#15 temmuz kahramanı tüfekle kendini

Kara Sevda 60 Bölüm Fragman 00:51

Kara Sevda 60 Bölüm Fragman

Çarpıcı bir anlatım dili ve güçlü oyunculuklarla masalsı bir aşk...Dar gelirli bir ailenin umutlarını bağladığı oğlu Kemal Soydere ile kendini ait hissetmediği ihtişamlı bir hayatın içine doğan Nihan Sezin'in imkansızlık..

Kısmetse Olur - Melis Ve Kemal Aşkı Başlıyor! 04:35

Kısmetse Olur - Melis Ve Kemal Aşkı Başlıyor!

Kısmetse Olur'un 14 mart salı günü yayınlanan bölümünde Melis Kemal'e olan hislerini ve düşüncelerini açıklıyor..Damat adayı ise kendini biraz daha ağırdan satıyor...

  • ANKA tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur - Aycan Ve Onur Karşı Karşıya! 03:55

Kısmetse Olur - Aycan Ve Onur Karşı Karşıya!

Kısmetse Olur 16 Mart Perşembe yeni bölümde, Aycan Onur'un doğum gününde eve gelerek onunla yüzleşiyor. Onur'dan aldığı olumsuz tavır karşısında şok olan Aycan, kendini ifade ederken gözyaşlarına boğuluyor!bu gelişmeler ..

  • ANKA tarafından
  • 915 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Birbirinden Şık Kadın  Takı Modelleri 08:30

Birbirinden Şık Kadın Takı Modelleri

Geçmiş yıllardan beridir takı denince akla ilk gelen tatbikîde kadınlardır diyebiliriz. Hal böyle olunca da biraz da merak eklenince üstüne birbirinden güzel ve nezih takıları bir arada bulabilmekte gayet kolay olmaktadı..

  • Kadınca tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma 03:35

Tuna Kiremitçi & Sena Şener - Birden Geldin Aklıma

Sen yağmuru çok seven küçücük şey Ben kendine geç kalan bir kadın Beni sevmesen de görmesen de hayat sürerdi yine Ama kendimi sevmezdim şimdiki kadar Beni seçmesen de yok desen de ateş yanardı yine Ama gülmeyi bil..

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor! 01:06

Aşk Ve Gurur 1.Bölüm Fragmanı - 5 Mart Pazar Günü Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan'ın yaptığı Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Aşk ve Gurur 5 Mart Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de başlıyor. Eski İstanbul mahallelerinden birinde yaşayan Esen Ailesi’nin..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ölene Kadar  10 . Bölüm   Fragmanı 00:50

Ölene Kadar 10 . Bölüm Fragmanı

ölene kadar yeni bölüm nefesleri kesiyor. Dağhan sonunda oğlunun kim olduğunu öğreniyor.Selvi'nin gerçekte kim olduğunu öğrenen dağhanın tepkisi ne olacak. yıllar önce kendisinin hapis yatmasına neden olan gizli tanık'ın..

Otobüsteki Sevgilileri Kameraya Çeken Adamın Savunması- 'Dedelerim Osmanlı Benim' 00:53

Otobüsteki Sevgilileri Kameraya Çeken Adamın Savunması- 'Dedelerim Osm

İzmir'de bir otobüsteki çifti kameraya kaydeden adam girdiği sözlü tartışmada kendini 'dedelerim Osmanlı benim' diyerek savundu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.522 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Size Seçimlerde Başarılar Dilerim  Filiz Akın Kartal Tibet 01:45

Size Seçimlerde Başarılar Dilerim Filiz Akın Kartal Tibet

Kiraz işportacılık yapan bir kızdır. Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ett..

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı 00:49

Arrow 5.Sezon 16.Bölüm Fragmanı

Starling Şehri'nin ünlü milyarder playboy olan Oliver Queen (Stephen Amell) bir gemi kazasında babası Robert Queen'i ve sevgilisi Laurel Lance'in (Katie Cassidy) kız kardeşi olan Sara Lance'i (Caity Lotz) kaybettikten so..

Hande Yener - Seviyorsun 04:00

Hande Yener - Seviyorsun

İnsan bir kez kaybolunca Herşey karmaşık gelir ya Gözünün önünde dursa Onu bile zor görür ya Bir an önce vazgeçelim Küs kalan huzur bulamaz Yol yakınken dönmeyenler İflah olmaz Aşk asla yenilmez Böyle gelmez dize Artık..

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz  Filiz Akın Cüneyt Arkın 01:26

Bir İmzalı Resminizi Lütfeder Misiniz Filiz Akın Cüneyt Arkın

Ekrem (Cüneyt Arkın) küçük yaşta babasını yitirmiş ve amcası tarafından büyütülmüş ünlü bir sanatçıdır. Hastane yararına verdiği bir konserde tanıştığı güzel, iyi kalpli ve sevecen bir genç kız olan Fatoş'a (Filiz Akın) ..

Acıların Çocuğu  Küçük Emrah  1:31:17

Acıların Çocuğu Küçük Emrah

Karısının ve çocuklarının nafakasını kumar masalarında kaybeden bir baba suçluluk hissiyle intihar eder. Elvan üç çocuğuna bakabilmek için arkadaşının da aklını çelmesiyle kendini kadın ticareti piyasasının içinde bulur...

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen 01:48

Müstakbel Gelininiz Bir Bar Karısı Beyefendi - Hulusi Kentmen

Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu öğrenen Hayrullah Bey çok güzel olan bu kıza bir iş teklifinde bulunur. Zengin sosy..

