#15 kişi gözaltında

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada ! 03:37

İşte AK Parti Gerçeği Fark Ortada !

Peki İktidar Olduğu dönemden bu yana Ak Parti Ne Yaptı?, Ak Parti'nin Yaptığı Hizmetler Nelerdir ?, Ak Partiden Öncesi ve Sonrası: - İMF Borcu Tamamen Bitirildi. - h Olan Enflasyon %7 ye geriledi. - 25 Milyar Dolar Olan..

Rus Usulü Yol Kapışması ve Sonrası 01:15

Rus Usulü Yol Kapışması ve Sonrası

Rusya'da geçen olayda, birbirlerine ayar olan bu iki kişi yolu paylaşamıyor ve sonrasında böyle saçma sapan görüntüler çıkıveriyor. Video baymasın, özet olsun diye sadece kaza anı ve devamındaki olaylar silsilesi dahildi..

  • JET TV tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gamze'den Kötü Haber! Acılarına Daha Fazla Dayanamadı 02:16

Gamze'den Kötü Haber! Acılarına Daha Fazla Dayanamadı

Hastalığına rağmen yaşama sevinciyle herkese örnek olan Gamze’nin cenazesi Hemmingen DİTİB Camisi’nde kılınacak cenaze namazından sonra ailesinin memleketi Kayseri’ye götürülerek toprağa verilecek. Baba Metin Yağar, DHA’..

Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek 01:58

Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek

Tekirdağ Çorlu'da bir kafeteryada oturan onlarca kişinin gözleri önünde bir anda kavgaya tutuşan iki kişiden biri falçata ile diğerinin üzerine yürürken diğer kişi de kendisini eline aldığı soda şişesiyle korumaya çalışt..

  • JET TV tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıcaktan Bunalınca Çırılçıplak Soyundu 00:26

Sıcaktan Bunalınca Çırılçıplak Soyundu

Sıcaktan bunalınca çırılçıplak soyundu İzmir'de çıplak adamı görenler gözlerine inanamadıİZMİR - İzmir'in Ödemiş ilçesinde sıcaktan bunalan bir kişi soyunarak dakikalarca en işlek caddede dolaştı...

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

Sosyal Medya Aşkına Pusetteki Bebeğine Fotoğraf Çektiren Anne 00:09

Sosyal Medya Aşkına Pusetteki Bebeğine Fotoğraf Çektiren Anne

Karşı kaldırımda bıraktığı çocuğunun sokakta fotoğrafını çekmesini isteyen annenin sosyal medya için yaptığı bu hareket görenleri hayrete düşürdü.Çocuğu fotoğrafını çekerken yürüyormuş gibi poz veren kadının umursamaz ta..

  • JET TV tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tık Almak için Gözünün İçindeki Eti Kopartan Genç 00:14

Tık Almak için Gözünün İçindeki Eti Kopartan Genç

Videoda, bir elinde cep telefonunu tutarak kendisini kayda alan kişi diğer eliyle de gözünün içindeki eti kopardı. Kimsenin anlam veremediği video, izlenme pahasına gençlerin kendi bedenlerinden nasıl vaz geçebildiklerin..

  • JET TV tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elinde Bıçakla Polis Karakoluna Giren Adamı Sakinleştiren Polis 01:03

Elinde Bıçakla Polis Karakoluna Giren Adamı Sakinleştiren Polis

Bangkok'ta gözü dönen bir kişi polis karakoluna elinde bıçakla daldı. Bıçaklı adamı ise bir polis memuru rahat tavırlarla sakinleştirdi ve ona sarıldı. Anirut Malee isimli polis memuru yaptığı bu davranışla da insana bir..

  • JET TV tarafından
  • 1.434 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sahte Parayla Alışveriş  Polisle Kovalamaca 01:27

Sahte Parayla Alışveriş Polisle Kovalamaca

MUĞLA’nın Milas ilçesinde, piyasaya sahte para sürdükleri belirlenen 2’si kadın 3 kişi, bindikleri otomobil kovalamaca sırasında kaza yapınca, polis tarafından yakalandı. Otomobilde yapılan aramada, sahte olduğu tespit e..

Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

Ahmet Selcuk İlkan - Ft. İntizar - Geçen Yıl Bu Zamanlar 04:39

Ahmet Selcuk İlkan - Ft. İntizar - Geçen Yıl Bu Zamanlar

Neyleylim Sen Yoksan Eğer Dünyanın Servetini Neyleylim Sen Yoksan Eğer Ahretin Cennetini Neyleylim Sen Yoksan Eğer Sahilleri, Kırları Neyleylim Sen Yoksan Eğer Yazı, Kışı Baharı Nede Haklıymış Meğer Aşk Uğruna Yalanlar S..

  • PITIRCIK tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Feride Hilal Akın İntihaşk 03:15

Feride Hilal Akın İntihaşk

Yarın olmaz bugün Yarım olmaz bütün Benim ol bu gece Yazı görse gözüm Kışı unutmaz özüm Bitmez bu gece Ötesi mi var? Yalnızlığı yalnız Seninle aldattım Kıskandı yıldızlar Aşka inanmayanlara Seni anlattım Karardı ay Bırak..

İspanya'da Renkli Dev Onur Yürüyüşü 01:08

İspanya'da Renkli Dev Onur Yürüyüşü

Onur Haftası kapsamında dünya çapında düzenlenen etkinliklerin en büyüğü İspanya'nın başkenti Madrid'de yapıldı. Yürüyüş karnaval havasında geçti. Yüz binlerce kişi lezbiyen, gey, biseksüel ve transseksüellerin (LGBT) h..

