#15 kişi gözaltında

Erzurum'da 200 Kişilik Kavga: 2'si Polis 17 Yaralı 02:38

Erzurum'da 200 Kişilik Kavga: 2'si Polis 17 Yaralı

Erzurum'da kız kaçırma meselesi yüzünden aşiret iki aile birbirine girdi. 200'e yakın kişinin karıştığı kavgada 2'si polis toplam 15 kişi yaralandı. Yoldan geçen araçların da kurşunlara hedef olduğu kavgaya polis biber g..

Arabanın Yolcu Koltuğunda Göreceğiniz 12 Tip 03:43

Arabanın Yolcu Koltuğunda Göreceğiniz 12 Tip

Bu Hayat Okulu videosunda en iyi sürücülerin anlayacağı bir insan tipi var: Yan koltuğunuzda oturan kişi. Yolcu koltuğunda oturanlar araba kullanmanıza karışabilir, müzikle oynayabilir, dikkatinizi dağıtabilir, navigasyo..

  • JET TV tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Servise Sinirlenip Buzdolabını Çekiçle Parçalayan Vatandaş 01:18

Servise Sinirlenip Buzdolabını Çekiçle Parçalayan Vatandaş

Silivri'de bir kişi, arızalanan buzdolabını, ilgili firma tarafından tamiri yapılmadığı gerekçesiyle çekiçle parçaladı. Esnaf Rafet Ünver, bir firmadan aldığı buzdolabı arızalanınca servise götürdü. Defalarca servise gi..

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bir Arabanın İçine 17 Kişiyi Sığdırma Rekoru 08:44

Bir Arabanın İçine 17 Kişiyi Sığdırma Rekoru

Ukrayna'nın Zaporoje kentinde ilginç bir rekor kırıldı. Küçük otomobile tam 17 kişi girmeyi başardı. Bir Arabanın İçine 17 Kişiyi Sığdırma Rekoru..

  • JET TV tarafından
  • 774 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı 04:46

Peynirli Tuzlu Kek Tarifi Otlu Susamlı Kolay Kek Yapımı

Yeni tarifimizde bu kez çok kolay ve leziz bir kek tarifi hazırladık. Fakat bu kek diğerlerinden farklı olarak tuzlu ve peynirli. Aynı zamanda üstünü susam ve çörek otu ile süsleyerek lezzetlendirdiğimiz bu tuzlu kek tar..

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle 1:26:47

Karadedeler Olayı 2011 Türk Filmi İzle

Konusu : 1989 yılının ocak ayında gazetelerde bir köyde yaşanan garip olaylar hakkında yayınlanan bazı haberler, genç gazeteci H.B’nin ilgisini çeker. Köye giden gazeteci, oldukça korkmuş ve gergin köylülerden gece köyü..

Kızını Taciz Eden Adamı Çekiçle Dövdü 00:23

Kızını Taciz Eden Adamı Çekiçle Dövdü

Kahramanmaraş'ta bir kişi, kızını taciz ettiğini iddia ettiği şahsı dövmesi güvenlik kameralarına anbean yansıdı...

Polis FETÖ’cülerin Telefonunu Klozetten Çıkardı 01:03

Polis FETÖ’cülerin Telefonunu Klozetten Çıkardı

Muğla ve ilçelerinde FETÖ/PDY'nin yeni örgütlenmesine yönelik 15 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda 21 kişi yakalandı...

Sosyal Medyada Paylaşım Rekoru Kıran 'Chp'li Olmak' Videosu 04:05

Sosyal Medyada Paylaşım Rekoru Kıran 'Chp'li Olmak' Videosu

AK Parti Kepez Gençlik Kolları tarafından hazırlanan 'CHP'li olmak' isimli video, sosyal medyada ses getirdi. Video kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenerek paylaşıldı...

Fırında Tas Kebabı Tarifi 04:13

Fırında Tas Kebabı Tarifi

300 g yağsız kuşbaşı dana eti, 1 adet orta boy havuç, 1 su bardağı pirinç, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber, 4-5 su bardağı su. *************************** Benim en sevdiğim ana yemekler..

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi 03:11

Soğuk Pancar Çorbası Tarifi

MALZEMELER 100 g (2 adet küçük boy) kırmızı pancar, 1/2 su bardağı buğday, 5 tepeleme yemek kaşığı yoğurt, 1 diş sarımsak, Yarım limonun suyu, Tuz, 4 su bardağı su, Servis sırasında süslemek için 1 avuç kıyılmış taze so..

Kendi Namazda Gözü Dışarıda Olan Amca 00:13

Kendi Namazda Gözü Dışarıda Olan Amca

Camide namaz kılan amca kendini namaza verememiş olacak ki tam namazını kılarken bir noktaya odaklanmış ve yanındaki kişi tarafından kibarca uyarılmış...

  • JET TV tarafından
  • 789 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Polisten Tek Teker Üzerinde Kaçış 00:47

Polisten Tek Teker Üzerinde Kaçış

İstanbul, Büyükçekmece'de motosikleti tek teker üzerinde süren kişi arkasından gelen polisin uyarısına aldırmadan kaçtı...

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşgalci İsrail'e Türk Bayrağı'yla Karşı Koydu 00:23

İşgalci İsrail'e Türk Bayrağı'yla Karşı Koydu

İşgalci İsrail güçleri Gazze sınırında Milyonluk Kudüs gösterisi düzenleyen Filistinlilere saldırdı. Gösteriye atla ve elinde Türk Bayrağı'yla katılan bir kişi dikkati çekti...

