasyonları düzenleyerek elde ettikleri geliri FETÖ'ye aktaran 4 kişi tutuklandı. FETÖ soruşturmaları kapsamında Suudi Arabistan'da sınır dışı edilerek Türk makamlarına teslim edilen 16 kişiden 12'si de ..

Şevval Sam'ın Oğlu Oxford'a Girdi!! 01:05

Şevval Sam'ın Oğlu Oxford'a Girdi!!

Tarık Emir, dünyanın en prestijli üniversitelerinden Oxford'un drama okuluna başvuran 8 bin kişi içinden kabul gören 17 kişiden biri ve ilk Türk oldu....

  • ANKA tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi Türkçe Dublaj İzle 1:43:03

Çin Seddi Türkçe Dublaj İzle

Barutun icadından sonra asyadan barutu alan komutan avrupaya barutu götürme yolunda uğradığı saldırı sonucunda çinliler tarafından barut ellerinden alınır. Komutan tüm askerlerini kaybeder sadece 3 kişi kalırlar. Birde r..

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı 00:56

Kuzey Kore'ye Karşı Topyekun Önlemler Alınması Çağrısı

Güney Kore, Kuzey Kore’ye karşı BM üyeliğinin askıya alınması dahil ‘topyekun önlemler’ alınması çağrısında bulundu. Seul, Kim Jong un’ın üvey kardeşinin sinir gazıyla öldürülmesiyle Kuzey Kore’nin ‘haddini aştığını’ sa..

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi 01:12

Fetö'cü 72 Eski Polisin 29'u Adliyeye Sevk Edildi

Bursa'da FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 29 eski polis adliyeye sevk edildi. FETÖ/PDY terör örgütünün emniyet yapılanmasına yönelik operasyonda, ByLock kullandığı tesp..

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH 01:56

Recap Of Season 3 - Season 3 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH 01:42

Year One Of The Outbreak - Season 3 Ep. 10 - THE LAST MAN ON EARTH

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Sözcü Erdoğan'ın Yerini Deşifre Etmek İçin Anket Yapmış 00:42

Sözcü Erdoğan'ın Yerini Deşifre Etmek İçin Anket Yapmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi hakkında ''FETÖ'ye üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işledikleri'' iddiasıy..

87 Yaşında Paraşütle Atlayan Halime Nine Fenomen Oldu 01:02

87 Yaşında Paraşütle Atlayan Halime Nine Fenomen Oldu

Muğla’nın Fethiye ilçesindeki Babadağ’dan geçen yıl torunuyla uçuş yapan 87 yaşındaki Halime Akcan’ın gökyüzündeki görüntüsü sosyal medyada binlerce kişi tarafından paylaşıldı ve izlendi...

  • JET TV tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

An Outbreak Hits The Foundation Auction - Season 3 Ep. 10 - The Last Man On Earth 01:18

An Outbreak Hits The Foundation Auction - Season 3 Ep. 10 - The Last M

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3 Ep. 10 - The Last Man On Earth 01:11

Betsy DeVos, Paul Ryan & Mike Pence Die In Front Of Pamela - Season 3

SON MAN ON DÜNYA SAHASI, yazar / yapımcı Will Forte ( Nebraska , Saturday Night Live ) ve yönetmen / yapımcı Chris Miller ve Phil Lord'dan ( The Lego Movie 21 Jump Street ) Hayat ve maceralarını Phil Miller, yanlışlık..

Hayat Avcısı The Imposter Hd Full Belgesel İzle Türkçe Atlyazılı 1:38:34

Hayat Avcısı The Imposter Hd Full Belgesel İzle Türkçe Atlyazılı

Henüz 13 yaşındaki Nicholas Barclay, 1994'te bir nisan günü San Antonio'daki evine giderken, ortadan kaybolur. Ailesi tüm arama çalışmalarına rağmen oğluna ulaşamaz, polisten de bir iz çıkmaz. Oğullarının bir şekilde öld..

  • Tv Series tarafından
  • 2.782 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Yılbaşı Gecesi Terör Saldırısının Hedefi Olan Reina Yıkıldı 00:33

Yılbaşı Gecesi Terör Saldırısının Hedefi Olan Reina Yıkıldı

Milliyet'te yer alan habere göre Reina, Boğaziçi İmar Kanunu'na aykırı yapılaşmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi, daha önce alınan yıkım kararını uyguladı. DAEŞ'in kanlı terör saldırısı sonrası Yılbaşı gecesi Reina'da 39..

