#15 kişi gözaltında

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten  Son Dakika Vergi Açıklaması 01:43

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'ten Son Dakika Vergi Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, katıldığı televizyon yayınında önemli açıklamalarda bulundu. Şimşek, MTV'den gelecek gelirin 2 milyar lira olacağını söyledi. Şimşek 'Gelecek yıl etrafımızdaki tehditlerle başedebilmek ..

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi 01:50

Bolu'da 10 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Bolu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 9 kilo 878 gram toz esrar, 33 gram kubar esrar, 6 gram plaka esrar, 2 gram metamfetamin ile bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre,..

Masum Topuz 121 FETÖ'cü  İle Görüşmüş 02:50

Masum Topuz 121 FETÖ'cü İle Görüşmüş

FETÖ’den tutuklanan ABD’nin İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz’un, 17-25 Aralık 2013 girişimini planlayıp icra eden eski emniyet müdürleri, 15 Temmuz 2016’daki darbe girişimine katılan kişiler, FETÖ’ye üye ol..

Konuşulanı Anında Çeviren Cihaz 01:22

Konuşulanı Anında Çeviren Cihaz

Kolye benzeri bir şekilde kullanıcının boynuna takarak kullandığı bir ürün olan ili anlık çeviri hizmeti veren bir ürün. Kullanıcıların dil bariyerlerini ortadan kaldırmaya odaklanan ili farklı dillerde konuşan iki kişi ..

Tuna Nehri'nin Kıyısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevgi Seli 00:59

Tuna Nehri'nin Kıyısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Sırbistan'da Kale Meydanı'nı ziyaret etti. Kale Meydanı'nda Erdoğan ve eşini binlerce kişi karşıladı ve sevgi gösterisinde bulundu. Yürüyüş sır..

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı 03:12

FETÖ Operasyonu Hız Kesmiyor 70 Asker Hakkında Yakalama Kararı

Son dakika haberlere göre, Konya merkezli 7 ilde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapan 70 muvazzaf asker hakkında yakalama kararı ve..

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı 02:37

İstanbul Üniversitesi'ndeki 10 Ekim Anısı Yapanlardan 67 Gözaltı

Ankara'da 2 yıl önce Gar Kavşağı'nda meydana gelen ve 101 kişinin hayatını kaybettiği, yüzlerce kişinin de yaralandığı bombalı terör saldırısının yıl dönümünde, hayatını kaybedenleri anmak için İstanbul Üniversitesi'nde ..

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar 02:21

PKK'lılar Yunanistan'a Kaçarken Yakalandılar

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde sahte kimlik kullanarak yasadışı yollarla yurtdışına çıkış yapmak isteyen aralarında sözde Ağrı bölge sorumlusunun da olduğu 4 PKK'lı jandarma tarafından yakalandı. Şüphelilerin yakalandığı ar..

İşçiye Kepçeyle İşkence Gibi Ceza! 00:57

İşçiye Kepçeyle İşkence Gibi Ceza!

Sosyal medyada paylaşılan işçiye kepçeyle verilen ceza görüntüsü büyük tepki çekti. Nerede çekildiği bilinmeyen görüntülerde ekskavatörün kepçesine oturtulan bir kişi yüksekten suya atılıp kepçeyle üzerine su dökülüyor...

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı 00:38

Ölüm Sosyal Medyadan Canlı Yayın Yaparken Yakaladı

Suudi Arabistan'da yüksek sesli müzik eşliğinde seyahat eden 2 kişi, yolculuklarını da sosyal medyadan canlı yayınladı. Ama sürücünün bir anlık dikkatsizliği sebebiyle araç şeridinden çıktı ve karşı yönden gelen otomobil..

Kamyon Dehşet Saçtı 00:17

Kamyon Dehşet Saçtı

Çin'de kontrolü yitirilen kamyon, dehşet saçtı. Çarptığı aracı sürükleyen kamyon, yol kenarındaki motosikletleri ve 4 kişiyi altına aldı. Feci kazada 4 kişi de ağır şekilde yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı...

Çember - Kurtar Beni Fragman 00:49

Çember - Kurtar Beni Fragman

Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel bir ekip kurulur. Suçlu profili uzmanı Barış Başko..

  • ANKA tarafından
  • 712 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kırmızı Işıkta Geçen Otomobil Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi 00:44

Kırmızı Işıkta Geçen Otomobil Ortalığı Savaş Alanına Çevirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kırmızı ışık ihlali yapan otomobil önce bir araca çarptı, ardından kaldırıma çıkarak 2 iş yerine zarar verdi ve park halindeki bir motosikleti altına aldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü k..

Elazığ'da Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı 4 Yaralı 02:29

Elazığ'da Öğrenci Servisi İle Otomobil Çarpıştı 4 Yaralı

Elazığ'da öğrenci servisi ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Kazanın servis minibüsünün öğrencileri okula bırakmasından sonra yaşanması olası bir faciayı önledi...

California'da Yangınlar En Az 31 Can Aldı 01:50

California'da Yangınlar En Az 31 Can Aldı

ABD’nin California eyaletinde devam eden yangınları söndürme çalışmaları sürüyor. Şu ana kadar 31 kişinin ölümüne neden olan yangınlar eyalette binlerce kişi tahliye edildi. Eyalette sekiz ayrı bölgede 20 farklı yangın d..

Ruslar Putin'e Güveniyor 01:18

Ruslar Putin'e Güveniyor

Rus Kamuoyu Vakfı'nın (FOM) düzenlediği ankete katılan Rusya vatandaşlarının yüzde 82'si Devlet Başkanı Vladimir Putin'in icraatlarından memnun olduklarını ifade etti. Rus lidere güvenin yüzde 80 seviyesinde olduğu görül..

