#15 temmuz kahramanları belgeseli

İngiltere'de İşsizlik Oranları Seviyesini Korudu 01:06

İngiltere'de İşsizlik Oranları Seviyesini Korudu

Birleşik Krallık Ulusal İstatistik Ofisi’nden (ONS) yapılan açıklamada haziran, temmuz ve ağustos aylarını kapsayan üç aylık dönemde ülkede işsizlik oranının değişmeyerek yüzde 4,3 ile bir önceki aydaki seviyesini korudu..

Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı 00:26

Çırağan'da Hatıra Fotoğrafı

Başbakan Binali Yıldırım, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şavkat Mirziyoyev'le bir araya geldi. Görüşmenin ardından Yıldırım ve Mirziyoyev, Çırağan Sarayı'nın balkonuna geçti. Yıldırım ve Mirziyoyev, balkondan İstanbul Boğazı'n..

Kemal Sunal’ı Kaybettiğimiz O An 06:07

Kemal Sunal’ı Kaybettiğimiz O An

3 temmuz 2000, Sabahın ilk saatleriydi. Ali Kemal Sunal koca bir ülkenin tüm kalbiyle sevdiği adam,karısı Gül Sunal’la vedalaştı. ve Balalayka fillminin çekimi için oğlu Ali Sunal’la beraber Atatürk Havalimanı’na gitmek..

Üst Düzey Komutanların Akıncı Üssü'ne Götürme Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:05

Üst Düzey Komutanların Akıncı Üssü'ne Götürme Görüntüleri Ortaya Çıktı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında bulunan üst düzey komutanların darbeciler tarafından Akıncı Üssü'ne götürülme görüntüleri ortaya çıktı...

  • PengoTV tarafından
  • 1.230 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti 00:59

Darbeci Asker Gözünü Kırpmadan Tanktan Vatandaşa Böyle Ateş Etti

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığına tankla gelen darbeci askerin, kalkışmayı durdurmak için sokağa çıkan vatandaşa ateş etme anına ait fotoğraflar orta..

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi 02:50

Celal Talabani Yaşamını Yitirdi

6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, komaya girdikten saatler sonra hayatını kaybetti.Almanya'da tedavi gören Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreteri ve 6. Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, yaşamını yitird..

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO 02:22

En Çok Değer Kaybeden TL, En Çok Değer Kazanan EURO

ABD'de güçlü ekonomik veriler, Fed yetkililerinden şahin tondaki açıklamalar ve siyasi gelişmelerle güçlenen Dolar, TL karşısında da güçlenme eğiliminde. Kur güne 3.58 seviyelerinden başlamasının ardından kademeli olarak..

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan  Açıklama Geldi 03:29

Ak Parti'deki İstifalara Cumhurbaşkanlığı'ndan Açıklama Geldi

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklama şöyle: Bazı basın yayın organlarının bugünkü haberlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dünkü kabul ve temaslarıyla ilgili olarak tamamen hayal ürünü iddialara yer..

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan  Topuz'un İlk İfadesi 02:21

ABD Vize Krizinin Nedeni Olan Topuz'un İlk İfadesi

FETÖ'nün 17-25 Aralık 2013'teki kumpası ile 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin davalarda yargılanan eski polis müdürleri ve askerler, firari eski savcı Zekeriya Öz ile irtibatı tespit edilmesinin ardından tutuklanan ABD'..

Allahım Babamı Bana Bağışla 02:50

Allahım Babamı Bana Bağışla

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Darbecilerin Orgeneral Güler'i Kaçırmaya Çalıştıkları Ve Çatışma Anı Ortaya Çıktı 05:03

Darbecilerin Orgeneral Güler'i Kaçırmaya Çalıştıkları Ve Çatışma Anı O

Fetullahçı terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler'i kaçıran darbeciler ile darbe karşıtı askerler arasında yaşanan çatışma anının görüntüleri ortaya çıktı...

Darbeci Hainlerin Genelkurmay'daki Katliamı Güvenlik Kamerasında 03:21

Darbeci Hainlerin Genelkurmay'daki Katliamı Güvenlik Kamerasında

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Genelkurmay Başkanlığında yaşanan eylemlere ilişkin yargılanan ve tüm suçlamaları reddeden darbeci askerlerin, karargahın demir kapısını kırarak içeriye giren halkı şehit edip dışarıya ..

FETÖ'cü Kerim Balcı İngiltere'de Görüntülendi! 10:06

FETÖ'cü Kerim Balcı İngiltere'de Görüntülendi!

15 Temmuz gecesi millete 'dışarı çıkmayın' uyarısı yapan kaçak FETÖ tetikçisi Kerim Balcı, İngiltere'de görüntülendi. Türk gençlerinin sorularına yanıt veremeyen firari FETÖ'cü sıkışınca mekanı terk etmek zorunda kaldı...

Kayıkla Eski İstanbul'da Gezinti 02:20

Kayıkla Eski İstanbul'da Gezinti

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Keyfimin İstediği Yerde Otururum 01:25

Keyfimin İstediği Yerde Otururum

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size 01:13

Bu Sokakları Haram Edeceğim Size

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Büyümüşte Küçülmüş Seni 02:31

Büyümüşte Küçülmüş Seni

Bahriyeli Ahmet. 60'lı yıllardayız. İstanbul'un deniz kenarındaki banliyölerinden biri. Uzak ve ufacık bir semt. Herkesin hayatı iç içe. Ahşap evlerde laf, dedikodu eksik değil. Sadettin Erbil'in sesinden dinlediğimiz aç..

