#15 kişi gözaltında

Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları 01:54

Deplasman Otobüsünde Dehşet Anları

Artvin'in Hopa ilçesinde Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3. Grup'ta oynanan Artvin Hopaspor-Kelkit Belediye Hürriyetspor karşılaşmasının ardından ev sahibi takım taraftarı, misafir ekibin taraftarının bulunduğu otobüse taşlarl..

Eşini 2 Saat Kemerle Dövdü 01:10

Eşini 2 Saat Kemerle Dövdü

Adana'da uyuşturucu bağımlısı bir kişi iş bul çalış diyen 1.5 yıllık eşini kucağında 3 aylık bebeği olmasına rağmen bir odaya kapatıp 2 saat boyunca kemerle dövdü. Kocasının elinden kurtulup polisi arayan genç kadın ad..

Yemen'de Bombalı Saldırı 00:25

Yemen'de Bombalı Saldırı

Yemen'in Aden kentinde bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 6 kişinin hayatını kaybetti, 14 kişi yaralandı...

Fetö’den Aranan Şüpheli Kaçma Hazırlığındayken Yakalandı 00:34

Fetö’den Aranan Şüpheli Kaçma Hazırlığındayken Yakalandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, FETÖ’nün yurt dışı yapılanması kapsamında aranan bir kişi, Yunanistan'a kaçma hazırlığındayken polis ekipleri tarafından yakalandı...

Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda Türk Filmi İzle 1:44:43

Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda Türk Filmi İzle

Esra (Sedef Avcı) heyecanla evlilik hazırlıkları yaparken, en yakın arkadaşı Didem (Sinem Kobal) de kızlar arasındaki tek bekar kişi olarak kalmaktan dolayı panikler ve sevgilisi Cem'i(Engin Altan Düzyatan) evliliğe ikn..

  • PengoTV tarafından
  • 7.598 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada 04:47

Şirinler Çetesine Düzenlenen Operasyon Anı Kamerada

Polisin 2 Kasım tarihinde Bahçelievler’deki bir alışveriş merkezine düzenlediği operasyonla yakalanan Şirinler çetesi üyeleri, iki haftalık emniyet sorgusunun ardından bu sabah adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan şü..

E-5'te Zincirleme Kaza 1'i Ağır 5 Yaralı 02:06

E-5'te Zincirleme Kaza 1'i Ağır 5 Yaralı

E-5 karayolu Edirnekapı mevkiinde bariyer çalışması yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi kamyonetine 3 aracın çarptığı zincirleme trafik kazasında 1'i ağır 5 kişi yaralandı. Kaza sonrasında trafik durma noktasına geldi...

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler 01:00

Sokakta Namaz Kılan Müslümanların Üstüne Yürüdüler

Fransa'nın başkenti Paris'in banliyölerinde Müslüman düşmanlığı tırmanıyor. 6-7 ay öncesinde 'terörle mücadele' kisvesi altında camileri kapatan bir belediye, Müslümanlara namaz kılmaları için yer vermiyor. Müslümanlar i..

İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı  02:01

İşçileri Taşıyan Servis İle Tır Çarpıştı 7 Yaralı

Kaza, 23.45 sularında Denizli Ankara karayolu Organize Sanayi Bölgesi Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ankara istikametine seyir halinde olan ve kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen Ali Yıldız yönetimind..

Duraktaki Oturağı Popoları İle Kıran Teyzeler 00:48

Duraktaki Oturağı Popoları İle Kıran Teyzeler

Başkent’te durakta otobüs bekleyen 3 kişi oturdukları yerin çökmesi üzerine yere düştü Ne olduğunu anlayamadan kendilerini yerde bulan vatandaşları izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amatör Maçta Arbede 00:34

Amatör Maçta Arbede

Karaman'da oynanan Bölgesel Amatör Lig maçı sonunda polis ile ev sahibi takımın taraftarları arasında kısa süreli arbede yaşandı. Yaşanan arbedede 1'i polis 2 kişi yaralanırken, çok sayıda taraftar da biber gazından etki..

Gazeteci Ali Tarakçı'ya Silahlı Saldırı 01:52

Gazeteci Ali Tarakçı'ya Silahlı Saldırı

Gazeteci Ali Tarakçı'ya aracının içinde kimliği belirsiz bir kişi tarafından üç yaşındaki oğlunun gözleri önünde silahlı saldırı düzenlendi...

Jandarmadan Lüks Rezidansa Uyuşturucu Baskını 02:09

Jandarmadan Lüks Rezidansa Uyuşturucu Baskını

Jandarma ekipleri, Esenyurt'ta lüks bir rezidansa uyuşturucu operasyonu düzenledi. Rezidansta yapılan aramada, tuvalette bulunan lavabonun arka kısmına zulalanmış 360 gram kokain ve 1 adet 9 milimetre çapında tabanca ele..

Motosikletli Kadına Böyle Çarptı 00:25

Motosikletli Kadına Böyle Çarptı

Hindistan'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir kadına motosikletli kişi böyle çarptı...

Ölümden Kıl Payı Kurtuldular 00:24

Ölümden Kıl Payı Kurtuldular

Konya’da kaldırımda bekleyen 3 kişi, otomobilin çarpması sonucu savrularak duvara çapan hafif ticari aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu...

2 Kişinin Ölümüyle Sonuçlanan Sıradışı Trafik Kazası 00:46

2 Kişinin Ölümüyle Sonuçlanan Sıradışı Trafik Kazası

Araba şoförü, arabayı geçmek için sollama yaparken karşıdan gelen kamyonla kafa kafaya geldi iki kişi hayatını kaybetti. İki Kişiyi Öldüren Korkunç Bir Kaza...

Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı 01:01

Ver Elini Aşk 10. Bölüm 2. Fragmanı

Ver Elini Aşk 10. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Aşk oyunları başlıyor! Ayperi'nin babası Hayri, Kaan'a son sözünü söylüyor! Lalin, Ayperi ve Kaan arasındaki aşk oyunlarını ilk anlayan kişi olur. Ayperi, bu sözü duyduğunda..

Şişli’de Otomobil Duran Kamyonete Çarptı 3 yaralı 04:51

Şişli’de Otomobil Duran Kamyonete Çarptı 3 yaralı

Şişli’de meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Araç içerisinde sıkışan sürücüyü sağlık ekipleri tarafından çıkartılırken, araç içerisinden çıkartılan başka bir yaralı ise kaldırımda ambulans bekledi...

Palalı Saldırgan Silahla Yaralandı 03:26

Palalı Saldırgan Silahla Yaralandı

Taksim'de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin Gezi Parkı olaylarında 'palalı saldırgan' olarak bilinen Sabri Çelebi olduğu öğrenildi...

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı 00:29

Adana Merkezli 5 İlde PKK KCK Operasyonu 19 Gözaltı

Alınan bilgiye göre, Adana Emniyet Müdülüğü Terörle Mücadele Müdürlüğü (TEM) ekipleri, Adana merkezli İstanbul, Diyarbakır, Adıyaman, Bursa ve Batman’da bölücü terör örgütü PKK/KCK’nın gençlik yapılanmasına yönelik şafak..

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı 01:47

Diyarbakır’da Cezaevine Saldırı

Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından Bağlar ilçesinde bulunan E Tipi Kapalı Cezaevi’ne güçlendirilmiş torpil atıldı. Saat 22.00 sıralarında düzenlenen saldırıda cezaevindeki nöbet kulübe..

PKK'nın İnfaz Timi Tutuklandı 01:19

PKK'nın İnfaz Timi Tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, 22 Temmuz 2015 tarihinde Seyhan ilçesi, Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, terör örgütü PKK sempatizanlarının korsan gösteri yaptığı sırada eve gelen maskeli 3 kişiden 2'sinin, evli ve ..

Uçakta Şoke Eden Görüntü 00:27

Uçakta Şoke Eden Görüntü

30 bin feet yükseklikteki bir uçakta yolcunun çektiği görüntü izleyenleri şoke etti. Şili'de çekilen görüntüyü paylaşan kişi havayolu firmasının ismini vermezken düşük maliyetli bir havayolu firması ifadesinde bulundu...

Merve Özbey Burcu Bi̇ni̇ci̇’ni̇n Adını Duyunca Bakin Ne Yaptı 03:03

Merve Özbey Burcu Bi̇ni̇ci̇’ni̇n Adını Duyunca Bakin Ne Yaptı

Merve Özbey dün akşam Harbiye’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Ünlü popçu Merve Özbey, 2.5 yıllık nişanlısı işadamı Murat Binici'nin ihanetiyle sarsıldı. Ünlü işadamının kalbini çalıp Özbey'den ayrılmasına neden olan ki..

  • BETA tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dur İhtarına Ateş Ederek Karşılık Verdiler 01:20

Dur İhtarına Ateş Ederek Karşılık Verdiler

Başkent’te polisin “dur” ihtarına ateş ederek karşılık veren kişiler ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı, polis aracına çarparak duran otomobildeki bir kişi kaçmaya çalışırken kıskıvrak yakalandı...

Maç Sonrası Terör Esti 4 Yaralı 01:11

Maç Sonrası Terör Esti 4 Yaralı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 13. hafta maçında AFJET Afyonspor ile Bucaspor arasında oynanan maç sonrası olaylar çıktı. Bucasporluların koltukları söküp tribün boşluklarından atması üzerine Afyonspor taraftarı da Bucasporlula..

Kasım 2017 de Çıkacak Yeni 20 Oyun PS4 Xbox One Switch PC 23:32

Kasım 2017 de Çıkacak Yeni 20 Oyun PS4 Xbox One Switch PC

TOP 20 NEW Upcoming Games of November 2017 - New Games 2017 for PS4 Nintendo Switch Xbox One & PC Games List: #20 - NELO (PC) #19 - Blood Waves (PC) #18 - Reboant (PC) #17 - Tannenberg (PC) #16 - Life is Feudal: MMO (P..

  • BETA tarafından
  • 1.178 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaldırımdaki Demir Dubaları Çaldı 00:35

Kaldırımdaki Demir Dubaları Çaldı

Mersin Büyükşehir Belediyesince bir caddeye yerleştirilen demir dubaların, 2 kişi tarafından sökülerek çalınması güvenlik kamerasına yansıdı.Alınan bilgiye göre, merkez Akdeniz ilçesine bağlı Atatürk Caddesi'nde, belediy..

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza 04:05

Mahalle Arasında Zincirleme Kaza

Kaza, 23.00 sıralarında Küçükçekmece Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Kemalpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 RT 345 plaka kimliği öğrenilemeyen araç sürücüsü Kemalpaşa Caddesi üzerinden bir alt so..

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada 02:25

50 Bin Liralık Cep Telefonu Hırsızlığı Kamerada

Ümraniye'de cep telefonu bayisinden 4 kişinin gerçekleştirdiği hırsızlık anı güvenlik kamerasınca görüntülendi.Çakmak Mahallesi'ndeki cep telefonu bayisinden, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi tarafından çok sayıda cep..