#15 kişi gözaltında

Yağmurlu yolda kayan tur otobüsü 3 aracı biçti- 7 yaralı 03:26

Yağmurlu yolda kayan tur otobüsü 3 aracı biçti- 7 yaralı

Erzurum’da yağmur nedeniyle ıslak zeminde kayan tur otobüsü, 3 otomobili biçti. Kaza da 1’i ağır 7 kişi yaralandı...

Bursa'da selefî operasyonu- 7 gözaltı 00:36

Bursa'da selefî operasyonu- 7 gözaltı

Bursa'da DEAŞ terör örgütü için eleman temin eden 7 kişi gözaltına alındı. Şahısların, piknik adı altında düzenledikleri etkinliklerle arazide eğitim yaptıkları tespit edildi. Jandarmadaki sorgulamaları tamamlanan 7 şüph..

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı 06:40

Pamukkale’de Balon Uçuşlarında Rus Turistler İlgi Göstermeye Başladı

UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale’de dünyaca ünlü balon uçuşları pandemi süreci içerisinde tedbirler ile devam ediyor. Özellikle uzak doğulu turistlerin tercihi olan balon uçuşlarına bu yıl Rus turistler..

Pars - Gitmem Gerek 04:03

Pars - Gitmem Gerek

Gitmem Gerek şarkı sözleri ile... gitmem gerek ama hiç halim yok inandım çok içimde hep birikti günahlar elvedalar gitmem gerek ama mecalim yok savaştım çok hasarlı heryerim bu sefer son bu sfer son direniş uyandım a..

İstanbul TEM Otoyolu'nda Kaza! _ 01:13

İstanbul TEM Otoyolu'nda Kaza! _

TEM Otoyolu Edirne istikametinde kadın sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürücü ve otomobil içerisindeki bir kişi yaraland..

Pınar Gültekin cinayetinde ikinci tutuklama! 01:18

Pınar Gültekin cinayetinde ikinci tutuklama!

Muğla’da Pınar Gültekin’in öldürülmesine ilişkin soruşturmada bir kişi daha tutuklandı. Daha önce tutuklanan Metin Cemal Avcı’nın kardeşi Mertcan Avcı da ‘delil karartmak’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi...

Beni nasıl otobüse almazsın-- 01:31

Beni nasıl otobüse almazsın--

ÖZEL HALK OTOBÜSÜNDE BU KEZ, YOLCU SAYISI TARTIŞMASI ÇIKTI. 30 KİŞİ DE OLSA BENİ ALACAKSIN DİYEN YOLCU ŞOFÖRÜ ÇİLEDEN ÇIKARDI. TARTIŞMA UZADI DA UZADI...

Merter'de metrobüs başka bir metrobüse arkadan çarptı- 7 yaralı 02:31

Merter'de metrobüs başka bir metrobüse arkadan çarptı- 7 yaralı

Merter'de durakta bir metrobüsün başka bir metrobüse arkadan çarptığı kazada 7 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle aksayan metrobüs seferleri, araçların kaldırılmasıyla normale döndü...

Brezilya’daki AVM açılışında Covid-19 unutuldu 01:56

Brezilya’daki AVM açılışında Covid-19 unutuldu

Brezilya’daki AVM açılışında korona virüs salgını unutuldu. Binlerce kişi AVM’ye akın etti...

Virüsle mücadelede son durum 01:49

Virüsle mücadelede son durum

BİN 614 KİŞİ DAHA KORONAVİRÜSE YAKALANDI, 58 CAN DAHA MÜCADELEYİ KAYBETTİ. SON TABLO SAĞLIK BAKANI'NIN BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ MESAJI İLE PAYLAŞILIRKEN, AMERİKA'DAKİ AŞI DENEMELERİNDEN DE KÖTÜ HABER GELDİ...

Yürüyüş yaparken peşine puma takıldı 02:28

Yürüyüş yaparken peşine puma takıldı

ABD’de bir kişi ormanda yürüyüş yaptığı sırada peşine puma takıldı...