Fetö Pdy Emniyet Yapılanması Davası 5'i Tutuksuz 73 Sanığın Yargılanmasına Başlandı 00:10

Fetö Pdy Emniyet Yapılanması Davası 5'i Tutuksuz 73 Sanığın Yargılanma

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında Haymana İlçe Emniyet Müdürlüğünde darbeci askerlere direnmek isteyen polis memurlarını engelledikleri iddia edilen 1'i firari 7 sanık hakkın..

Darbe Girişimi Öncesi Ve Sonrasında Harp Okulu'nda Yaşananlar 01:38

Darbe Girişimi Öncesi Ve Sonrasında Harp Okulu'nda Yaşananlar

15 Temmuz darbe girişiminde Hava Harp Okulu'nda darbeci askerler tarafından yapılan toplantı ve darbe girişimi anları ile darbeci askerlerin vatandaşlara ateş etme anlarının bulunduğu yeni görüntüler ortaya çıkt..

Fetö'nun Darbe Girişimi - Harun Biniş'in Akıncı Üssündeki Görüntüleri 00:29

Fetö'nun Darbe Girişimi - Harun Biniş'in Akıncı Üssündeki Görüntüleri

FETÖ'nün darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssünde yakalanan mühendis Harun Biniş'in görüntüleri ortaya çıktı...

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Toplantısının Yeni Görüntüleri 03:09

Hava Harp Okulu'nda Yapılan Darbe Toplantısının Yeni Görüntüleri

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili, İstanbul Hava Harp Okulu'nda görevli rütbeli subayların da bulunduğu, 34'ü tutuklu 44 şüpheli hakkında hazırlanan iddianamenin dosyalarındaki görüntüler ortaya çıktı. Görüntül..

Adil Öksüz'ün Maklube Görüntüleri Ortaya Çıktı 02:12

Adil Öksüz'ün Maklube Görüntüleri Ortaya Çıktı

FETÖ'cü darbe girişiminin planlayıcıları arasındaki firari Adil Öksüz'ün, FETÖ'cülerin sıkça yediği maklube yemeğini yaparken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Sofrada Adil Öksüz'ün sağında oturan kişinin FETÖ'nün Rusya ..

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi 07:16

ABD ile Yaşanan Kriz Kısa Vadeli Mi Değil Mi

Kendisinin 15 Temmuz gecesi Akıncı Üssü'ndeki ve ABD'ye gidiş gelişlerinde Atatürk Havalimanı'ndaki güvenlik kameraları görüntüleri izletilince dahi mahkemeye “Ben değilim” diyen Kemal Batmaz... Genelkurmay Başkanlığı'nd..

Nihai Canavar Kamyon Canavar Reçel İçin ‘Toplayın 03:22

Nihai Canavar Kamyon Canavar Reçel İçin ‘Toplayın

THRILL-SEEKING drivers free-style and race their incredible trucks at the Monster Jam World Tour. Regularly attracting crowds of 50,000 people, the touring Monster Jam show features the biggest and best monster trucks on..

  • BETA tarafından
  • 868 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı 07:46

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Darbe girişiminin hareket merkezi olarak adlandırılan Harp Akademileri Komutanlığı’nda görevli generallere ilişkin hazırlanan iddianamede, komutanlık içinde darbe girişimi öncesi ve sonrası yapılan gizli toplantıların gö..

Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasında 01:59

Akıncı Üssü Pistinin Bombalanması Sırasındaki Panik Güvenlik Kamerasın

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin komuta merkezi olan Akıncı Üssü'nde yaşanan olaylara ilişkin yeni görüntü ortaya çıktı. Akıncı Üssü'ndeki pistin bombalanması esnasında asker yakın..

İstanbul Boğazı’nda Sis Kartpostallık Manzara Oluşturdu 03:36

İstanbul Boğazı’nda Sis Kartpostallık Manzara Oluşturdu

İstanbul Boğazı’nda sabah saatlerinde etkili olan sis, kartpostallık manzara oluşturdu. 15 Temmuz Şehitler Köprüsünün ayağının kaybolduğu sis manzarasında bazı vatandaşlar balık tuttu, bazıları da özçekim yaptı...

İdam Edilen Katilin Hayaletinin Hapishanede Dolaşması 00:10

İdam Edilen Katilin Hayaletinin Hapishanede Dolaşması

16 Yaşında kız arkadaşını öldüren William Hampton 20 Temmuz 1909'da Bodmin'de idam edilmiş ve 13 Kasım 2017 tarihinde güvenlik kamerasına hayalet olarak yansıdığı iddia edilmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.040 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şehit Halisdemir'in Öğretmeni  Ömer'e Minnettarım 01:00

Şehit Halisdemir'in Öğretmeni Ömer'e Minnettarım

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde, darbeci general Semih Terzi'yi öldürerek darbe girişimini engelleyen isimlerin başında gelen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir'in ortaokul yıllarını öğretmeni anlattı. Öğretmeni şehit H..

PKK'nın İnfaz Timi Tutuklandı 01:19

PKK'nın İnfaz Timi Tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, 22 Temmuz 2015 tarihinde Seyhan ilçesi, Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, terör örgütü PKK sempatizanlarının korsan gösteri yaptığı sırada eve gelen maskeli 3 kişiden 2'sinin, evli ve ..