#15 kişi gözaltında

Uyuşturucu Baronu Ameliyathane Kapısında Yakalandı 00:58

Uyuşturucu Baronu Ameliyathane Kapısında Yakalandı

İstanbul Jandarma ekiplerinin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda “Baron” olarak tabir edilen örgüt liderinin de bulunduğu 15 kişi gözaltına alındı. Ekiplerin örgüt liderini takip için ameliyathane kap..

 Serenay Sarıkaya Tacize Uğradı! 02:36

Serenay Sarıkaya Tacize Uğradı!

Serenay Sarıkaya Tacize Uğradı, Kerem Bürsin Yumruk Yumruğa Kavga Etti!Serenay Sarıkaya, Kendini Bilmez birkaç Kisi tarafından Tacize Ugradi.....

  • ANKA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TIR'ın Yükünün Üstünde Araba Taşımak 00:21

TIR'ın Yükünün Üstünde Araba Taşımak

Eskişehir'de eşya yüklü bir tırın üzerine bir de otomobilin yüklenmesi 'yok artık' dedirtirken, adeta faciaya davetiye çıkardı. Öte yandan, görüntüleri sosyal medyada kısa sürede yüzlerce kişi izlerken, tırın taşıdığı yü..

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kucağındaki Tavuğu Kaşıkla Besleyen Yurdum İnsan 02:07

Kucağındaki Tavuğu Kaşıkla Besleyen Yurdum İnsan

Kayseri'nin Hisarcık kasabasında oldukça ilginç bir görüntü sosyal medyada yer buldu. Hisarcık beldesinde yaşayan bir kişi, sofrada yemek yerken kucağına gelen tavuğunu besledi...

  • JET TV tarafından
  • 735 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü 01:54

İzmir'de Korkunç İnfaz- 3 Ölü

Olay, gece saatlerinde Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz..

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı 06:16

Holiganlar Stat Büfesinde Çalışan Öğrenciyi Kaynar Suyla Yaktı

Antalya'da geçtiğimiz hafta oynanan TFF 1. Lig play-off Final maçında stadyum büfesinde çalışan üniversite öğrencisi Şuayip Çiftci’nin üzerine, su ve çay fiyatlarına tepki gösteren bir taraftar 20 litrelik kaynar suyu dö..

Kahraman Pilotlar Film İzle 2:05:22

Kahraman Pilotlar Film İzle

Kahraman Pilotlar hd izle, Fransa , İngiltere ortak yapımı filmde, birinci dünya savaşı devam ederken İngiltere ve Fransa’nın müttefik güçlerinin Almanların siperlerine karşı duramamışlardır.Birçok kişi ölmüştür.Birleşik..

  • Tv Series tarafından
  • 2.443 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle 2:08:44

Sherlock Holmes 2 Gölge Oyunları Film İzle

Sherlock Holmes daima odadaki en zeki kişi olmuştur... Şimdiye dek. Artık yeni bir suç dehası vardır: Profesör James Moriarty (Jared Harris). Moriarty hem zeka anlamda Holmes'un dengidir, hem de kötülük yapma eğilimi ve ..

  • Tv Series tarafından
  • 14.306 görüntüleme
  • 7 yıl önce
TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada 00:17

TIR'ın Otomobile Çarpma Anı Kamerada

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde TIR'ın çarptığı otomobil refüje çıktı. Kazada yaralanan 1 kişi yakındaki özel hastaneye kaldırıldı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi..

Motosikletlinin Hayatını Kaybettiği Kaza Anı MOBESE'de 00:33

Motosikletlinin Hayatını Kaybettiği Kaza Anı MOBESE'de

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde dün akşam meydana gelen motosiklet kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Yaşanan kaza MOBESE kameralarına yansıdı...

Yunanistan'a Geçmek İsteyen 40 Suriyeli Yakalandı 01:26

Yunanistan'a Geçmek İsteyen 40 Suriyeli Yakalandı

Ege Denizi'nde yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan yabancı uyruklu 40 kişi yakalandı.Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İzmir'in Dikili ilçesi açıklarında 8 Eylül'de lastik bot içerisind..

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar 04:32

Otelin Yangın Merdivenine Asma Kilit Takmışlar

Fatih Kumkapı'da dün iftar saatinde 3 kişinin ölümüyle sonuçlanan otel yangınındaki ağır bilanço gün ağarınca ortaya çıktı. Otelin yangın merdivenlerinin asma kilitle kilitlenmesi ve kilidinde açılmaması için telle sarıl..

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu 04:34

Kütahya'da Uyuşturucu Operasyonu

Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen 25 yaşındaki M.Ö. yakalandı. Kütahya'da uyuşturucu operasyonuKÜTAHYA'da polisin düzenlediği operasy..

Konya Ereğli'de Uyuşturucu Operasyonu 16 Gözaltı 07:30

Konya Ereğli'de Uyuşturucu Operasyonu 16 Gözaltı

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde polisin uyuşturucu ticareti yapan şebekeye yönelik yaptığı operasyonda 16 kişi gözaltına alındı. Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Ereğli İlçesi'nde..

Fetö Dolandırıcılarına 95 Bin Lirasını Böyle Kaptırdı 07:11

Fetö Dolandırıcılarına 95 Bin Lirasını Böyle Kaptırdı

Büyükçekmece'de kendisini polis olarak tanıtan kişi veya kişiler, Nurayet Şahsıvar (52) isimli kadını arayarak FETÖ mensupları şuanda sahte kimlik ile aracınızı noterde satıyor diyerek yaşlı kadının 95 bin lirasını dol..