Kavala Kurabiyesi Tarifi  Bademli Ay Kurabiye 01:47

Kavala Kurabiyesi Tarifi Bademli Ay Kurabiye

Bu tarfimizde sizlere içinde leziz bademler olan ay şeklindeki kavala kurabiyesi nasıl yapılır anlattık. Gayet basit bir şekilde hazırlanan bu nefis kurabiyeler için tek ihtiyacınız olan. Ay şeklini verebileceğiniz bir k..

Meleklerin Aşkı Fragman 01:07

Meleklerin Aşkı Fragman

Yağmur (Berkay Hardal) daha bebekken annesi tarafından huzurevine bırakılan, zeki, merhametli, sevgi dolu bir genç adam… Melek (Gülper Özdemir) ise inatçı, adaletli ve hayatını doğaya adamış bir genç kız. Bu iki kalbi bi..

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Atölye Türkçe Altyazılı Fragmanı

Marsilya yakınlarındaki bir kasaba olan La Ciotat'ta yaşayan 7 kişi bir atölye çalışması için bir araya gelir. Gruba ünlü yazar Olivia Dejazet önderlik etmektedir. Genç yazar adaylarından kasabanın endüstriyel geçmişiyle..

Çikolatalı Tart Tarifi 04:21

Çikolatalı Tart Tarifi

Malzemeler:Tabanı için; 20 adet petit beurre bisküvi, 2 tepeleme yemek kaşığı tereyağ, 1 tepeleme yemek kaşığı kakao. Üzeri için; 200 gr Çikolata (damak zevkinize göre bitter veya sütlü olabilir), 100 gr tereyağ, 3 yemek..

Akşener'e İzmir'de Büyük Hayal Kırıklığı 00:37

Akşener'e İzmir'de Büyük Hayal Kırıklığı

Meral Akşener, partisince İzmir'in Bergama ilçesi Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde büyük şok yaşadı. Miting yapılan alan boş kalırken Akşener'i sadece birkaç yüz kişi dinledi...

200 Kişilik Adana Meydan Muharebesi 02:24

200 Kişilik Adana Meydan Muharebesi

Adana'da minibüs ve otobüs hattı sahiplerinin güzergah tartışması, taşlı- sopalı kavgaya dönüşmüş. Yaklaşık 200 kişi birbirine girerken, tarafları, bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ekibi ayırmış...

  • JET TV tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır 01:21

Yumurta Akı ve Sarısı Nasıl Ayrılır

Temel mutfak bilgilerinden birini anlattım bugün videoda. Videoya sosyal medyadan gelenlerin bir kısmı e bu benim yaptığımla aynı, insanları kandırıyorsunuz diyecek eminim. Büyük gazetelerin öyle bir şey dedi ki, yumur..

Motosikletini Yatarak Kullanan Çılgın 00:42

Motosikletini Yatarak Kullanan Çılgın

Konya'nın Ereğli ilçesinde, motosikletini üzerine adeta yatarak kullanan sürücü görenlere pes dedirtti. Konya yolunda Ereğli yönüne seyir halinde olan bir sürücü yatar vaziyette motosikletini kullandı. Arkasından gelen s..

  • JET TV tarafından
  • 613 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Survivor 2018 97. Bölüm Fragmanı 01:10

Survivor 2018 97. Bölüm Fragmanı

Hangi isim yarışmaya veda edecek? | Survivor 2018 | 97. bölüm tanıtımı Survivor 2018'in 97. bölümünde yarışmacılar önce Anlat Bakalım oyununda karşılaşacak. Daha sonra ada konseyinde bir kişi Survivor'a veda edecek. Sur..

Kadın Kılığındaki Erkek Dilenci 00:38

Kadın Kılığındaki Erkek Dilenci

İran'da yol kenarında dilenen çarşaflı kadından şüphelenen kişiler önceden planlayarak herkesi şaşırtan bir şey yaptı. Bir kişi o anları videoya kaydederken, iki adam da şüphelendikleri dilencinin çarşafını çıkardı. Anca..

  • JET TV tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Flash TV - Aynı Evden Sabit Telefonla Aramak 00:15

Flash TV - Aynı Evden Sabit Telefonla Aramak

Bir Flash TV iç yapımı olan dizide en yüksek teknoloji ürünler kullanılmaktadır. Zira dizide kullanılan telefonun sesi öyle kalitelidir ki konuştuğunuz kişi sizinle aynı evde, hatta bir yan odanızda gibi hissettirmektedi..

  • JET TV tarafından
  • 573 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız 02:16

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız

Kuşadası’nda gözü dönmüş bir kişi sokak köpeğine bayramda pompalı tüfekle ateş açtı. Köpek yaralanırken, şikayet üzerine polis iki kişiyi gözaltına aldı. Çevre sakinleri yaşanan vahşeti cep telefonu ile saniye saniye kay..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
FETÖ'nün 'Mahrem İmamlarına' Operasyon 00:30

FETÖ'nün 'Mahrem İmamlarına' Operasyon

Konya merkezli 31 ilde FETÖ'nün TSK'daki elemanlarına mahrem imamlık yaptıkları iddia edilen 124 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı...

Deprem Anı Kamerada 00:20

Deprem Anı Kamerada

Japonya'da 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi, 3 kişi hayatını kaybetti. Deprem anı kameralara yansıdı...

The Forlorned Orijinal Fragmanı 01:51

The Forlorned Orijinal Fragmanı

Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fenerini ve harap binaları onarmakla görevlidir. Tom bu işi isteyen tek kişi olduğunu bilm..

New Yorklular Göçmen Ve Mülteciler İçin Yürüdü 00:58

New Yorklular Göçmen Ve Mülteciler İçin Yürüdü

BD'nin en büyük kenti New York'ta Dünya Mülteciler Günü dolayısıyla bir araya gelen binlerce kişi, Donald Trump yönetimini hedef alan bir yürüyüş gerçekleştirdi...