  • JET TV tarafından
  • 1.662 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bay Bazan - 1. Bölüm - TRT Okul 10:43

Bay Bazan - 1. Bölüm - TRT Okul

Programda mizahi bir üslupla yabancılara Türkçe öğretilmektedir. Dünyaya Türkçe öğretmeye kararlı bir kişi, Bay Bazan TRT Okul'da...

  • TRT OKUL tarafından
  • 1.276 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Manchester Arena'da Patlama: Ölü ve Yaralılar Var 00:12

Manchester Arena'da Patlama: Ölü ve Yaralılar Var

İngiltere’nin Manchester kentinde, Manchester Arena’da gerçekleştirilen Ariana Grande konseri sırasında patlama oldu. Konser alanındaki insanlar tahliye edilirken, olayın nedeni araştırılıyor. İngiliz medyasında yer alan..

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

Ayrılamam  Türk Filmi 1:34:13

Ayrılamam Türk Filmi

Başrollerini Küçük Emrah ve Nuri Alço'nun paylaştığı.Tahmin edebileceğiniz gibi işin içinde Emrah'ın Annesi nin (Meral Gökçe) de olduğu unutulmaz film. Ayrıca kötü adam olarak Nuri Alço'ya asist olarak Tecavüzcü Coşkun'..

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı 05:17

Helikopter Pilotları Gözyaşlarıyla Uğurlandı

İstanbul Büyükçekmece’de düşen helikopterde hayatını kaybeden pilotlar Alaattin Nacar ve Ahmet Bulut ailesinin ve yakınlarının gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı. Büyükçekmece’de dün gerçekleşen helikopter..

Ağacı Gediğine Oturtan Usta 00:28

Ağacı Gediğine Oturtan Usta

İki evin arasında duran ağacı kesmek isteyen kişi en ufak hatasında evlerin üstüne ağacın devrileceğini bile bile ağacı kesti ve bakın ne oldu...

  • JET TV tarafından
  • 905 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mudanya'da Oruç Tutmayan Baba Oğula Saldırı 01:44

Mudanya'da Oruç Tutmayan Baba Oğula Saldırı

Mudanya'da bir restoranda oruç tutmayan baba-oğul 4 kişi tarafından saldırıya uğradı. Alkışlarlayaşıyorum'da yer alan açıklamaya göre; saldırganların imalı afiyet olsun sözüne seferi oldukları açıklamasını yapan baba-o..

  • JET TV tarafından
  • 645 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Toplu Konutlar Hd İzle 1:30:01

Toplu Konutlar Hd İzle

Toplu Konutlar izle, Toplu Konutlar full izle, Toplu Konutlar hd izle, Toplu Konutlar türkçe dublaj izle, 2 kişi jimmy i öldürür. Polis araştırma için kaldığı apartmana gelir. Herkes biliyodur ama kimse polislere yardımc..

  Çaresiz Genci 'Ülkemde Ne Arıyorsun' Diye Ölümle Tehdit Etti 01:38

Çaresiz Genci 'Ülkemde Ne Arıyorsun' Diye Ölümle Tehdit Etti

Aracına aldığı genci ölümle tehdit ederken bir yandan da kameraya kaydeden vicdansız bir kişi... Ülkemden ne arıyorsun diyerek cebindeki parayı da almaya çalışıyor.....

  • JET TV tarafından
  • 997 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızıyla Birlikte İntihara Kalkıştı, Kızı Kucağında Uyuyakaldı 01:35

Kızıyla Birlikte İntihara Kalkıştı, Kızı Kucağında Uyuyakaldı

Bursa’da eşi ve 7 çocuğuyla birlikte çadırda yaşadığı öğrenilen bir kişi, yaşadığı sorunlar sebebiyle küçük kızını da yanına alarak intihar girişiminde bulundu. Şahsın üst geçitteki intihar girişimini izleyen bir araç sü..

  • JET TV tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Havai Fişeği Bomba Zanneden Juventus Taraftarları 01:17

Havai Fişeği Bomba Zanneden Juventus Taraftarları

italya'da kurulan dev ekranlarda maçı izleyen Juventus taraftarları, Havai fişek patlamalarını bomba sanınca ortalık kaos yerine döndü. Edinilen bilgilere göre 600 kişi yaralandı. İzliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 899 görüntüleme
  • 7 yıl önce