Hakkari'de Halıyla Uyuşturucu Sevkiyatı 01:26

Hakkari'de Halıyla Uyuşturucu Sevkiyatı

Hakkari'de kargo paketinde taşınan üç halının taban bölümüne dikilen ayrı bir bölmede gizlenmiş 14 kilo 795 gram eroin ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı...

Pazardakilerin Üzerine Duvar Böyle Devrildi! 00:20

Pazardakilerin Üzerine Duvar Böyle Devrildi!

Rusya'nın Balaşiha kentinde inşaat sahasındaki duvar pazardakilerin üzerine yıkıldı, 8 kişi yaralandı...

Fetö Operasyonu  35 Gözaltı 02:24

Fetö Operasyonu 35 Gözaltı

Adana'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda 35 kişi gözaltına alındı.fet..

Bıçak ve Sopalarla Böyle Kavga Ettiler! 01:24

Bıçak ve Sopalarla Böyle Kavga Ettiler!

Antalya'nın Manavgat ilçesi otogarında bilet satışı nedeniyle çıkan tartışmanın bıçaklı sopalı kavgaya dönüşmesi sonucunda 3 kişi yaralandı...

Otogarda Bilet Kavgası 3 Yaralı 03:29

Otogarda Bilet Kavgası 3 Yaralı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otobüs terminalinde iki ayrı işletme sahibi arasında bilet meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı...

ABD'de Uçağın Ağaca Çarpması 00:36

ABD'de Uçağın Ağaca Çarpması

ABD'nin Connecticut eyaletinde çift kişlik bir uçak iniş yaptığı sırada kontrolden çıkarak hızla irtifa kaybedip ağaca böyle çarpmış. Çarpışmanın etkisiyle takla atan uçak yere düşmüş şans eseri ağaç, uçağın hızını yavaş..

  • JET TV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon 06:15

Zabıta Ekiplerinden Dilencilere Operasyon

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Ekipleri, Ramazan Ayını fırsat bilip insanların manevi duygularını i istismar etmek isteyen dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlar sırasında sa..

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı 04:17

Bıçaklanan İki Kardeş Metrelerce Yürüdükten Sonra Yere Yığıldı

Olay, merkez Karatay ilçesi Şemş Caddesi üzerinde bulunan Şemş Parkında meydana geldi. İddiaya göre, Suriyeli olduğu öğrenilen 16 yaşındaki İ.A. ve 15 yaşındaki A.A. park üzerinde kimliği belirsiz kişi ya da kişilerle ta..

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri) 05:18

Kalp Atışı 1.Bölüm Kolaj (Eylül Kavga Sahneleri)

Kalp Atışı'nın ilk bölümünde; Eylül babası ve üvey annesi yüzünden sorunlu bir çocukluk geçirmiş ve lise çağında babası tarafından Marmaris’te yaşayan babaannesinin kapısında terk edilmiştir. Babaannesi Gülayşe’nin yanın..

Adı Efsane 21.Bölüm - Ozan Kardeşliği Böldü! 05:53

Adı Efsane 21.Bölüm - Ozan Kardeşliği Böldü!

Hakan'ın kuzeni Ozan, Durmazspor kulübünün seçmelerini kaybeden Fiko, Ali ve Sadık'ı kendi karanlık işler için kullanmak ister! Hakan, Fiko, Sadık ve Ali yeni kurulan Durmazspor adlı kulübün seçmelerine katılıyor. Bu kıy..

  • ANKA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dr. Fuchs- Biliyor musun 02:33

Dr. Fuchs- Biliyor musun

Kendinden kaçarken ince bir çizgi üzerindesin Yüreksizlerden uzaklaşırken arbedelere gebesin Ayak kaydıran isteklerin midir sana rehber Bir avuç toprak kibirsizken insan herşeyi ister Ne yedirilirde kendini yokuşlara ite..

Çember - Evimdeki Yabancılar Fragman 00:51

Çember - Evimdeki Yabancılar Fragman

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

  • ANKA tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Akıllara Durgunluk Veren Sokak Kavgası 02:07

Akıllara Durgunluk Veren Sokak Kavgası

Stockport şehir merkezindeki bir sokakta gerçekleşen kavga akıllara durgunluk verdi. Bıçaklanma, araçla adam ezme ve sandalyelerle acımasızca dövüşün görüldüğü kavga bir kişinin cep telefonu kamerasına saniye saniye yans..

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 7 yıl önce
40 Yıldır Mağarada Yaşıyor 00:36

40 Yıldır Mağarada Yaşıyor

Malatya'nın Arapgir ilçesi'nde Kemal İnbaşı isimli kişi 40 yıldır tek dostu olarak gördüğü cümbüşü ve kemanıyla mağarada yaşıyor. Kemal İnbaş, kendisini mağarada gören yerli ve yabancı ziyaretçilerin isteklerini kırmayar..

Yemek Yaparken Kendisini Yaktı 01:16

Yemek Yaparken Kendisini Yaktı

Tekirdağ Malkara’da mutfakta yemek pişirildiği sırada sobanın parlaması sonucu çıkan yangında bir kişi yaralandı. Olay, Hacıevhat Mahallesi Huzur Sokak üzerinde bulunan Tevfik Sepetçi’nin evinde meydana geldi. Edinilen b..