Dev gravyer peyniri şaşırttı 03:05

Dev gravyer peyniri şaşırttı

Kars'ın meşhur gravyer peynirinin 100 kiloluk bütün hali, ağırlığı ve görünümüyle görenleri şaşırttı. 2,5 ton sütten elde edilen 100 kiloluk gravyerin kilosu 100 TL'den satışa sunuldu. Kars'ın yüksek rakımlı yaylalarınd..

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor 05:25

Sahipsiz Kalan 70 Köpeğine Yeni Bir Yuva Aranıyor

Tokat’ta, hayatını kaybeden hayvan severin sahipsiz kalan 70 köpeğine yeni bir yuva aranıyor. Yeniyurt Mahallesi’nde babasından kalan arazisini adete barınağa çeviren Davut Köksal Eker (58), sokak köpeklerine 30 yıldır b..

Kağıthane'de 'makas' terörü kazası- 4’ü çocuk 6 yaralı 02:17

Kağıthane'de 'makas' terörü kazası- 4’ü çocuk 6 yaralı

Kağıthane’de disleksi hastası çocukları taşıyan minibüse cadde üzerinde sür'atli bir şekilde seyrederek “makas” atan otomobil çarptı. Kaza anı kameralara saniye saniye yansırken, hafif yaralı 4’ü çocuk 6 kişi ambulansla ..

Kazayı izlerlerken kaza yaptılar 00:41

Kazayı izlerlerken kaza yaptılar

Denizli’de alt geçitte iki aracın çarpışması sonucu zincirleme kaza meydana geldi. Karşı şeritten ilerleyen ve 3 aracın karıştığı kazayı izlemek isteyen dikkatsiz sürücüler sebebiyle 7 araçlı bir başka zincirleme kaza me..

Koronaya aldırmadan parti yapan eğlence merkezine baskın- 49 kişiye ceza kesildi 04:37

Koronaya aldırmadan parti yapan eğlence merkezine baskın- 49 kişiye ce

Ataşehir'de korona virüs salgınına aldırış etmeden onlarca kişinin parti yaptığı gece kulübüne polis baskın düzenledi. Baskında toplamda 49 kişi ceza kesilmek üzere polis merkezine götürülürken, iş yeri sahibinin kaç ay..

Ankara'da doğalgaz patlaması 01:40

Ankara'da doğalgaz patlaması

Ankara'nın Çankaya ilçesinde 5 katlı apartmanın bahçe katındaki bir dairede meydana gelen doğalgaz sızıntısı elektrik akımıyla beraber patladı. Patlamada 3 kişi yaralandı...

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı 06:28

Elazığ'da Ceviz Üretimi Yüzde 100 Arttı, Yıllık 4 Bin Tona Yaklaştı

Türkiye’de son yıllarda ciddi devlet desteği verilen cevizin üretimi Elazığ’da yüzde 100 arttı, yıllık üretim 4 bin tona yaklaşırken, 6 bin dekar olan ekili alan miktarı 12 bin dekara yükseldi. Son yıllarda kente başlıca..

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor 05:08

Muzdan üzüme kadar 35 çeşit turşu yapıyor

İzmit’te, turşucu Dursun Zengin dükkanında 35 çeşit turşu yapıyor. Kozalak, mısır, patates, muz ve üzüm gibi birbirinden ilginç turşular yapan Zengin, doğadaki her şeyin turşusunu kurabileceğini söyledi. İzmit’te turşu..

İşitme engelli adama cadde ortasında feci dayak 00:57

İşitme engelli adama cadde ortasında feci dayak

Adana’da işitme engelli Cem İncesoy, tatlı alıp evine döndüğü sırada caddede kimliği belirsiz bir kişi tarafından tekme tokat dövüldü. Çevrede bulunan bir iş yerinde çalışanlar tarafından kurtarılan adam hastaneye kaldır..

