#15 kişi gözaltında

Bodrum’da film gibi olay 01:17

Bodrum’da film gibi olay

Bodrum’da boş bir araziye minibüsle 30 çuval hafriyat getirip boşaltan 2 kişi zabıta ekiplerini görünce indirdikleri hafriyat çuvallarını saniyeler içinde tekrar minibüs kasasına yüklediler. Komedi filmlerini aratmayan g..

Pendik'te yürekleri ağza getiren kaza- 3'ü ağır 4 yaralı 04:34

Pendik'te yürekleri ağza getiren kaza- 3'ü ağır 4 yaralı

İstanbul Pendik'te meydana gelen kazada 3'ü ağır 4 kişi yaralandı. Yürekleri ağızlara getiren kazada itfaiye ve sağlık ekiplerinin işini zorlaştıran meraklı vatandaşları polis ekipleri olay yerinden uzaklaştırdı...

Van'da deprem anı güvenlik kamerasında 00:51

Van'da deprem anı güvenlik kamerasında

Van’ın Saray ilçesinde bugün saat 13.03'te meydana gelen 5.4 büyüklüğündeki depremde 5 kişi hafif şekilde yaralandı. Deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı...

Koronavirüsün İkinci Dalgası Tsunami Gibi Gelecek 01:49

Koronavirüsün İkinci Dalgası Tsunami Gibi Gelecek

İngiltere'nin köklü üniversitelerinden Oxford, koronayı mercek altına aldı. İkinci dalga riski bulunan ülkeleri hesapladı. Türkiye detayı da dikkat çekti. Okyanus ötesiyse iddialarla çalkalandı. Virüslü kişi sayısının, r..

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu 04:26

Vatandaşlara Tek Tek Maske Soran Polis Memuru Fenomen Oldu

1 Haziran'da başlayan normalleşme süresiyle birlikte kurallara uyulmaması nedeniyle Türkiye genelinde vaka sayılarda artış başladı. Bursa'nın İnegöl ilçesinde de yaşanan artışla birlikte polis vatandaşları uyarıyor. Öz..

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi 02:01

Öpücükle İyileştiren Müslüman Şifacının Korona'dan Ölmesi

Hindistan’ın Madya Pradeş eyaletinin Ratlam bölgesinde, koronavirüs hastalarının ellerini öperek iyileştirdiğini iddia eden Müslüman şifacı 4 Haziran’da koronavirüs nedeniyle öldü. OpIndia'nın haberine göre şifacı olduğ..

  • PengoTV tarafından
  • 105 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

İstanbul’da ilginç kaza kamerada 02:22

İstanbul’da ilginç kaza kamerada

Şişli’de hafif ticari aracın dönüş alacağı esnada kaldırıma çarpıp devrildiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Kaza sonucu araç içerisinde sıkışan bir kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarılıp hastaneye kaldırıldı...

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Otobüste maske tartışması 01:25

Otobüste maske tartışması

Fatih'te otobüse binen bir kişi telefonla konuştuğu sırada maskesini çenesine indirince diğer yolcuların tepkisini çekti. Çıkan tartışma üzerine Maskeyle konuşunca ses gitmiyor diyerek kendini savunan vatandaşa diğer y..

Bay Yanlış 1. Bölüm 2:00:01

Bay Yanlış 1. Bölüm

Bay Yanlış 1. Bölüm Tek Parçan(26 Haziran 2020)nnEzgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrıl..

Asgari Ücret İle 1 Türk ve 1 Alman Kaç Oyun Alabiliyor- 25:16

Asgari Ücret İle 1 Türk ve 1 Alman Kaç Oyun Alabiliyor-

Türkiye'de asgari ücretle çalışan bir kişi 1 aylık maaşı ile kaç oyun alıyor? Almanya'da İspanya'da ya da Malezya'da çalışan kaç oyun alıyor? Bir Ps4 + 1 Oyun için bir Türk kaç gün bir Alman kaç gün çalışmalı?..

  • PengoTV tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sırbistan'da Korona Önlemleri Protesto Edildi 01:41

Sırbistan'da Korona Önlemleri Protesto Edildi

Sırbistan sokakları adeta yandı. Cumhurbaşkanı Vucic, vakaların artmasıyla birlikte yeni önlemler aldı. Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ilan etti. Bunu duyan binlerce kişi meclis önünde toplandı. Ortalık mahşer yerine dön..

İstiklal Caddesi'nde pes dedirten görüntüler 03:21

İstiklal Caddesi'nde pes dedirten görüntüler

Maske takma zorunluluğu ve tüm uyarılara rağmen Taksim ve çevresinde yüzlerce kişi yasağı hiçe saydı. Maske takmayan ve sosyal mesafeyi dikkate almayan çok sayıda kişinin yanı sıra nostaljik tramvaya da maskesiz binen ki..

Adalar'da 1 Haftada 3'üncü Yangın 01:52

Adalar'da 1 Haftada 3'üncü Yangın

İstanbul Heybeliada'da ormanlık alanda iki farklı noktada çıkan yangın, yaklaşık 2,5 saat sonra kontrol altına alındı. Kundaklama şüphesi üzerinde durulan yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, üç kişi gözaltına alınd..