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi 01:09

Ardahan'da Düğünde Gıda Zehirlenmesi

Ardahan'da Düğünde Yedikleri Yemekten Zehirlenen Aralarında Gelin İle Damadın Da Olduğu 143 Kişi Hastaneye Kaldırıldı. İl Merkezine Bağlı Değirmenköy'de Gerçekleştirilen Mustafa Ve Nurcan Ünal Çiftinin Düğün Törenine Ka..

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı 05:03

Oğlunun Katil Zanlısı Gelinine Kalpli Ev Sürprizi Yapacaktı

Adana'da gelininin sevgilisi olduğu iddia edilen kişi tarafından oğlu öldürülen Musa Arıç'ın, gelini ve oğlu için yaptırdığı 'kalp' dekorasyonlu evin inşaatı yarım kaldı. Cinayet sanığı olarak tutuklanan gelininin babası..

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor 03:09

RTE Öz Kardeşini Düşmana Satan CHP'yi Anlatıyor

CHP'nin On Yıllar Boyunca Üstünü Örmeye Çalıştığı Olay !!! Mutlaka İzle PAYLAŞ Ruslara teslim edilen 146 Azeri sığınmacının Boraltan Köprüsü'nden geçerken yükselen feryatlarına birçok Karslının tanıklık ettiğini anlatan..

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi 01:27

Paris Saldırganın Kimliği Belirlendi

Fransa’nın başkenti Paris’te 1 polisi öldüren 2 polisi de yaralayan saldırganın kimliği belirlendi. Ülkede şoka neden olan saldırı, dün akşam saatlerinde Champs Elysees Caddesi’nde meydana geldi. Bir kişi caddede bekley..

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı 00:10

Meteoroloji'den İstanbul'a Son Dakika Yağış Uyarısı

Edirne'de etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yaklaşık 10 dakika süren yağışın ardından bazı sokaklarda su birikintileri meydana gelirken, bir kişi üzerine devrilen ağaç dalı sebebiyle başından yaralanara..

Kızgın Boğanın Arenayı Savaş Alanına Çevirmesi 00:33

Kızgın Boğanın Arenayı Savaş Alanına Çevirmesi

Yarıştırılan kızgın boğa boynuzlarıyla önce matadoru, sonra arenaya giren insanları tek tek boynuzladı. Kızgın boğanın gazabına uğrayan birçok kişi ağır yaralandı...

  • JET TV tarafından
  • 1.114 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Günde 50 Milyonun İzlediği Tüyler Ürperten Video 09:48

2 Günde 50 Milyonun İzlediği Tüyler Ürperten Video

Ailelerini desteklemek için para kazanan ve bunu yılan yakalayıp satarak yapan iki Asyalı çocuğun hikayesi iki günde 50 milyon kişi tarafından izlendi...

Adana'da Satırlı Sopalı Efsane Kavga 00:59

Adana'da Satırlı Sopalı Efsane Kavga

İsmi geçen şehirimizde, Akaryakıt istasyonunda karşılaşan husumetli iki grup arasında çıkan, silahlı ve satırlı kavgada 9 kişi tutuklanıyor. Olanı biteni güvenlik kameralarından izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyan En Salak Sahtekarı 00:48

Dünyan En Salak Sahtekarı

İngiltere'de meydan gelen olayda iki sahtekar kişi bir kadının oyuna getiriyim derken çuvallanmanın ötesinde çuvallıyolar..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Torbacı Olduğu İdda Edilen Kişiye Cafede Silahlı Saldırı 02:17

Torbacı Olduğu İdda Edilen Kişiye Cafede Silahlı Saldırı

Torbacı olduğu iddia edilen şahsa kafede silahlı saldırı Beyoğlu'nda torbacı olduğu iddia edilen bir şahıs, kafeteryada otururken silahlı bir kişi tarafından vuruldu. Hafif yaralanan şahıs hastaneye kaldırılırken, dehşet..

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu 06:23

Barış Manço - Nane Limon Kabuğu

Eski adamlar doğruyu söylemiş Bir çiçekle bahar olmaz Kişi kendini bilip sağa sola sormalı Can pazarı bu oyun olmaz Zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü Sonunda şifayı kapıpta şaşırınca Bana gel beni dinle iyi ya..

Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.614 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göle Atlamak İsterken Toprağa Çakılmak 00:06

Göle Atlamak İsterken Toprağa Çakılmak

Brezilya'da bir kişi çıktığı tepeden göle atlamayı denemiş ancak ummadığı bir şekilde toprak zemine çakılmış...

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle 2:26:05

Harry Potter 7 Ölüm Yadigarları Bölüm 1 Film İzle

Hogwarts’ın maceraperest talebeleri olan Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük gizemini barındıran Hortkuluklar’ın izini sürmektediler. Bu şer odağını yoketmek görevini üstlenip yola çıkan kahramanlarımız, prof..

Lady Gaga - Scheiße 03:45

Lady Gaga - Scheiße

Lady Gaga - Scheiße - Çeviri Puanlama: (2 kişi) Metin boyutu: ( + Büyült ) ( - Küçült) I don't speak German Almanca konuşamıyorum But i will if you like Ama istersen yapabilirim Ich bin mir absolut klar Ben k..

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle 03:30

Fenerbahçe 2 - 1 Ç.Rizespor Maç Özeti İzle

Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti Türkiye Süper Ligi Maç Özetleri33 dakika önceYorum yok 622 izlenme 00Favorilerime EkleGeniş Ekran Fenerbahçe 2-1 Rizespor 30 Nisan 2017 Maç Özeti,Türkiye Süper Lig de 29...