Sahte araç muayene sitesiyle 2 milyon lira vurgun yaptılar 01:23

Sahte araç muayene sitesiyle 2 milyon lira vurgun yaptılar

Ankara merkezli 6 ilde araç muayene danışmanlığı hizmeti verileceği vaadiyle pek çok kişiyi dolandıran çeteyi çökertildi. Çetenin bu yolla yaklaşık 2 milyon Türk Lirası vurgun yaptığı tespit edilirken 24 kişi gözaltına a..

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor 03:02

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor

Sivas’ta yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, tarihi dizilerden esinlenerek ortaya çıkardığı animasyonlarla dikkat çekiyor. Sivas kent merkezi, Aydoğan mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, Covid-19 sürecinde vak..

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor 04:25

Cephe Hattındaki Hasankaya Köyünde Tek Başına Yaşıyor

Ermenistan ordusunun 27 Eylül’den itibaren Azerbaycan’ın sivil yerleşim birimlerine saldırması üzerine Azerbaycan işgal altında bulunan topraklarını kurtarmak için karşı saldırı başlatmıştı. O tarihten itibaren Hasankaya..

Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı 00:39

Konya'da bir otomobilin takla attığı kaza, güvenlik kamerasına yansıdı

Konya’nın Karapınar ilçesinde kamyonetle çarpışan otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Otomobilin takla atması güvenlik kamerasına yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Konya Adana K..

Ayda'nın Sağlık Durumu İyi 01:23

Ayda'nın Sağlık Durumu İyi

İİzmir'de yaşanan depremin ardından 91. saatte müjdeli haber geldi. Sedyeye alınan çocuk, enkazdan kurtarılarak ambulansa taşındı. Çocuğun kurtarılışı sırasında alkış sesleri yükseldi. Enkazdan kurtarılan 107. kişi olan ..

  • GÜL tarafından
  • 23 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ankara'da kırmızı ışıkta geçen otobüs başka bir otobüse çarptı- 17 yaralı 08:35

Ankara'da kırmızı ışıkta geçen otobüs başka bir otobüse çarptı- 17 yar

Ankara'nın Çankaya ilçesi Kızılay kavşağında kırmızı ışıkta geçen halk otobüsü, belediye otobüsüne çarptı. Kazada her iki otobüste bulunan toplam 17 kişi yaralandı...

Kağıthane’de midibüsün kundaklandığı iddiası 03:05

Kağıthane’de midibüsün kundaklandığı iddiası

Kağıthane’de, park halindeki midibüsün kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yakıldığı ileri sürüldü. Midibüsten yükselen alevler yanındaki iş yerine sıçrarken, iş yerinin dış cephesi tamamen yandı...

Sözün bittiği yer İzmir! 03:18

Sözün bittiği yer İzmir!

İZMİR'İ SARSAN DEPREMİN ÜZERİNDEN 6 GÜN GEÇTİ.. YIKILAN BİNALARIN MÜTEAHHİTLERİNİN DE ARALARINDA OLDUĞU 9 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ. BU ARADA O BİNALARIN YAPIMINA ŞAHİT OLANLAR ÖYLE ŞEYLER SÖYLEDİ Kİ,,, FELAKETİN GÖZ GÖR..

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı 05:39

Gevaşlı Kadınlar Bal Hasadı Yaptı

Van’ın Gevaş ilçesinde Artos Kadın Derneği üyeleri tarafından üretilen ballar, ‘Sarı Kovan Bal’ adıyla dünyaya açılıyor. Gevaş’ta 2009 yılında kurulan Artos Kadın Derneği üyeleri, 2020 yılı bal hasadı gerçekleştirdi. Der..

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla Süsledi 03:58

40 Yaşında Aldığı İlk Oyuncağı İlham Kaynağı Oldu, Evini Oyuncaklarla

İlk oyuncağına 40’lı yaşlarda sahip olan Ecevit Çalışkan Kadıköy’deki evinin dış cephesini oyuncaklarla süslüyor. İstanbul’un Kadıköy ilçesine bağlı Yeldeğirmeni Mahallesi’nde yaşayan Ecevit Çalışkan isimli vatandaş evin..