Kalk Oradan Şıllık  Cilveli Kız 01:27

Kalk Oradan Şıllık Cilveli Kız

Geçimini kendisi sağlamakta ve çalışmaktan hiç utanmamaktadır sokaklarda olsa bile. Hulusi Kentmen yani Hayrullah Bey Kiraz ile bir vapurda tanışırlar. Tek amacı babasını ameliyat ettirmek ve ailesine bakabilmektir. Bunu..

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulusi Kentmen 02:33

Baktım Ki Avrupa'da Erkek Kalmayacak Filiz Akın & Kartal Tibet & Hulus

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet 02:11

Sen Kaşarlanmış Bir Sokak Sürtüğüymüşsün Filiz Akın & Kartal Tibet

Aydın Hayrullah Bey'in tek oğludur. Bu yüzden onu çok sevmekte ve ilgilenmektedir. Aydın bazı günlerde barlara takılır ve bir gün barda bir kızla tanışır. Tanıştığı kız kadın oyuncu Feri Cansel'dir. Cilveli Kız filminde ..

Köpegin Balonla İmtihanı 01:26

Köpegin Balonla İmtihanı

Sahibinin boynuna iple bagladıgı balondan habersiz köpek kendini takip ediyo sanıyo ve sürekli bolanla dalaşmaya çalışıyo :) İlginç videolarla sizlerleyim kanala abone olmayı unutmayın :)..

Simay ve Bahar Birbirine Girdi! Bön Bön Bakma! 14:17

Simay ve Bahar Birbirine Girdi! Bön Bön Bakma!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 20 Mart 2017 Pazartesi günü yayınlanan 97. bölümünde Bahar Candan, Simay Tokatlı'nın kendisinden nefret ettiğini iddia edince ikili arasında kavga çıktı. Bahar, Simay'ın duygu durumunun sürekli..

  • ANKA tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tut Çişini Kukuli Hd İzle 04:13

Tut Çişini Kukuli Hd İzle

KUKULİNİN TUVALET ŞARKISI SÖZLERİ Kakan geldi tut tut tut Çişin geldi tut tut tut Sık dişini kukuli Tuvaletin yolunu tut tut tut Derin derin nefes al 10’a kadar sayı say Koyverme kendini hemen Tuvaletin yolunu tut tut..

Peru'da Sele Kapılan Aracın Sürücüsü Son Anda Kurtuldu 01:13

Peru'da Sele Kapılan Aracın Sürücüsü Son Anda Kurtuldu

Peru'da sel ve toprak kaymaları nedeniyle can kaybı artarken dün afetten en fazla etkilenen yerlerden Canete'de bir sürücü suda sürüklenen aracı içinden son anda kurtuldu. O anlar kameralara yansıdı. Sulara gömülen yol..

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın! 03:22

Kaloriferli Apartman Gibi Kadınsın!

Fadime Cambazhane Gülü baş rollerini Filiz Akın ve Ediz Hun'un paylaştığı 1971 yapımı Türk filmidir. İbibikler Cambazhanesi'nde calışan Fadime ( Filiz Akin ) neseli bir kızdır. Yatacak yeri olmayan gariban Memo ( Ediz..

Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden 03:10

Sancak - Bu Kez Kimin Yüzünden

Bu kez kimin yüzünden? Tamam sen kendini kurtardın da, Benim yine peşimde bıraktıkların var. Şu karşındakine bir bak! Bu mu senin sevdiğin, tanıdığın adam? Değilim inan... Ne hüzün var ne bir tebessüm yüzümde. Evim yer..

Sancak - Vur 03:44

Sancak - Vur

Ben bittim, şimdi gözünü yalnızlığıma diktin. Bi rahat ver ki gönlüm kendi yoluna gitsin. Ama ne mümkün, tam da keşke bitmeseydi demişken Sen sahnelerde ter döktüğüm kardeşlerime gittin. Dilinden düşürmediğin o meşhur ..

Köpek Uçmak İstemiş  Çizgi Film Bebek Şarkıları 20:42

Köpek Uçmak İstemiş Çizgi Film Bebek Şarkıları

Köpek uçmak istemiş bir gün kargaya gitmiş Karga ona anlatmış bizimki de inanmış Tırmanmış koşa koşa balkonun kenarına Açmış bacaklarını dikmiş kulaklarını Havlayıp birkaç kere atmış kendini yere..

Boş Sandığı Silahla Artistlik Yaparken Duvarı Delen Genç 02:22

Boş Sandığı Silahla Artistlik Yaparken Duvarı Delen Genç

Arkadaşıyla birlikte odasında silahlarla artistlik yapıp kendini de videoya kaydeden gencin boş sandığı silah ateş alınca.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cehennem - Inferno Film İzle 2:01:35

Cehennem - Inferno Film İzle

Cehennem - Inferno filminin konusu, Çok ünlü bir semboloji uzmanı olan Robert Langdon, Dante ile ilgili ipuçları peşindeyken kendini birden bire Floransa'da bir hastanede bulur. Son bir kaç güne dair olayların hiçbirini ..

  • Tv Series tarafından
  • 10.889 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof 03:51

Sancak - İyi ki Vardın feat. Rapozof

Sancak: Elimden tut, götürdüğün yer varsın cehennem olsun. Beni duy, sesim kulaklarında resmim olsun. Çizemediğim kaderimizi sildim. Ama bil ki umudum var. Yine soğudu bu dört duvar. Ne ara 'biz' olduk biz? Ne ara bitt..