Sezercik Fıstık Sıpa Vuycam Kıybacı 02:04

Sezercik Fıstık Sıpa Vuycam Kıybacı

Varlıklı ve ünlü bir işadamı olan Sedat, kendi fabrikasında işçi olarak çalışan güzel Sevim'le dünya evine girer. Bu evliliği başta Sedat'ın ailesi olmak üzere birlikte yaşadığı kuzenleri de kabullenemezler. Uzun yıllard..

Çember 10.Bölüm (Kurtar Beni) Fragmanı 00:49

Çember 10.Bölüm (Kurtar Beni) Fragmanı

Çember 10.Bölüm (Kurtar Beni) Fragmanı Yayınlandı. Sıradışı polisiye filmler serisi! Türkiye’nin dört bir yanındaki gizemli, farklı ve çözülememiş dosyaları aydınlatmak amacıyla İstanbul emniyet müdürlüğü tarafından özel..

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak 04:20

Avusturya Seçmeni Oyunu Kimden Yana Kullanacak

Avusturya’da seçimlere sayılı günler kala, ülkenin kuzeyinde Langenlois kentindeyiz. Burası geleneksel olarak muhafazakar, sağ görüşlü partilere oy veren bir bölge. Avusturya’da 31 yaşındaki Sebastian Kurz’un kurduğu Avu..

Afganistan'da Polis DEAŞ Üyeleriyle Çatıştı 00:58

Afganistan'da Polis DEAŞ Üyeleriyle Çatıştı

DEAŞ mensuplarının, Kunar'ın Şigay bölgesindeki polis karakoluna saldırmasının ardından çatışma çıktı. Çatışmada 14 DEAŞ mensubu öldürüldü, 4 DEAŞ üyesiyle 2 polis yaralandı. Bölgede DEAŞ'a destek verdiği gerekçesiyle 20..

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi 01:10

İskenderun Limanında 144 Bin Adet Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Gümrük muhafaza ekiplerince İskenderun Limanı'nda bir TIR'da 144 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.Gümrük ve Ticaret Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Suudi Arabistan'a gitmek üzere İskenderun Limakport Limanı G..

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti 02:26

Kardemir Karabükspor Kayserispor Maç Özeti

Kardemir Karabükspor yeni teknik direktörü Popovic ile çıktığı ilk maçı kazanarak 5 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Kardemir Karabükspor' yaklaşık 35 dakika 10 kişi oynadığı maçta galibiyet golünü Torje getirdi.....

Antalyaspor  Göztepe  1-3 Maç Özeti 03:49

Antalyaspor Göztepe 1-3 Maç Özeti

Süper Lig'in 8. haftasında Göztepe deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yendi. Göztepe, 8. dakikada Antalyaspor deplasmanında Adis Jahovic'in golüyle 1-0 öne geçti. Antalyaspor'da Jeremey Menez'in orta sahadan savunmasına attı..

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor 01:18

AB Avusturya'yı Yakından İzliyor

Avusturya yeni bir siyasi döneme girmeye hazırlanıyor. Avrupalı liderler genel seçimlerin galibi olan 31 yaşındaki Sebastian Kurz’u yakından izliyor. Aşırı sağcı partinin koalisyon ortağı olma ihtimali bulunuyor. Avrupa..

Ver Elini Aşk- Simtenin Deli Dolu Anları! 04:27

Ver Elini Aşk- Simtenin Deli Dolu Anları!

Duygu Karaca'nın başarıyla oynadığı Simten karakterinin en eğlenceli anları! Kaan'a platonik aşk yaşayan Simten, güne Kaan ile başlayıp Kaan ile bitiriyor. En gıcık olduğu kişi ise, Ayperi. Kilosuyla barışık, başarısız..

  • ANKA tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yangın Merdiveninde Yangın Çıktı 00:23

Yangın Merdiveninde Yangın Çıktı

Aydın'da bir binanın depo amaçlı kullanılan yangın merdiveninde yangın çıktı. Çıkan yangında dumandan etkilenen iki kişi 112 Acil Servis ekipleri tarafından kontrol amaçlı Aydın Devlet Hastanesine kaldırıldı...

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu 00:42

Somali Teröre Karşı Birlik Oldu

Somali'de yaşanan terör saldırısının ardından başkent Mogadişu'da oynanan bir futbol maçında Somalililer birlik ve beraberlik görüntüsü sergiledi. Somali tarihinin en kanlı saldırısında 300 kişi hayatını kaybetmişti...

Ayakkabı İmalathanesinde Yangın 3’ü Ağır 4 Yaralı 00:54

Ayakkabı İmalathanesinde Yangın 3’ü Ağır 4 Yaralı

Adana’da ayakkabı imalathanesinde çıkan yangında 3’ü ağır 4 kişi yaralandı...

Demir Levyeyle Defalarca Vurup Gasp Ettiler! 00:37

Demir Levyeyle Defalarca Vurup Gasp Ettiler!

Ataşehir'de bir bankadan yaklaşık 450 Bin TL para çeken 2 kişi güpegündüz levyeyle dayak yiyerek gasp edildi. Dehşet anı ise saniye saniye kameralara yansıdı...

Katar'dan Somali'ye 3 Uçak Dolusu Tıbbi Yardım 00:50

Katar'dan Somali'ye 3 Uçak Dolusu Tıbbi Yardım

Katar, Somali'nin başkenti Mogadişu'daki terör saldırısında yaralananların tedavisi için 3 yardım uçağı gönderdi.Katar resmi ajansı QNA'nın haberine göre, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin talimatıyla Somali'y..