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adamla kavgaya gelmişlerdi, sebebi belli oldu 01:04

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adamla kavgaya gelmişlerdi, sebebi belli

Esenyurt’ta bir kamyon dolusu adam, bir genci kovalayıp sığındığı camcı dükkanında bıçaklaması olayıyla ilgili 7 kişi gözaltına alındı. Olayın, kız meselesi yüzünden olduğu ortaya çıktı. Adamların olay sonrası korna çalı..

Önce telefonları incelediler, ardından esnafa saldırdılar 00:56

Önce telefonları incelediler, ardından esnafa saldırdılar

Siirt'te 2 kişi, girdikleri bir iş yeri sahibine sopalarla saldırdı. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, esnafı komşuları kurtardı...

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Biri 10 diğeri 18 yaşında! Sokak ortasında dehşet 01:07

Biri 10 diğeri 18 yaşında! Sokak ortasında dehşet

Zeytinburnu'nda bir grup, husumetli oldukları diğer gruptan 10 ve 18 yaşındaki iki kişiyi sokak ortasında silahla vurup kaçtı. Öte yandan, bu iki grup arasında geçtiğimiz günlerde yine silahlı kavga yaşanmış, iki kişi vu..

 Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR kod tehlikesi! 05:50

Mesajlar gizli servis ve emniyet tarafından izleniyor! WhatsApp'ta QR

Alman Federal Kriminal Dairesi olan BKA’nın WhatsApp şifreli mesajlarına eriştiği ortaya çıktı. Öte yandan söz konusu dairenin mesajlara ulaşmak için herhangi bir casus yazılıma gerek duymadığı ve kişi listesine de ulaşt..

Arabada arı soktu öldü 02:32

Arabada arı soktu öldü

Adana’da arkadaşıyla birlikte arabada giderken açık olan pencereden giren arının soktuğu bir kişi hayatını kaybetti...

Yamaç Paraşütünde Okey Oynayan Yurdum İnsanı 04:30

Yamaç Paraşütünde Okey Oynayan Yurdum İnsanı

Dünyada ilk kez gerçekleştirilen denemede bir yamaç paraşütüne 4 kişi binmiş ve havada okey oynamış...

  • PengoTV tarafından
  • 181 görüntüleme
  • 4 yıl önce
5 ton zayıfladılar, farkındalık için 5 milyon adım attılar 11:15

5 ton zayıfladılar, farkındalık için 5 milyon adım attılar

Cerrahi operasyon olmadan toplam 5 ton kilo verme başarısını gösteren 100 kişi, obezite tehlikesine dikkat çekmek için 24 saatte toplam 5 milyon adım attı. Merkezde 9 ay geçirerek 100 kilo veren 24 yaşındaki Hakan Demire..

Başakşehir’de 15 katlı binada korkutan yangın 00:57

Başakşehir’de 15 katlı binada korkutan yangın

Başakşehir’de 15 katlı binanın 8. katındaki dairede çıkan yangında itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, dumandan etkilenen bir kişi hastaneye kaldırıldı...

Diyarbakır'da pazar yeri kavgasında silahlar konuştu- 12 yaralı 02:00

Diyarbakır'da pazar yeri kavgasında silahlar konuştu- 12 yaralı

Diyarbakır’da pazar yeri meselesi yüzünden çıkan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 12 kişi yaralandı...

Altı kişinin yaralandığı ambulans kazası kamerada 02:47

Altı kişinin yaralandığı ambulans kazası kamerada

Bursa’da içerisinde Covid-19 şüphelisi 6 aylık bebek ve annesini taşıyan ambulans, kavşaktan dönüş yapan otomobille çarpıştı. Kazada 6 kişi yaralandı. Kaza anı kameralara anbean yansıdı...

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu 05:25

5 yıldızlı otel, 'sahilde adil paylaşım' için yargıya başvurdu

Antalya'nın Kemer ilçesinde otel işletmeleri arasındaki anlaşmazlık nedeniyle bir otelin müşterileri daracık alana sıkışıp kaldı. Koronavirüs sürecinde sosyal mesafeye uymak zorunda olan bin kişi kapasiteli tesis, plajda..

Çin'de selin ortasından film gibi kurtarma operasyonu 00:30

Çin'de selin ortasından film gibi kurtarma operasyonu

Çin'de sel nedeniyle dağ yolunda mahsur kalan 4 kişi, telefonlar yardım istedikleri kurtarma ekipleri tarafından halatlarla kurtarıldı...

Bayılma Numarasıyla Dilencilik Yaptı 01:44

Bayılma Numarasıyla Dilencilik Yaptı

Taksim Meydanı'nda kendisine simitçi süsü veren bir kişi, yere düşüp bayılma numarası yaparak insanlardan para almaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı...

Beyrut Savaş Alanına Döndü 02:15

Beyrut Savaş Alanına Döndü

Beyrut'un yarısını haritadan silen faciadan, hükümeti sorumlu tutan Lübnanlılar sokağa çıkıp polisle çatıştı. 1 polis hayatını kaybetti. 238 kişi ise yaralandı. Protestolar devam ederken, Başbakan Diab'dan şok eden bir a..